Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Αθήνα, 14 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης παρέδωσε σήμερα Δευτέρα 14/3, στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο Παπουτσή, με μια συμβολική κίνηση τμήμα της δωρεάς των -τελευταίας τεχνολογίας- αλεξίσφαιρων γιλέκων για τον εξοπλισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Παρόντες ήταν επίσης ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μανώλης Όθωνας και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Λευτέρης Οικονόμου.

Κατά τη συνάντηση έγιναν οι ακόλουθες δηλώσεις:

Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Είναι τελευταίας τεχνολογίας τα γιλέκα. Τα ξέρει καλά ο Αρχηγός. Σταματάει και Καλάσνικοφ και μάγκνουμ. Και είναι ελαφριά».

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής: «Είναι εξαιρετικής σημασίας η κίνηση και η απόφασή σας. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια η οποία κάνει η ελληνική αστυνομία. Πιστεύουμε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ παίρνει την πρωτοβουλία να κάνει μια συμβολική κίνηση που στέλνει ένα μήνυμα προς ολόκληρη την κοινωνία, προς όλους τους επιφανείς Έλληνες. Προς όλους εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα και θέλουν να συμβάλουν, έτσι ώστε η Αστυνομία να μπορέσει να συνεχίσει να κάνει το καθήκον της και να είναι στο πλευρό των πολιτών. Γιατί η ασφάλεια της χώρας μας, η ασφάλεια των πολιτών είναι βασική προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη».

Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης: «κ. Υπουργέ, η ενέργεια αυτή είναι καθαρά συμβολική προς τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι καταδεικνύουν σε αντίξοες συνθήκες και ζήλο και κάθε φορά προσπαθούν και υπερβάλλουν τον εαυτό τους. Η κίνηση αυτή γίνεται για να βρει μιμητές σε ανθρώπους οι οποίοι δρουν και ζουν στη χώρα μας και έχουν την άνεση και το περίσσευμα να κάνουν μια καλή ενέργεια. Και μία καλή ενέργεια είναι να προσφέρουν ένα θώρακα ασπίδας, στο «θώρακα ασπίδας» της κοινωνίας που είναι η αστυνομία μας».

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος Παπουτσής: «Σας ευχαριστούμε πολύ κ. Πρόεδρε».

Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Να είστε καλά».




Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων:

Δημοσιογράφος: «Ένα σχόλιο για τη σημερινή συνάντηση».

Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Ο ΛΑ.Ο.Σ. πήρε μια πρωτοβουλία να προσφέρει στο Αρχηγείο τα πρώτα 20 γιλέκα προστασίας τα οποία σταματούν και καλάσνικοφ και τα αυτόματα του ΝΑΤΟ. Θα υπάρξει και συνέχεια. Θέλω να πιστεύω ότι σ΄ αυτή τη κίνηση θα υπάρξουν μιμητές, ιδίως από ανθρώπους που εκπροσωπούν το κεφάλαιο και οι οποίοι προστατεύονται εν πολλοίς από την Ελληνική Αστυνομία.
Τα παιδιά μας όταν βγαίνουν έξω να αντιμετωπίσουν το οργανωμένο έγκλημα ή την τρομοκρατία πρέπει να τους έχουμε εξασφαλίσει το μέγιστο της ασφάλειάς τους».

Δημοσιογράφος: «Πως βλέπετε το γεγονός ότι η ΕΛ.ΑΣ. δέχεται δωρεές από εσάς, από ιδιώτες και δεν είναι σε θέση η ιδία να θωρακιστεί;»

Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Υπάρχει μια οικονομική ύφεση που ακουμπά όλες τις πτυχές της Πολιτείας και δεν εξαιρούνται ούτε οι Ένοπλες Δυνάμεις, ούτε τα Σώματα Ασφαλείας. Από ΄κει και πέρα, νομίζω ότι ο πατριωτισμός των Ελλήνων μπορεί να βοηθήσει σ΄ αυτές τις ευαίσθητες πλευρές της δομημένης πολιτείας».

Δημοσιογράφος: «Χθες ο Πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο ζήτησε σύνεση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Το σχόλιό σας».

Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Νομίζω ότι είναι μια σύσταση προς τους άλλους.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. κάνει μια δημιουργική αντιπολίτευση, λέει τα πράγματα με το όνομά τους, κάνει προτάσεις, συστάσεις, καταθέτει σκέψεις και γι΄ αυτό το λόγο το κόμμα μας είναι πρώτο σε ανταπόκριση στο κόσμο κατά τις τελευταίες καταγραφές».

Δημοσιογράφος: «Μίλησε και για τα σενάρια ανασχηματισμού στα οποία εσείς επιμένετε. Επιμένετε η κυβέρνηση να αλλάξει πρόσωπο».

Πρόεδρος ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Μην κοροϊδευόμαστε. Δόθηκε μια χρυσή ευκαιρία στην Ελλάδα. Αυτήν την ευκαιρία, δεν μπορεί η παρούσα δομή της κυβέρνησης να την εκμεταλλευθεί όπως δεν μπόρεσε να την εκμεταλλευθεί τους 10 μήνες από το μνημόνιο. Χρειάζεται μια αλλαγή. Και θέλω να πιστεύω ότι το έχει διαπιστώσει και ο πρωθυπουργός, γιατί αν δεν προβεί σε αλλαγή, θα καταστραφεί και ο ίδιος και η χώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης