Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Οι Εντολοδόχοι του Δ.Ν.Τ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Giannik_K._Xr Άρθρο του Γιαννικούλη Χρήστου Πολιτευτή ΛΑ.Ο.Σ. Νομού Φωκίδος
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. «τιμώντας» τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και το πρωτοπόρο σύνθημα : «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο». Παρέδωσε την Πατρίδα μας στην Ευρωπαϊκή ένωση και στους Αμερικάνους.
Στις 4 Οκτ. 2009 ο λαός τους έδωσε εντολή να ανορθώσουν τη χώρα μετά απ τη λεηλασία και την συσσώρευση λαθών απ' τις προηγούμενες κυβερνήσεις, κι αυτοί με τους λάθος χειρισμούς τους έφτασαν τα σπρεντς από τις 160 μονάδες στις 1000 μονάδες  μέσα σε εφτά μήνες διέσυραν τη χώρα σ όλα τα μήκη και πλάτη της γης και την οδήγησαν στην κατοχή του ΔΝΤ . Άλλοι θ΄ αποφασίζουν τώρα για μας χωρίς εμάς.
Ο λαός βρίσκετε σε ύπνωση , αποπροσανατολίζετε με τις στημένες "επιτυχίες" κατά της "τρομοκρατίας" που συμπτωματικά αποτελούν πρώτη είδηση .
Το σκηνικό είναι έτοιμο πλέον τα λαμόγια, ντόπια και ξένα, ακονίζουν τα δόντια τους για το ξεκοκάλισμα της δημόσιας περιουσίας. Οι Βαρδινο,Αλαφουζο,Μπομπολο,
Λάτσηδες κλπ πανηγυρίζουν και στηρίζουν με κάθε τρόπο την κυβερνητική πολιτική. Ο δρόμος για το μεγάλο φαγοπότι άνοιξε. Είναι γνωστό πλέον ότι όταν έρχεται το Δ.Ν.Τ. δημιουργούνται ευκαιρίες κονόμας και λεηλασίας και οι πολιτικοί με τραπεζίτες - επιχειρηματίες κάνουν άριστες δουλειές και συμφωνίες.
Πριν λίγες μέρες "επιχειρηματίες" είχαν συνάντηση σε βίλα στην Εκάλη για να συζητήσουν τις ευκαιρίες που τους δίνονται απ΄ αυτή την εξέλιξη και για τη στήριξη Παπανδρέου.
Ο Μπόμπολας τρίβει τα χέρια του από χαρά , έβγαλε και λίστα ξεπουλήματος!
Τιμές δεν είδα ακόμη, αλλά όταν η κυβέρνηση δηλώνει αισιόδοξη ότι μπορεί να ξεπουλήσει όλες τις υποδομές του δημοσίου για να εισπράξει 2,5 δις φέτος, καταλαβαίνετε για τι ξεφτίλα μιλάμε.
Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι από το τελευταίο ομόλογο η επιβάρυνση των τόκων είναι πάνω από 2 δις!!!
Το σχέδιο λοιπόν που εξελίσσεται με μεθοδικότητα ,με τη συνταγή Δ.Ν.Τ. εδώ και μήνες παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά! Εφαρμόστηκαν όροι πριν καν μας ζητηθούν.
Ο πρωθυπουργός και η «κυβέρνησή» του, απέδειξαν όχι μόνο ότι είναι οσφυοκάμπτες εντολοδόχοι υπηρέτες των αφεντικών τους αλλά έχουν και θράσος να παρουσιάζουν ως μεγάλη "επιτυχία" τη διάλυση και το ξεπούλημα της Πατρίδας μας , είναι δε τόσο πολύ διαπλεκόμενοι που η στήριξη τους από τα ΜΜΕ είναι σύσσωμη!
Η "επιτυχία "τους είναι ότι θα δανειστούμε με λίγο φθηνότερο επιτόκιο για να τους αποπληρώσουμε τα δανεικά! Κι αυτό θα γίνει με αντίτιμο την παράδοση στο Δ.Ν.Τ. της δημόσιας περιουσίας , το πλήρες ξεπούλημα της και την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων!

Επτά  μήνες πέρασαν από τότε που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πήρε τη λαϊκή εντολή και την πρόδωσε , από ότι δήλωσε προεκλογικά τίποτα δεν τήρησε ,  θα πάει τελικά κάποιος από τους τέως και νυν κλέφτες φυλακή σ  αυτόν τον τόπο;

Τα κόμματα που κυβερνάνε εδώ και 37 χρόνια τον τόπο έφεραν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού εξανέμισαν και λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο υπονόμευσαν το μέλλον τον επόμενων γενεών , ας αποδείξουν οι κομματικοί εγκάθετοι και οι βουλευτές των δυο μεγάλων κομμάτων  ότι δεν βασιλεύει η αναισθησία μέσα τους ,ότι σέβονται  τον Ελληνικό λαό που τους στήριξε , ας παραιτηθούν , ας πάψουν να γίνονται συνεργοί υποστηρικτές του συστήματος που εγκληματεί καθημερινά εις  βάρος της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού .

Γιαννικούλης Χρήστος
Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ. Νομού Φωκίδος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης