Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ


Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011 στις 11:48 μ.μ.

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΛΑ.Ο.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ παράρτημα Νικαίας λειτουργεί στην περιοχή του Δήμου της Νίκαιας από το 2007 με μεγάλη επιτυχία. Σκοπός του γραφείου και της οργάνωσής μας η συσπείρωση των νέων Ελλήνων με στόχο την αντίσταση σε κάθε έννοια και μορφή παγκοσμιοποίησης και πολυπολιτισμικότητας ,την τήρηση των παραδόσεων και την αφύπνιση του γένους των Ελλήνων για τη διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας.

Ο αγώνας μας εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας σεβόμενοι τις αρχές και τις αξίες της ελληνικής δημοκρατίας. Ο αγώνας μας είναι ειρηνικός έξω από κάθε έννοια και λογική βίας είτε σωματικής, είτε λεκτικής είτε ψυχολογικής.

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται ‘Όσον αφορά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη γειτονιά μας τον τελευταίο καιρό με θύματα λαθρομετανάστες και Έλληνες η στάση μας ήταν είναι και θα παραμείνει καταγγελτική απέναντι σε κάθε μορφή βίας. Πιστεύουμε ότι δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες που έχουν κατακλίσει τη γειτονιά μας αλλά αυτοί που τους άφησαν να εισβάλουν, αυτοί που τους νοικιάζουν τα σπίτια τους, αυτοί που τους εκμεταλλεύονται και τόσοι άλλοι που μαζί με την εκάστοτε κυβέρνηση κατάντησαν την Ελλάδα ξέφραγο αμπέλι.

Κάθε μορφή βίας προς τους λαθρομετανάστες βάζει νερό στον μύλο ακραίων αριστεριστών που δεν χάνουν την ευκαιρία να κατατρομοκρατούν και να βιαιοπραγούν ενάντια σε οποιονδήποτε Έλληνα αντιστέκεται στην εισβολή και τον εποικισμό των λαθρομεταναστών.

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα διοργανώθηκε από ακραίες αναρχικές και αριστερίστικες ομάδες συλλαλητήριο στην πλατεία του Αγίου Νικολάου απέναντι από τα γραφεία μας. Οι διοργανωτές δεν είχαν καμία σχέση με τη Νίκαια και τον λαό της ο οποίος αδιαφόρησε για την όλη εκδήλωση. Μεταφερόμενοι με το τρόλεϊ αναρχικοί με κουκούλες προέβησαν σε φθορές με σπρέι και αφισορρύπανση και προκάλεσαν τα μέλη μας με βρισιές και απειλές όταν η πορεία τους πέρασε κάτω από τα γραφεία μας. Εμείς περιφρουρήσαμε άψογα τα γραφεία μας παρουσία του προέδρου της Νεολαίας μας και δεν απαντήσαμε σε καμία πρόκληση. Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο ότι στον πάνω όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία μας διαμένουν αλλοδαποί όπως ακριβώς και στην διπλανή πολυκατοικία και ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα με κανέναν, καλούμε και τους ίδιους να το διαβεβαιώσουν.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ

α) Την παρουσία του Δημάρχου της πόλης μας και μελών του δημοτικού συμβουλίου σε συγκέντρωση ατόμων του αναρχικού και ευρύτερου αριστερίστικου χώρου , οι οποίοι λειτουργούν με γνώμονα τη βία, επιτίθενται καθημερινά σε Έλληνες πολίτες και απείλησαν ανοιχτά δημότες της Νίκαιας . Είναι οι ίδιοι που ρυπαίνουν καθημερινά την πόλη μας με παράνομο προπαγανδιστικό ανθελληνικό υλικό.

β) Την στοχοποίηση του γραφείου και των μελών μας από αναρχικούς τραμπούκους με την άτυπη στήριξη των αρχών της πόλης μας

γ) Την μεροληπτική στάση του δημάρχου της πόλης μας υπέρ των λαθρομεταναστών .Δεν γίνεται το ίδιο όταν Έλληνες συμπολίτες μας πέφτουν θύματα εγκληματιών αλλοδαπών στις γειτονιές μας.

δ) Την στάση της αστυνομίας και του Υποδιευθυντή Πειραιά ο οποίος επέτρεψε κάθε προκλητική ενέργεια των αναρχικών τραμπούκων και απαγόρευσε στα μέλη μας να βγαίνουν ακόμη και στο μπαλκόνι του γραφείου .

ε) Την οποιαδήποτε άμεση η έμμεση σύνδεση των μελών και του γραφείου μας με τραμπουκισμούς και βίαιες επιθέσεις

Θα προβούμε σε κάθε νόμιμο μέσο ( επερωτήσεις στη βουλή, αποστολή εξωδίκων και κατάθεση μηνύσεων ).

Δ.Σ ΝΕ.Ο.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ (παράρτημα Νίκαιας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης