Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΝΑΙΝΑΣΗ Η ΟΧΙ

Απάντηση του Κου Γιαννικούλη Χρήστου Αντιπροέδρου της Νομαρχιακής επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ Νομού Φωκίδος στο ρεπορτάζ της εφημερίδος Ώρα της Φωκίδος με Θέμα Συναίνεση η ΟΧΙ ; που καταχωρήθηκε στις 26 - Μαΐου - 2011 και δεν είχε καταχωρηθεί.

Το ερώτημα συναίνεση η όχι στην κρισιμότατη κατάσταση που βρίσκετε η χώρα δεν είναι τόσο απλό.
      Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός δεν έχει καμία ευθύνη για τη άθλια οικονομική κατάσταση και η καλύτερη κίνηση θα ήταν "ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ" . Έτσι θα γλιτώναμε το όποιο πολιτικό κόστος.
        Για την πατρίδα όμως λύση είναι η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
        Αν δεν δεχτούν τα πολιτικά κόμματα και κυρίως η Αξιωματική Αντιπολίτευση χωρίς την οποία δεν έχει καμία αξία η πρόταση , τότε με την υπάρχουσα διαλυμένη και αδύναμη κυβέρνηση βαδίζουμε προς την ολοκληρωτική καταστροφή.
      Η παρούσα Κυβέρνηση δεν μπορεί να συγκρουστεί με τα μεγάλα συμφέροντα και να τα βάλει με τους τραπεζίτες και επιχειρηματίες δανειστές της. Ακολουθεί λάθος δρόμο, κόβοντας μισθούς και συντάξεις , επιβάλλοντας βαριά φορολογία στην οικοδομή αποτρέποντας έτσι την οποιαδήποτε οικονομική δραστηριότητα, αυξάνοντας το ΦΠΑ, αυξάνοντας καύσιμα και τρόφιμα μειώνοντας έτσι την αγοραστική αξία.
        Με  αυτόν τον τρόπο μειώνει και την εισροή εσόδων στον κρατικό προϋπολογισμό.
     Έτσι όπως κατάντησε την πατρίδα μας ο δικομματισμός δεν μπορεί να ζήσει μόνη της. Εδώ και 20 χρόνια ζει με δανεικά. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ο υπέρογκος δημόσιος τομέας που δημιούργησε ο δικομματισμός καταβροχθίζει τα πάντα και χρειαζόμαστε ακόμα δανεικά. Οι σπατάλες του δημοσίου συνεχίζονται και ο λαός πληρώνει χωρίς να βλέπει βελτίωση.
      Επειδή αποδείχτηκε ότι ο δικομματισμός το μόνο που κατάφερε με τις αυτοδυναμίες που του έδωσε ο λαός ήταν να συσσωρεύσει ένα τεράστιο εξωτερικό χρέος 360 δισεκατομμυρίων στις πλάτες του, η λύση είναι  η  ευθύνη της Οικουμενικής Κυβέρνησης κι όχι να το βάλουμε στα πόδια τώρα που η πατρίδα κινδυνεύει. 
      Αν τελικά η Κυβέρνηση συνεχίσει μόνη το δρόμο της τότε η απάντηση μας θα είναι «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ» διότι της δώσαμε μια ευκαιρία πριν ένα χρόνο να βγάλει τον τόπο από το τέλμα και το μόνο που κατάφερε ήταν να ανεβάσει το χρέος κατά 60 δισεκατομμύρια. 

Γιαννικούλης Κ. Χρίστος
Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ. Νομού Φωκίδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης