Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1


Αθήνα, 1 Μαρτίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1

«Είναι κουταμάρες όλα αυτά που ακούγονται για συνεργασία μας με την ΝΔ. Εμείς έχουμε διαφορετικό λόγο και σε κάποια απ΄ αυτά που εμείς λέμε συμφωνεί η ΝΔ και σε άλλα το ΠΑΣΟΚ, όπως στο θέμα του άσυλου και των λαθρομεταναστών. Χαιρόμαστε γι΄ αυτό αν και τότε με έλεγαν "φασίστα" για τις προτάσεις μου».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Για την Σύνοδο Κορυφής την 25η Μαρτίου
Δεν είμαι απαισιόδοξος. Πιστεύω ότι η Ελληνική κυβέρνηση παίζει "θέατρο". Ο κ. Παπανδρέου ξέρει ότι θα πάρει τα επιδιωκόμενα και θα πάει στις 12 Μαρτίου σε εκλογές. Και ενώ εμείς, τα άλλα κόμματα θα "είμαστε στα βουνά", αυτός θα μας έρχεται με τα καλά νέα που θα χρησιμοποιήσει για όφελος του στις εκλογές. Τα οφέλη, τα "προικιά" του, θα είναι η αναδιάρθρωση του χρέους, το "κούρεμα" των επιτοκίων, και τα ευρωομόλογα για έργα. Η κ. Μέρκελ δεν θα περάσει έτσι εύκολα. Άλλωστε και ο κ. Ομπάμα της έστειλε μήνυμα που κατηγορηματικά της έλεγε "μη τυχόν και πέσει η Ευρώπη γιατί δεν θέλω μια δεύτερη κρίση". Κατ΄ αρχήν δεν υπάρχει Ε.Ε, αλλά η κ. Μέρκελ και κάτι άλλο... Ο κ. Σαρκοζί στην αρχή σήκωνε ανάστημα μετά έγινε ακόλουθός της. Αυτό που δεν κατάφερε η Γερμανία το ΄40, θα το πετύχει η κ. Μέρκελ τώρα καθώς καθυποτάσσει οικονομικά όλη την Ευρώπη. Τα πρόσωπα αυτής της κυβέρνησης δεν μπορούν να διαπραγματευθούν και να πουν "αν δεν χωράμε σας χαιρετάμε. Και εγώ θα σφίξω το ζωνάρι σαν λαός, αλλά και το ευρώ σου θα καταποντιστεί και θα καταρρεύσει από το 1,40 στο 0,80".

Για συνεργασίες και για το πραγματικό χρέος της Ελλάδας
Δεν είναι ώριμα τα πράγματα για συνεργασίες αν δεν φτάσουν τα πράγματα στο απροχώρητο. Το Μνημόνιο ήταν μονόδρομος αφού δεν υπήρχε τότε άλλη πρόταση από τα κόμματα. Το κακό ήταν το 10μηνο που πέρασε από τότε που το ΠΑΣΟΚ πήρε τα λεφτά και δεν έκανε τίποτα. Δεν φταίει το Μνημόνιο για την κατάσταση που ζούμε, αλλά η τακτική που τηρούσαν τα δυο μεγάλα κόμματα όλα αυτά τα χρόνια. Ξοδεύαμε περισσότερα απ΄ αυτά που βγάζαμε και οι δυο "αναιμικοί" πρωθυπουργοί των εκάστοτε κυβερνήσεων έλεγαν πάντα "ναι" στις συντεχνίες που τους έδιναν με δανειζόμενα λεφτά. Χαίρομαι που ο κ. Τσίπρας υιοθέτησε την πρόταση που είχα κάνει από πέρυσι στη Βουλή. σχετικά με το επαχθές χρέος της Ελλάδας. Να αφαιρέσουμε τα "καπέλα" από την αγορά των Leopard, τις φρεγάτες, την Siemens (γύρω στα 50 με 60 δισ. ευρώ). Τα 250 δισ. που απομένουν τα εντάσσω σε ένα ομόλογο στο 2025 και στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, προσαρμόζω την φορολογία μου, φτιάχνω το κράτος και βοηθώ τις επενδύσεις. Έτσι όμως όπως το πάει η τρόικα και η κυβέρνηση, δεν "βγαίνει".
Δεν θα δεχθώ ο Υπ. Οικονομικών να ελέγχεται από την κ. Μέρκελ, ούτε κάθε Υπουργός να έχει και ένα Γερμανό Επίτροπο. Θα δυσκολευτούμε σε σχέση με αυτό που είχαμε μάθει μέχρι τώρα, αλλά θα βρούμε το δρόμο μας όπως τον βρήκαμε μετά το 1922. Το χρέος μέχρι το ΄90 ήταν 130 δισ. Ήρθαν όμως μετά οι πολιτικοί "σαλτιμπάγκοι" και το φόρτωσαν κατά 200 δισ.

Για συνάντηση με τον κ. Παπακωνσταντίνου
Εγώ δεν δίνω συγχωροχάρτι. Αν στοχεύω μόνο τον Παπακωνσταντίνου είναι σαν να αθωώνω την άλλη κυβέρνηση και τον Παπανδρέου. Όλοι φταίνε.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια εκεί που είναι τα πράγματα να βριζόμαστε. Χωρίς αυτό να σημαίνει αυτόματα και συνεργασία. Και γι΄ αυτό στο προσκλητήριο που έκανε ο κ. Παπακωνσταντίνου και λέει "δεν μπορώ, δεν τραβάω άλλο". Το ομολόγησε ο άνθρωπος, δεν μπορώ μόνος μου, δεν φτάνω. Έρχονται τα άλλα κόμματα και λένε: "Δεν πάμε". Αύριο το πρωί θα βγει ο Παπανδρέου και θα λέει: "Ζήτησα βοήθεια και την αρνήθηκαν όλοι". Και θα το παίξει ήρωας. Εγώ άλλοθι τέτοιο δεν παρέχω στον κ. Παπανδρέου. Για αυτό στέλνω μια υψηλή αντιπροσωπία με επικεφαλής την κυρία Νίκη Τζαβέλα, με τον Μάκη Βορίδη που είναι στην Επιτροπή Οικονομικών, και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου του Πειραιά, τον κ. Μπένο, για να πάω εκεί να καταγράψω, αντιρρήσεις, πιθανές συμφωνίες, διαφωνίες, ενστάσεις. Και είπα στον Παπακωνσταντίνου: "Θα έρθω με μια προϋπόθεση Υπουργέ. Πρακτικά". Για να ξέρει ο καθένας ποιος έχει ποιες απόψεις. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν πως λένε όχι δεν έρχομαι. Γιατί που θα πάνε; Εκεί που έχει ανάγκη η Ελλάδα; Δηλαδή αν το ζητούσε αυτό ο Αλογοσκούφης, δεν θα πήγαινε το ΠΑΣΟΚ; Δεν έπρεπε να πάει; Το ΠΑΣΟΚ δεν θα πήγαινε όπως τώρα δεν πάει η Νέα Δημοκρατία. Εγώ αντιθέτως πάω και με το ΠΑΣΟΚ και με τη Νέα Δημοκρατία. Γιατί πιστεύω αυτό επιβάλει η απλή λογική και επεξεργασία των πραγμάτων όπως έχουν σήμερα.

Για συνεργασία με ΝΔ.
Είναι κουταμάρες όλα αυτά που ακούγονται για συνεργασία μας με την ΝΔ. Εμείς έχουμε διαφορετικό λόγο που σε κάποια απ΄ αυτά συμφωνεί η ΝΔ και σε άλλα το ΠΑΣΟΚ όπως στο θέμα του άσυλου και των λαθρομεταναστών. Χαιρόμαστε γι΄ αυτό αν και τότε με έλεγαν φασίστα για τις προτάσεις μου. Τώρα ακούμε και την λέξη "πατριωτισμός" που δεν την ακούγαμε ποτέ. Λέμε "όχι" στη Τουρκία που οι άλλοι λένε "ναι". Λέμε "όχι΄ στα Σκόπια που οι άλλοι έχουν φτάσει στη σύνθετη ονομασία. Εγώ έχω καλλιεργήσει ένα πολιτικό πολιτισμό γιατί δεν βρίζω κανέναν, γι΄ αυτό μου συμπεριφέρεται καλά και ο κ. Παπανδρέου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βριζόμαστε.

Για συνεννόηση με κ. Σαμαρά
Μπορώ να έρθω σε επαφή με κάθε έναν που είναι ευφυής και δεν έχει αγκυλώσεις. Είχα προτείνει και στον κ. Καραμανλή, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με προϋπόθεση την αλλαγή του προγράμματος του (ειδάλλως θα καταστρεφόταν) άλλα δεν με άκουσε.
Δεν νομίζω ότι είναι ώριμες οι συνθήκες αλλά μπορούμε να μιλάμε όλοι μεταξύ μας και να μην είμαστε τσακωμένοι. Εγώ και στους αντιπάλους μου δίνω συμβουλές, όπως παλιότερα είχα συμβουλεύσει τον Τσίπρα να δώσει ρόλο στον Αλαβάνο, ειδάλλως θα πετάξει πέτρες στη τζαμαρία.

Δεν υπάρχει θέμα Βορίδη
Υπάρχει μια ομάδα ολίγων που πιστεύουν ότι πρέπει να ελέγχουν τα κόμματα. Και ελέγχουν εν πολλοίς το ΠΑΣΟΚ και ελέγχουν εν πολλοίς τη Νέα Δημοκρατία. Και το κάνουν αυτό γιατί έχουν καμιά τριανταριά διαφορετικές εταιρείες και πρέπει να παίρνουν τα έργα. Προβλέπουν ότι ο μοιραίος καταλύτης της επόμενης μέρας θα είναι ο Καρατζαφέρης. Το βλέπουν. Το αισθάνονται όλοι. Διαβάζουμε τις δημοσκοπήσεις. Είμαστε το μόνο κόμμα που ανεβαίνει και το καταθέτω με παρρησία και όχι με έπαρση. Σου λέει "κάτσε να αρχίσουμε από εδώ να τον ελέγξουμε. Να εκείνο, να το άλλο". Εγώ δεν αφήνω τέτοια παιχνίδια, και ξεκαθάρισα, θα κόψω και τα χέρια και τα πόδια σε όποιον θα προσπαθήσει να ποδηγετήσει το κόμμα που δημιούργησα εγώ μόνος μου όταν αυτοί το καθύβριζαν. Λοιπόν, δεν παίζω τέτοια παιχνίδια. Έλεγχος στο κόμμα το δικό μου δεν υπάρχει. Αν θέλει να ενοχληθεί το ΠΑΣΟΚ ας ενοχληθεί. Αν θέλει να ενοχληθεί η Νέα Δημοκρατία ας ενοχληθεί. Αλλά εγώ δεν θα εξαρτώμαι από το τι θα γράψει ο κάθε εκδότης προκειμένου να παίξει το δικό του παιχνίδι. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Η επόμενη Βουλή θα είναι τετρακομματική.
Φαίνονται τα κόμματα που έχουν "πνοή". Δεν χρειάζεται να μελετήσει κάποιος σε βάθος τις δημοσκοπήσεις. Αλλά βέβαια θα στεναχωρηθώ αν κάποια πρόσωπα μείνουν εκτός Βουλής.
Εγώ δεν θέλω να χαθούν κάποιοι μέσα από τη Βουλή. Όπως είπα είναι "έλλειμμα" ο κ. Αλαβάνος, αν και είναι αιρετικός, αν και κινείται σε διαφορετικό χώρο, με έχει βρίσει κατ΄ επανάληψη, αλλά ήταν μια αιρετική φωνή που δημιουργούσε προς τη σύνθεση. Κατά τον ίδιο τρόπο, από την άλλη πλευρά, η κ. Μπακογιάννη θα ήταν απαραίτητη σε μια Βουλή η οποία θα ήταν πράγματι καταλυτική. Yπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία είναι απαραίτητα να υπάρχουν μέσα για να υπάρχει μια σύνθεση. Εισπράττεις κάτι. Από εκεί και πέρα αν δεν μπουν κάποιοι που μπήκαν στη Βουλή, έτσι μόνο και μόνο για να μπούνε στη Βουλή, δεν έχει και πολύ σημασία. Αλλά κάποια πρόσωπα χρειάζονται εκεί μέσα.

Για τα οικονομικά των κομμάτων
Αυτοί οι οποίοι δεν μπορούν να φτιάξουν τα οικονομικά των κομμάτων τους πάνε να φτιάξουν τα οικονομικά της Ελλάδος... Εμείς είμαστε το μόνο κόμμα που δεν χρωστάμε. Το μόνο κόμμα που δεν έχει πάει σε τράπεζα, το μόνο κόμμα που επιστρέψαμε και 1.000.000 στο κράτος. Δεν οφείλουμε πουθενά και είμαστε ένα κόμμα "νοικοκυρεμένο". Έτσι έχει μάθει ο οικοδεσπότης αυτού του κόμματος. Κάποιοι δεν το έχουν μάθει αυτό. Είναι σπάταλοι και δεν μπορούν να φτιάξουν τα οικονομικά τους.

Για το πόρισμα της SIEMENS
Εγώ σήμερα έστειλα επιστολή στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και τους καλώ και τους εγκαλώ για ποιο λόγο ενώ έχει εκδοθεί το πόρισμα της SIEMENS εδώ και 40 ημέρες, δεν έχει προχωρήσει στη συζήτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής. Χρειάζονται 60 βουλευτές που τους έχει το ΠΑΣΟΚ ή η Νέα Δημοκρατία. Βλέπω ότι πολύ "πετάνε" τη μπάλα στην εξέδρα. Κι εκεί μέσα είναι το "αυγό" του Κολόμβου. Πρέπει να καταλάβουμε. Εγώ δεν χρωστάω τίποτα στον κ. Τσοχατζόπουλο, ούτε ο κ. Τσοχατζόπουλος με κρατάει εμένα από πουθενά. Αν κρατάει άλλους και φοβούνται να ξεκινήσει το πάρτι αυτό είναι δικό τους θέμα.

Για την οικονομική κρίση
Τα πράγματα είναι απλά. Αυτοί κάνουν τα εύκολα δύσκολα. Τώρα κτυπάνε το κεφάλι τους όπως τα κατάφεραν. Δεν με φοβίζει η οικονομική κρίση. Με φοβίζει και με τρομάζει η κυβερνητική ακρισία. Δεν μπορούν να μοιράσουν δύο "γαϊδουριών σανό". Μία από τις ρίζες του προβλήματος μας είναι ότι γεμίσαμε την εξουσία με άπειρα κολεγιόπαιδα που δεν γνωρίζουν και δεν κατέχουν την λειτουργία και την ψυχολογία της αγοράς και της πιάτσας.

Ετοιμάζω λίστες για εκλογές
Ετοιμάζω και καταστρώνω ψηφοδέλτια για το ενδεχόμενο εκλογών. Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι ένα κόμμα "υποδοχής". Είμαι έτοιμος να υποδεχτώ όλες αυτές τις ικανές προσωπικότητες, ακαδημαϊκούς και πρυτάνεις, που προσέρχονται και θέλουν να συστρατευτούν με το ΛΑ.Ο.Σ, μαζί με τους παλιούς εργάτες και στυλοβάτες του κόμματος μας. Εκτιμώ ότι η 13η Μαρτίου είναι η κομβική ημερομηνία για να ανακοινωθούν οι εκλογές. Πιστεύω ότι ο κ. Παπανδρέου μπορεί να έχει ενημερωθεί από την κ. Μέρκελ, και να γνωρίζει τι θα συμβεί την 25η Μαρτίου. Αυτό μας το φυλάει για να το παρουσιάσει για "σόου"...

Για το κίνημα "Δεν πληρώνω"
Αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στη χώρα μας είναι τρελά. Αν όλοι μας υιοθετήσουμε αυτό το κίνημα, τι θα γίνει η χώρα; Η αναρχία δεν είναι καλός σύμβουλος. Δεν εξυπηρετεί το καλό, αλλά και ούτε προβάλλει θετικά την χώρα μας. Θα χαθεί και θα διαλυθεί η χώρα από το πνεύμα μηδενισμού και αναταραχής που επικρατεί. Οι φραστικές επιθέσεις και οι προπηλακισμοί δημοσίων πρόσωπων και πολιτικών, μειώνει, στιγματίζει και υποβαθμίζει τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας μας. Οι κακές διακυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν επένδυσαν και δεν προώθησαν την υγιή ανάπτυξη του τόπου. Δεν δημιούργησαν νέο κοινωνικό πλούτο.

Για τους λαθρομετανάστες στην Υπατία
Η κυβέρνηση βλακωδώς και ηλιθίως ενεπλάκη σε μια αδιέξοδη κατάσταση. Δυστυχώς, φαίνεται ότι λειτουργεί και σκέφτεται με ορίζοντα 15 ημέρου. Είναι απίστευτο, αλλά νόμιζαν ότι οι εισβολείς λαθρομετανάστες θα τηρούσαν την υπόσχεσή τους και θα έφευγαν από το Μέγαρο Υπατία... Είναι επιεικώς ανόητοι. Έχετε φανταστεί τι θα συμβεί στη χώρα εάν πεθάνει κάποιος από αυτούς; Θα γίνει κόλαση... είναι τραγικό το πώς μπλέξαμε έτσι. Καταντήσαμε όμηροι στην ίδια την χώρα μας. Οι Ευρωπαίοι εξυπηρετούνται από αυτή την κατάσταση με τους λαθρομετανάστες. Η Ελλάδα με την συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ έχει καταστεί ένα ατελείωτο μεταναστευτικό "πάρκο" τράνζιτ.
Φοβάμαι ότι οι εξεγέρσεις στο μουσουλμανικό κόσμου, μπορεί να επεκταθούν και στη χώρα μας. Ήδη έχουμε εδώ περίπου 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες.. Δεν τους καλέσαμε. Εισέβαλλαν στη χώρα από μόνοι τους. Η ρεαλιστική και πραγματοποιήσιμη λύση που προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ είναι η ποσόστωση. Να μελετήσουμε και να αποφασίσουμε τελικά πόσους, αλλά και τι είδους μετανάστες χρειάζεται και μπορεί να αντέξει η οικονομία μας. Υπόσχομαι και δεσμεύομαι να κάνω την Ελλάδα ένα σοβαρό κράτος.

Ανάγκη να επανασχεδιάσουμε την εξωτερική μας πολιτική
Ζούμε μια παγκόσμια και ριζική γεωπολιτική αλλαγή. Ο κόσμος μας αλλάζει και θα δημιουργηθούν νέες ισορροπίες και δυναμικές. Η Αμερική δημιουργεί ένα ενδο-μουσουλμανικό κίνημα για να ελέγξει τον κόσμο. Είναι η ίδια ηλίθια σκέψη που έκαναν και με τον Σάχη το ΄78-΄79 όταν προώθησαν τον Χομεϊνί, ελπίζοντας και προσδοκώντας να τον "εκμεταλλευτούν" και να τον στρέψουν εναντίον της τότε Σοβιετίας. Αυτό τελικά γύρισε σε "μπούμερανγκ" εναντίον της. Άναψαν ένα φυτίλι το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί τώρα να σβήσει. Στη νέα διαμορφούμενη κατάσταση θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο να συνταχθούμε και να συνεργαστούμε, πάση θυσία, με το Ισραήλ. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το ρήγμα και το κενό που δημιουργήθηκε στη σχέση Τουρκίας - Ισραήλ. Επιπλέον, θεωρώ ότι πρέπει να επανασχεδιάσουμε και να επαναπροσδιορίσουμε την σχέση μας με την Ρωσία. Αυτή έχει τώρα κάθε λόγο να ενδιαφέρεται ακόμη περισσότερο για την Μεσόγειο. Φυσικά δεν τα έκανε όλα αυτά ο κ. Παπανδρέου... Άλλωστε με ποιόν θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά; Διαθέτει ο κ. Δρούτσας το "βεληνεκές" του αντίστοιχου ομόλογου του της Τουρκίας, του Νταβούτογλου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης