Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM


Αθήνα, 28 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM

«Νομίζω ότι έχει γίνει μία συμφωνία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να βάλουν μπροστά ένα "πολιτικό πτώμα", το οποίο έχουν "σιγουρέψει" ότι δεν το αγγίζει ο Νόμος, καθόσον έχει παραγραφεί το αξιόποινο από την μεθόδευση του 2001 στο Σύνταγμα. Και ως εκ τούτου, και τα παρελκόμενα έχουν παραγραφεί, όπως είναι το "μαύρο πολιτικό χρήμα". Ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος έχει πάρει τη διαβεβαίωση: "Έρχεσαι σήμερα να δώσεις μια παράσταση" και νομίζω ότι και οι δύο, μια χαρά θα τα κάνουν "πλακάκια" μεταξύ τους».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στο ραδιόφωνο του REAL FM, στον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου απαντώντας στο αν υπάρχει ειλικρινά κάποια ελπίδα ότι μπορεί να δούμε για πρώτη φορά Έλληνα πολιτικό να τιμωρείται για τις πράξεις του.

Και ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης συνέχισε: «Δηλαδή, "τα φορτώνουμε όλα στον Άκη", αφήνουμε το ΚΥΣΕΑ, το οποίο συμμετέχει στο ίδιο έγγραφο που έδωσε η Εισαγγελέας του ΣΔΟΕ κ. Π. Παπανδρέου. Θυμίζω ότι στο ΚΥΣΕΑ συμμετείχαν κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Σημίτης, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Χρυσοχοϊδης, ο κ. Λαλιώτης, η κ. Β. Παπανδρέου, ο κ. Παπαντωνίου, και όλους αυτούς που απαρτίζουν το "όλον ΠΑΣΟΚ".
Ταυτοχρόνως, αμνηστεύονται και οι Υπουργοί της ΝΔ, οι κ.κ. Σπηλιωτόπουλος και Μεϊμαράκης. Έτσι, έρχονται πάρα πολύ βολικά και για τους δύο. Και το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
"Βγάζουμε" τους δικούς μας απ΄ έξω, και πάμε στον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο ο οποίος, βεβαίως έχει και την "κύρια ευθύνη", ούτως ή άλλως. Αλλά όχι μόνον αυτός».

Έχουν ευθύνες και οι επόμενοι υπουργοί
Όταν βρήκαμε στη δικογραφία 11 εκατ. από την εταιρεία "Ferrostaal" προς την Ελληνική πλευρά, ποιος τα πήρε; Ο κ. Τσοχατζόπουλος, ο οποίος είχε πάψει να είναι υπουργός πριν πέντε χρόνια; Αυτά δεν πρέπει να τα διερευνήσουμε; Δεν πρέπει να δούμε τα αντισταθμιστικά Μέτρα, που δεν πήραν οι επόμενοι υπουργοί μετά τον κ. Τσοχατζόπουλο; Δεν πρέπει να εξετάσουμε την οικονομική βλάβη, την ζημιά που υπέστη το Δημόσιο; Δεν πρέπει να πάμε στις περιουσίες όλων αυτών των εμπλεκομένων προσώπων, και να τους πούμε: «όλα αυτά κατάσχονται, γιατί εσείς αμελήσατε να πάρετε αυτά τα οποία ήταν οφέλη του Ελληνικού λαού»;
Είναι μια σειρά πραγμάτων. Είμαι μια μεθόδευση την οποία σκέφτηκε ο "πονηρός νους": Να πάνε στην Υποεπιτροπή Εξωτερικών, ούτε καν στην Επιτροπή, για να τα συζητήσουν μεταξύ τους.
Πολύ βολική εξήγηση.

Προανακριτική Επιτροπή για όλους
Να γίνει η Προανακριτική Επιτροπή, η οποία - για να λέμε την αλήθεια-, ξεκίνησε από τις πρωτοσέλιδες αποκαλύψεις της REAL NEWS, για όλους τους εμπλεκόμενους πολιτικούς, από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα.
Αλλιώς, νομίζω, ότι κοροϊδεύουμε τον Ελληνικό λαό, τους εαυτούς μας, και προσπαθούμε να τα κάνουμε "πλακάκια". Ιστορίες εξαιρετικά σοβαρές. Την πρώτη περίοδο πληρώθηκαν 83 εκατ. ευρώ σε μίζες. Επιπλέον 11 εκατ. πληρώθηκαν μετά. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν γνωρίζουν καν ποιος τα πήρε.
Δεν κατάλαβαν καν οι Ελληνικές Μυστικές Υπηρεσίες και η Κυβέρνηση, ότι με αυτό τον τρόπο- με όχημα τις μίζες στην Ελλάδα-, μεταφέρθηκε η Ferrostaal από την Γερμανία στο Αμπού Ντάμπι; Όπου "αναπήδησε" ο κ. Σάφα, ο οποίος πήρε 50 εκατ. τον Φεβρουάριο, και θα πάρει άλλα 50 εκατ. στις 15 Μαΐου, χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί καμία εργασία, χωρίς να έχει κοπεί ούτε μια λαμαρίνα του δευτέρου υποβρυχίου; Οι προκαταβολές τρέχουν. Δεν θα δώσει κανείς εξήγηση για όλα αυτά;
Όλα αυτά λοιπόν τα θεωρώ α δ ι α ν ό η τ α.
Και μάλιστα, την στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται στη κόψη του ξυραφιού οικονομικά.
Την στιγμή που ο κόσμος έχει αγανακτήσει και θέλει διαφάνεια, δεν μπορούν τα δύο μεγάλα κόμματα να τα κάνουν "πλακάκια". Αυτή είναι η θέση μου, και αυτή θα διακηρύξω σε λίγη ώρα στη Βουλή.

Για απογραφή Αλογοσκούφη
Δεν είναι μόνο το θέμα που έχει σημασία, αλλά και ποιος κάνει την κριτική. Την κάνει ένας άνθρωπος, ο οποίος ουδέποτε ήταν στην ΝΔ, και κατηγορεί στην ουσία τον μακροβιότερο αρχηγό και πρωθυπουργό της ΝΔ. Είναι λίγο άκομψο. Και αναφέρομαι στον κ. Λαζαρίδη. Δεν μπορεί να έρχεται ένας "αλεξιπτωτιστής" μέσα στο κόμμα και να κατηγορεί τον πρώην αρχηγό και πρωθυπουργό για "εγκληματικά λάθη". Και προσπαθώ να δω τα οφέλη από αυτή την κριτική. Που αποσκοπεί; Να αποτινάξει τον Καραμανλισμό; Ο κ. Σαμαράς έκανε μια πρώτη κίνηση.
Εμένα ο κ. Καραμανλής με έδιωξε και αυτός ο "διωγμός" μου έδωσε μια ευκαιρία να ιδρύσω το κόμμα μου.
Χθες, ο δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης, με άρθρο του απέδειξε του λόγου μου το αληθές. Ότι δηλαδή το 2000, η ΝΔ είχε κερδίσει τις εκλογές.
Για ποιο λόγο οι "πυροβολισμοί"; Τι θέλουν να κερδίσουν; Όταν ο Καραμανλής γινόταν αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός, ο σημερινός αρχηγός της ΝΔ, o κ. Σαμαράς, ήταν εκτός ΝΔ. Και το ΄97 και το 2004. Επομένως κάποια πράγματα πρέπει να έχουν καλύτερη προσέγγιση. Από ΄κει και πέρα ότι έγιναν λάθη επί κυβερνήσεως Καραμανλή, σαφώς και έγιναν λάθη, εξ ου και το "βούλιαγμα" της χώρας.
Η απογραφή είναι ένα θέμα που έπρεπε να κινηθεί εσωτερικά, χωρίς πομπώδεις εκφράσεις. Είμαι εναντίον της πομπώδους εκφράσεως του ΄04, όπως και της εκφράσεως του Παπανδρέου το 2009, που ήταν ακριβώς σε παράλληλη γραμμή. Τα λάθη επαναλαμβάνονται σ΄ αυτή τη χώρα γι΄ αυτό δεν μαθαίνουμε.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απευθυνόμενος στον κ. Χατζηνικολάου, τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

Από τότε που δυστυχώς, δεν τα κατάφερε το ALTER, έχει διπλασιαστεί ο κόσμος του REAL FM, προκειμένου ο κόσμος να έχει ενημέρωση "Χατζηνικολάου". Όλοι γυρίζουν στο ραδιόφωνο. "Αυτό σημαίνει μια πολλαπλασιαστική δύναμη προς το ραδιόφωνο, προκειμένου ο κόσμος να έχει αυτή την ενημέρωση, την οποία ενδεχομένως, δεν βρίσκει στο ποσοστό και στην ποιότητα που θέλει σε άλλες φωνές. Αυτό το καταθέτω ως προσωπική εμπειρία όλων αυτών των τελευταίων ημερών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης