Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ REAL FM

«Εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να εμπλακούμε σε αυτή την υπόθεση, και να χαλάσουμε πατροπαράδοτες καλές σχέσεις με τον Αραβικό κόσμο. Μην έχουμε ψευδαισθήσεις. Γίνεται ό, τι θέλει η Αμερική. Το έχουμε ζήσει άλλωστε αυτό πολλές φορές στο παρελθόν. Η Ευρώπη δεν έχει σηκώσει ποτέ το ανάστημά της. Κάνει αυτό που θέλει η Αμερική. Παίζονται πολλά παιχνίδια. Είναι κυνικό το παιχνίδι αυτό. Δεν με αντιπροσωπεύει η αντίληψη της Αμερικής ότι υπάρχουν καλοί και κακοί δικτάτορες. Δεν συμμετέχω σε αυτό εγώ. Δεν θέλω να υπάρχει στο παιχνίδι αυτό η Σούδα».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στο Ραδιόφωνο του REAL FM, στους δημοσιογράφους Κ. Μακρή και A. Κωνσταντάτο.

Για τις εξελίξεις στην Λιβύη
Είναι μερικά πράγματα τα οποία δεν καταλαβαίνω, που δεν αξιολογούνται επαρκώς στη δική μου συνείδηση. Ενώ για πολλά χρόνια όλη η Δύση συναλλασσόταν με τον Καντάφι, τι έγινε και ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν ότι υπάρχει πρόβλημα με αυτόν; Όλα αυτά έγιναν τυχαία; Ο κ. Ομπάμα φοβούμενος την άνοδο του κ. Στρος Καν και την ενδεχόμενη εξέλιξη αυτού σε ένα νέο Ντε Γκολ, δίνει την αρχιστρατηγία "ατύπως" στον κ. Σαρκοζί. Με τον τρόπο αυτό θα ανεβάσει τα ποσοστά του κ. Σαρκοζί. Αυτό το οποίο συμβαίνει τώρα είναι πολύ κακό. Θεωρώ ότι τελικός στόχος της όλης αυτής επιχείρησης είναι το Ιράν. Με αυτόν τον τρόπο η Αμερική χρησιμοποιεί τους Σουνίτες για να μπορέσουν να ελέγξουν και να βγάλουν από τη μέση τους Σιϊτες, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο ίδιος.

Για την υπαναχώρηση του κ. Λιάσκου
Έχω την συγγνώμη και την δήλωση του κ. Λιάσκου ότι: "κ. Πρόεδρε, σας χρωστάω"... Αυτός έχασε, δεν χάσαμε εμείς. Για 20 ημέρες μας ζητούσε επίμονα να κλειστεί ραντεβού. Τελικά κλείσθηκε αυτό το ραντεβού και συμφωνήθηκαν μερικά πράγματα. Δεν καταλαβαίνω τι έκανε τον κ. Λιάσκο να αλλάξει γνώμη. Στην διάρκεια της επίσκεψής του στο κτίριο του ΛΑ.Ο.Σ, όπου και καταγράφονται οι όλες επισκέψεις για λόγους ασφαλείας όλων των επισκεπτών, ο κ. Λιάσκος εδέχθη δύο τηλεφωνήματα. Ένα από τον κ. Σκορδά, και ένα άλλο, κατά δική του δήλωση, από τον κ. Σαμαρά. Κατά δική του δήλωση πάλι, τον πίεσαν και τα πήρε πίσω. Δεν καταλαβαίνω τι έκανε τον κ. Λιάσκο να αλλάξει γνώμη και να υπαναχωρήσει. Δεχόμαστε αρκετές επισκέψεις από άτομα που πρόσκεινται στη ΝΔ, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ. Είμαστε ένα κόμμα που συνεχώς ανεβαίνει.

Ο ΛΑ.Ο.Σ στοχεύει στην Εξουσία
Η προοπτική του ΛΑ.Ο.Σ. είναι να έλθει στην Εξουσία, κάποια ημέρα στο μέλλον. Πιστεύω ότι προοδευτικά ο ΛΑ.Ο.Σ θα έλθει στην εξουσία. Κάποιοι άνθρωποι παρακολουθούν και επικροτούν αυτά τα οποία λέμε και κάνουμε. Υπάρχει μια μεγάλη απογοήτευση από τα άλλα κόμματα. Τα δημοσκοπικά αποτελέσματα μας δίνουν την αισιοδοξία ότι θα βρεθούμε σε καλύτερες ημέρες.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα εντελώς διαφορετικό κόμμα από την ΝΔ. Έχουμε πολλές και σημαντικές διαφορές από αυτή. Ο ΛΑ.Ο.Σ θα κατέβει μ ό ν ο ς του για να καταγράψει τις δυνάμεις του. Και η δυναμική που θα προέλθει από τις εκλογές, θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι, πιο κόμμα έχει τις πιο καλές και συγκροτημένες προτάσεις. Οι παλιές κατηγοριοποιήσεις σε αριστερούς, δεξιούς και κεντρώους, θεωρώ ότι έχουν πεθάνει, έχουν ξεπεραστεί. Δεν είναι μόνο προνόμιο της μιας ή της άλλης πλευράς να έχει τις "καλές συνταγές". Ενδέχεται μια καλή συνταγή να είναι η Σοσιαλιστική, και μία άλλη η Φιλελεύθερη.

Για τον κ. Βορίδη
Οι φήμες για τον κ. Βορίδη είναι αστείες. Αυτή η φημολογία είναι ένα "παλιό ξινό ανέκδοτο" που το έχουμε ακούσει χιλιάδες φορές. Αυτές οι αθλιότητες εκπορεύονται από μια ομάδα η οποία κυριαρχεί μέσα στη ΝΔ. Η Νέα Δημοκρατία έχει δύο αρχηγούς. Έχει ένα αρχηγό "τύποις", και ένα αρχηγό "ουσίας". Ο τύποις, είναι ο κ. Σαμαράς, και ο ουσίας είναι ο κ. Κρανιδιώτης, ο οποίος κάνει και όλα τα "κουμάντα" στη ΝΔ. Αυτό το λένε και οι Βουλευτές της ΝΔ κατ΄ ιδίαν.

Λαγός ο κ. Σαμαράς
Ο κ. Σαμαράς "εν τοις πράγμασι" έγινε "λαγός". Αποδείχθηκε ο ίδιος λαγός. Μίλησε και έφυγε από τη Βουλή. Στη συζήτηση στη Βουλή, δεν τον μείωσα, ούτε χρησιμοποίησα καμία απαξιωτική λέξη ή φράση. Τον αποκάλεσα "μελλοντικό Πρωθυπουργό" της χώρας.
Απλώς, ο κ. Σαμαράς μπλέχθηκε στην προσπάθεια του να απαξιώσει, αλλά να συγκρατήσει τον κ. Κρανιδιώτη, γιατί τον χρησιμοποιεί για το "μακρύ του χέρι", στις περιπτώσεις που θέλει. Ρωτήστε και τους Βουλευτές που μέχρι προχθές εξεδίωκαν, και τώρα τους μάζεψαν με προσωπική κλήση του κ. Σαμαρά. Αυτοί οι 6-7 οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 64ο έτος της ηλικίας τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης