Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΟΣ

Ερωτήσεις προς τον Αντιπρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ Γιαννικούλη Κ. Χρήστο σχετικά με το Νοσοκομείο Άμφισσας. Το ρεπορτάζ Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ώρα της Φωκίδος της 14 Ιουλίου 2010.

Ερώτηση : Πως κρίνετε το γεγονός ότι ανάμεσα σε Νοσοκομεία 52 Νομών συγχωνεύονται με άλλο Νοσηλευτικό Ίδρυμα, εκτός των ορίων του Νομού, μόνο τα Νοσοκομεία Άμφισσας και Καρπενησίου με αυτό της Λαμίας;  

Απάντηση: Πιστεύω ότι όλες οι ενέργειες της Κυβέρνησης, ο Καλλικράτης ,  οι συνενώσεις και τα λουκέτα στα σχολεία των χωριών μας έγιναν χωρίς να ληφθούν  υπ όψιν οι τοπικές κοινωνίες και τα κατά τόπους προβλήματα. Το ίδιο ακριβώς έγινε και με την υγεία , όπως συνηθίζουν οι κυβερνώντες σχεδιάζουν τα πάντα στο γόνατο.



Ερώτηση : Πως κρίνετε το γεγονός ότι η Βουλευτής Φωκίδας κ. Παπαθανάση δεν ενημέρωσε τον κόσμο και τους άμεσα ενδιαφερόμενους, για την τελική πρόταση του Υπουργείου που «κόβει» 32 κρεβάτια; 

Απάντηση:Αυτό δεν το γνωρίζω και αν έγινε, είναι θέμα της Κας Παπαθανάση να το απαντήσει και να πράξει ανάλογα.  Δεν αποτελεί όμως έκπληξη η όποια άγνοια της Κας Βουλευτού. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κόμμα της την έχει φέρει προ τετελεσμένων γεγονότων. Έτσι έγινε με τη δημοσιοποίηση του ΦΕΚ της Υπουργού Περιβάλλοντος κας Μπιρμπίλη, βάσει του οποίου αναστέλλεται κάθε οικοδομική δραστηριότητα και άδεια στην ευρύτερη περιοχή Παρνασσού.

Ερώτηση : Πως κρίνετε το γεγονός ότι η κα Παπαθανάση επισκέφτηκε τη Δευτέρα το πρωί το Νοσοκομείο μας και δήλωσε ότι δεν γνώριζε πως εμείς και η Ευρυτανία είμαστε οι μοναδικοί που συγχωνεύονται με Νοσοκομείο άλλου Νομού.

Απάντηση:Όπως και με το παραπάνω θέμα των οικοδομικών αδειών για τον Παρνασσό που ενημερώθηκε για την έκδοση του  ΦΕΚ απ το Δήμαρχο Δελφών έτσι και τώρα  το κόμμα της την αφήνει έκθετη. Δεν μπορεί να περιμένει κάτι καλύτερο κάποιος από ένα ασύνδετο κόμμα που άλλα λέει το πρωί κι αλλά πράττει το βράδυ. Ελπίζω η Κα Βουλευτής αυτή τη φορά να προλάβει τις εξελίξεις διότι απ ότι γνωρίζω το θέμα δεν έχει λήξει. Χθες συζητήθηκε ξανά το θέμα του Νοσοκομείου Άμφισσας στο κοινοβούλιο και η θέση του κόμματος μας μέσω της Κας Ουρανίας Παπανδρέου - Βουλευτού ΛΑ.Ο.Σ. Εύβοιας ήταν σαφέστατη. Αγωνιζόμαστε για το αυτοδιοίκητο του Νοσοκομείου Άμφισσας λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής από πλευράς ορεινών όγκων, επικίνδυνου οδικού δικτύου και μακρινών αποστάσεων. Ο Κος Λοβέρδος δεσμεύτηκε ότι  θα το δει ξανά το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης