Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ


Αθήνα, 29 Μαρτίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Ο κ. ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ανακοίνωσε σήμερα την προσχώρηση του κ. Σπ. Χατζάρα στις τάξεις του ΛΑΟΣ.
Καλωσορίζοντας τον κ. Χατζάρα στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής: «Οι εκλογές του Μαΐου, πιστεύω ότι είναι οι ποιο σημαντικές από τη μεταπολίτευση.
Χρειάζονται να συστρατευθούν όλες οι πατριωτικές δυνάμεις.
Πάρα πολλά βράδια έβλεπα το Σπύρο Χατζάρα, άκουγα την επιχειρηματολογία του, άκουγα τις εθνικές του θέσεις και πάντα σκεπτόμουν ότι πρέπει να συστρατευθεί στον τίμιο και καλό αγώνα.
Χαίρομαι πράγματι που η σκέψη μου αυτή -θα μπορούσα να πω και όνειρο- πραγματοποιείται.
Καλωσορίζω στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ένα δημοσιογράφο με ψυχή, καρδιά και μεγάλη παρουσία.
Σπύρο, καλώς ήρθες».

Ο κ. Σπ. Χατζάρας δήλωσε: «Η Τρίτη Ελληνική Δημοκρατία γεννήθηκε με την προδοσία στην Κύπρο και πέθανε με την προδοσία του δεύτερου Μνημονίου.
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ με το δεύτερο Μνημόνιο δεν έσωσαν τον Ελληνικό λαό. Τον πρόδωσαν.
Ωστόσο, ακόμα τίποτε δεν έχει κριθεί οριστικά. Ο πόλεμος συνεχίζεται και η μάχη είναι μπροστά μας. Όλα μπορεί να αλλάξουν. Αρκεί ο Ελληνικός λαός στις εκλογές που έχουμε μπροστά μας να πει "ΟΧΙ" στην ξένη κατοχή, "ΝΑΙ" στην εθνική ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία. "ΟΧΙ" στην κλεπτοκρατία. "ΟΧΙ" στη φαυλοκρατία, "ΟΧΙ" στην κομματοκρατία, "ΝΑΙ" στην κοινωνική απελευθέρωση και την κοινωνική Δικαιοσύνη.
Αυτή την ώρα της μάχης, είναι η ώρα της συστράτευσης, της εθνικής πατριωτικής ενότητας. Της πανστρατιάς των πατριωτικών δυνάμεων. Στο χαράκωμα της μάχης έχει θέση για όλους. Και εδώ καταθέτω τη μικρή, προσωπική μου συμβολή.
Είναι η ώρα της συστράτευσης με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Σε αυτόν τον αγώνα, καλώ κάθε πατριώτη, κάθε δημοκράτη, κάθε τίμιο Έλληνα. Και η νίκη θα είναι δική μας. Και όπως λένε πριν από τη μάχη "καλό βόλι"».

Πρόεδρος ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Και καλή νίκη».

Δημοσιογράφος: Σε ποια εκλογική περιφέρεια θα κατέβει ο κ. Χατζάρας;
Πρόεδρος ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης: «Ο κ. Χατζάρας δεν θα μπορούσε παρά να κατέβει στην μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας. Και ως εκ τούτου λοιπόν θα δώσει τη μάχη του, όχι μόνο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Θα αναλάβει έναν επιτελικό ρόλο και είμαι σίγουρος ότι θα τον εκπληρώσει με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει πάρα πολύ καλά, γνωρίζοντας χρόνια το μικρόφωνο, χρόνια την επικοινωνία».

κ. Σπ. Χατζάρας: «Σημασία δεν έχει η προσωπική επιτυχία. Έχει η νίκη. Η νίκη του Ελληνικού λαού. Η ανατροπή του σημερινού άθλιου καθεστώτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης