Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ





Αθήνα, 9 Μαΐου  2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Μαΐου, θα επισημοποιήσει το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς τελείωσε. Από εκεί και πέρα, εάν παραμερίσει, θα σωθεί και η Πατρίδα και η παράταξη. Εάν όμως επιμείνει να πάει σε εκλογές με αυτό το σχήμα, τότε θα χαθεί η παράταξη».Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, στην εκπομπή «ΣΚΑΙ στις 6» με τον δημοσιογράφο Σπ. Μάλλη

Για το βιβλίο του Γ. Κύρτσου
Ο Γ. Κύρτσος είναι σοβαρός δημοσιογράφος. Δεν είναι από αυτούς που καθημερινά είναι στα δικαστήρια με μηνύσεις σε βάρος του για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Το να λέει στο βιβλίο του, αυτά που λέει περί Σαμαρά και διαπλοκής, είναι βέβαιο ότι ξέρει τι γράφει και τι λέει. Ήταν ο πρώτος που μίλησε περί «μαϊμού» πλεονάσματος και πολλά άλλα.

Για το διακύβευμα των εκλογών
Το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών, είναι το ποιοι θα πάνε στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μας εκπροσωπήσουν. Το 80% των αποφάσεων, λαμβάνονται στις Βρυξέλλες. Ποιοι θα εκπροσωπούν την Ελλάδα απέναντι στα «θηρία» Μέρκελ, Λαγκάρντ, Μπαρόζο, Αλμούνια, Σόιμπλε, κλπ; Ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές;
Πρέπει ο κόσμος να μάθει τι ψηφίζουν οι εκπρόσωποι του. Να μάθει π.χ ότι υπήρξαν Έλληνες ευρωβουλευτές  που ψήφισαν να μην αποχωρήσουν τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής από την Κύπρο, να μην αποσυρθεί το «casus belli» κατά της Ελλάδος, κλπ.

Για την ευρωπαϊκή θέση του ΛΑ.Ο.Σ
Ο ΛΑ.Ο.Σ εντάσσεται στην Ομάδα των ευρωσκεπτικιστών, οι οποίοι αποτελούν σήμερα την ισχυρότερα ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι υπέρ της Ευρώπης των Εθνών και όχι των τραπεζών. Όποιος θέλει γερμανική Ευρώπη, υπάρχουν κόμματα που καλύπτουν την επιθυμία του, όπως είναι η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ, η ΕΛΙΑ, κλπ. Όποιος όμως θέλει την εναλλακτική λύση στην Ευρώπη, εκεί υπάρχουμε εμείς.

Για τη στάση Τσίπρα
Ο κ. Τσίπρας, ενώ βλέπει ότι τα πράγματα στην συγκυβέρνηση δεν πάνε καθόλου καλά, εν τούτοις κάνει ό,τι μπορεί για να μην κερδίσει με άνετη πλειοψηφία. Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα.

Για τις κόντρες μεταξύ ΚΚΕ- ΣΥΡΙΖΑ
Δεν υπάρχει ολιγάρχης που θα ψηφίσει Τσίπρα ή ΚΚΕ. Από εκεί και πέρα, ακούγοντας τα όσα είπε η Κα Παπαρήγα για τον κ. Τσίπρα, εμένα μου θυμίζει το «τσακώνονται τα παιδιά του Στάλιν». Και μια που αναφέρθηκε σε ποια ευρω-ομάδα ανήκει το κάθε κόμμα, πρέπει να σας πω ότι και το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ανήκουν στην ίδια ομάδα. Από εκεί και πέρα, «γείτονες» είναι τσακώνονται για το ποιος θα πάρει «ένα μέτρο γης» παραπάνω…
Για την πολιτική θέση των ΑΝ.ΕΛ
Μου έκανε εντύπωση όταν άκουσα τον κ. Καμμένο να δηλώνει «εμένα μη με εντάσσετε στο χώρο της ΚεντροΔεξιάς. Θα μπορούσα να είχα στους σχηματισμούς μου και παιδιά ΕΑΜιτών…

Για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ
Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Βενιζέλος διανύει το πολιτικό του τέλος από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Σαμαράς είναι σε πανικό για το τι μέλλει γενέσθαι την επομένη των εκλογών.

Για την «επόμενη μέρα» στη Ν.Δ
Ο κ. Αβραμόπουλος ήδη κατέθεσε υποψηφιότητα για την «επόμενη μέρα» των ευρωεκλογών. Για να το κάνει αυτό ο έμπειρος πολιτικός, φαίνεται ότι βλέπει πως τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Για την επανασύσταση της Αστικής Δημοκρατίας
Είμαι υπερήφανος για την πολιτική μου καταγωγή. Την επομένη των ευρωεκλογών, θα ανοίξει μοιραία η κουβέντα για το που πάει η Ν.Δ και η ευρύτερη Αστική Δημοκρατία στο σύνολό της.
Πρέπει να υπάρξει ευρύτατη ανασύσταση της παράταξης και να βρεθεί ένα πρόσωπο κύρους που θα μαζέψει πίσω όλον αυτό τον κόσμο.
Ας μη γελιόμαστε. Εάν ο Β. Πολύδωρας παρέμενε Πρόεδρος της Βουλής, ο Νικολόπουλος γινόταν Υπουργός και όχι υφυπουργός, ο Ψωμιάδης έμπαινε στο ψηφοδέλτιο, θα αντιδρούσαν όπως αντέδρασαν; Δεν με εκπροσωπούν τέτοια σχήματα. Εμένα με εκπροσωπεί κάτι που θα ενώνει την Πατρίδα και την παράταξη.
Ο κ. Αβραμόπουλος συνέλαβε τα μηνύματα και πάει προς αυτή την κατεύθυνση, δηλώνοντας παρών. Είδα σήμερα στο μνημόσυνο του Εθνάρχη, τον Κ. Καραμανλή, με μια ωριμότητα στο πρόσωπο που δεν είχε παλιά.
Προσωπικά, μπορώ να μετάσχω σε ένα νέο 1909, 1952, 1964, 1974.
Το 2011 κάποιοι επέλεξαν τις καρέκλες και γαντζώθηκαν απ’ αυτές, κάποιοι άλλοι επέλεξαν την πατρίδα.
Είμαι εδώ, να συζητήσουμε την επανένωση και ανασύνταξη της Αστικής Δημοκρατίας στα πρότυπα που σας ανέφερα. Γιατί για μένα το μόνο που μετράει είναι η σωτηρία της Πατρίδας και της παράταξης. Όλα τ’ άλλα, τα βάζω σε δεύτερη μοίρα.
 
Για τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων
Ό,τι κουστούμι πληρώσεις, αυτό παίρνεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης