Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM


Αθήνα, 1 Απριλίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM

«Μου ήλθε ένα έγγραφο της Εισαγγελέως του αρμοδίου τμήματος (του ΣΔΟΕ) κ. Π. Παπανδρέου, η οποία λέει στον Εισαγγελέα του Α.Π. κ. Τέντε, ότι στην έρευνα που διεξήγαγε για τα υποβρύχια, "σκόνταψε" πάνω σε Υπουργούς. Όχι μόνο στον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά σε όλο το ΚΥΣΕΑ το οποίο ομοφώνως είχε αποφασίσει».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στο ραδιόφωνο του REAL FM, στο δημοσιογράφο κ. Χατζηνικολάου.

Η έρευνα για τα υποβρύχια “σκόνταψε” σε υπουργούς
Σήμερα στη συζήτηση στη Βουλή, είχα θέσει θέμα στο Πρωθυπουργό για την ΑΟΖ, και το τι έγινε με το ιταλικό πλοίο, το οποίο πήρε άδεια από τις Τουρκικές αρχές για να πλεύσει στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Και βεβαίως του είπα ότι πρέπει να ενισχύσουμε την άμυνα της χώρας, με τις φρεγάτες και τα υποβρύχια.
Δοθείσης της ευκαιρίας για τα υποβρύχια, του ανέφερα ότι μου ήλθε ένα έγγραφο της Εισαγγελέως του αρμοδίου τμήματος κ. Π. Παπανδρέου, η οποία λέει στον κ. Τέντε, ότι στην έρευνα που διεξήγαγε για τα υποβρύχια, "σκόνταψε" πάνω σε Υπουργούς. Όχι μόνο στον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, αλλά σε όλο το ΚΥΣΕΑ το οποίο ομοφώνως είχε αποφασίσει. Του είπα ότι στο ΚΥΣΕΑ τότε μέσα ήταν πολιτικοί όπως ο κ. Σημίτης, ο κ. Λαλιώτης, η κ. Βάσω Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος, ο κ. Χρυσοχοϊδης, καθώς και ό ίδιος. Εκείνος, ο κ. Παπανδρέου, απουσίαζε από εκείνη την ψηφοφορία.
Αυτό σημαίνει ότι το μισό ΠΑΣΟΚ, οι μισοί Υπουργοί, είναι "εν δυνάμει" κατηγορούμενοι. Επιτέλους, θα ξεκαθαριστεί αυτό το θέμα, ή θα αφεθεί να "σέρνεται"; Θα συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή για το σκάνδαλο των υποβρυχίων; Βεβαίως, ο κ. Πρωθυπουργός δεν απάντησε συγκεκριμένα. Απάντησε αόριστα, ότι εμείς είμαστε υπέρ της διαφάνειας κ.λπ.

Πρέπει να αποκατασταθούν οι Θεσμοί
Η περίοδος Σανιδά δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η Ηγεσία της Δικαιοσύνης ήταν προχθές στο σπίτι κορυφαίου υπουργού, στο κέντρο της Αθήνας. Η περίοδος που περνάμε είναι πολύ επικίνδυνη, πολύ μεταβατική. Ο κόσμος θέλει δικαιοσύνη. "Βράζει" ο λαός. Το "περί δικαίου αίσθημα" έχει γκρεμιστεί, έχει χαντακωθεί. Πρέπει κάποια στιγμή να αποκαταστήσουμε τους Θεσμούς παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις. Και όχι αυτά τα "κομπρομί", τους συμβιβασμούς, οι οποίοι πιθανόν να γίνονται.

Για την επαναλειτουργία του ALTER
Τέλος, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στο θέμα της λειτουργίας του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, τόνισε:
«Αυτή η ενημέρωση που υπήρχε κάθε βράδυ στις 8.00 δημιουργεί έλλειψη. Και η έλλειψη δημιουργεί παρενέργειες. Παρακαλώ, βρείτε τον καλύτερο, δυνατότερο και αποτελεσματικότερο τρόπο για να επανέλθει το ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ των 20:00.
Αυτό πρέπει να είναι στο μυαλό εκείνων που συζητούν, ότι η οποιαδήποτε υπεραξία του σταθμού, είναι η ενημέρωση που παρέχει. Άρα, ας ξεκινήσουν από αυτόν τον πυλώνα, για να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα άλλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης