Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ 9


Αθήνα, 4 Μαρτίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ 9

«Έχω θεσμική αλλά και Εθνική υποχρέωση σαν πολιτικός ηγέτης ενός κόμματος να βοηθήσω την πατρίδα μου να ξεπεράσει την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Η δουλειά μου είναι να δίνω και να προσφέρω λύσεις, ιδέες και προτάσεις. Η δουλειά μου είναι να μην βάλω τρικλοποδιές, να μην υπονομεύσω ή να μην ναρκοθετήσω την πορεία της χώρας για να αποκομίσω κομματικά οφέλη. Δεν θα κάνω ποτέ αυτό το οποίο κάνουν τα άλλα κόμματα».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο του ΡΑΔΙΟ 9, στους δημοσιογράφους Δ. Βερύκιο και Δ. Σταυρόπουλο.

Για την παραίτηση Ι. Ραχωβίτσα
Ο κ. Ραχωβίτσας είναι ένας από τους καλύτερους και ικανότερους στρατηγούς που έχουν περάσει από την Ελληνική Αστυνομία. Είναι δυστυχώς μια αλήθεια ότι οι Έλληνες αστυνομικοί δεν είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι, και δεν διαθέτουν τον ανάλογο εξοπλισμό που απαιτούν σήμερα οι νέες συνθήκες και οι νέες προκλήσεις που καθημερινά αντιμετωπίζουν. Προφανώς χρειάζεται να διατεθούν περισσότερα κονδύλια, καθώς και περισσότερος χρόνος για περαιτέρω εκπαίδευση και εξάσκηση τους.

Για την επικείμενη συνάντηση με τον πρωθυπουργό
Υποθέτω ότι ο κ. Παπανδρέου έχει κάποιες σκέψεις και ιδέες τις οποίες και θα θέλει να μοιραστεί με τους πολιτικούς αρχηγούς. Μπορεί επίσης να θέλει μια συνδρομή εκ μέρους μας ενόψει της συναντήσεως της 25ης Μαρτίου στη Σύνοδο Κορυφής. Αισιοδοξώ ότι στη σύνοδο αυτή θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις και διαδικασίες για το Ελληνικό ζήτημα και τον Ελληνικό λαό. Δεν θέλω να βλέπω τα πράγματα αρνητικά.

Για το θέμα του Μεγάρου Υπατίας
Ο κ. Βενιζέλος είναι ένας ευφυέστατος πολιτικός. Στη χθεσινή μας συζήτηση του εξέφρασα τις σκέψεις, τους φόβους και τους ενδοιασμούς μου σχετικά με το θέμα του Μεγάρου Υπατίας. Είπα στον κ. Βενιζέλο ότι η κυβέρνηση με τις πράξεις της και τις ολιγωρίες της εγκλωβίστηκε στο συγκεκριμένο θέμα. Ο σκοπός είναι να μην εγκλωβίζεσαι σε τραγικά διλήμματα, αλλά να τα προβλέπεις και να τα αποφεύγεις. Εάν κάποιος πεθάνει, τότε αυτό θα πυροδοτήσει μεγάλες περιπέτειες και αναταραχές. Οι "πάτρωνες" των λαθρομεταναστών δεν τους αφήνουν να φάνε... Φοβάμαι ότι έχει προσχεδιαστεί να γίνει το κακό... Πιστεύω ότι θα πρέπει να τους μετακινήσουμε και να τους στεγάσουμε σε ένα Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου και θα έχουμε καλύτερο έλεγχο. Εκεί εμείς θα ελέγχουμε την κατάσταση, και όχι η "Αλληλεγγύη".
Η χώρα δεν εκβιάζεται. Δεν μπορεί να γίνει νομιμοποίηση κάτω από κανένα εκβιασμό. Τρέμω και φοβάμαι στην ιδέα τι μπορεί να ακολουθήσει εάν κάποιος από τους εγκλείστους της Υπατίας πεθάνει. Φοβάμαι την προβοκάτσια. Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι αυθόρμητη. Δεν ξέρω αν μπορέσω να την ελέγξω. Δεν γνωρίζω εάν η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει ένα γενικευμένο κίνημα ανυπακοής και μία στάση μεταναστών.

Για τις σχέσεις του Γ. Καρατζαφέρη με τον κ. Παπανδρέου
Έχω θεσμική αλλά και Εθνική υποχρέωση σαν πολιτικός ηγέτης ενός κόμματος να βοηθήσω την πατρίδα μου να ξεπεράσει την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται. Η δουλειά μου είναι να δίνω και να προσφέρω λύσεις, ιδέες και προτάσεις. Η δουλειά μου είναι να μην βάλω τρικλοποδιές, να μην υπονομεύσω ή να μην ναρκοθετήσω την πορεία της χώρας για να αποκομίσω κομματικά οφέλη. Δεν θα κάνω ποτέ αυτό το οποίο κάνουν τα άλλα κόμματα. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται και καταλαβαίνει ποιος θέλει να βοηθήσει την χώρα. Πρέπει να βοηθήσουμε να βγει η χώρα μας από τον καιάδα και στο βούρκο στον οποίο έχει πέσει. Πήγα στον διάλογο γιατί χρειάζεται έμπρακτα να δείξουμε όλοι μας σοβαρότητα και στιβαρότητα. Για αυτό τον λόγο πήγα και στον διάλογο και δώσαμε τον παρόν. Δεν θα δώσω άλλοθι στον κ. Παπανδρέου να ισχυρισθεί ότι δεν βοήθησα και ότι δεν παραβρέθηκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης