Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9

Αθήνα, 3 Μαρτίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9


«Πόσα παιδιά θα κλαίμε; Κλαίμε, κλαίμε, κλαίμε. Θα συνεχίσουμε; Δηλαδή θα΄ χουμε ένα τεφτέρι που θα λέμε ότι σήμερα θα κλάψουμε κι άλλο παιδί; Αύριο, σαν μια συμβολική κίνηση και μόνο και μόνο για να τρέξει η πολιτεία θα πάω να αγοράσω δέκα αλεξίσφαιρα γιλέκα, για να τα δώσω στην αστυνομία. Συμβολικά, για να αναγκάσω την πολιτεία να σπεύσει. Είναι δυνατόν να στέλνουμε τον αστυνομικό να σκοτωθεί απροστάτευτος και την ίδια ώρα εμείς, πλουσιοπάροχα να χαρίζουμε 130 εκατομμύρια ευρώ με τους τόκους στο Μέγαρο Μουσικής;»
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων (Δελτίο Θυέλλης) στο Κανάλι 9.

Για την δολοφονία των δύο αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ
Υπάρχει ηθικός αυτουργός αυτής της ανίερης πράξης; Ψάξαμε αν υπάρχει ηθικός αυτουργός; Όλος αυτός ο κόσμος που όλα τα χρόνια αυτά τα παιδιά τα αποκαλούσε "μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι", μήπως έχει δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα; Ποιοι την έφτιαξαν αυτή την ατμόσφαιρα; Αυτοί οι οποίοι σήμερα είναι οι πολιτικοί προϊστάμενοι αυτών των παιδιών, (με την ευρύτερη έννοια), και δεν εννοώ κάποιον συγκεκριμένο. Μια αντίληψη η οποία καλλιεργήθηκε ούτως ώστε ο αστυνομικός, το όργανο της τάξης, να είναι μισητός. Νομίζω ότι κάποιοι πρέπει να ΄χουν και το βάρος μιας ηθικής αυτουργίας.
Ξέρει πολύ καλά η ηγεσία της αστυνομίας και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι, ότι υπάρχει μία σύνδεση μεταξύ τρομοκρατίας και ποινικού εγκλήματος. Και ξέρουν ότι ανάμεσα σ΄ αυτούς τους δύο βάρβαρους τομείς της κοινωνίας έχουν παίξει ρόλο συγκεκριμένα πρόσωπα. Πρόσωπα τα οποία δυστυχώς, βάζω το δυστυχώς, συνδέονται με συγκεκριμένο κόμμα. Από κει και πέρα νομίζω ότι η πολιτεία ήρθε η ώρα να αποκαλύψει αυτά τα οποία γνωρίζει.
Όποιο αίμα και να χυθεί σκοντάφτει στην ευαισθησία όλων μας, έτσι δεν είναι; Αλλά, για τους δυο αστυνομικούς που έπεσαν εκτελώντας το καθήκον για τη δική σου τιμή, για τη δική σου ζωή, για τη δική σου περιουσία, δεν έγινε τίποτα σήμερα. Η ζωή στην πόλη είναι κανονική. Φαντάσου να γινόταν το αντίθετο, να είχαν σκοτώσει οι αστυνομικοί. Θα ΄χαμε γεγονότα ανάλογα με αυτά της 6ης Δεκεμβρίου. Μα ποια είναι τα παιδιά αυτά; Ο γιος του αγρότη και του εργάτη είναι. Ο γιος της πλουτοκρατίας είναι; Παιδιά της ζωής και του μόχθου είναι, που παίρνουν ένα κατοστάρικο να ζήσουν την οικογένειά τους. Αυτά τα παιδιά δολοφονήθηκαν. Η σημερινή μέρα έπρεπε να είναι ημέρα πένθους.

Για την εικόνα της Κυβέρνησης
Βλέπω τον πρωθυπουργό -κι αυτή είναι η ουσία- εγκλωβισμένο.
Εγκλωβισμένος των επιλογών του. Ο κος Παπανδρέου περίπου το 25% της κυβερνήσεώς του το έδωσε σε εξωκοινοβουλευτικά πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Και απέτυχαν όλα. Όσα πρόσωπα έβαλε απέτυχαν. Ο Δρούτσας απέτυχε, ο Γερουλάνος απέτυχε, η Μπιρμπίλη απέτυχε. Και δεν είναι δική μου γνώμη. Είναι γνώμη που βγαίνει από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, από ανθρώπους που έχουν 3 και 4 θητείες μέσα στην Βουλή και δεν έχουν δει υφυπουργείο ποτέ τους. Τώρα λοιπόν είναι πολύ δύσκολο να κάνει ανασχηματισμό. Θα βγάλει αυτούς; Τις επιλογές του;
Λειτουργεί συνεχώς κάτω από φοβικά σύνδρομα όπως με τη Μέρκελ και το μεταναστευτικό. Σκεφτείτε τι θα γίνει αν πεθάνει κάποιος από τους λαθρομετανάστες στην Υπατία. Τι θα γίνει.. Δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν τους είχε πετάξει έξω από την πρώτη στιγμή. Θα πρέπει και εμείς σαν χώρα να αλλάξουμε και να τροποποιήσουμε την πολιτική μας με την Ευρώπη στο μεταναστευτικό. Δεν μπορούμε να αντέξουμε αυτό το συνεχές βάρος των μεταναστών. Εάν εξαρτιόταν από εμένα, θα κατήγγειλα τη Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ και θα αποχωρούσα.

Γιατί δεν αξιοποιούμε το Ελληνικό στοιχείο στη Γερμανία;
Τρέμουν να χρησιμοποιήσουν το "όπλο" των 300.000 ελληνικών ψήφων, των συμπατριωτών μας που ζουν στη Γερμανία. Η ψυχή τους είναι και παραμένει όμως στην Ελλάδα... Αυτό το στοιχείο τους Εβραίους της διασποράς το χρησιμοποιεί τέλεια το Ισραήλ. Θα μπορούσαμε να διδαχτούμε κάτι... Μας προσβάλει την εθνική αξιοπρέπεια μας η Μέρκελ με όλα αυτά που κάνει και αυτό με πληγώνει. Πρέπει να καταλάβουν οι Γερμανοί ότι όπως η Ελλάδα είχε ανάστημα το 1940, έχει ανάστημα και το 2011. Εμείς "ταΐζουμε" την Γερμανία με τις αγορές των προϊόντων τους. Είμαστε οι καλύτεροι πελάτες τους.
Μας έχουν κατακλέψει με τις μίζες και τις διαρκείς υπερκοστολογήσεις τους. Η SIEMENS είναι Γερμανία. Μην μας διαφεύγει αυτό όπως επίσης και πως μας χρωστάνε 162 δις. από τις πολεμικές αποζημιώσεις. Η Γερμανία χρωστάει απαντήσεις στην Ελλάδα.

Για την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής
Πιστεύω ότι ο Παπανδρέου παίζει ένα θέατρο. Πήρε τα "δώρα" του και θα μας παρουσιάσει τα "προικιά" του - επιμήκυνση, κούρεμα και ευρωομόλογο. Έχει μια δική του στόχευση που πιστεύω θα φανεί σε λίγες ήμερες.

Για το επαναστατικό ρεύμα που σαρώνει τον Μουσουλμανικό κόσμο
Η Αμερική έχασε την πρώτη φάση αντιπαράθεσης της με το Ιράν. Αυτή η πολιτική των απειλών της δεν καρποφόρησε. Τώρα προσπαθεί να προσεταιρισθεί τους σουνίτες με σκοπό να τους στρέψει εναντίον των σιϊτών. Δεν ξέρω αν τελικά πετύχει αυτό το σχέδιο. Άναψαν μια φωτιά που ίσως να μη μπορεί να σβήσει. Άλλωστε, κάτι αντίστοιχο προσπάθησαν να κάνουν το ΄78-΄79 με τον ερχομό του Χομεϊνί στα πράγμα τα της Περσίας. "Πούλησε" τον Σάχη για να φέρει στα πράγματα τους ισλαμιστές, σαν αντίβαρο της τότε Σοβιετίας. Και όλοι είδαμε τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής. Οι παράπλευρες απώλειες αυτών των γεωπολιτικών ανακατατάξεων θα είναι τρομακτικές. Οι τιμές του πετρελαίου θα μπορούσαν να εκτοξευτούν στα ουράνια, και να καταποντίσουν την παγκόσμια ανάπτυξη και οικονομία. Και αν πέσει και η Σαουδική Αραβία, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Από όλα αυτά η Ελλάδα είναι απούσα. Έχει υπολογισθεί από τις Βρυξέλλες ότι σαν απότοκος όλων αυτών των εξελίξεων, μπορεί να υπάρξει ένα νέο κύμα 5 -10 εκατ. μεταναστών. Αυτό θα κατευθυνθεί κυρίως στις χώρες του Νότου. Μπορεί η χώρα μας να αντέξει άλλα 2- 3 εκατομμύρια νέων μεταναστών; Δεν έχει ληφθεί καμία πρόβλεψη για όλα αυτά από την κυβέρνηση. Όταν μιλούσα για όλα αυτά πριν χρόνια, με έλεγαν "ακραίο" και με αντιμετώπιζαν σαν "γραφικό"...

Είμαστε μετέωροι - δεν υπογράψαμε την ΑΟΖ
Είμαι χαρούμενος γιατί όλα αυτά που φώναζα και προειδοποιούσα τόσα χρόνια τώρα είναι η ατζέντα την οποία έχει υιοθετήσει όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας. Φώναζα και καλούσα τον πρωθυπουργό να μεριμνήσει και να προχωρήσει στην ανακήρυξη των ζωνών ΑΟΖ. Φώναζα και έλεγα ΣΗΜΕΡΑ, ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ. Κανείς φυσικά δεν ενδιαφερόταν. Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες υπήρχαν κυβερνήσεις στις χώρες της Μεσογειακής λεκάνης που θα μπορούσαν να υπογράψουν. Τώρα που όλα τα πράγματα και τα δεδομένα ανατρέπονται, με ποιόν θα υπογράψουμε; Με την ατολμία μας και την έλλειψη αποφασιστικότητας και προνοητικότητας, χάσαμε μια περίφημη ευκαιρία. Η Κύπρος τόλμησε και προχώρησε στην ανακήρυξη της ΑΟΖ. Εμείς γιατί δεν τολμήσαμε;

Οικονομία, η απόλυτη απραξία.
Κατηγορείται ο κ. Παπανδρέου γιατί άφησε να περάσει το πολύτιμο διάστημα των δέκα μηνών μετά την υπογραφή του μνημονίου, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουμε, είναι η συγχώνευση τραπεζών, έστω και δια της πιέσεως. Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει εικοσιτέσσερις τράπεζες. Χρειάζεται να δημιουργηθεί ένας ισχυρός τραπεζικός πυλώνας για να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου και να μην αποσύρουν τις καταθέσεις τους. Πρέπει πάση θυσία να μπει η χώρα σε νέα δυναμική αναπτυξιακή τροχιά και να δημιουργήσουμε νέο πλούτο.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ευφυής. Είναι και παιδί της Goldman Sachs όμως, έτσι δεν είναι; Είναι πολύ καλός και θα μπορούσε να είναι ένας άριστος υπουργός. Στο πόστο αυτό δεν μπορεί όμως. Και το ξέρει και ο κ. Παπανδρέου αλλά δεν μπορεί να τον αλλάξει γιατί θα δείξει ότι η επιλογή του αυτή δεν "τράβηξε". Δεν έχει ένα σχέδιο. Αυτά τα οποία λέει, είναι απλά διαπιστώσεις.. Παντού υπάρχει κενό, και ουδεμία πρόταση. Είναι χαμένοι. Δεν βγαίνει με την υπάρχουσα κυβέρνηση. Πρέπει να αλλάξουμε ανθρώπους που θα αλλάξουν την πολιτική.

Η ανάπτυξη είναι η μόνη διέξοδος μας για το αύριο της χώρας
Δεν υπάρχει τρόπος να τα βγάλουμε πέρα εάν δεν βρούμε το κλειδί της ανάπτυξης.
Αυτή η στείρα αντίληψη του Σαμαρά και της Αριστεράς για το μνημόνιο είναι το χθες. Σήμερα όμως τι κάνουμε; Ας είμαστε λοιπόν σοβαροί επιτέλους. Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει ένα έλλειμμα σοβαρότητας. Αφού δεν μπορούμε να ξεπληρώσουμε, είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε το μνημόνιο.
Και νομίζω ότι θα το πετύχουμε αν υπάρξει μια Εθνική συνεννόηση. Αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο. Επίσης μπορούμε να ζητήσουμε από τη Γερμανία να κάνει επενδύσεις αντισταθμιστικού χαρακτήρα στη χώρα μας.
Να το ζητήσουμε όμως με αποφασιστικότητα.

Να επαναπροσδιορίσουμε την εξωτερική μας πολιτική
Η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την νέα γεωπολιτική ισορροπία της περιοχής μας, και την στρατηγική ρήξη μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ. Ιδιαίτερα τώρα που το Ισραήλ πλέον αισθάνεται όλο και μεγαλύτερη ανασφάλεια στην περιοχή του. Η στάση της Αμερικής, βλάπτει πρωτίστως το Ισραήλ, και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει αυτό. Σας θυμίζω ότι το Ισραήλ κρατάει την οικονομία της Αμερικής. Βλέπω ότι η κυβέρνηση Ομπάμα, με αυτά τα οποία μεθοδεύει στην περιοχή, παρενοχλεί περισσότερο το Ισραήλ. Και νομίζω ότι γίνεται αντιληπτό ότι αύριο το πρωί ίσως να έχουμε περιπέτειες στην περιοχή της Μεσογείου.

Ένας νέος "παγκόσμιος χωροφύλακας"
Πριν μερικούς μήνες το ΝΑΤΟ άλλαξε και τροποποίησε ριζικά και εκ βάθρων το καταστατικό του. Αλλάζει, και από ένας αμυντικός οργανισμός γίνεται ουσιαστικά ένας "παγκόσμιος χωροφύλακας". Υποπτευόμουν ότι κάτι θα γινόταν σύντομα, ότι κάτι ετοιμαζόταν... Τώρα θα μπορεί βάσει του νέου καταστατικού, να επέμβει σε διάφορες περιοχές... Καταρχήν βέβαια, καμία ενέργεια δεν μπορεί, και δεν πρέπει να γίνει χωρίς και την σύμφωνη γνώμη και του Συμβουλίου Ασφαλείας. Σε αυτή την προοπτική δεν θα ήθελα καμία εμπλοκή της Βάσης της Σούδας σε όσα "κυοφορούνται".

Για τις σχέσεις ΛΑ.Ο.Σ και ΝΔ
Θα μπορούσε να υπάρχει συζήτηση μεταξύ του ΛΑ.Ο.Σ και της ΝΔ. Αλλά δεν είναι σοβαροί στη ΝΔ. Ο καθένας έχει και την δική του γραμμή. Άλλη γραμμή έχει ο κ. Σαμαράς, άλλη γραμμή το Δίκτυο 21, και άλλη αυτή των "νέο πραιτοριανών" γύρω από τον Σαμαρά... Θα ήθελα να πειστώ ότι ο κ. Σαμαράς ασκεί εξουσία στη ΝΔ. Τότε θα μπορούσαμε να κάνουμε μια κοινή προσπάθεια για να αντιμετωπίσουμε το "κακό" ΠΑΣΟΚ. Έχω παραιτηθεί πλέον από αυτή την προσπάθεια γιατί είναι ασόβαροι...

Για τα υπόλοιπα κόμματα
Η επόμενη Βουλή θα είναι καταλυτική. Θα ήθελα να υπάρχουν πρόσωπα στην επόμενη Βουλή όπως η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Αλαβάνος, με τον οποίο είμαστε σε εντελώς αντίθετες πολιτικές θέσεις. Δεν είναι από τα πρόσωπα που πρέπει να τα πετάξουμε. Πιστεύω ότι ο τρόπος που άφησε η κ. Μπακογιάννη να βγει το κόμμα της, δείχνει ένα "γινάτι". Με τον τρόπο όμως αυτό έχει χάσει. Έχει μια πολιτική άποψη, σκέψη και παιδεία που όμως δεν φάνηκε να έχει την προσδοκώμενη ανταπόκριση στον κόσμο. Δικαιούται και να επιμένει στη προσπάθειά της αυτή, και να περιμένει κάποιο καλύτερο ποσοστό από το 2%.

Για την σιωπή του κ. Καραμανλή
Ο κ. Καραμανλής γνωρίζει ότι υπήρξε το κεντρικό πρόσωπο της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Θέλει να κερδίσει λίγο χρόνο. Στο πίσω μέρος του μυαλού του, πιστεύω ότι δεν επιθυμεί να επιτύχει ο κ. Σαμαράς. Έτσι θα μπορούσε να φαντάζει σαν μια επόμενη προσπάθεια. Άλλωστε αυτό που είδαμε στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη είναι αποκαλυπτικό. Οι Καραμανλικοί μπορεί να επιδιώκουν την επιστροφή στο χθες. Πιστεύω ότι έχει συρρικνωθεί επικίνδυνα η άλλοτε κραταιά κεντροδεξιά παράταξη. Αυτό δεν θα πρέπει να ευχαριστεί κανέναν. Ούτε και τα άλλα κόμματα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ έχει συνεχή και ανοδική πορεία
Ο ΛΑ.Ο.Σ κατάφερε να είναι στη Βουλή και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό το επίτευγμα δεν μπόρεσαν να το πετύχουν μεγάλοι και εξαίρετοι πολιτικοί άνδρες όπως ο Μαρκεζίνης, ο Μαύρος, ο Στεφανόπουλος, ο Ζίγδης. Άρα λοιπόν αυτό σημαίνει ότι μείς κάτι κάνουμε σωστά. Οι τελευταίες 4 δημοσκοπήσεις δείχνουν μια διαρκή και σταθερή ανοδική μας πορεία. Και αυτό κάτι σημαίνει. Το γεγονός ότι ηγούμαι ενός κόμματος του 6% και παρόλα αυτά οι μετρήσεις της προσωπικής μου δημοφιλίας προηγούνται αυτής του κ. Σαμαρά, στο βαρόμετρο της Καθημερινής που ως γνωστόν άλλωστε, δεν ανήκει στα φιλικά μου έντυπα, αυτό κάτι καταμαρτυρεί. Όλα αυτά μας φορτώνουν με περισσότερη ευθύνη, αποφασιστικότητα και σοβαρότητα. Ο κόσμος θέλει να δει τα κόμματα να συνεννοούνται και να δουλεύουν μαζί αρμονικά, έτσι ώστε να τον βγάλουν από το βούρκο που τον έχουν βυθίσει. Αλλά δυστυχώς ούτε ο κ. Σαμαράς έχει διάθεση να ακούσει, αλλά ούτε και ο κ. Παπανδρέου ενώ είναι φιλότιμος και εργατικός δείχνει την ανάλογη διάθεση,

Οι δύο αδυναμίες της Δημοκρατίας μας
Η ύπαρξη και χρηματοδότηση τόσων περίεργων και παράξενων ΜΚΟ, δείχνει δυστυχώς, αδυναμία της Δημοκρατίας μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν αυτές. Αυτές δεν είναι Σωματεία; Γιατί θα πρέπει να πληρώνει το Κράτος για αυτές; Πληρώνει το Κράτος τα σωματεία; Είμαι εναντίον όλων αυτών. Αυτές στην ουσία είναι "δεκανίκια" των κυβερνήσεων. Άλλωστε, δεν γνωρίζουμε που πάνε όλα αυτά λεφτά με τα οποία τις χρηματοδοτούμε. Δεν έχουμε κανένα έλεγχο.
Η άλλη αδυναμία της Δημοκρατίας είναι η ύπαρξη και η λειτουργία των Ανεξάρτητων Αρχών. Όπου φοβόμαστε να παρέμβουμε και δεν τολμούμε να αντιμετωπίσουμε και να ένα επιλύσουμε ένα πρόβλημα, κάνουμε και μια νέα Ανεξάρτητη Αρχή. Και με τον τρόπο αυτό καθαρίζουμε... θυμηθείτε "ταυτότητες" και "Δαφέρμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης