Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. Β. ΘΕΟΤΟΚΑΤΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. Β. ΘΕΟΤΟΚΑΤΟ

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος, είχε την Παρασκευή (17/12/2010) ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης.
Το Προεδρείο ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. και τους Βουλευτές του Κόμματος κ. Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη και Αστέριο Ροντούλη, για τις επιπτώσεις της απόφασης του Υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου να περικόψει το ήδη πενιχρό και απαράδεκτο κοινωνικά, επίδομα που λαμβάνουν οι πολύτεκνοι.
Η συνάντηση, εντάσσεται στο πλαίσιο επαφών της ΑΣΠΕ με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ όπως επεσήμανε ο Πρόεδρος κ. Β. Θεοτοκάτος, ο κ. Γ. Καρατζαφέρης ήταν ο πρώτος αρχηγός πολιτικού κόμματος που αποδέχθηκε άμεσα αίτημα για συνάντηση, γεγονός το οποίο επεσήμανε ιδιαίτερα ο κ. Θεοτοκάτος στις δηλώσεις που ακολούθησαν:

Β. ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΣΠΕ): «Έχουμε ζητήσει ως Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος συναντήσεις σε επίπεδο αρχηγών. Ενόψει του οξύτατου προβλήματος που ανέκυψε με την άγρια επιδρομή την οποία επιχειρεί ο Υπουργός Υγείας, κ. Λοβέρδος κατά των πολυτέκνων. Επιδρομή που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των 75 με 80 ετών που έχει η Α.Σ.Π.Ε.
Ο πρώτος που μας δέχθηκε είναι ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ, ο κ. Καρατζαφέρης.
Του θέσαμε το πρόβλημα, είναι γνώστης αυτού και θα δώσει τη μάχη στη Βουλή για να μην περάσουν αυτές οι επιδρομές του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας ο οποίος έφτασε στο σημείο να χορηγεί επίδομα στην πολύτεκνη μητέρα 44 ευρώ και μόνο αυτό με εισόδημα 40.000 ευρώ. Αυτοί που ξεπερνούν το ποσό των 40.000 ευρώ παύουν να είναι και πολύτεκνοι. Είναι δυνατόν να λέμε ότι κάποιος είναι πολύτεκνος ανάλογα με το εισόδημα του και όχι με τα παιδιά που κάνει, σε μια χώρα η οποία είναι η τρίτη πλέον γερασμένη χώρα του κόσμου, όπου τα παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών είναι πολύ λιγότερα από τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών;
Συνεπώς θέλουμε να ελπίζουμε πως στη μάχη που θα δοθεί τώρα στον προϋπολογισμό, αλλά και σε επίπεδο αρχηγών -που ελπίζουμε ότι θα φέρει το θέμα στη Βουλή ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ- θα πρέπει να υπάρξει απάντηση έτσι ώστε να αποσύρει η κυβέρνηση όλες αυτές τις πραγματικά εθνοκτόνες και απαράδεκτες διατάξεις του Υπ. Υγείας και Πρόνοιας».

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΑ.Ο.Σ.): «Το δημογραφικό είναι ένα εξαιρετικά μείζον θέμα για τη χώρα μας. Δεν λύνεται φυσικά με την μετανάστευση.
Το δημογραφικό μπορεί να αντιμετωπίσει την άμυνα της χώρας. Χωρίς παιδιά, χωρίς στρατιώτες δεν έχεις άμυνα.
Το δημογραφικό επίσης αποτελεί τη λύση για το ασφαλιστικό πρόβλημα της χώρας, καθώς δημιουργεί νέα χέρια για εργασία.
Πολύ φοβάμαι πως η κυβέρνηση απομονωμένη μέσα στα δικά της, δεν αντιλαμβάνεται την ορθή πορεία των πραγμάτων. Είναι ένα εξαιρετικό θέμα, εμείς το έχουμε υιοθετήσει, το έχουμε στο πρόγραμμά μας και είναι σίγουρο ότι θα βρούμε λύσεις να το φέρουμε μέσα στη Βουλή, φέρνοντας και τον πρωθυπουργό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης