Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ 1 ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ


 Αθήνα , 11 Απριλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΗΝ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ 1  ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ


«Μπορεί να πέσει η κυβέρνηση. Ο Πρωθυπουργός έχει προβληματιστεί πάρα πολύ. Είναι εξαιρετικά ενοχλημένος, γιατί πιστεύει ότι η θέση των βουλευτών του τις τελευταίες ημέρες,  ήταν εξαιρετικά μειωτική για αυτόν».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στην πρωινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Χάσμα μεταξύ κυβέρνησης και Κοινοβουλευτικής ομάδας
Το πρόβλημα είναι ότι βουλευτές του, και μάλιστα από τις προβεβλημένες προσωπικότητες του κόμματος του, είπαν ότι  είναι άλλη η ηθική της κυβέρνησης, και άλλη η ηθική της κοινοβουλευτικής ομάδας. Πράγμα το οποίο εξέλαβε ο κ. Πρωθυπουργός ότι τον θεωρούν ανήθικο, κάποιοι στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Αυτό το θέμα έχει δημιουργήσει τεράστιους τριγμούς το Σαββατοκύριακο. Και ενδεχομένως, αυτές τις ημέρες να έχουμε δρομολογήσεις. Δεν ξέρω αν είναι πραγματικό περιστατικό ή άλλοθι, αλλά εν πάση περιπτώσει,  ξέρω ότι υπάρχει μια  σημαντικότατη ενόχληση στον Πρωθυπουργό.

Λάθος μέτρα, λάθος πορεία
Λαμβάνουν λάθος μέτρα, προς λάθος κατεύθυνση και έχουν λάθος αποτελέσματα. Όσο συρρικνώνεται η αγοραστική δύναμη της κοινωνίας, τόσο θα μειώνεται το ΑΕΠ. Αυτό δεν μπορεί να το αντιληφθεί ο κ. Παπακωνσταντίνου. Είναι εξαιρετικά δυσνόητο για αυτόν, κάτι που είναι κατανοητό και στον πιο απλό άνθρωπο της αγοράς. Έχουν πέσει  σε ένα φαύλο κύκλο. Δεν καταλαβαίνουν, δεν κατανοούν  ότι αυτό είναι το λάθος “φάρμακο”. Είναι λάθος φάρμακο. Δεν μπορεί να συμφωνήσει κανείς με τον κ. Παπανδρέου. Του δόθηκαν 2 ευκαιρίες που κατακρεούργησε με λάθη επί λαθών. Και τώρα δόθηκε μια νέα ευκαιρία, η οποία είναι επώδυνη. Δεν δόθηκε όμως χωρίς σημαντικά ανταλλάγματα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η συνέντευξη του πρώην Πρωθυπουργού κ. Σημίτη.

Κατηγορηματικό “ΟΧΙ  σε συγκυβέρνηση
Σε ερώτηση του κ. Παπαδάκη αναφορικά με την δήλωση του κ. Τσοβόλα για την σύσταση κυβέρνησης που θα συμμετέχουν η κ. Μπακογιάννη, ο κ. Κουβέλης και άλλα πρόσωπα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ  κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε:

«Απαγορεύεται και η ερώτηση όσον αφορά τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Δεν το συζητάμε καθόλου. Δεν το συζητάμε γιατί δεν υπάρχει κανένα πεδίο συνεννόησης με κανέναν. Νομίζω ότι ο τρόπος συμπεριφοράς των πρωταγωνιστών σήμερα, και πρωταγωνιστές δεν είναι μόνο η κυβέρνηση, δεν επιτρέπει την επώαση, την σκέψη, την σύλληψη οποιασδήποτε πιθανής ιδέας, σαν και αυτής την οποία επί ένα χρόνο προσπαθούσα να διεκπεραιώσω. Τώρα νομίζω ότι η μόνη λύση είναι ο Ελληνικός λαός. Να αποφασίσει ο Ελληνικός λαός.

Κράτος σε απόλυτη αφασία
Αυτά τα οποία συμβαίνουν στα δύο αυτά νοσοκομεία, νομίζω  ότι δείχνουν την τραγικότητα των στιγμών. Ο οποιοσδήποτε μπορεί, αυτή την στιγμή, να  αποφασίζει, να διαλύει, να “κονιορτοποιεί” την ύπαρξη του κράτους. Χρειάζεται κάτι. Και αυτό δεν μπορεί να είναι βεβαίως η παλιά δομή αυτής της κυβέρνησης, η οποία απέτυχε οικτρά. Είναι μία κυβέρνηση η οποία πρέπει να ομολογήσει ότι δεν μπορεί πλέον να βάλει το ένα “πράγμα πάνω στο άλλο”. Και για αυτό το λόγο λέω “το μη χείρον βέλτιστον”. Να αποταθούμε στον Ελληνικό λαό να αποφασίσει εκείνος για την τύχη του. Γιατί όπως είναι σήμερα ο πολιτικός κόσμος, με τα 5 Κοινοβουλευτικά κόμματα όπου υπάρχει η πλήρης ασυνεννοησία, και εντελώς άλλη στόχευση, άλλη η στόχευση της Αριστεράς στα δύο ταμπλό, άλλη η στόχευση του κ. Σαμαρά, και βεβαίως άλλη η στόχευση η δική μας. Από την στιγμή που δεν καθόμαστε κάτω να συνεννοηθούμε, εκείνοι οι οποίοι θα μπορούσαν να συνεννοηθούν ή επιβάλλεται να συνεννοηθούν, τότε νομίζω ότι αυτό το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε αυτοβούλως, να δώσει εντολή ο Ελληνικός λαός να γίνει πράξη. Περί αυτού ομιλώ.

Αδύναμος ο κ. Παπανδρέου
Δεν ακουγόμαστε. Υπάρχουν εισηγήσεις ότι πάμε έτσι, πάμε έτσι… Ουδείς ακούει κανέναν. Εάν δώσει την εντολή ο Ελληνικός λαός, τότε θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Και νομίζω ότι είναι καιρός να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η χώρα βυθίζεται. Πολύ σωστά είπατε ότι κλείνουν νοσοκομεία, δεν υπάρχει τίποτα που να λειτουργεί, και κάποιοι ακόμα έχουν την πολυτέλεια να τα αφήνουν αυτά και να τα παραμερίζουν, κοιτώντας εντελώς ιδιοτελείς στόχους. Είναι ένα λάθος. Πρέπει να προστατέψουμε και την κοινωνία, αλλά και την Δημοκρατία γιατί ζούμε πράγματι εξαιρετικά δύσκολες ημέρες. Αυτό το οποίο είπε ο κ. Σημίτης, και δίδω μεγάλη σημασία, νομίζω ότι πρέπει να γίνει απολύτως κατανοητό.
Τώρα, όπως πάνε  τα πράγματα με αυτό το μεσοπρόθεσμο, το οποίο νομίζω ότι το αποκρούει ο κάθε νουνεχής, εχέφρων Έλληνας,  ανεξαρτήτως θέσεως,  πολιτικός ή πολίτης, αριστερός ή δεξιός, κεντρώος ή ανένταχτος, δεν μπορεί να είναι η πυξίδα που θα βγάλει την χώρα από αυτό το τέλμα. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα που νομίζω ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει τους” ώμους “για να σηκώσει το βάρος.

Συγκαλύπτουν το σκάνδαλο των υποβρυχίων
Υπάρχει άνθρωπος που δεν συζητάει το εκφυλιστικό φαινόμενο που συνοδεύει τον κ. Α. Τσοχατζόπουλο; Η Πολιτεία δεν ενεργεί τα δέοντα. Με πόση ταχύτητα ενήργησε η Πολιτεία με όλες της τις διακλαδώσεις -δικαστικοί, πολιτικοί- για την υπόθεση του κ. Μαντέλη και για ένα ποσό 200.00 ευρώ; Και  για εκατομμύρια εκατομμυρίων -στη υπόθεση του κ. Τσοχατζόπουλου- καμία πρωτοβουλία δεν λαμβάνεται. Αυτό δεν δημιουργεί εντυπώσεις; Και αυτά που διαχέουν -γιατί είναι μικρή η πολιτική Ιερουσαλήμ στην οποία ζούμε- ότι δήθεν εκβιάζεται ο πρωθυπουργός αυτό εμένα με ανησυχεί σφόδρα.
Η δικογραφία που ήρθε στη Βουλή κάνει λόγο για ξεκάθαρες ευθύνες του κ. Τσοχατζόπουλου και για τα μέλη του ΚΥΣΕΑ. Θυμίζω ότι στο ΚΥΣΕΑ ήταν ο τότε πρωθυπουργός, ο κ. Σημίτης, ήταν ο κ. Παπανδρέου και ο αείμνηστος κ. Κρανιδιώτης που απουσίαζαν, ο κ. Λαλιώτης, η κ. Β. Παπανδρέου, ο κ. Γ. Παπαντωνίου, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Χρυσοχοΐδης, όλα τα προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Η Εισαγγελέας του ΣΔΟΕ κ. Π. Παπανδρέου είναι προσεκτική, τους συμπεριλαμβάνει μέσα. Και πρέπει να γίνει έρευνα και να δούμε στη Βουλή προς τα που θα κατατείνει.
Τα δύο κόμματα έχουν σπάσει το πανευρωπαϊκό ρεκόρ σκανδάλων μέσα σε μια 10ετία. Ίσως και το παγκόσμιο. Έξη σκάνδαλα σε μια 10ετία. Χρηματιστήριο -δεν ελέγχθηκε, υποβρύχια, Siemens, Βατοπαίδι, ψεύτικα στατιστικά στοιχεία της οικονομίας. Και επειδή είναι σκάνδαλα και των 2 κομμάτων και "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει", τουλάχιστον να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός, έστω και αν κάποιοι μέσω της διαγραφής και απογραφής τους να τα έχουν “τελειώσει”.


Για το κλείσιμο του Αρεταίου και Αιγινήτειου νοσοκομείου
Είναι μια εξαιρετικά δυσάρεστη εικόνα και νομίζω δεν θα είναι η τελευταία. Βέβαια πρέπει να δει κανείς τους κανόνες λειτουργίας των 2 νοσοκομείων. Άκουσα με έκπληξη μου ότι ήταν κερδοφόρα, αν και έχω ακούσει ότι κανένα δημόσιο νοσοκομείο δεν είναι κερδοφόρο. Εμείς τουλάχιστον θα ψάξουμε το θέμα και θα κάνουμε τα διαβήματα εκείνα που πρέπει, εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
Εμένα δεν θα με ενοχλούσε να ενωθούν τα 2 νοσοκομεία -μια που γειτνιάζουν κιόλας- αν πρόκειται μάλιστα να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, ιατρικά και νοσηλευτικά. Νομίζω θα ήταν ο σωστός δρόμος αν μπορούσαμε να κόψουμε διοικητικά έξοδα και να τα δώσουμε για την περίθαλψη.
Όμως τα καίρια προβλήματα δεν λύνονται με αυτό τον τρόπο, με το να αποκλείσεις τον δρόμο. Αν συνεχιζόταν η απεργία των δημοσιογράφων θα γινόταν αυτό σήμερα; Δεν μου είναι εύκολο να απαντήσω. Καλύτερα όλοι μας να εξαντλούμε πάντα τον διάλογο, πριν κάνουμε κινήσεις που τροφοδοτούν τον κ. Στρος Καν και τους υπολοίπους.

Για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού
Ανασχηματισμός δεν γίνεται γιατί ακριβώς αυτό το οποίο είπατε πριν στον κ. Τσοβόλα, νομίζω ότι επωάζεται στο μυαλό του κ. Παπανδρέου. Σκέφτονται να "τσοντάρουν" κάποια πρόσωπα σ' αυτήν την προσπάθεια. Πιστεύω ο πρωθυπουργός έχει καταλάβει ότι οι κινήσεις του είναι πάρα πολύ περιορισμένες, όπως επίσης και το στελεχιακό δυναμικό που διαθέτει σήμερα το ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση του κ. Παπαδάκη στο ενδεχόμενο να   μπουν στελέχη άλλων κομμάτων μέσα στο ΠΑΣΟΚ, εάν η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα τα δεχθεί ή θα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης απάντησε :

Αυτά "ζυγίζει" στο μυαλό του ο πρωθυπουργός. Είναι δύσκολο για εκείνον. Έχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην κοινοβουλευτική του ομάδα, όχι καλή. Υπάρχει μια ρευστότητα. Όλο και πιο δυνατά ονόματα αντιδρούν, όπως η κ. Β. Παπανδρέου με ότι αντιπροσωπεύει,  ο κ. Φλωρίδης κ.α.
 Άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι σήμερα στην κυβέρνηση και να έχουν καλύτερα αποτελέσματα. Νομίζω δεν μπορεί να αισιοδοξεί ο πρωθυπουργός ότι με την υπάρχουσα δομή θα τα βγάλει πέρα. Άρα ψάχνει κάτι. Πιστεύω, όλα αυτά είναι “θνησιγενή” και η μόνη λύση είναι οι εκλογές. Mε κόστος βέβαια. Οι εκλογές θα δώσουν μια άλλη δυναμική στην αποφασιστικότητα εκείνων που πρέπει να αναλάβουν αποφάσεις και φοβούνται, ή αρνούνται να τις αναλάβουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ. ΠΑΝ. ΨΩΜΙΑΔΗ.

Γ. Καρατζαφέρης (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.): Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι σε αυτόν τον τόπο, ότι η ανεξάρτητη δικαιοσύνη αποφασίζει εν ονόματι του Ελληνικού λαού. Όλες οι αποφάσεις είναι εν ονόματι του Ελληνικού λαού. Νομίζω ότι ο Ελληνικό λαός απεφάνθη. Το θέμα που απασχολεί σήμερα τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην Νομάρχη Θεσσαλονίκης, ήταν γνωστό στο εκλογικό σώμα. Εξαιρετικά γνωστό στο Εκλογικό Σώμα. Με όλα ταύτα, το Εκλογικό Σώμα έδωσε μια μεγάλη πλειοψηφία στον κ. Ψωμιάδη. Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει ανατροπή αυτής της ετυμηγορίας.    Σεβόμαστε το λαό και εν ονόματι του βγάζουμε τις οποιεσδήποτε αποφάσεις. Νομίζω ότι ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι είναι θέμα δημοκρατίας. Άρα πρέπει να συνειδητοποιήσουν  εκείνοι που θα κληθούν να αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες να πάρουν μια τόσο τερατώδη απόφαση ότι ο ελληνικός λαός θα προσβληθεί τα μάλα. Εγώ δε προσωπικώς, δεν πρόκειται να το αφήσω το θέμα σε κανένα “μετερίζι” και εντός της Βουλής όπου ήδη έχω αρχίσει τους πρώτους υπαινιγμούς και εκτός κοινοβουλίου. Αύριο μάλιστα, για καθαρά συμβολικούς λόγους, πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη  να επισκεφθώ στην Περιφέρεια τον κ. Ψωμιάδη για να καταδείξω εμείς που αποτελούμε ένα κομμάτι της κοινωνίας δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτές τις λύσεις, σκέψεις, προτάσεις, που εξυπηρετούν εκείνους που δεν θέλουν δυνατές και αδέσμευτες φωνές να υπάρχουν δημόσια.

Π. Ψωμιάδης (Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας): Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Πρόεδρο. Από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μου. Συμφωνώ μαζί του ότι η δικαιοσύνη είναι καταλύτης νομιμότητας, εγγυητής του δικαίου και φυσικά πάνω απ΄ όλα είναι και σύμμαχος της δημοκρατίας. Πιστεύω στον τριτοβάθμιο Άρειο Πάγο. Πιστεύω στην δικαιοσύνη. Εξάλλου δεν έκανα τίποτα κύριε Πρόεδρε. Δικαίωσα έναν άνθρωπο ο οποίος πέθαινε. Έκανα έγκλημα αν καταχράστηκα ένα ευρώ ας τιμωρηθώ, ας ξεκινήσει από μένα η κάθαρση, αλλά για 1000 ευρώ να επιβάλλουμε σε έναν πεθαμένο 100.000 χιλιάδες πρόστιμο! Για 1000 ευρώ; Ποιος άλλος φορέας επιβάλλει τόσο αυστηρά πρόστιμα; Και δεν το επέβαλα εγώ, το επέβαλε ο προηγούμενος Νομάρχης. Δόλος δεν υπήρχε, έκλεισε το βενζινάδικό του, ήταν στο νοσοκομείο, πέθανε, και εγώ “σταυρώνομαι” αυτές τις μέρες. Περνάω τον δικό μου “Γολγοθά”.

Γ. Καρατζαφέρης (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.): Δόλος υπήρξε κύριε Ψωμιάδη. Τα διαρκή και συνεχή 53% και 55% στις εκλογικές αναμετρήσεις. Αυτό για κάποιους είναι “δόλος”.

Π. Ψωμιάδης (Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας): Κάποιοι δεν συγχώρησαν το εκλογικό αποτέλεσμα. Συμφωνώ μαζί σας.  

Γ. Καρατζαφέρης (Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ.): Αυτά είναι, μην κοροϊδευόμαστε τώρα. Νομίζω ότι οι πολίτες έχουν την δυνατότητα της κατανόησης του προβλήματος που σήμερα διέρχεται ο Περιφερειάρχης.
Πρόκειται για μια προφανή αδικία. Ένας άνθρωπος που ψηφίζεται από το 55% ενός μεγάλου ευρύτατου κομματιού του Ελληνικού λαού δεν μπορεί να μπαίνει σε αυτές τις “δουλείες” οι οποίες ακούγονται. Υπάρχει μια αγανάκτηση. Δεν είναι αστειότητα, δυστυχώς είναι αθλιότητα.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης