Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ REAL FM ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ REAL FM ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

«Δεν γνωρίζω κάποιον που να έβλεπε μια επιχείρηση να οδηγείται σε μια επιλεκτική χρεοκοπία και να συνέχιζε να της έχει εμπιστοσύνη. Να την πιστώνει και να την δανείζει. Η επιλεκτική χρεοκοπία δεν είναι λύση και σίγουρα δεν πρέπει να φτάσουμε εκεί. Η Κυβέρνηση όχι απλά ακροβατεί με αυτά αλλά ακροβατεί πάνω στην κόψη του ξυραφιού. Όλο αυτό που σήμερα συμβαίνει, εμένα μου δείχνει πως η Ε.Ε. βρήκε ένα σημείο επαφής με τους Οίκους αξιολόγησης που θέλουν να οδηγηθούμε σε χρεοκοπία. Θέλουν να συμβεί αυτό σαν πιστωτικό γεγονός, ώστε να εισπραχθούν κάποια ασφάλιστρα κινδύνου και τώρα ο Πρωθυπουργός και ο κ. Βενιζέλος έρχονται να το φέρουν αυτό στον κόσμο πιο γλυκά. Ποιος όμως μπορεί να μας εγγυηθεί πως μπαίνοντας σε αυτή την κατάσταση δεν θα οδηγηθούμε σε μια μεγαλύτερη και τραγικότερη περιπέτεια;».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, στο Ραδιόφωνο του REAL FM και στον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου.

Μικροί και αδύναμοι ηγέτες στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η σημερινή Ευρώπη δείχνει αδύναμη να αντιδράσει στα διεθνή οικονομικά παιγνίδια ακριβώς γιατί της λείπουν οι ηγέτες με ειδικό βάρος. Ο κ. Σαρκοζί δυστυχώς δεν είναι Ντε Γκωλ και η κα Μέρκελ δυστυχώς δεν είναι Αντενάουερ για να αντιμετωπίσουν με δυναμισμό το πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν στην Ευρώπη είναι πως το μόνο που σήμερα θα μας έβγαζε από την κρίσιμη αυτή κατάσταση, είναι νέο σχέδιο Μάρσαλ. Να πάρουμε τόσα χρήματα, δικά μας, χωρίς δάνεια, χωρίς τόκους, χωρίς τίποτε. "Τόσα χρειαζόμαστε αλλιώς πέφτουμε και μαζί με εμάς πέφτετε και εσείς".

Να πάρουμε μέτρα για μεταναστευτικό και εισαγωγές.
Άμεσα, τώρα θα πρέπει να σταματήσουμε αυτή την πρωτοφανή αιμορραγία των χρημάτων που βγαίνουν από την πατρίδα μας. Περίπου 12 δισ. ευρώ από τα 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες, πέρα από τις άλλες επιπτώσεις στην υγεία και την εγκληματικότητα.
Επίσης να καλύψουμε το άνοιγμα στο ισοζύγιο εισαγωγών - εξαγωγών με δασμούς στα εισαγόμενα. Δύο άμεσες λύσεις και μέτρα που θα μας δώσουν ανάσα.

Μόνο μια Οικουμενική θα μπορούσε να δώσει ελπίδα στην χώρα.
Στην παρούσα φάση πρέπει να προχωρήσουμε σε μια Οικουμενική κυβέρνηση η οποία, πέρα από τις οποιεσδήποτε αγκυλώσεις, θα αναλάβει την άμεση σωτηρία της πατρίδας. Είναι εποχή που όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε, όχι να κάνουμε κριτική. Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ακόμη βρίσκονται στην λογική της καλύτερης καρέκλας. Εγώ βρίσκομαι στην λογική της σωτηρίας της πατρίδας. Ποιος και με ποιον τρόπο θα βγει η πατρίδα μου από το τέλμα. Με ποιο τρόπο η χώρα με θυσίες και σκληρή δουλειά θα σωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης