Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

150-400 εκατ. ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΤΟ Ε.Σ.Υ. οι λαθρομετανάστες!


Την οικονομική επιβάρυνση του Ε.Σ. Υ., αλλά και τη διάκριση που συ­ντελείται εις βάρος των Ελλήνων πο­λιτών με τη δωρεάν περίθαλψη παρά­νομων μεταναστών στα Δημόσια Νο­σοκομεία έθιξε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης με επίκαιρη ερώτηση του στη Βου­λή.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής του ΛΑ.Ο.Σ., αφού καυτηρία­σε με γλαφυρό τρόπο την πρακτική αυ­τή, λέγοντας ότι «συμφέρει να δηλώ­νουμε στα νοσοκομεία Πακιστανοί και όχι Έλληνες, πλέον!», ζήτησε να μά­θει «τι ποσό δαπανάται ετησίως για την περίθαλψη των λαθρομετανα­στών».

Η απάντηση που δόθηκε από τον παριστάμενο υπουργό Υγείας ή­ταν πέραν κάθε φαντασίας! Ο κ. Λοβέρδος, προς τιμήν του, παραδέχτηκε ότι τουλάχιστον 150 εκατομμύρια ευ­ρώ (που, ελλείψει στοιχείων, μπορεί να είναι και 400 εκατ. ευρώ!!) δίνονται κάθε χρόνο για την περίθαλψη λαθρο­μεταναστών, οι οποίοι πάνε "τάχα" στα επείγοντα και καταλήγουν να νοση­λευτούν για πολλές μέρες χωρίς να πληρώνουν ούτε ευρώ..».

Με βάση τα στοιχεία αυτά, ο κ. Γεωργιάδης, έκα­νε μία γρήγορη και «απλή μαθητική προσέγγιση» και υπολόγισε ότι «μέσα σε μία δεκαετία έχουμε ξοδέψει 1,5 δισ. όσα δηλαδή εξοικονόμησε το κράτος από την περικοπή μισθών και συντά­ξεων  για την υγεία ανθρώπων, που δεν τους κάλεσε κανείς, ήρθαν και δεν πλη­ρώνουν κιόλας!».

Πέραν τούτου, ο βου­λευτής του ΛΑ. Ο.Σ. επεσήμανε και τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία που έχει εμφανιστεί σε περιοχές συνάθροισης παράνομων μεταναστών, πράγμα που αναφέρει, άλλωστε, η τελευταία Έκθε­ση Εποπτών Δημόσιας Υγείας της Νο­μαρχίας Αθηνών.

Ο κ. Λοβέρδος, από την πλευρά του αναγνώρισε το πρό­βλημα και δεσμεύτηκε για την καταπο­λέμηση του αφού, όπως είπε, η διαιώ­νιση της κατάστασης σημαίνει «τσάμπα μαγκιά και τσάμπα καλοσύνη των πο­λιτικών, αφού άλλος πληρώνει ο ελλη­νικός λαός και τρώει τα λεφτά του η "μαρμάγκα"!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης