Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Απάντηση σε σχόλιο της Εφημερίδος Ώρα της Φωκίδος


Συγκυρίες και αντιξοότητες
από την ανάρτηση της εφημερίδος
του Πολιτευτου του ΛΑ.Ο.Σ 
Γιαννικούλη Κ. Χρήστου
  
Αγαπητοί συντάκτες στην εφημερίδα σας της 19 - 20 Μαΐου αναφερθήκατε με ειρωνικά σχόλια στον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. επειδή είπε ότι βάλετε από την Αμερικανική πρεσβεία. Θα θέλαμε λοιπόν να σας γνωρίσουμε ότι τους «υπερδημοκράτες» Νεοταξίτες τροικανούς και τα Παπαγαλάκια δεν τους ενοχλούν οι υμνητές του Στάλιν και λοιπά παρακλάδια τύπου Σύριζα και Δημοκρατικής Ρεπούσιας αριστεράς (ΔΗΜΑΡ), ούτε οι παγανιστές υμνητές του Χίτλερ, ούτε φυσικά τα άλλα νεοεμφανιζόμενα κόμματα τα οποία στην πραγματικότητα είναι δημιουργήματα - παραρτήματα συνιστώσες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Με όλους αυτούς το σημερινό κατεστημένο ούτε καν ασχολείται ή μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Με πλάγιους τρόπους τους προβάλουν και τους προωθούν. Δεν είναι τυχαίο το ότι γεμίσαμε «Πατριώτες» που μέχρι χθες ήταν μέσα στο σύστημα το στήριζαν και ψήφιζαν τα πάντα. Τα χρήματα που έπεσαν είναι σίγουρα πολλά. Μεταφέρουμε από πρωτοσέλιδο της Εφημερίδος Ελεύθερης Ώρας του Σαββάτου 24 Μαρτίου 2012. «Οι τροϊκανοί έχουν σπρώξει σε νταβατζήδες και παπαγαλάκια 90 εκατομμύρια ευρώ για την προπαγάνδα των εκλογών» για την προώθηση των προθύμων, των παιδιών δηλαδή που ξεπουλάνε όσο το δυνατόν περισσότερα σε φθηνότερη τιμή.  Πληρωμένες γραφίδες, έμμισθα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και στημένες δημοσκοπήσεις οι οποίες χρησιμοποιούνται σαν εργαλείο επηρεασμού της κοινής γνώμης, κατευθύνουν ψήφους και συνειδήσεις.
     Όπως αποδεικνύετε από τη ροή των γεγονότων μέσα σ’ αυτά τα παιδιά δεν είμαστε εμείς για να μας προωθήσουν. Ο βρώμικος πόλεμος που δέχεται το κόμμα συνεχίζεται με μένος. Το πρώτο ύπουλο χτύπημα ήταν η αποστασία δυο πρωτοκλασάτων στελεχών του κόμματος πριν τις εκλογές και αφού είδαν ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς και στα διλλήματα η αποστασία διευρύνθηκε με νέους καταγεγραμμένους προδότες στη λίστα της πολίτικης σκηνής. Στόχος των υποκινητών της αποστασίας να μείνει ο ΛΑ.Ο.Σ εκτός βουλής. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. στάθηκε και πάλι όρθιος. Δεν υπέκυψε, ούτε πρόκειται να υποκύψει. Ο δίκαιος και τίμιος αγώνας μας για τα ιδανικά της φυλής μας «Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια» συνεχίζεται.
     Η επιμονή του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ για άνοιγμα προς τη Ρωσία, και η ευχετήρια επιστολή που πήρε για καλή επιτυχία από τον Ρώσο Πρόεδρο, οδήγησαν τα ξένα κέντρα που δεν θέλουν να χάσουν την επιρροή τους στην περιοχή και τη Ρωσία μέσα στα πόδια τους, να οργανώσουν άλλη μια πολιτική αποστασία που έγινε με στόχο τη φίμωση του Γιώργου Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ. Η επιμονή του προέδρου του ΛΑΟΣ για επανασύσταση της ΜΟΜΑ για να δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο Έλληνες στα Δημόσια έργα αλλά και στα εργοστάσια της τον φέρνει σε αντίθεση ακόμα και με το ντόπιο κεφάλαιο που σήμερα εκμεταλλεύεται τους μετανάστες και τη μαύρη εργασία. Βάλετε λοιπόν από παντού και αφού δεν βρήκαν το παραμικρό μεμπτό στο πρόσωπο του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. αποφάσισαν να τον χτυπήσουν με αποστάτες και προδότες και φουσκώνοντας κάποιους άλλους παρακρατικούς ψευτοπατριώτες και πατριώτες τύπου μανιταριού της μιας νύχτας που λόγω προτέρου «έντιμου βίου» μπορούν πολύ εύκολα να ελέγξουν η να εξαφανίσουν.
     Πρώην Βουλευτές και υποψήφιοι μας, όχι ασφαλώς τυχαία, πουλάνε την συνείδηση τους και υποκλίνονται στον υποτακτικό της Μέρκελ.. Είναι πασιφανές πλέον ποιον δεν ελέγχουν, ποιον δεν θέλουν απέναντι τους. Ξέρουν ότι δεν πρόκειται να εκχωρήσουμε ούτε γραμμάριο ορυκτού πλούτου ούτε σπιθαμή εθνικής κυριαρχίας. Οι αποστασίες υποκινούνται πάντα από ξένα κέντρα αυτό έχει δείξει η πολιτική Ιστορία. Μέχρι χθες ακόμα υποκινούνταν από την Αμερικανική πρεσβεία που είτε το πιστεύεται είτε όχι κάνει κουμάντο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου και προωθεί τους δικούς της ανθρώπους, τα παιδιά των κολεγίων της Αμερικής από τα οποία αποφοίτησαν οι Κύριοι Σαμαράς(ΝΔ) και Τσίπρας (Νέο ΠΑ.ΣΟ.Κ.) που προωθούνται για να μας αποτελειώσουν.
      Αγαπητοί συντάκτες στο στόχαστρο της νέας τάξης βρίσκετε ο πατριωτικός παρεμβατισμός του ΛΑ.Ο.Σ γιατί αντιστάθηκε στο ξεπούλημα της Ελλάδος, όχι από το πεζοδρόμιο λαϊκίζοντας και μαζεύοντας ψήφους εκ του ασφαλούς. Μπήκε μέσα πάλεψε χωρίς να φοβηθεί το πολιτικό κόστος, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που απ ότι αποδείχτηκε σε αυτή την κρίσιμη ώρα για την πατρίδα μας έβαλαν πάνω από όλα το κόμμα και τους ψήφους.
       Η Πατρίδα μας κινδυνεύει. Χρειάζεται ομόνοια και σύμπνοια όλων των πολιτικών δυνάμεων και όχι πολιτικά παιχνίδια για να ανεβάζουμε ποσοστά.  Είπατε ότι αν ήταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στη βουλή θα υπήρχε Κυβέρνηση. Ασφαλώς και θα υπήρχε, θα τους έθετε όλους προ των ευθυνών τους που απ ότι φάνηκε δεν ήθελαν να αναλάβουν λογαριάζοντας τα ποσοστά τους(φαίνεται ότι για αυτούς το κόμμα τους έχει μεγαλύτερη αξία από την Πατρίδα). Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ποτέ δεν αποποιήθηκε μια Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με όποιο πολιτικό κόστος, για να βγει η χώρα από την κρίση. Δεν είναι καλύτερη η ακυβερνησία που πρόεκυψε σ αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την Πατρίδα μας και για μας τους ίδιους. Άλλωστε ήταν ο πρώτος που πρότεινε μια τέτοια κυβέρνηση το Φεβρουάριο του 2008 για να αντιμετωπίσουμε την κρίση πριν ακόμα φτάσει, πριν πάμε στο ΔΝΤ αν τον είχε ακούσει τότε ο Κος Καραμανλής, ίσως τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά. Θα στηρίζαμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση την διαγραφή του επαχθούς χρέους και την επιμήκυνση αποπληρωμής κάτι που ζητήσαμε και όταν είμαστε στην Κυβέρνηση αλλά δεν βρήκαμε ανταπόκριση. Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει περίπτωση να στηρίξουμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας στην οποία στο τιμόνι της εξουσίας θα βρίσκετε κάποιος εξ αυτών που υπέγραψαν το μνημόνιο.
             Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε κάποια σοβαρά και ουσιώδη θέματα που φέραμε στη βουλή τα οποία σίγουρα ενόχλησαν κάποιους αρκετά και τα οποία άλλοι δεν τολμούν να θίξουν και σιωπούν επί δεκαετίες όπως:
           Του καθορισμού της Α.Ο.Ζ. από το 2008, όταν οι άλλοι δεν ήξεραν τι είναι. Επανειλημμένα έχουμε τονίσει αυτό το θέμα στη βουλή
           Του ενεργειακού πλούτου το Φεβρουάριο του 2011, αναγκάζοντας τους να παραδεχτούν επιτέλους ότι υπάρχει και να προβούν σε δημοπρασίες ερευνών, οι οποίες μέχρι στιγμής έχουν θετικό αποτέλεσμα.
           Το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων, που δεν είχε θίξει κανένα κόμμα στη βουλή μέχρι  σήμερα.
           Το θέμα της αρχαιοκαπηλίας των στρατευμάτων κατοχής στην Ελλάδα. 8.000 και πλέον αγαλματίδιων που μας έκλεψαν οι γερμανοί. που επίσης δεν είχε θίξει κανένα κόμμα στη βουλή μέχρι  σήμερα.
           Ζητούσαμε και ζητάμε άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από το 2001, κάποιοι άλλοι όπως ο κος Καμένος το θυμήθηκε χθες.
           Καταψηφίσαμε το Λαθρονομοσχέδιο που ψήφισαν όλα τα άλλα κόμματα,(Πιστεύουμε ότι η είσοδος ξένων εργατών λειτουργεί προς όφελος του Κεφαλαίου, ενισχύει τη μαύρη εργασία, πολλαπλασιάζει την ανεργία και μειώνει τα ημερομίσθια. Τα παιδιά μας θα αναγκαστούν να γίνουν μετανάστες  αφού δεν θα βρίσκουν δουλειά και επιτέλους δεν θα πληρώνει ο ελληνικός λαός απ το υστέρημα του, δεν θα του κόβουν τη σύνταξη, δεν θα μένουν τα παιδιά των Ελλήνων νηστικά για να παρέχουμε υγεία στους Λαθρομετανάστες και να τους κτίζουμε τζαμιά δημοσία δαπάνη, επειδή έτσι θέλουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ και Καμένος που το ψήφισαν)
            Βγήκαμε στους δρόμους για συγκέντρωση υπογράφων προκειμένου να γίνει δημοψήφισμα για την απονομή ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες. Μαζεύτηκαν 600.000 υπογραφές τις οποίες δεν έλαβαν ποτέ υπόψη τους οι αλαζόνες της εξουσίας. Αλήθεια που ήταν τότε οι «πατριώτες» της Χ.Α. να βοηθήσουν σ αυτόν τον κοινό στόχο;
            Αντισταθήκαμε στην δημιουργία Τζαμιού εκατομμυρίων ευρώ Δημοσία δαπάνη και  ήταν τα μοναδικά δεκαέξι ΟΧΙ.
            Δώσαμε και δίνουμε μάχες στο ευρωκοινοβούλιο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. Κάτι που δεν έχει γίνει από κανέναν άλλον.
            Αντιστεκόμαστε με κάθε τρόπο εντός και εκτός Ελλάδος για την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη.
            Μείναμε σταθεροί στις θέσεις μας περί μη σύνθετης ονομασίας της Μακεδονίας. Σε αντίθεση με όλους τους άλλους  που είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας.
            Καταφέραμε να καταργήσουμε το κατάπτυστο βιβλίο Ιστορίας της Ρεπούση του συνωστισμού στη Σμύρνη.
            Ήμασταν και είμαστε αντίθετοι στο σχέδιο Ανάν το οποίο παρέδιδε ουσιαστικά την Κύπρο στους Τούρκους, σε αντίθεση με όλους τους άλλους  που είναι υπέρ.
            Είμαστε το μοναδικό κόμμα που δεν χρωστάει σε τραπεζίτες, δεν είμαστε υποχείριο κανενός, δεν έχουμε ανεξόφλητες επιταγές και για αυτό μπορούμε να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Ενοχλήσαμε λοιπόν και ενοχλήσαμε αρκετά και αφού δεν μπορούν να μας ελέγξουν θέλουν να μας φιμώσουν. Μπορεί αυτοί που αναφέραμε παραπάνω να συμμαχούν με ευκαιριακούς πολιτικάντηδες, γιαλαντζί πατριώτες και ελεγχόμενα ΜΜΕ που ενώ προβάλουν καθημερινά σχεδόν όσους έφυγαν από το ΛΑ.Ο.Σ. και πήγαν στην ΝΔ, για όσους ήρθαν από τη ΝΔ σε μας τηρείτε σιγή ιχθύος. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε τον τίμιο αγώνα μας για τη Σωτηρία της Πατρίδος. Την απόφαση θα την πάρει ο Ελληνικός λαός και ας ευελπιστούμε ότι αυτή τη φορά θα πάει στην κάλπη χωρίς θυμό γιατί ο θυμός θολώνει τη σκέψη και επηρεάζει την κρίση. «Το Γινάτι βγάζει μάτι»  Εύχομαι να μη βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας όπως κάναμε μέχρι τώρα.
           Ήταν πάρα πολύ εύκολο όλον αυτόν τον καιρό να σφυρίζουμε αδιάφορα να λέμε ναι σε όλα, να λέμε ότι ήθελε και θέλει ν ακούσει ο λαός, να εκμεταλλευτούμε κι εμείς την αγανάκτηση το θυμό και την αντίδραση του λαού. αλλά για εμάς «Υπεράνω όλων εστίν η Πατρίς»και όχι τα ποσοστά μας,  το αποδείξαμε πάρα πολλές φορές, θα το κάνουμε ξανά.
Με εκτίμηση σε σας και στους αναγνώστες σας
Γιαννικούλης Κ. Χρηστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης