Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ

Γιατί άραγε ακόμα και τα πλέον εξόφθαλμα ψεύδη που εκτοξεύονται σε βάρος της ελληνικής οικονομίας, βρίσκουν «εύφορο έδαφος καλλιέργειας» τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και το εξωτερικό οικονομικό και επενδυτικό περιβάλλον;
  
Διότι η παρούσα κυβέρνηση Παπανδρέου δεν πείθει.

 Γιατί ενώ καταβάλλεται συστηματική προσπάθεια τόσο από τον ιδιο τον Πρωθυπουργό, όσο και από Πρωθυπουργούς και υψηλόβαθμους κοινοτικούς αξιωματούχους, εν τούτοις η όποια φήμη ακουστεί σε βάρος της χώρας μας, γίνεται αμέσως πιστευτή και βυθίζει στο χάος και την απελπισία την κοινωνία;


Διότι η παρούσα κυβέρνηση Παπανδρέου δεν πείθει.
Γιατί παρατηρείται μια γενικευμένη απροθυμία, όχι μόνο από εκείνους θα μπορούσαν με πολλούς τρόπους να βοηθήσουν στην έξοδο της χώρας από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά από το σύνολο σχεδόν του ελληνικού
λαού;

Διότι η παρούσα κυβέρνηση Παπανδρέου δεν πείθει.

Πώς όμως είναι δυνατόν μια κυβέρνηση που μετρά ελάχιστους μήνες κυβερνητικής ύπαρξης στο πολιτικό στερέωμα, να έχει καταφέρει να απολέσει πλήρως την εμπιστοσύνη πρωτίστως εκείνων που την ψήφισαν και εν συνεχεία ολόκληρης της κοινωνίας;

Διότι μέχρι σήμερα, οκτώ μόλις μήνες μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ του κ. Γ. Α. Παπανδρέου, όχι μόνο δεν έχει υπάρξει ένα ουσιαστικό μέτρο προς την κατεύθυνση της ανάταξης της οικονομίας και της αγοράς, αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

-Οι Υπουργοί των «παραγωγικών» Υπουργείων σφάζονται ανηλεώς μεταξύ τους, ακόμα και αν συναντηθούν τυχαία στους διαδρόμους των Υπουργείων τους.
Πριν από 10 ημέρες, κατά την συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, οι κ.
Λοβέρδος και Παπακωσταντίνου επιτέθηκαν κατά της κας Κατσέλη, κατηγορώντας την για αναποτελεσματικότητα, Χθες Πέμπτη, η κα Κατσέλη επιτέθηκε κατά του κ. Παπακωνσταντινου, στον οποίο καταλόγισε ευθύνες για την αύξηση του Πληθωρισμού, λόγω της αύξησης του ΦΠΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ στους εαυτούς
τους για την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!

-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ συντηρούν, ακόμα και καλλιεργούν μέσω καθυστερημένων διαψεύσεων, «ημι-δηλώσεων», ακόμα και επισήμων αμφίσημων δηλώσεων, τις διάφορες φήμες και διαρροές, που θέλουν την Ελλάδα να πτωχεύει, να γυρνά στην Δραχμή, να ευρίσκεται στο τελικό στάδιο της οικονομικής και κοινωνικής κατάρρευσης!
Γιατί; Διότι προφανώς στοχεύουν στο να κρατούν χαμηλά τα αντανακλαστικά της κοινωνίας, ώστε αν χρειαστεί να ληφθούν πρόσθετα σκληρά μέτρα, αυτά να περάσουν με τις λιγότερες δυνατές αντιστάσεις και αντιδράσεις εκ μέρους της κοινωνίας.
ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΝ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ:
ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ «ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ» ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΒΙοοmberg ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ;
ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ η ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ;

-ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ, με
εξαίρεση την «ευρωπαία Υπουργό» Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία με το μόνο που ασχολείται είναι το πώς τα ελληνόπουλα θα ξεχάσουν πιο γρήγορα την εθνική καταγωγή τους!

ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, έχει κατ1 επανάληψη πει, άτι χωρίς αναπτυξιακά μέτρα, χωρίς δυναμικές παρεμβάσεις, χωρίς άμεσες και πειστικές λύσεις, η ελληνική οικονομία βαδίζει με μαθηματική ακρίβεια στο τέλμα και στο χάος.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ;
-Αυξάνει τον ΦΠΑ,
-Αυξάνει τις Αντικειμενικές Αξίες,
-Σχεδιάζει την αύξηση των Τιμολογίων της ΔΕΗ,
-Σχεδιάζει την εκ νέου περικοπή των αμοιβών των εργαζομένων,
-Αδιαφορεί για την εφαρμογή των Νόμων, ακόμα και των αποφάσεων
δικαστηρίων, (βλέπετε το πρόσφατο παράδειγμα με τον αποκλεισμό
εμπορικού πλοίου στην Κόρινθο από 30 συνδικαλιστές του Π.ΑΜ.Ε και την
αδυναμία επιβολής των δικαστικών αποφάσεων)

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Η παρούσα κυβέρνηση του κ. Γ. Παπανδρέου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ που η ίδια τον έχει βυθίσει!
Ο κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΡΟΛΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΝΕΑ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, η οποία με θάρρος, τόλμη και πραγματικό σχεδιασμό, θα εμπνεύσει ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, ΠΡΩΤ' ΑΠ' ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης