Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙΣ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ διέπεται από λογικά, διαπραγματευτικά και συνενωτικά χαρίσματα και ανάλογη διαχρονικά είναι και η στάση του ως Πολιτικού Αρχηγού με γνώμονα τον σεβασμό της ζωής, της υγείας, της περιουσίας, της τιμής, της ελευθερίας και γενικότερα την κοινωνική ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Μέτρησε και διαχειρίστηκε με τον πλέον εξαιρετικό τρόπο τους κινδύνους, που σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και με διαφορετική ένταση, δημιουργούσαν Πολιτικές προκλήσεις που επρόκειτο να θέσουν σε δοκιμασία τον Ελληνικό Λαό. Λαμβάνοντας πάντοτε υπόψη το ρίσκο των αποφάσεων του. Οι προτάσεις του προς τα Κόμματα πλειοψηφίας και διαχειριστές των Κρίσεων, περιλαμβάνουν πάντα σχέδιο υλοποιήσιμο, Κοινωνικό και Πατριωτικό.

Έχοντας ήδη προβλέψει και ενημερώσει την Ελληνική Βουλή, αλλά και από την Ευρωβουλή ακόμη για τα μελλούμενα, αρνήθηκε να ψηφίσει και ως Αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ αλλά και ως Ευρωβουλευτής, να συνυπογράψει, η να συνηγορήσει με τους από τότε έως τώρα ρυθμιστές των Πολιτικών εξελίξεων, σε οτιδήποτε θα μπορούσε να τον χαρακτηρίσει πέραν των άλλων, μη φιλότιμο και αδιάφορο προς το Πατριωτικό και Κοινωνικό αίσθημα.

Η αξία της Φιλοτιμίας σε έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ Άνδρα είναι επιβεβλημένη, δια την απόκτηση καλού ονόματος, τιμής, αρετής, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ από την κοινωνία και συγκράτησης από Πολιτικές παρεκτροπές.

Σήμερα που όλο και περισσότεροι ψηφοφόροι αλλά και ρυθμιστές των Πολιτικών εξελίξεων αντιλαμβάνονται τα λάθη των επιλογών τους, η δικαίωση των προβλέψεων του Γιώργου Καρατζαφέρη, η υιοθέτηση των προτάσεων του από ηγετικά στελέχη εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά και η προσπάθεια ακόμη αντιγραφής του προγράμματός του ΛΑ.Ο.Σ , είναι άλλη μια έμπρακτη απόδειξη των προθέσεων του για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ και ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης