Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ZOUGLA.GR" Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ZOUGLA.GR"


«Τα πράγματα είναι εξαιρετικά άσχημα και εγκυμονούν τεράστιους κινδύνους. Αυτός ο Φεβρουάριος θα είναι ο χειρότερος που θα ζήσουμε από τον Φεβρουάριο του 1942».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ .Γ. Καρατζαφέρης στον ραδιοφωνικό σταθμό ZOUGLA.GR και στο δημοσιογράφο κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.


Για την "ηχηρή" απουσία του κ. Καραμανλή
Πιστεύω ότι θα θελήσει να απολογηθεί όταν σηκωθεί από το "καναβάτσο". Δεν είναι σωστό και αντρίκιο να  "κλωτσάς" τον αντίπαλο, όταν είναι "πεσμένος" κάτω.
Πήγε και  μόνασε από μόνος του. Αυτή η απομόνωση του είναι και μία ομολογία για την αποτυχία του. Ίσως ζητά συγχώρεση από το Θεό. Δεν ξέρω όμως, πως θα ζητήσει συγχώρεση από τον Ελληνικό λαό. Ξεκίνησε την διακυβέρνηση του τόπου με μεγάλες προσδοκίες, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι για να ανατρέψει μία κακή κατάσταση, μία λαθεμένη περπατησιά. Ανέλαβε και διπλασίασε ένα τεράστιο χρέος. Παρέδωσε την εξουσία στον κ. Παπανδρέου. Αυτός με τη σειρά του, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση. Έκανε μια σειρά από λάθη. Μας έφερε το ΔΝΤ σαν άλλοθι, γιατί συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να πάρει τέτοιες φοβερές αποφάσεις. Με αυτή την έννοια, μας έφερε με "δόλο" στο ΔΝΤ.

Για την επίθεση στον κ. Χατζηδάκη
Οποιαδήποτε τέτοια πράξη είναι κατακριτέα και άνανδρη. Ο κύκλος που άνοιξε με αυτή την ενέργεια, εκτιμώ ότι δυστυχώς, δεν θα κλείσει. Αντιθέτως, φοβάμαι ότι  μόλις τώρα άνοιξε. Εκτιμώ ότι θα έχουμε και άλλα τέτοια άσχημα επεισόδια. Με την πάροδο του χρόνου θα πολλαπλασιάζονται αυτές οι πράξεις. Θα ξεχειλίσει η οργή του κόσμου. Είναι όμως θετικό και παρήγορο το γεγονός ότι, απλοί πολίτες παρενέβησαν  και συμπεριφέρθηκαν με σύνεση και  ψυχραιμία.
Πρέπει να είναι στα πράγματα και να κυβερνούν, άνθρωποι που έχουν περάσει, έχουν ζήσει, ξέρουν από πόνο και αγωνία. Πρέπει να έχουν την πρακτική εμπειρία και γνώση της ζωής.

Η τίμια στάση του ΛΑ.Ο.Σ
Είχα την πολιτική ευθύνη και εντιμότητα και είπα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι δεν μπορώ πλέον, να παρακολουθήσω αυτά τα πράγματα που γίνονται. Περνάω στην  απέναντι όχθη και φωνάζω.
Είπα στον πρωθυπουργό ότι θα βοηθήσω στα εθνικά θέματα όσο μπορώ. Αλλά, δεν μπορώ να γίνω "νεκροθάφτης" της Ελληνικού κοινωνίας.

Η Κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου είναι τραγικά ανεπαρκής
Αυτή η κυβέρνηση δεν "φτάνει". Δώσαμε πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση. Αλλά, δυστυχώς βλέπουμε ότι αυτή πάει από το κακό στο χειρότερο. Πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες. Δυστυχώς, ο κ. Παπανδρέου έχει "νάνους" γύρω του. Έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει συνεχώς λάθη στρατηγικής και τακτικής. Πρέπει να τολμήσει και να σπάσει το κατεστημένο. Υπάρχουν έμπειροι ικανοί άνθρωποι και γνώστες των πραγμάτων που θα μπορούσαν να προσφέρουν. Ας βάλει τον Μίμη Ανδουλάκη. Είναι "γνώστης των πραγμάτων", σοβαρός, εμπεριστατωμένος και διαθέτει ένα εξαιρετικά γρήγορο και διεισδυτικό μυαλό.
Οι "υπάλληλοι" της Goldman Sachs έγιναν Υπουργοί. Έχουν σήμερα το οικονομικό περιβάλλον στα χέρια τους.

Ζούμε ένα "νομισματικό πόλεμο"
Το ’40 η Γερμανία προσπάθησε να κυριεύει τον κόσμο με τα όπλα. Σήμερα ζούμε μία σύγκρουση και ένα "νομισματικό πόλεμο" μεταξύ των ενωμένων δυνάμεων της Αμερικής και Αγγλίας απέναντι στη Γερμανία. Εξελίσσεται μια μάχη για την "κηδεμονία" και την κυριαρχία της Ευρώπης. Ατυχώς, όλες οι περιφερειακές χώρες "πληρώνουν" την νύφη. Είμαστε ο "αδύναμος κρίκος". Τώρα,  εκεί που οδηγήθηκαν τα πράγματα, πρέπει να "επιστρατευτούν" οι Ρώσοι. Δεν έχουμε ένα αντίδοτο για  να περάσουμε την κρίση λιγότερο επώδυνα.

Δεν φέρω κανένα κομμάτι ευθύνης
Δεν υπήρξα ποτέ Κυβερνητικός βουλευτής. Έγινα βουλευτής όταν έπεσε η ΝΔ. Είναι στάση ζωής να μην προκαλώ και να μην "συναγελάζομαι" σε κοσμικά κέντρα και club. Δεν δέχομαι κανένα κομμάτι ευθύνης για την σημερινή κατάσταση της χώρας. Αχθοφορώ την αγωνία που άλλοι προκάλεσαν στον κόσμο. Σαφέστατα, πρέπει να πάνε φυλακή όσοι έφταιξαν. Αλλά, "κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει". Πώς να πάνε φυλακή όμως; Αυτοί  που έχουν το μαχαίρι, έχουν  και το πεπόνι. Τα μικρά κόμματα μπορούν να θορυβούν, αλλά τα μεγάλα έχουν τις πλειοψηφίες. Στην περίπτωση της SIEMENS, δεν θα φτάσουμε στο μεδούλι, που περιέχει ακόμη, και ονόματα πρωθυπουργών. Πιστεύω ότι ο κόσμος με τον τρόπο του θα καθαρίσει τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης