Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Δε θα θιγούν τα επιδόματα των αστυνομικών για τα νυχτερινά και τα πενθήμερα.


Όλα αυτά τα χρόνια έχει συντελεστεί αδικία εις βάρος των αστυνομικών σε σχέση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα. 

Τη δέσμευση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ότι δεν θα θιγούν τα επιδόματα των νυχτερινών και πενθημέρων των αστυνομικών, ζήτησε και πέτυχε ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης με επίκαιρη ερώτηση του στη Βουλή την περασμένη Παρασκευή. 

Ο υπο­ψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ. εξήγησε ότι «ένα έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών την 16-9-2010 που έθετε υπό αμφισβήτηση την καταβολή των εν λόγω επιδομάτων, ποοκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, και είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίζεται το ζήτημα αυτό μέσα στο Κοινοβούλιο». 

Ο κ. Πλεύρης, στη συνέχεια, εξήγησε ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει συντε­λεστεί αδικία εις βάρος των αστυνομικών σε σχέση με τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, εφόσον τα εισοδήματα τους αποτελούν «ο βασικός μισθός των 680 ευρώ για το νέο α­στυνομικό, 3 ευρώ την ώρα το νυχτερινό ε­πίδομα (187 ευρώ το μήνα σταθερό εδώ και χρόνια) και 184 ευρώ το επίδομα πενθημέ­ρων, τα οποία οι αστυνομικοί δουλεύουν και δε λαμβάνουν καταχρηστικά». 

Ο βου­λευτής του ΛΑ.Ο.Σ. τόνισε επίσης ότι «οι αστυνομικοί έχουν επιδείξει γενναιότητα στις περικοπές που έχουν υποστεί λόγω έ­κτακτης οικονομικής συγκυρίας και μάλι­στα σε στιγμές έξαρσης της εγκληματικό­τητας και βρίσκονται στις επάλξεις για την καταπολέμηση της. 

Εξ αυτού του λόγου εί­ναι πολύ σημαντικό να δεσμευτείτε ότι δεν κινδυνεύουν να διακυβευτούν τα κεκτημέ­να τους σε σχέση με τα επιδόματα για τα νυχτερινά και τα πενθήμερα. 

Τέλος, θα θέ­λαμε να μας πείτε τι θα γίνει με το εκλογικό επίδομα». 

Ο υπουργός στην απάντηση του ξεκαθάρισε ότι δεν θα θιγούν αυτά τα επι­δόματα και για το εκλογικό θα ισχύσει ότι και για τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης