Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Αθήνα, 2 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΚΑΙ ΣΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ

«Το 2012 είναι μια δύσκολη χρονιά. Έχουμε μπροστά μας ένα κομβικό τρίμηνο. Αν προσπαθήσουμε όλοι με σοβαρότητα και δεν κάνουμε λάθη, τότε θα σωθούμε. Φοβάμαι όμως πως τα δύο άλλα κόμματα δεν είναι έτοιμα να περάσουν τις συμπληγάδες».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη "Πρωινό ΑΝΤ1".

Οι παράμετροι που θέτει ο ΛΑΟΣ.
Στις 15 Ιανουαρίου έρχεται η Τρόικα στην Αθήνα ζητώντας να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα προκειμένου να προχωρήσει η νέα δανειακή σύμβαση.
Αν δεν είμαστε έτοιμοι τότε όλα θα τιναχθούν στον αέρα. Προ αυτού του ενδεχομένου και με τον φόβο πως κάθε προσπάθεια που κάναμε θα πάει χαμένη, έθεσα τέσσερις παραμέτρους.
Να περιοριστεί δραστικά η σύνθεση της κυβέρνησης, τουλάχιστον στο ¼.
Να υπάρξει ασφαλής ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ
Να ξεκαθαρίσει η ΝΔ τον ρόλο της. Ή θα κουβαλήσει το φορτίο της σε αυτή την προσπάθεια ή όχι.
Τέλος η ημερομηνία των εκλογών. Δεν μπορούμε πριν ολοκληρωθεί το PSI, ή όταν θα έχουμε πάρει τα μέτρα, αμέσως, την επόμενη μέρα, να πάμε σε εκλογές. Πρέπει πρώτα να πάρουμε τα χρήματα, να ανακάμψει το κλίμα, να έρθει το χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων και τότε να πάμε ομαλά σε εκλογές. Αλλιώς, αν δεν θέλουν, τότε να πάμε τώρα σε εκλογές, μέχρι 30 Ιανουαρίου και η νέα κυβέρνηση που θα εκλεγεί να αναλάβει να σηκώσει αυτό το βάρος.
Αν δεν γίνουν τα πράγματα αυτά που θέτω εγώ ως παραμέτρους μου φαίνεται πως ματαιοπονούμε. Η Ευρώπη φαίνεται πως έχει μετανιώσει για τα 130 δισεκατομμύρια. Ψάχνει δικαιολογία για να μην τα δώσει. Δεν θα τους δώσω εγώ αυτή την δικαιολογία έτοιμη. Άλλοθι όσων παίζουν με την Ελλάδα δεν γίνομαι. Ή θα σοβαρευθούν, ή θα βγω από την κυβέρνηση συνεχίζοντας όμως να στηρίζω τον κ. Παπαδήμο.
Κάποιοι έχουν το δικαίωμα να αυτοκτονούν. Όμως δεν έχουν το δικαίωμα να παίρνουν και την Ελλάδα μαζί τους και αυτό εγώ δεν θα το επιτρέψω.

Για τα σταθερά ποσοστά του ΛΑΟΣ στις δημοσκοπήσεις.
Η επιθεώρηση πάντα μάζευε περισσότερα νούμερα από το σοβαρό θέατρο. Εγώ κάνω σοβαρή πολιτική δεν κάνω επιθεώρηση. Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.

Για την προφυλάκιση του Ηγουμένου Εφραίμ.
Όταν ξέσπασε η ιστορία με την Μονή Βατοπαιδίου μέσα στο κλίμα εκείνο -γνωρίζετε- πως ήμουν ιδιαίτερα επιθετικός. Όμως στην πορεία, ερεύνησα τα δεδομένα και έψαξα και πήγα και στο Άγιον Όρος για να έχω ίδιαν άποψη.
Είδατε πως στα πορίσματα της Βουλής υπήρξαμε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί. Τελικά αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως έχουμε ένα υποτιθέμενο αδίκημα δωροδοκίας στο οποίο υπάρχει ο δωροδοκών και φυλακίζεται και η άλλη πλευρά, αυτός που δωροδοκείται, αθωώνεται.
Στην υπόθεση αυτή δούλεψε η σκοπιμότητα. Φοβούμαι πως υπάρχει ένα σύστημα, το ίδιο σύστημα που "έδιωξε" τον Χριστοφοράκο από την Ελλάδα και κράτησε στο εξωτερικό τον Ψωμιάδη, το οποίο έδρασε και πάλι.

Για τους 2 Οικονομικούς Εισαγγελείς.
Οι δύο Οικονομικοί Εισαγγελείς για να κάνουν σωστά την δουλειά τους πρέπει να περιβάλλονται από αυξημένο κύρος. Μετά τα όσα συνέβησαν έχουν κύρος ή αυτό είναι πολύ μειωμένο; Πιστεύω πως εδώ έγινε ένα κουκούλωμα μεταξύ πολιτικής και δικαστών και πρέπει ο ελληνικός λαός να μάθει τι κουκουλώθηκε και από ποιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης