Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER


Αθήνα, 26 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ALTER

 «Συνειδητοποιεί κανείς τις στιγμές αυτές πόσο εύκολο είναι να χαθεί μία ανθρώπινη ζωή. Όχι μόνον έχει ξεφύγει η εγκληματικότητα αλλά έχει γίνει και πολύ πιο άγρια. Μετά το σημερινό επεισόδιο έχω υποχρέωση να πάρω πρωτοβουλίες. Να το φέρω σε πολιτικό επίπεδο. Να δούμε πως η πολιτεία μπορεί να προσπαθήσει περισσότερο, αλλάζοντας ίσως τον νόμο για την χρήση του όπλου από τους αστυνομικούς. Έχουμε υποχρέωση σαν πολιτικοί αρχηγοί να πάρουμε μέτρα για να προστατέψουμε τις ανθρώπινες ζωές».
Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALTER και στον δημοσιογράφο Α. Παυλόπουλο αναφορικά με το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Τραγάνα Φθιώτιδας.

«Βρισκόμασταν μπροστά από το καφενείο αρκετός κόσμος όταν ένα αυτοκίνητο πέρασε με πολύ μεγάλη ταχύτητα από μπροστά. Ξαφνικά Ακούστηκε το κροτάλισμα από καλάζνικοφ και όλος ο κόσμος πάγωσε. Οι δικοί μου αστυνομικοί έβγαλαν αμέσως τα όπλα και τους είπα να μην πυροβολήσουν γιατί είμαστε μέσα σε κατοικημένη περιοχή. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν τα μάτια του κόσμου, μάτια παγωμένα από τον τρόμο. Όλοι σκεφτόμασταν πως έγινε και είμαστε ζωντανοί μετά από αυτό. Είναι ανεξήγητο. Το αυτοκίνητο το καταδίωκε ένα περιπολικό της αστυνομίας, μετά από την ληστεία που είχαν διαπράξει στην Αταλάντη. Μιλάμε για μια πραγματικά μεγάλη καταδίωξη και μια μάχη με τους εγκληματίες. Ευτυχώς, μου έλεγαν τα παιδιά της αστυνομίας, που λίγο καιρό πιο πριν είχα δωρίσει στο αστυνομικό τμήμα αλεξίσφαιρα γιλέκα από αυτά που μπορούν να σταματήσουν και σφαίρες από καλάζνικοφ και αισθανόντουσαν σε αυτή την μάχη πιο καλυμμένοι, πιο δυνατοί».

Σε ερώτηση του Α. Παυλόπουλου για το θέμα με την απεργία των ταξί ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε:
«Νομίζω ότι ο κ. Ραγκούσης έχει κάτσει τόσο πολύ στην Πάρο που δεν γνωρίζει τι σημαίνει ταξί. Είναι ανεξήγητο πως η Κυβέρνηση άνοιξε αυτό το μέτωπο τώρα μεσούσης της τουριστικής περιόδου άνευ λόγου. Πρέπει να υπάρξει μια διαφορετική αντιμετώπιση και επειδή εμείς έχουμε προτάσεις συγκεκριμένες, όπως ενοποίηση των ταξί σε όλη την χώρα, αν χρειάζονται νέες άδειες να δίνονται πέντε στους ιδιοκτήτες και μία στους ιδιώτες, μία προς πέντε δηλαδή και να έχουν ισχύ για δέκα χρόνια, όταν θα συναντηθώ με τον Πρωθυπουργό που θα μας ενημερώσει για τα αποτελέσματα της Συνόδου των Βρυξελλών θα του θέσω το θέμα ώστε να παρθεί μια απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης