Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ν. ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

Αθήνα, 21 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ν. ΣΑΛΑΒΡΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

Δήλωση του Ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ν. Σαλαβράκου για το σκάνδαλο χρηματοδότησης του εισηγητή της Έκθεσης Προόδου της ΠΓΔΜ (Fyrom), κ. Zoran Thaler.

Στις 16 Μαρτίου και ενώ βρισκόταν στις Βρυξέλλες ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Fyrom και αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές υποθέσεις κ. Vasko Naumovski, ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ. Ν. Σαλαβράκος καταδίκασε, και τελικά καταψήφισε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών, την Έκθεση Προόδου της ΠΓΔΜ (Fyrom), λόγω σαφούς διάκρισης υπέρ της πλευράς των Σκοπίων.

Ο εισηγητής της έκθεσης είναι ο Ευρωβουλευτής κ. Zoran Thaler, ο οποίος εμπλέκεται στο σκάνδαλο χρηματισμού του που δημοσιεύτηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου στην εφημερίδα "Sunday Times".

Ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. και Αντιπρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ - ΠΓΔΜ, Ν. Σαλαβράκος δήλωσε τα εξής:

«Ύστερα από το σκάνδαλο για χρηματοδότηση και χωρίς να σημαίνει, ότι υιοθετώ αβασάνιστα τις καταγγελίες της εφημερίδας, του εισηγητή της Έκθεσης Προόδου της Fyrom που αποκαλύφθηκε, θα ζητήσω από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αφ΄ ενός να τεθεί ο κ. Thaler εκτός της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση χρηματισμού, και αφ΄ ετέρου να ορισθεί νέος εισηγητής για την Έκθεση Προόδου της Fyrom, ο οποίος θα πληροί τις προϋποθέσεις αντικειμενικής κρίσης που είναι απαραίτητες για την εκπόνηση μίας νέας αντικειμενικής Έκθεσης για τη Fyrom.
Προσωπικά εύχομαι η είδηση της εφημερίδας να μην είναι ακριβής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης