Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛ/ΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤ1
Αθήνα, 19 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ ΤΗΛ/ΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤ1


«Ή θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής, ή ο Σύριζα θα έρθει στα πράγματα, πράγμα το οποίο δεν επιθυμώ. Και έχω μια σειρά επιχειρημάτων προς κάθε κατεύθυνση, που δικαιολογούν τη θέση αυτή»
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη του στον τηλ/κο σταθμό ΑΝΤ1 (Ν. Ρογκάκο, Μπ. Αντωνοπούλου)

Αλλαγή πολιτικής για να σωθεί η χώρα
Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν κάνω κανένα άνοιγμα προς την ΝΔ, ούτε επιθυμώ να επιστρέψω στη ΝΔ. Συμπράττω όμως σε μια ενδεχόμενη αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής. Δηλαδή, εάν έρθουν σε μια  πολιτική που θα είναι πιο κοντά στις προτάσεις που έχω κάνει ήδη από το 2012. Εάν έρθουμε σε εκείνη την πολιτική και διακρίνουμε πότε πρέπει να πούμε «όχι» και πότε «ναι», τότε είμαι έτοιμος να συμπράξω σε αυτή την κατεύθυνση.
Διευκρινίζω πάντως, ότι προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια συζήτηση με την ΝΔ και δεν ξέρω αν θα υπάρξει, ή ακόμα και εάν υπάρξει, αν θα καρποφορήσει, γιατί κάποιοι επιμένουν σε αυτή την πολιτική που εμείς είμαστε απέναντι. Διαφωνούμε με αυτήν την πολιτική σε όλους τους τόνους. Και εδώ και στις Βρυξέλες. Εάν λοιπόν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να αλλάξει «ρότα» θα βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέμα μηνών οι εκλογές
Γίνεται πλέον κατανοητό εις όλους, ότι αυτό το «ναι σε όλα» ότι δεν οδηγεί πουθενά. Είναι ευδιάκριτη λοιπόν η διάθεση, να ασκηθεί μια διαφορετική πολιτική. Η κάθε εποχή έχει τα δικά της «συνοδά στοιχεία». Εκτιμώ ότι εκλογές, θα έχουμε σύντομα -από 2 έως 6 μήνες- αναλόγως των εξελίξεων, ή ενδεχομένου «ατυχήματος». Τότε λοιπόν, ο κάθε ένας από μας θα πρέπει να πάρει θέση.
Υπάρχουν κόμματα της κεντροδεξιάς που υποστηρίζουν ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρέπει να γίνει κυβέρνηση και συμπράττουν σε κάποιο βαθμό, σε κάποια επίπεδα μαζί του. Εμείς διαφωνούμε με αυτή την πολιτική.

Να συμφωνήσουμε στην πολιτική
Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να συμφωνήσουμε στις ακολουθητέα πολιτική, δηλαδή ποια συγκεκριμένα πολιτική θα ακολουθήσουμε.
Ο ΕΝ.Φ.Ι.Α –αίφνης- είναι λάθος. Σας ακούω να μιλάτε 1 ώρα για αυτό το θέμα και όλοι έχετε δίκιο. Ο καθένας, από την δική του πλευρά, καταγγέλλει αυτό το πράγμα ως λάθος.
Άλλο θέμα, ο «μονόδρομος» προς την Ουάσιγκτον. Μας οδηγεί σε αδιέξοδα περισσότερα και μεγαλύτερα από αυτά στα οποία βρίσκονται σήμερα οι αγρότες.


Επιβάλλεται η συσπείρωση της κεντροδεξιάς  
Θα έλεγα ότι επιβάλλεται η αστική δημοκρατία να αναλάβει το βάρος των προβλημάτων του σήμερα και των ανομημάτων του χθες.

Δεν εισακούσθηκα τότε
Εάν τότε στην κυβέρνηση Παπαδήμου ακουγόταν η πρότασή μου «πάμε όλοι μαζί στις Βρυξέλλες να διαπραγματευτούμε», είμαι βέβαιος ότι οι εξελίξεις θα ήταν εντελώς διαφορετικές. Η προσπάθεια μου και τα κίνητρα που με ώθησαν να μπω στην κυβέρνηση ήταν αγνά. Φανταστείτε να μην είχα μπει σε αυτήν την διαδικασία και να άφηνα την χώρα στον κ. Παπανδρέου -με εναλλακτική λύση Πετσάλνικο- τον οποίο είχαν δεχτεί οι άλλοι δύο. Πιστεύω πως θα είχαμε φτάσει σε επίπεδα Αργεντινής, εάν δεν είχε υπάρξει εκείνη η παρέμβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης