Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ «ΔΟΣΕΙΣ» ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SΙΕΜΕΝS



Η υπόθεση του σκανδάλου της Siemens στο οποίο εμπλέκονται αποδεδειγμένα πλέον, υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη και άτομα που αποτελούσαν τους «εξ απορρήτων» πρώην Πρωθυπουργώνεπιβάλλεται να διαλευκανθεί πλήρως, ώστε ο ελληνικός λαός να μάθει ολόκληρη την αλήθεια και όχι σε «δόσεις» όπως επιχειρείται από τους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων της Βουλής.
Θυμίζουμε: Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και ο Πρόεδρος κ. Γ. Καρατζαφέρης, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η εμπλοκή ελλήνων πολιτικών προσώπων στην υπόθεση αυτή, πρωτοστάτησε στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης αυτής.

Θυμίζουμε: Ήδη από το 2007, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, είχε ζητήσει να ελεγχθούν τα στοιχεία του τότε επίσης «ισχυρού άνδρα» και στενού συνεργάτη του Χριστοφοράκου, Δημητριάδη, ο οποίος είχε φορτωθεί και εμφανίζεται να έχει διανείμει εκατομμύρια ευρώ, σε δώρα από την Siemens σε διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και πολιτικά.
Σήμερα: Μετά παρέλευση 2 ετών, ισχυρίζονται πως το ΣΔΟΕ έχει τα στοιχεία και τα ερευνά.

Ελέγχεται: Η σημερινή ηγεσία του ΣΔΟΕ, γιατί δεν τα απέστειλε -ως όφειλε- στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, προς περαιτέρω διερεύνηση;

Πρέπει να απαντήσει η ηγεσία του ΣΔΟΕ: Τι και ποιους περιλαμβάνει ο κωδικός S 55;

Πρέπει να απαντήσει η ηγεσία του ΣΔΟΕ: Υπάρχουν ή όχι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ που έχουν σαν αποδέκτες δώρων, υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα;

Πρέπει να απαντήσει η ηγεσία του ΣΔΟΕ: Ποιο όνομα πολιτικού αναφέρεται ότι έλαβε «δώρο» από την Siemens στο έγγραφο 031257; Έχει καμία σχέση με αυτό ο σημερινός Πρόεδρος της Ν.Δ κ. Αντ. Σαμαράς, ή όχι;

Πρέπει να απαντήσει ο Πρόεδρος της ΝΔ: Παρενέβη ή όχι, στον τότε ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχ. Χριστοφοράκο, υπέρ του συζύγου της αδελφής της γυναίκας του, ώστε ο κ. Ευ. Σέκερης να αποφύγει μια δυσμενή μετάθεση;

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ο κ. Σαμαράς πρέπει να διευκρινίσει άμεσα προς τον ελληνικό λαό:
- ποιες ακριβώς «πόρτες» άνοιγε στον σύζυγο της αδελφής της γυναίκας του;
- το «άνοιγμα» αυτό είχε επιπτώσεις στον ελληνικό λαό, προσθέτοντας το «κάτι τι»στο ήδη υπέρογκο δημόσιο χρέος;
- μίλησε με τον «προσήκοντα σεβασμό», ή «σκληρά» στον Χριστοφοράκο, όπως τον συμβούλευε ο κ. Σέκερης;
- ήξερε για τις «πλάτες» που έκανε ο κ. Σέκερης στις «βρωμιές» της SΙΕΜΕΝS ΕΛΛΑΣ και αν ναι, γιατί τις συγκάλυπτε;
ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ:
1.  Ποιο είναι το μικρό κόμμα της κεντροδεξιάς που είχε λάβει μέρος σε εκλογές και πήρε χρήματα από τη SΙΕΜΕΝS;
2. Γιατί καταψηφίστηκε το αίτημα του ΛΑ.Ο.Σ να κληθούν να καταθέσουν οι πρώην Πρωθυπουργοί κ. Σημίτης και Καραμανλής;
ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Ν .Δ)
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΓΙΑΤΙ;
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ;
ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
Όπως ήδη αναφέραμε στην αρχή του σημειώματος μας, ο ΛΑ.Ο.Σ και ο Πρόεδρος του κ. Γ. Καρατζαφέρης, ήταν ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ που από την πρώτη στιγμή που εμφανίσθηκε στο προσκήνιο το θέμα του σκανδάλου της δίθιπβηδ πρωτοστάτησε στη διαλεύκανση του.
Σήμερα, 4 χρόνια μετά, ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ πιεζόμενα από την κοινωνική κατακραυγή για τα έργα και τις πράξεις των κυβερνήσεων τους που έφεραν την χώρα στο χείλος της καταστροφής, ετοιμάζονται, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ, να παραδώσουν «ενόχους» στην «αρένα» που τα ίδια ετοιμάζουν. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, δηλώνει απερίφραστα και προς πάσα κατεύθυνση, ότι δεν πρόκειται να συμπράξει σε «προκάτ» αποφάσεις.

ΖΗΤΑΜΕ: Να σταματήσει η «χορήγηση δόσεων αληθείας» από τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής, οι οποίες διερευνούν τα σκάνδαλα και να αποκαλυφθεί άμεσα και ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό, ο οποίος καλείται σε αιματηρές θυσίες, ολόκληρο το βρομερό παρασκήνιο της διαφθοράς.

ΖΗΤΑΜΕ: Η Βουλή και οι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων που μετέχουν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, να συναισθανθούν πλέον τις τεράστιες ευθύνες που έχουν ενώπιον της κοινωνίας και των δημοκρατικών θεσμών, τους οποίους ορκίστηκαν να υπηρετούν και να σταματήσουν να δημιουργούν προβλήματα, επιβεβαιώνοντας έτσι την αίσθηση της επιχείρησης συγκάλυψης, που έχει ο Ελληνικός λαός.

ΖΗΤΑΜΕ: Η κυβέρνηση να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ σε επαναδιαπραγμάτευση του συνολικού ποσού του χρέους, από τις πάσης φύσεως προμήθειες που έχει συνάψει το ελληνικό κράτος. Υπολογίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Ελληνικός λαός θα οφείλει πολύ λιγότερα από ότι σήμερα.
Γιατί
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ


8-6-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης