Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Τ/Σ ΚΟΝΤΡΑ



Αθήνα, 13 Μαΐου  2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Τ/Σ ΚΟΝΤΡΑ

«Η Χ.Α έπρεπε να κάνει δώρο μια γλάστρα με εντυπωσιακά λουλούδια στον κ. Σαμαρά που τους ανέστησε. Η απόφαση του Α. Πάγου, το ότι δεν υπάρχει κώλυμα συμμετοχής της Χ.Α στις ευρωεκλογές  ήταν ένα «χαστούκι». Αλλά τότε γιατί οι μισοί είναι στην φυλακή; Η Χ.Α με όλα αυτά πάει για τρίτο κόμμα, γιατί ο κ. Σαμαράς δεν ξέρει να χειριστεί καταστάσεις».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο T/Σ ΚΟΝΤΡΑ και στον δημοσιογράφο Γ. Παπαγιάννη

Αυτές οι εκλογές είναι ο ημιτελικός πριν από τον τελικό που είναι οι εθνικές εκλογές. Ελπίζω να μην πάνε στην Ευρώπη, τραγουδιστές ή ποδοσφαιριστές αλλά σοβαροί άνθρωποι που να γνωρίζουν την Ευρώπη. Υπάρχει η αναγκαιότητα ο κόσμος να ψηφίσει έξω από το πλαίσιο Σαμαρά-Βενιζέλου που ανερυθρίαστα ψήφισαν την επιστολή Λαγκάρντ -που έλεγε ότι όσο πολιτεύονται δεν θα φέρουν άλλη πολιτική απ’ αυτή του μνημονίου- αλλά και έξω από το τριχοτομημένο ΣΥΡΙΖΑ, με τον ολίγον δεξιό μετά την επίσκεψη στο Ήστον κ. Τσίπρα, τον σταλινικό κ. Λαφαζάνη και τον εντός-εκτός κ. Δραγασάκη.

Εδώ στην Ελλάδα-Ζιμπάμπουε, τα αποτελέσματα των εκλογών δεν τα βγάζει το κράτος αλλά ιδιωτική εταιρεία και καθυστέρησαν να κάνουν τον διαγωνισμό για να έχουν το μονοπώλιο. Η εταιρεία είναι η Singular και ο κ. Βγενόπουλος και έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίξει με τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως έκανε το 2012. Το 2012 είχαμε εκλεγεί αλλά η Singular μας πέταξε απ’ έξω. Κατόπιν στις επαναληπτικές, ο κ. Σαμαράς εξαγόραζε με κάθε αντίτιμο βουλευτές μου.

Όσοι έμειναν πιστοί στον κ. Βενιζέλο, καλό θα είναι να μαθαίνουν την εξώδιο ακολουθία.

Τα κόμματα που συμμετέχουν είναι πολλά, αλλά ποια απ’ αυτά έχουν δείξει δείγμα γραφής στην Ευρώπη;
Ξέρετε ότι υπάρχουν κόμματα που είναι χρηματοδότες των τουρκοκυπρίων με πακέτο πολλών εκατομμυρίων, όπως του Αττίλα;
ΝΔ. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν υπέρ της χρηματοδότησης του Αττίλα και ο μόνος που είπε ΟΧΙ είναι ο Καρατζαφέρης και απείχε πολύ έξυπνα το ΚΚΕ.
Υπήρχε ψηφοφορία με δική μου πρωτοβουλία να αρθεί το Casus Belli, της απειλής δηλαδή του πολέμου προς κράτος-μέλος της Ε.Ε. Και όλο το ΠΑΣΟΚ ψήφισε υπέρ της διατήρησης του Casus belli. Ο κόσμος όμως δεν τα γνωρίζει όλα αυτά.

Αποφασίσαμε στο πολιτικό συμβούλιο και στην εκτελεστική γραμματεία να στηρίξουμε τα στελέχη μας σε όποιο συνδυασμό και αν επιλέξουν, με εξαίρεση τα ακραία κόμματα. Εμείς θα εκλέξουμε συμβούλους για να είμαστε παρόντες. Και ενημερώνω ότι σ’ αυτές τις εκλογές έχουμε δεκαπλάσιους συμμετέχοντες απ’ αυτές του 2010.

Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Καμίνης θα είναι πρώτος, αλλά για την δεύτερη θέση δεν ξέρω αν θα έχουμε μια δημοκρατική έκφραση, εννοώντας τον κ. Κασδιάρη.

Ο κ. Σαμαράς έδωσε απλόχερα την Θεσσαλονίκη στον κ. Βενιζέλο για να μπορέσει ν’ αντέξει. Έκοψε την περιφέρεια στα δυο. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι έκανε ο Τζιτζικώστας και τον έκοψε.
Πιστεύω στην περιφέρεια Αττικής θα βγει ο κ. Σγουρός και η κ. Δούρου. Νομίζω ότι 12 χρόνια που εκλέγεται ο κ Σγουρός είναι πολλά, ειδικά αν προστεθούν και άλλα 5. Εγώ τον στήριξα και το 2002 και το 2006 και το 2010, αλλά ας βγει ένας νέος άνθρωπος να προσφέρει κάτι καινούργιο, άσχετα αν ο κ. Σγουρός είναι καλός ή όχι.
Στον Πειραιά έχουμε τα 4Μ: Μιχαλολιάκος, Μόραλης, Μελλισανίδης, Μαρινάκης. Από ‘κει και πέρα έχουμε την μονομαχία των πολλών χρημάτων. Βλέπω ότι τον αέρα της νίκης έχει ο κ. Μόραλης. Ο κ. Μιχαλολιάκος είναι η παράδοση. Δεν ξέρω τι θα επικρατήσει. Ο κ. Μόραλης αν πήγαινε μόνος του στις εκλογές θα έπαιρνε ένα 2 με 3%. Αλλά από πίσω του είναι ο κ. Μαρινάκης, ο κ. Κόκκαλης, η κ. Νταϊφά –όλος ο Ολυμπιακός-.

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων πληρώνονται πλουσιοπάροχα ιδίως από τον κ. Σαμαρά. Αλλά αν στην πραγματικότητα τα δύο κόμματα (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) έπαιρναν ένα ποσοστό 25%, ποια πολιτική νομιμότητα θα είχε αυτή η κυβέρνηση, όταν το υπόλοιπο 75% θα ήταν απέναντι;

Η θα αφήσουμε την χώρα να οδηγείται στα Άκρα ή θα πρέπει να γίνει μια προσπάθεια σύνταξης μιας αστικής δημοκρατίας. Ένα νέο 1909, ένα νέο 1952, ένα νέο 1964. ένα νέο 1974. Διαφορετικά θα μας κυβερνούν τα παιδιά του Στάλιν ή του Χίτλερ. Και οι κ.κ Σαμαράς και Βενιζέλος δεν μπορεί να είναι σ’ αυτό το μεγάλο άνοιγμα. Ας παραμερίσουν. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ανακαταλάβουμε τις θέσεις μας στο πολιτικό σκηνικό.

Με τον νόμο του κ. Μιχελάκη, και ο πρόεδρος θέλει σταυρό. Αν αναζητήσουν λοιπόν οι ψηφοφόροι το όνομα Καρατζαφέρης μες στο ψηφοδέλτιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης