Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Με χθεσινό άρθρο (http://xryshaygh.wordpress.com/2010/12/12/2010-ετοσ-δικαιωσησ-για-τον-γ-καρατζαφερη/) η επίσημη ηλεκτρονική εφημερίδα της «Χρυσής Αυγής» συνεχίζει την αντιΛΑ.Ο.Σ. παραπολιτική προπαγάνδα, παρουσιάζοντας τον Γ. Καρατζαφέρη σχεδόν ως σκιώδη πρωθυπουργό, ο οποίος υπαγορεύει στον Γ. Παπανδρέου την αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Μετά λοιπόν από τις διάφορες πολιτικές αρλούμπες καταλήγει το δημοσίευμα με την εξής σημαντική διαπίστωση, την οποία έβαλαν και με κόκκινα boldγράμματα και την προτροπή «προσοχή», προκειμένου οι αναγνώστες να έχουν στο νου τους την φοβερή «πολιτική ανακάλυψη» του αρθρογράφου:

«Προσοχή! Έχουν βάλει στο μάτι κι αυτό καθ’ αυτή την κοινωνική ασφάλιση! Δηλαδή, να μην παίρνουν ποτέ σύνταξη οι εργαζόμενοι! Να τι είπε ο ΛΑ(γ)ΟΣ στην πρωινή εκπομπή του Αυτιά (ποιού άλλου;) της 10ης Δεκεμβρίου: «Χρειάζεται να γίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές στο σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων. Πρέπει να εκμοντερνίσουμε το θεσμό αυτό. Να εκσυγχρονιστούμε και να ακολουθήσουμε τα κελεύσματα των καιρών και της νέας οικονομίας. Προτείνω την κατάργηση του συστήματος των ενσήμων…».

Επειδή κάποιοι πρέπει να κατανοήσουν πως η πολιτική γίνεται με Θέσεις και με Πράξεις, ενώ η παραπολιτική με διαδώσεις και ψιθύρους, να απαντήσουμε στους κυρίους αυτούς πως ο ΛΑ.Ο.Σ. για το Ασφαλιστικό, και Θέσεις έχει, και πολιτικές πράξεις έχει κάνει. Και οι θέσεις του όχι μόνον είναι οι μόνες εφαρμόσιμες αλλά και οι ΦΙΛΟΛΑΙΚΟΤΕΡΕΣ όλων.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. λοιπόν έχει καταγράψει και ανακοινώσει τις θέσεις του για το ασφαλιστικό ήδη από το 2007. Αυτές τις θέσεις υπηρετεί σταθερά έως σήμερα. Αν λοιπόν η ηλεκτρονική εφημερίδα της «Χρυσής Αυγής» ήθελε να ενημερώσει πραγματικά τους αναγνώστες της, θα έβαζε τις θέσεις του ΛΑΟΣ για το ασφαλιστικό από τις οποίες αναφέρει προβοκατόρικα την κατάργηση του συστήματος των ενσήμων, ερμηνεύοντας την ως απόδειξη πως ο ΛΑ.Ο.Σ (ΛΑ(γ)ΟΣ όπως μας αναφέρει), θέλει… «να μην παίρνουν ποτέ σύνταξη οι εργαζόμενοι!»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ

Η πολιτική (…και όχι παραπολιτική) Θέση του ΛΑ.Ο.Σ. ολοκληρωμένα είναι:
Α) Κατάργηση του συστήματος των ενσήμων και απόδοση των ασφαλιστικών εισφορών ως αύξηση του μισθού στους εργαζόμενους. Αύξηση δηλαδή τουλάχιστον 20% του μισθού.
Β) Δημιουργία ενός Ασφαλιστικού ταμείου, με ενοποίηση όλων.
Γ) Οι εισφορές σε αυτό το ταμείο να γίνονται από φόρο προστιθέμενης αξίας επί του τζίρου των επιχειρήσεων, προκειμένου να συνεισφέρουν οι πάντες μέσω της κατανάλωσης και της χρήσης υπηρεσιών στο Ασφαλιστικό Ταμείο.
Δ) Δημιουργία τράπεζας του ταμείο που θα αξιοποιήσει την περιουσία των ενοποιημένων ασφαλιστικών ταμείων.
Γ) Κατοχύρωση κατώτατης Εθνικής σύνταξης για όλους τους Έλληνες πολίτες (ασχέτως αριθμού ενσήμων), ικανής για μία αξιοπρεπή διαβίωση.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ

Αυτή είναι ολοκληρομένα η πολιτική Θέση του ΛΑ.Ο.Σ. για το σύστημα των ενσήμων. Η πολιτική Πράξη είναι η καταψήφιση των νέων ασφαλιστικών νόμων του ΠΑΣΟΚ το καλοκαίρι που μας πέρασε και η σταθερή υποστήριξη των διακηρυγμένων φιλολαϊκών θέσεων του ΛΑΟΣ για το ζήτημα.
Δείτε εδώ την μάχη του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή για το ασφαλιστικό το καλοκαίρι που μας πέρασε:

Αν αποφασίσετε λοιπόν κύριοι της Χ.Α. να ασχοληθείτε σοβαρά με την πολιτική και όχι μόνον με την παραπολιτική, θα πρέπει να μάθετε να κρίνετε την πολιτική παρουσία των κομμάτων από τις πολιτικές τους Θέσεις και από τις πολιτικές τους Πράξεις. Και όχι από τις τεχνητές εντυπώσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης