Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο "ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ" Κος Καμένος 19 Χρόνια Βουλευτής της ΝΔ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Σε Κυπριακή OFF SHORE το ελικόπτερο του Καμμένου

Διαβάστε τι γράφει η σημερινή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και αναμένουμε την απάντηση (διάψευση;) του αυτοανακηρυχθέντα  Προέδρου της Α.Ε.... αν υπάρξει:

(κλικ για μεγέθυνση)

 Πηγή: http://dexiextrem.blogspot.com/2012/03/of-shore.html


Σημειωσεις

Ο "Πατριωτης" που μέχρι χθες ήταν μέσα στο κόμμα της Mιζενς του c4i που φυγάδευσε στο εξωτερικό τον Χριστοφοράκο, στο κόμμα που Ξεπούλησε τον ΟΤΕ στην Γερμανική Τελεκομ, στο κόμμα των Βατοπεδίνών και της κατασπατάλησης του Δημοσίου χρήματος που δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς και έκλεισε την βουλή για να παραγράφουν τα σκάνδαλα, στο κόμμα που χρέωσε τον Ελληνικό λαό 120 δις μέσα σε 5,5 χρόνια καταστοντας το χρέος μη βιώσιμο υπονομεύοντας έτσι το μέλλον των παιδιών μας.  
Τότε όμως ήταν υπουργάρα , τότε υπήρχε η παρτίδα . 
 Μέχρι χθες ακόμα ψήφιζε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα: Μεσοπρόθεσμο, Απελευθέρωση κλειστών επαγγελμάτων, εργασιακά, ανέγερση τζαμιού δημοσία δαπάνη σε περίοδο οικονομικής κρίσης στέλνοντας το λογαριασμό στους ψηφοφόρους του και χθες ξαφνικά θυμήθηκε την πατρίδα και τους Έλληνες. 
 Η Νέα Τάξη μέσω αυτού του παρτιώτη δημιουργεί  ανάχωμα ανάμεσα στην Νουδουλα και την πατριωτική δεξιά. 
Μονό τον πατριωτικό παρεμβατισμό φοβάται γιαυτο και κάνει ότι μπορεί για να τον αποδυναμώσει …κάνει ότι μπορεί για να φιμώσει την φωνή της πατρίδος μας στο κέντρο αποφάσεων για να μπορεί να τελειώσει τη χώρα μας μια ώρα αρχύτερα χωρίς αντίσταση..  

Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά την επομένη των εκλογών ο Κος Καημένος θα συμπράξει με ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΑΕ. Μπάρμπα φωτηδες της ρεπουσιας αριστεράς του Συνωστισμού στη Σμύρνη Βενιζελους κλπους Παρτιωτες.......η δήθεν καυγάδες με την Νουδουλα είναι για το θεαθηνε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης