Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ

Αθήνα, 28 Φεβρουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ

«Τώρα που μιλάμε φτιάχνω τις λίστες των υποψηφίων για τις εκλογές. Τώρα αν οι εκλογές καθυστερήσουν και σε ένα δύο χρόνια έχουμε φτάσει σε μια πτώχευση ή βρισκόμαστε σε πόλεμο δεν μπορώ να δεσμευτώ για το τι θα κάνω. Αν τα πράγματα φτάσουν στο μη παρέκει και δεν υπάρχει άλλη λύση τότε δεν έχω πρόβλημα να συνεργαστώ για το καλό της πατρίδας. Σήμερα δεν υπάρχει όμως τέτοιο ενδεχόμενο. Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μοναδικό κόμμα με άνοδο γιατί έχει ασκήσει υπεύθυνη αντιπολίτευση και στις επόμενες εκλογές θα κερδίσουμε τη δική μας ευκαιρία».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στην δημοσιογράφο κ. Έλλη Στάη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ, μιλώντας για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Για τους λόγους που είναι πιθανές οι πρόωρες Εκλογές.
Είναι ολοφάνερο ότι τα νούμερα δεν βγαίνουν. Χάσαμε άδικα δέκα ολόκληρους μήνες. Πήραμε μια ανάσα με την υπογραφή του Μνημονίου αλλά έπρεπε να γίνουν άλλοι χειρισμοί από αυτούς που η κυβέρνηση Παπανδρέου ακολούθησε. Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν ανεπαρκής. Είναι λοιπόν απαραίτητο να βρεθεί μια διέξοδος στο αδιέξοδο που βρισκόμαστε και γι΄ αυτόν το λόγο πιστεύω πως ο κ. Παπανδρέου σκέφτεται να πάει σε εκλογές.
Το πολιτικό σκηνικό σήμερα μου θυμίζει έντονα το σκηνικό του καλοκαιριού του 2009 που τίποτε δεν λειτουργούσε στην κυβέρνηση και ο κ. Καραμανλής σχεδίαζε τη φυγή του.
Αν ο κ. Παπανδρέου περάσει την καταλυτική ημερομηνία της 3ης Απριλίου προβλέπω πως πολύ δύσκολα θα βγάλει την υπόλοιπη χρονιά.

Γιατί ψήφισα το Μνημόνιο
Έδωσα στην Ελλάδα μια ευκαιρία τη στιγμή που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν είχα στείρες αντιλήψεις και δεν το ψήφιζα και ακολουθούσαν και μερικοί ακόμη βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. Ποιος από τους επικριτές μας έχει προτείνει μια άλλη πραγματική ρεαλιστική λύση; Δεν υπήρχαν άλλες προτάσεις.

Για την συνάντηση που ζητά ο κ. Παπακωνσταντίνου για την Οικονομία
Δεν υπάρχει συναίνεση. Δεν ζήτησε συναίνεση ο κ. Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Παπακωνσταντίνου ζήτησε να του δώσουμε σκέψεις και ιδέες. Εμείς πάμε γιατί θεσμικά επιτρέπεται, επιβάλλεται και δεύτερον δεν έχω δώσει ποτέ το άλλοθι στον κ. Παπανδρέου να πάει -όποτε πάει- τη χώρα σε εκλογές λέγοντας ότι όταν ζήτησα βοήθεια όλοι μου γύρισαν την πλάτη. Του αφαιρώ αυτό το άλλοθι. Ο κ. Παπανδρέου μας κάλεσε, εμείς θα πάμε και ζήτησα από τον κ. Παπακωνσταντίνου να υπάρχουν πρακτικά από την πρώτη μέχρι την τελευταία ώρα.
Και στέλνω αναβαθμισμένη ομάδα. Γιατί πιστεύω ότι το απαιτεί η Ελλάδα. Επικεφαλής θα είναι η κ. Νίκη Τζαβέλα, γνώστης των θεμάτων σε επίπεδο Ευρώπης, εξαιρετική, ο κ. Μάκης Βορίδης και τρίτος ο Πρύτανης μέχρι χθες του Πανεπιστημίου του Πειραιά ο κ. Μπένος. Μια αναβαθμισμένη ομάδα για να έχουμε στοιχεία ξεκάθαρα.

Για τα σενάρια προσχώρησης Βορίδη στη ΝΔ
Δεν υπάρχει κανένα θέμα και καμία νεφελώδης κατάσταση γύρω από τον κ. Βορίδη. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τεράστια συμφέροντα, και ταυτόχρονα έχουν στα χέρια τους και γραφίδες. Έτσι εξασφαλίζουν την ασυλία, ή την ανοχή, ή την περιποίηση των μεγάλων κομμάτων ή κάποιων στελεχών αυτών. Κάποιοι αφελείς οι οποίοι κάνουν κουμάντο στα δύο μεγάλα κόμματα, νόμισαν ότι μπορεί να κάνουν κουμάντο και στο δικό μου κόμμα. Αυτή η απόπειρα ποδηγετήσεως στο δικό μου κόμμα δεν περνά.
Θα τους κόψω τα πόδια, να το ξέρουν. Να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να παίζουν με τον ΛΑ.Ο.Σ. Δεν είμαι από αυτούς που θα δεχθώ να οδηγώ το κόμμα μου κάτω από τις δικές τους οδηγίες. Θέλουν να καθυποτάξουν τον ΛΑ.Ο.Σ επειδή διαπιστώνουν ότι το κόμμα μας θα είναι ο καταλύτης των εξελίξεων της επόμενης ημέρας. Εγώ θα κυβερνήσω με τους δικούς μου όρους, και όχι με τους όρους εκείνων οι οποίοι έχουν επιλέξει εκτός από τον Τύπο, να χρησιμοποιούν όλα τα Δημόσια Έργα για να πλουτίσουν.

Για τις εξελίξεις στην Λιβύη.
Αυτά που συμβαίνουν στην Λιβύη είναι ιδιαίτερα σοβαρά. Σκέφτομαι μόνον πως αν ο Καντάφι αρχίσει και μιλά και λέει σε ποιους ευρωπαίους πολιτικούς έχει δώσει χρήματα τότε πολλά πολιτικά πρόσωπα θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης