Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ

Το κόμμα Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός (ΛΑ.Ο.Σ) ιδρύθηκε στις 14 Σεπ. 2000 από τον Βουλευτή κ. Γεώργιο I. Καρατζαφέρη.
Η εξόρμηση του ΛΑ.Ο.Σ προς τον Ελληνικό λαό ξεκίνησε στις 14 Φεβ. 2001 με την ιστορική ομιλία του ιδρυτού και αρχηγού του κόμματος από τον εξώστη των Γραφείων του (Φιλελλήνων 7), με την οποία και κήρυξε την Ρήξη και την Ανατροπή με το σάπιο κατεστημένο των Τριών Οικογενειών.
- Το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ αρνείται την τοπογραφική ένταξη του (Δεξιά, Αριστερά, Κέντρο κ.λ.π).
Τούτο είναι ένα Δημοκρατικό, Πατριωτικό, Λαϊκό Κόμμα με ιδεολογική αφετηρία τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό και που ασπάζεται τα ιστορικά ιδεώδη της Φυλής (Πατρίδα, θρησκεία, Οικογένεια.)
Η απόφαση για την ίδρυση του ΛΑ.Ο.Σ πάρθηκε από τον Γ. Καρατζαφέρη αφού πείσθηκε ότι τα υπάρχοντα κόμματα εξουσίας των τριών οικογενειών, ΔΕΝ μπορούσαν ή ΔΕΝ ήθελαν να οδηγήσουν την Ελληνική Πατρίδα στην πρόοδο, στην Ασφάλεια και στην ευημερία που της ανήκουν.
- Αντίθετα, με την πολιτική τους ανεπάρκεια, την αδράνεια τους ή τις άστοχες ενέργειες τους και γενικά με την ανικανότητα τους οδήγησαν και οδηγούν την χώρα στην Ανασφάλεια ,την εξαθλίωση ,την πτώχευση ,στην διαφθορά και στην Εθνική Ταπείνωση.
- Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης των ισοτίμων Ευρωπαϊκών Εθνών
και κατά της Νέας Τάξης πραγμάτων , της Παγκοσμιοποίησης και των πολυεθνικών.
Ποτέ ΔΕΝ θα απαρνηθεί τις αλύτρωτες και όχι λησμονημένες πατρίδες, όπως και ποτέ ΔΕΝ θα παραβλέψει τους δεσμούς και την στενή συνεργασία με τις απανταχού της γης κοινότητες των αποδήμων Ελλήνων.
Πιστεύει ότι η ιστορία μας είναι η ψυχή και το οξυγόνο ζωής της Ελλάδος και ΔΕΝ θα συμβιβασθεί ποτέ με την αντεθνική προσπάθεια του κατεστημένου και των ανθελλήνων για την Απόκρυψη, παραποίηση και νόθευση της ιστορίας του Έθνους ως και την ταπείνωση των Εθνικών και θρησκευτικών Συμβόλων.
- Ο ΛΑ.Ο.Σ επαγγέλλεται για όλους τους Έλληνες κατοίκους της χώρας εκείνα που μπορεί ως εξουσία να κάνει πράξη, ήτοι:
Εθνική κυριαρχία κι εθνική αξιοπρέπεια.
Προσωπική - Οικογενειακή κι Επαγγελματική Ασφάλεια.
Με αρχή ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» θα αναπτύξει φιλία και συνεργασία με κείνα τα κράτη και λαούς που δεν εναντιώνονται στην προοπτική της χώρας μας.
- 0α αποδεχθεί μόνο την αυστηρώς ελεγχομένη σε αριθμό και ειδικότητα μετανάστευση και όχι πάνω από 3%. Δεν θα νομιμοποιήσει ποτέ τους λαθρομετανάστες τους οποίους και θα απομακρύνει από την χώρα.
Θα πατάξει τη διαφθορά, τη φοροδιαφυγή, την αισχροκέρδεια, την υπεξαίρεση, τη μίζα.
Θα αξιοποιήσει στον μέγιστο δυνατόν βαθμό τον φυσικό πλούτο που παρέχεται από το έδαφος, υπέδαφος, αέρα ή επιφάνεια και βυθό της θάλασσας.
- Θα ενισχύσει τη γεωργία, κτηνοτροφία και αλιεία και θα προστατεύσει τους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές τόσο από τα ξένα προϊόντα όσο και από τους ενδιάμεσους μεσολαβητές. Μηδενική εισαγωγή από ξένες χώρες.
Θα μεθοδεύσει την αποτροπή της εκμετάλλευσης των πολιτών από τις τράπεζες και θα καθιερώσει ειδική σχέση του επιτοκίου καταθέσεων και δανεισμού.
- Το πρώτο σπίτι που επιβιώνει η οικογένεια δεν κατάσχεται.
Θα συγκροτήσει ειδικές μονάδες παραγωγής και κατασκευών με στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας αφ' ενός και την πάταξη της αισχροκέρδειας εκ μέρους των μονοπωλίων αφ' ετέρου.
Θα διορθώσει τη μεγάλη και άδικη ανισότητα στις αποδοχές και συντάξεις και θα εφαρμόσει την αρχή του 7πλασίου.
Θα επαναφέρει και θα διορθώσει τις αρχές του ελληνισμού και του φρονήματος στην Παιδεία.
Θα διορθώσει και θα ενισχύσει τη Δικαιοσύνη, ώστε αυτή να απονέμεται σε σύντομο χρόνο.
Θα μεθοδεύσει την ελληνοποίηση όλων των αλλοθρήσκων και αλλοδαπών των νομίμως διαμενόντων στη χώρα.
Η βασική επιδίωξη του στον οικονομικό τομέα θα είναι η μεθόδευση της απαλλαγής της χώρας από τα χρέη της. Τ
- Το πρώτο άρθρο του Συντάγματος ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι έναντι των Νόμων και η αξιοκρατία θα γίνουν πράξη.
Για σοβαρά εθνικά θέματα να καλείται ο λαός να αποφασίζει με Δημοψηφίσματα.
- Το όραμα του ΛΑ.Ο.Σ. είναι μία Ελλάδα που θα χαίρεσαι να ζεις σ' αυτήν, μια Ελλάδα που θα σε κάνει υπερήφανο που είσαι Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης