Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ


Αθήνα, 6 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας χθες από την Πέλλα σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΝΕ.Ο.Σ τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η περίοδος που διανύουμε είναι μια δύσκολη περίοδος. Η υπάρχουσα κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που συσσωρεύονται καθημερινώς. Γι΄ αυτό πρέπει να φύγει και την πρωτοβουλία για την σωτηρία της μπορεί και θα την αναλάβει ο ΛΑ.Ο.Σ. Με ρωτούν αν θα συνεργαστούμε με τη Νέα Δημοκρατία. Ό,τι έχω πετύχει το έχω πετύχει μόνος μου. Και θα πετύχω να διώξω το ΠΑ.ΣΟ.Κ μόνος μου. Δεν χρειάζομαι από κανέναν καμία βοήθεια και καμία συμβολή. Ο μόνος που θα μας βοηθήσει θα είναι ο Ελληνικός λαός ο οποίος καθημερινά έρχεται και συντάσσεται με τον ΛΑ.Ο.Σ.».

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ
Όλοι εμείς είμαστε πρώτα Έλληνες και εν συνεχεία Ευρωπαίοι. Εάν κάποιοι νομίζουν ότι είναι πρώτα Ευρωπαίοι και μετά Έλληνες, δεν μας κάνουν, δεν τους κάνουμε, έχουμε διαφορά εκτιμήσεως.
Υπάρχει Ευρώπη σήμερα με την έννοια την οποία ξέρουμε; Υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση; Μην έχετε ψευδαισθήσεις. Ευρωπαϊκή Ένωση δεν υπάρχει. Υπάρχει Γερμανική ηγεμονία επί της Ευρώπης. Δηλαδή αυτό που έγινε πριν 70 χρόνια με τα Στούκας και με τα Ες-Ες γίνεται σήμερα με τον πόλεμο των νομισμάτων. Εμείς λοιπόν έτσι όπως αντισταθήκαμε το 1940 έχουμε ιερή υποχρέωση να αντισταθούμε και το 2011.
Μπορεί να είμαστε κουρασμένοι οικονομικά, αλλά αυτή που χρωστάει στην Ελλάδα είναι η Γερμανία και όχι η Ελλάδα στη Γερμανία.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Η 25η Μαρτίου είναι μια ιστορική μέρα για το Έθνος εδώ και 190 χρόνια. Μπορεί όμως η 25η Μαρτίου του 2011 να αποτελέσει την αφετηρία μιας ένδοξης νέας σελίδας, εάν η κυβέρνηση αποφασίσει να σηκώσει το ανάστημά της. Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι θα το κάνει.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ
Είμαστε οι μόνοι που εδώ και 10 χρόνια φωνάζουμε ότι πρέπει να γίνει ουσιαστικός έλεγχος της λαθρομετανάστευσης. Κι δεν μας άκουσαν. Και πριν ένα χρόνο ο κ. Ραγκούσης μέσα στη Βουλή επιχειρηματολογούσε υπέρ της κοινωνικής ισορροπίας που θα έφερνε η νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών. Και τότε αναγκάστηκε ο ΛΑ.Ο.Σ. με ψυχή και καρδιά να ξεκινήσει μόνος του ένα δημοψήφισμα. Κι όταν παραθέσαμε 600.000 υπογραφές τρόμαξαν. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, έρχεται η κυβέρνηση “έρπουσα” σε αυτά που λέγαμε εμείς: "Όχι στη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών". Πετύχαμε να θέσουμε το θέμα στην κεντρική πολιτική ατζέντα. Η Ελλάδα μπορεί να προχωρήσει αν και εφ΄ όσον διώξει τους λαθρομετανάστες. Δεσμεύομαι απέναντί σας ότι θα είναι το πρώτο έργο μου όταν θα αναλάβω τη διακυβέρνηση της χώρας. Θα εφαρμόσω το σύστημα της ποσόστωσης, το οποίο εφαρμόστηκε σε όλες τις χώρες του κόσμου, που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν σήμερα το ίδιο πρόβλημα με αυτό της Ελλάδας.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ.
Στα δικά μας ταμεία δεν έχουν μπει λεφτά από τη SIEMENS. Πώς να μιλήσουν τα δύο μεγάλα κόμματα όταν μέχρι χθες ο κ. Χριστοφοράκος τους τάιζε; Δεν έχουν το ανάστημα. Εμείς όμως είμαστε το μόνο κόμμα που δεν χρωστάει σε κανέναν! Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει εξαιρετική διαύγεια και καθαρότητα στην οικονομική του πολιτική. Διερωτώμαι Ελληνίδες και Έλληνες, πως έχετε την απαίτηση από τον κ. Παπανδρέου ή τον κ. Σαμαρά που έχουν φεσώσει τα ίδια τους τα κόμματα, να σώσουν την οικονομία της Ελλάδος;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες θα χάσουμε τη Χάγη που έπρεπε να αποφύγουμε 100%. Στη Χάγη που μας οδηγεί ο Γκρουέφσκι. Θα χάσουμε τη δίκη. Το αποτέλεσμα είναι προσχεδιασμένο. Το είπα κατά πρόσωπο στον Πρωθυπουργό μέσα στη Βουλή κι εκείνος μου απάντησε, "μην είσαι σίγουρος". Κι όμως είμαι σίγουρος. Δεν θέλω κατά καμία έννοια σε αυτή τη μεγάλη πλαστογραφία της Ιστορίας να μπει η βούλα ενός μεγάλου δικαστηρίου. Μπορεί να σωθεί η κατάσταση, ή θα αποδεχτούμε αυτή τη σύνθετη ονομασία της "νέας", αυτής, "δημοκρατίας"; Πολύ φοβούμαι ότι μόνο μια κίνηση μπορεί να κάνει η Ελλάδα. Η Χάγη πρέπει να αποφευχθεί. Θα είναι η αρχή του τέλους. Η Ελλάδα μέσα σε αυτές τις δύο εβδομάδες πρέπει να καταγγείλει την ενδιάμεση συμφωνία. Καταργουμένης της ενδιάμεσης συμφωνίας δεν υπάρχει αντικείμενο στο δικαστήριο της Χάγης, και πηγαίνω αναγκαστικά τα πράγματα ένα χρόνο πίσω και κερδίζω την περίοδο του ενός χρόνου για να μπορέσω να πάρω πίσω αυτά που μεθοδεύουν εις βάρος της Ελλάδος.
Η Μακεδονία είναι Ελληνική. Είναι σημαντικό να το φωνάζουμε. Αλλά σημαντικότερο είναι να το αποδεικνύουμε με πράξεις.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ
Πρέπει να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ. Η ΑΟΖ είναι "το μάννα εξ ουρανού" και στη συγκεκριμένη περίπτωση "το μάννα εκ θαλάσσης". Η κατεχόμενη Κύπρος είχε το θάρρος να κηρύξει τη δική της ΑΟΖ. Κι έκανε έρευνες και βρήκε πολύ φυσικό αέριο. Ερευνώντας την ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου υπάρχει τόσο αέριο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλης της Ευρώπης για δέκα χρόνια. Πίεσα τον κ. Παπανδρέου να ανακηρύξουμε την ΑΟΖ μας αλλά εκείνος ήθελε τη φιλία του κ. Ερντογάν. Το θέμα όμως είναι να κερδίσει τη φιλία των Ελλήνων.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Είπα μέσα στη Βουλή ότι όταν αυτή τη στιγμή υπάρχει αυτή η ασφυκτική οικονομική κατάσταση, όταν κλείνει το ένα μαγαζί μετά το άλλο, το πρώτο που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι να "ξαλαφρώσει" την Ελληνική οικογένεια, την Ελληνική επιχείρηση, τον Έλληνα εργαζόμενο.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Έρχεται η μέρα της μεγάλης ανατροπής. Ποιο είναι το ποσοστό του ΛΑ.Ο.Σ; Είναι στο 7-8% όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις; Όχι, είναι εκεί που είναι οι αναποφάσιστοι. Κάθε μέρα έρχονται στο κόμμα μας πολίτες που έρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία. Άνθρωποι που έρχονται στις αρχές μας.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
Σύντομα θα λάμψει η αλήθεια. Δεν θα αναλωθώ σε δήθεν Εξεταστικές Επιτροπές. Ο Κορυδαλλός θα γεμίσει με άλλους τρόπους. Να ξέρουν ότι τελείωσαν τα ψέματα. Δεν έχουμε καμία σχέση ούτε με τους κλέφτες της Νέας Δημοκρατίας ούτε με τους κλέφτες του ΠΑΣΟΚ. Γιατί πήραμε τα F-16 και τα Leopard σε διπλάσια τιμή; Όλα αυτά τα καπέλα τα χρωστάμε ή μήπως βρήκανε κακούς πολιτικούς που τους λαδώσανε και βρεθήκανε με νεοκλασικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης