Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 2007 ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Ε65 ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

ΕΚ ΤΗΣ ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ

Η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 2007 ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΑΞΟΝΑ Ε65 ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ , ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ''ΜΟΔΑ'' ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ''ΟΛΙΓΗ ΑΠΟ ΛΑ.Ο.Σ.'' ΣΤΙΣ ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ.....ΑΔΩΝΙΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΒΟΡΙΔΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΜΕ ΚΛΠ.....

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΙΣ 12-7-2007 ΟΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ.....


ΦΥΣΙΚΑ Ο ΛΑ.Ο.Σ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 16-9-2007....

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ.
 

ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ:

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/a08fc2dd-61a9-4a83-b09a-09f4c564609d/es12072007.pdf

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ Real fm



Αθήνα, 19 Αυγούστου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ Real fm

«Των φρονίμων τα παιδιά… Ασφαλώς και ετοιμαζόμαστε για εκλογές, οι οποίες  μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή. Εκτός από «ατύχημα», το πιθανότερο είναι να γίνουν με αφορμή την προεδρική εκλογή. Ουδείς σήμερα μπορεί να πει με βεβαιότητα, ότι θα συμβεί το ένα, ή το άλλο.
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξή του στον Ρ/Σ Real Fm (Κ. Χαρδαβέλας)

Για την εκλογή ΠτΔ
Οι διερευνητικές προσπάθειες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, θα ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα, αρχές Ιανουαρίου, εκτός φυσικά κάποιου «ατυχήματος». Ο βουλευτής είναι περίεργο ον και δεν θα  αφήσει 20 μήνες θητείας, 20 μήνες μισθούς να χαθούν. Είναι ελάχιστοι αυτοί που θα τα θυσίαζαν αυτά.

Για την άνοδο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην Εξουσία
Είναι ολέθρια επιλογή το να έρθει ο Σύριζα στην εξουσία. Δεν είμαι ο μόνος. Είναι τα 3/4 του ελληνικού λαού, που δεν τους θέλουν, που δεν τους πιστεύουν. Στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α έλαβε 25-26% του εκλογικού Σώματος, ποσοστό που μεταφράζεται στο ότι τα 3/4 του ελληνικού λαού δεν τους πιστεύει. Είμαι ανάμεσα στα 3/4 αυτού του λαού που πιστεύει πως δεν θα ωφελήσει τον τόπο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Πιστεύω πως δεν έχουν κανένα σημείο σύγκλισης, η συνιστώσα «Ρόζα», με ότι αντιπροσωπεύσει ο κ. Σταθάκης και κάποιοι άλλοι, που προέρχονται από το «βαθύ» αμερικανικό καταστημένο.
Εκτός αυτού, ένας άνθρωπος που δεν έχει παντρευτεί, δικαίωμα του να μην έχει παντρευτεί με Θρησκευτικό γάμο, ούτε έχει βαφτίσει το παιδί του, δεν μπορεί να πηγαίνει στο Άγιο Όρος και να ζητά να μείνει 10 λεπτά μόνος του με την εικόνα του «Άξιον Εστί». Δεν είναι σοβαρά πράγματα δεν με πείθει. Μετά τα γεγονότα του Δεκεμβρίου, είχα πει στον τότε Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή: «Αν αλλάξεις πολιτική σου δίνω τους 10 βουλευτές μου» και μου έλεγε άλλα. Ίσως να μην ήταν και η εποχή. Μετά πήγα να βοηθήσω τον Παπανδρέου που δεν με συνδέει τίποτα. Και τις δύο φορές, τον έπεισα να παραιτηθεί. Όμως η Ν.Δ δεν άδραξε ποτέ την ευκαιρία.

Για δίκη της Χ.Α. 
Η Χ.Α. το επιζητούσε. Επιζητούσε λίγη φασαρία να γίνει, αλλά δεν περίμενε τέτοια εξέλιξη. Όποιος πλησίαζε στο Μελιγαλά, και δεν ήταν Χ.Αυγίτης έτρωγε ξύλο. Είχαν οικειοποιηθεί ιστορία και χώρο. Την επιζητούσαν λοιπόν τη φασαρία. Ουδείς μπορεί να προδικάσει την απόφαση της δικαιοσύνης. Όμως φωτίστηκε το τι είναι ακριβώς η Χ.Α.



Απαιτείται αλλαγή πολιτικής για να σωθεί ο τόπος
Υπάρχει ένας κόσμος τόσο αγανακτισμένος, τόσο στεναχωρημένος, τόσο απογοητευμένος. Και όσο μεγαλώνει η αγανάκτηση, ο κόσμος πηγαίνει από το ένα, στο άλλο άκρο. Εάν ασκηθεί άλλη πολιτική, τότε η αστική δημοκρατία θα μαζέψει πίσω όλους εκείνους οι οποίοι πήγανε προσωρινά σε σχήματα μικρά. Κανένας οπαδός του Μιχαλολιάκου δεν ψηφίζει τον Μιχαλολιάκο για πρωθυπουργό.        

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛ/ΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤ1




Αθήνα, 19 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ ΤΗΛ/ΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤ1


«Ή θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής, ή ο Σύριζα θα έρθει στα πράγματα, πράγμα το οποίο δεν επιθυμώ. Και έχω μια σειρά επιχειρημάτων προς κάθε κατεύθυνση, που δικαιολογούν τη θέση αυτή»
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη του στον τηλ/κο σταθμό ΑΝΤ1 (Ν. Ρογκάκο, Μπ. Αντωνοπούλου)

Αλλαγή πολιτικής για να σωθεί η χώρα
Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι δεν κάνω κανένα άνοιγμα προς την ΝΔ, ούτε επιθυμώ να επιστρέψω στη ΝΔ. Συμπράττω όμως σε μια ενδεχόμενη αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής. Δηλαδή, εάν έρθουν σε μια  πολιτική που θα είναι πιο κοντά στις προτάσεις που έχω κάνει ήδη από το 2012. Εάν έρθουμε σε εκείνη την πολιτική και διακρίνουμε πότε πρέπει να πούμε «όχι» και πότε «ναι», τότε είμαι έτοιμος να συμπράξω σε αυτή την κατεύθυνση.
Διευκρινίζω πάντως, ότι προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια συζήτηση με την ΝΔ και δεν ξέρω αν θα υπάρξει, ή ακόμα και εάν υπάρξει, αν θα καρποφορήσει, γιατί κάποιοι επιμένουν σε αυτή την πολιτική που εμείς είμαστε απέναντι. Διαφωνούμε με αυτήν την πολιτική σε όλους τους τόνους. Και εδώ και στις Βρυξέλες. Εάν λοιπόν η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να αλλάξει «ρότα» θα βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Θέμα μηνών οι εκλογές
Γίνεται πλέον κατανοητό εις όλους, ότι αυτό το «ναι σε όλα» ότι δεν οδηγεί πουθενά. Είναι ευδιάκριτη λοιπόν η διάθεση, να ασκηθεί μια διαφορετική πολιτική. Η κάθε εποχή έχει τα δικά της «συνοδά στοιχεία». Εκτιμώ ότι εκλογές, θα έχουμε σύντομα -από 2 έως 6 μήνες- αναλόγως των εξελίξεων, ή ενδεχομένου «ατυχήματος». Τότε λοιπόν, ο κάθε ένας από μας θα πρέπει να πάρει θέση.
Υπάρχουν κόμματα της κεντροδεξιάς που υποστηρίζουν ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρέπει να γίνει κυβέρνηση και συμπράττουν σε κάποιο βαθμό, σε κάποια επίπεδα μαζί του. Εμείς διαφωνούμε με αυτή την πολιτική.

Να συμφωνήσουμε στην πολιτική
Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να συμφωνήσουμε στις ακολουθητέα πολιτική, δηλαδή ποια συγκεκριμένα πολιτική θα ακολουθήσουμε.
Ο ΕΝ.Φ.Ι.Α –αίφνης- είναι λάθος. Σας ακούω να μιλάτε 1 ώρα για αυτό το θέμα και όλοι έχετε δίκιο. Ο καθένας, από την δική του πλευρά, καταγγέλλει αυτό το πράγμα ως λάθος.
Άλλο θέμα, ο «μονόδρομος» προς την Ουάσιγκτον. Μας οδηγεί σε αδιέξοδα περισσότερα και μεγαλύτερα από αυτά στα οποία βρίσκονται σήμερα οι αγρότες.


Επιβάλλεται η συσπείρωση της κεντροδεξιάς  
Θα έλεγα ότι επιβάλλεται η αστική δημοκρατία να αναλάβει το βάρος των προβλημάτων του σήμερα και των ανομημάτων του χθες.

Δεν εισακούσθηκα τότε
Εάν τότε στην κυβέρνηση Παπαδήμου ακουγόταν η πρότασή μου «πάμε όλοι μαζί στις Βρυξέλλες να διαπραγματευτούμε», είμαι βέβαιος ότι οι εξελίξεις θα ήταν εντελώς διαφορετικές. Η προσπάθεια μου και τα κίνητρα που με ώθησαν να μπω στην κυβέρνηση ήταν αγνά. Φανταστείτε να μην είχα μπει σε αυτήν την διαδικασία και να άφηνα την χώρα στον κ. Παπανδρέου -με εναλλακτική λύση Πετσάλνικο- τον οποίο είχαν δεχτεί οι άλλοι δύο. Πιστεύω πως θα είχαμε φτάσει σε επίπεδα Αργεντινής, εάν δεν είχε υπάρξει εκείνη η παρέμβαση.

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω. . . . .

Άλλα λέει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και άλλα καταλαβαίνουν ή κάνουν ότι καταλαβαίνουν οι ανεγκέφαλοι της ΝΔ και τα παπαγαλάκια τους.
Θα ήθελαν πολύ την διάλυση του ΛΑ.Ο.Σ και την απορρόφησή του από την ΝΔ αλλά δεν . . . . .
Ας το πάρουν απόφαση , δεν. . . .
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν για μια ακόμη φορά απολύτως σαφής . Πιο σαφής δεν θα μπορούσε να είναι . Αν κάποιοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν είναι πρόβλημά τους.
Δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης :
«Το ζητούμενο είναι να συμφωνήσουμε σε μια άλλη πολιτική, στο «χτίσιμο μιας νέας ιδέας για την Ελλάδα και ΟΧΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΔ»
"ΔΕΝ ΟΜΙΛΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΔ. Μιλώ στο χτίσιμο μιας νέας ιδέας για την Ελλάδα" υποστήριξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης
"ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Δεν θα ήταν και πολύ σοβαρό εκ μέρους μου μετά από τόσα χρόνια.
Αν υπάρξει προσαρμογή σε μια άλλη πολιτική, είμαι έτοιμος να υπηρετήσω την άλλη πολιτική. Την σημερινή πολιτική αρνούμαι να την υπηρετήσω, αρνούμαι να βοηθήσω".
Σε μια αλλαγή πολιτικής είμαι παρών" τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.»
Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω. . . . .

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΕΛΑΙΩΝΑ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ

Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑ ΤΟΥ Κου Γιαννικούλη Κ. Χρήστου


ο οποίος απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων 01:48

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΜΕΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ 7 ΦΕΒ 2012 (ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ)


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ 17 ΙΑΝ 2012





ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ 07 ΙΑΝ, 2012



ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ 15 ΔΕΚ 2012



Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Τ/Σ ΑΝΤ1

Αθήνα,  20 Ιουνίου 2014
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ Τ/Σ ΑΝΤ1

«Έχω την εντύπωση ότι πιο δύσκολα ο ΣΥΡΙΖΑ θα μαζέψει 120 για να εμποδίσει την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, παρά η άλλη πλευρά να μαζέψει 180 για να τον ψηφίσει. Είναι θέμα χειρισμών αλλά και προσωπικών πολιτικών επιλογών του κάθε βουλευτή».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο T/Σ ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη.

Για το Πλαφόν στις Ευρωεκλογές
Το πλαφόν εξέπεσε παντού, σε όλη την Ευρώπη, με τελευταία τη Γερμανία. Η λογική του πλαφόν έχει να κάνει με την ύπαρξη ισχυρών κυβερνήσεων και έτσι προβλέφθηκε απ’ το Νομοθέτη. Αυτό έχει να κάνει αποκλειστικά με το εθνικό κοινοβούλιο, όχι το ευρωπαϊκό.  Στο ευρωπαϊκό δεν υφίσταται τέτοια λογική. Αντιθέτως υπάρχει ένα θέμα με την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση. Για παράδειγμα: Η Χρυσή Αυγή, πήρε λίγο πάνω από 9% στις εκλογές. Σύμφωνα με το ποσοστό της θα έπρεπε να βγάζει μόνο δύο Ευρωβουλευτές, αλλά το υπάρχον καθεστώς του πλαφόν της δίνει τρεις ευρωβουλευτές για λίγους μόνο ψήφους παραπάνω και στερεί την εκπροσώπηση από πάνω από 150.000 ψηφοφόρους που ψήφισαν ΛΑ.Ο.Σ. στις ευρωεκλογές. Έχουμε ισχυρά επιχειρήματα και περιμένουμε στις 15 Σεπτεμβρίου να βγει η απόφαση. Πιστεύω ότι όπως και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, θα πρυτανεύσει και εδώ η λογική. Αυτοί οι 150.000, που ψήφισαν ΛΑ.Ο.Σ. στις Ευρωεκλογές ζητούν τη δικαίωσή τους! Όπως και στις άλλες χώρες, έτσι και εδώ, αρμόδια είναι η ελληνική Πολιτεία. Δε θα καταφύγω στην Ευρώπη. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά εγώ δεν αναγνωρίζω στην Ευρώπη δικαιώματα επικυριαρχίας. Πιστεύω πως τα επιχειρήματά μας θα είναι αρκετά ισχυρά ώστε να πείσουν. Με όσους ειδικούς έχω μιλήσει, συνταγματολόγους κλπ, μου λένε πως το πλαφόν του 3% δεν στέκει.

Για το λαϊκό προφίλ της κυβέρνησης
Πρόκειται για μια πιο «λαϊκή» κυβέρνηση που …μυρίζει εκλογές. Η σύνθεση της κυβέρνησης δεν είναι στημένη για να φέρει κάποια ουσιαστικά αποτελέσματα. Ίσως και να είναι υποδεέστερη σε πρόσωπα από την παλιά κυβέρνηση αλλά αποτελείται από ανθρώπους με πιο λαϊκό προφίλ. Έχω την αίσθηση πως ο κ. Σαμαράς έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να πάει σε εκλογές ταχύτερα από την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αυτό επιτείνεται και από τις όποιες παροχές, που διογκώνονται βέβαια απ’ τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει μια τάση να γλυκάνουν τον κόσμο απ’ τις πληγές που άνοιξαν οι ίδιοι.

Αντίθετος στην παρούσα πολιτική
Ανέκαθεν ήμουν μοναχικός καβαλάρης. Αλλά εδώ βλέπουμε πως δεν υπάρχει διάθεση προσέγγισης απ’ τον κ. Καραμανλή ο οποίος και κρατάει αποστάσεις και θέλετε να πλησιάσω εγώ; Όλα αυτά έχουν μια πολιτική σηματοδότηση. Άσχετα με το αν οι πολιτικές φιλοδοξίες του κ. Καραμανλή δεν έχουν τελειώσει ακόμα –άλλωστε είναι ακόμα «παιδί»- υπάρχει μια σαφής απόσταση και από τον κ. Σαμαρά προς τον κ. Καραμανλή ή τους λεγόμενους «καραμανλικούς» βουλευτές. Δεν υπάρχει καμία αξιοποίηση τους στην κυβέρνηση ή οπουδήποτε αλλού, στο ευρωψηφοδέλτιο για παράδειγμα. Άρα μη με βάζετε εμένα σ’ αυτή τη λογική. Μετά μην ξεχνάτε πως δεν συμφωνώ με την πολιτική που ακολουθείται. Απεχώρησα απ’ αυτή την πολιτική! Δεν έχω καμία όρεξη να εμπλακώ σε κάτι που δεν πιστεύω, δεν υιοθετώ και δεν πρεσβεύω.

Ανήκω στους Πατριώτες
Ο άξονας των ψηφοφόρων έχει μετατεθεί: από κάθετος που συμπεριλάβανε ανθρώπους προσδιοριζόμενους απ’ την αριστερά, το κέντρο και τη δεξιά έγινε οριζόντιος και έχουμε απ’ τη μια μεριά τους νέο-ταξίτες και από την άλλη τους πατριώτες. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με τους νέο-ταξίτες. Έχουμε τεράστιες διαφορές. Δεν πιστεύω στο σχέδιο Ανάν, στα παιχνίδια που γίνονται απ’ τους Αμερικανούς. Δεν πιστεύω στο Μάαστριχτ, το οποίο άλλωστε ήταν και ο πρόδρομος αυτής της οικονομικής καταστροφής, κάτι που ψήφισε η ΝΔ -δια χειρός Σαμαρά όλως συμπτωματικά- το ΠΑΣΟΚ και ο πρόδρομος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Συνασπισμός. Εγώ διαφωνώ με όλα αυτά, άρα δεν μπορώ να εμπλακώ.

Ακούγονται διάφορα ονόματα
Ακούω κάποιες φωνές όπως του κ. Τραγάκη που δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος ή ο κ. Μελάς από τους ΑΝΕΛ οι οποίοι κάθε μέρα αναφέρονται στο όνομα του Κώστα Καραμανλή. Άκουσα και από την Αριστερά το όνομα του κ. Κουβέλη, του κ. Κωνσταντόπουλου. Και αυτοί που προτείνουν τον κ. Καραμανλή, από αγάπη, νομίζω ότι «καίνε» την οποιαδήποτε πιθανή εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση.

Παζάρι με την Χ.Α
Εμείς υπάρχουμε και λειτουργούμε μες στο πατριωτικό τόξο. Κάποιο άλλοι παρακολουθούν τα συντάγματα της νέας τάξης πραγμάτων. Μακριά από μας όλο αυτό.
Πολύ φοβάμαι ότι μόλις φτάσουμε στην διαδικασία εκλογής νέου προέδρου, θα πέσει πολύ παζάρι  με την Χ.Α. Αυτό είναι μια κατάντια για την δημοκρατία. Η Χ.Α είπε ότι δεν στηρίζει κανένα πρόεδρο όπως το ίδιο είπε με αριστερό λόγο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ενθαρρυντικές οι σχέσεις μας με την Κίνα
Είδα ωραίες σκηνές στην Ακρόπολη μεταξύ του Έλληνα και του Κινέζου πρωθυπουργού, τους ηγέτες δύο ιστορικών εθνών. Όταν πριν από 2.500 χρόνια,  εμείς είχαμε Πυθαγόρα, Σόλωνα και αυτοί Κομφούκιο, αυτοί που μας κυβερνάνε –και τις δυο πλευρές-  δεν ήξεραν καν να μιλάνε. Νομίζω τέτοιες επισκέψεις ωφελούν την χώρα, δεδομένου ότι η Κίνα είναι μια από τις ισχυρότερες –αν όχι η ισχυρότερη- οικονομικά χώρα. Μπράβο στην υποδοχή της Cosco. Και να πω ότι αυτός που πέτυχε την εμπορική σχέση με την Cosco, ο Γιώργος Βουλγαράκης είναι εκτός πολιτικής σκηνής. Τον «άδειασε» το σύστημα για λόγους που όλοι γνωρίζουμε, γιατί τόλμησε να ψελλίσει  τότε ότι οι υποκλοπές είναι έργο των Αμερικανών. Αυτό για να καταλάβουμε τι πιόνια είμαστε στο όλο παιχνίδι. Μακάρι οι Κινέζοι να ενδιαφερθούν και για άλλους τομείς, αλλά ελπίζω όχι στρατηγικούς όπως είναι η ενέργεια –η ΔΕΗ- , το νερό που αυτά νομίζω πρέπει να παραμείνουν στο Δημόσιο. 

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Αλλαξε ο Μανωλιός

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ Γατου 20 Αμφισσα. Τηλ.6972698643
Άμφισσα17 Ιουνίου 2014
Αρ. Πρ. : 71
Προς    :  ΜΜΕ             


                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόσωπα άλλαξαν πολιτικές δεν θα αλλάξουν ! Ένα θέατρο. Προοπτική ; Απ το κακό στο χειρότερο !
«Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις» η συγκυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ , που προεκλογικά μας διαβεβαίωναν ότι δεν θα γίνει καμιά περικοπή στις συντάξεις ανήγγειλε την περικοπή των επικουρικών συντάξεων κατά 5.2%. Οι διάφορες περικοπές θα συνεχίσουν να γίνονται τμηματικά παντού. Θα γίνουν γιατί οι ηγέτες των δύο κομμάτων τις έχουν προσυπογράψει μαζί ως συμβατική τους υποχρέωση προς το μνημόνιο. ( Σελίδα 427 του μνημονίου  " Τα μέτρα αυτά θα δώσουν την δυνατότητα μείωσης της απόκλισης στο επίπεδο κατώτατου μισθού σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας (Πορτογαλία , Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη) ) Έχουν δεσμευτεί επίσης,
για όσο πολιτεύονται να μην ακολουθήσουν άλλη πολιτική εκτός από αυτήν που τους υπαγορεύουν η τρόικα, το μνημόνιο και η Μέρκελ.
Ήταν αυτά που δεν υπέγραψε ο κ. Γ. Καρατζαφέρης και έφυγε από την κυβέρνηση και γι αυτό το σύστημα προσπάθησε και προσπαθεί να τον απαξιώσει με κάθε μέσον και τρόπο που διαθέτει.

Για μια ακόμη φορά τα συστημικά κόμματα είπαν προεκλογικά, συνειδητά ψέματα για να του αποσπάσουν την απαραίτητη ψήφο προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία. Ο απλός λαός για μια ακόμη φορά ξεγελάστηκε.
Ο ΛΑ.Ο.Σ. προεκλογικά προειδοποιούσε. Τώρα μετά τις εκλογές συνεχίζουμε με περισσότερη δύναμη, που μας την έδωσε ο Ελληνικός λαός, με περισσότερη πίστη με περισσότερο πείσμα.

ΝΕ ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ E-Mail: laosfokidos@yahoo.gr
Ιστοσελίδα:http://laosfokidos.blogspot.gr 

Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Ν.Μιχαλολιάκος : H N.Δ προσπάθησε να διαλύσει τον Καρατζαφέρη! Εμείς τα λέγαμε καιρό!

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος ομολόγησε αυτό που λέγαμε 2 χρόνια τώρα,αλλά τότε η η Χ.Α πόρωνε τους οπαδούς της και στρεφόταν σύσσωμη με λύσσα κατά του Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ γιατί είχε στον νού της μόνο στα ψηφαλάκια.Ουσιαστικά δλδ παραδέχθηκε,προκειμένω να αποδείξει τις μεθόδους της Ν.Δ,οτι η τότε τακτική της Χρυσής Αυγής συνέπλευσε (θελημένα ή μη) στον πόλεμο Σαμαρά κατά Καρατζαφέρη.
Δείτε το βίντεο και την επίμαχη ατάκα!  

http://filosneoslaos.blogspot.gr/2014/06/h-n.html

Συνεδρίαση Εκτελεστικής Γραμματείας του Λ.Α.Ο.Σ.




Αθήνα, 4 Ιουνίου 2014



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
                                  Συνεδρίαση Εκτελεστικής Γραμματείας του Λ.Α.Ο.Σ.

Συνεδρίασε σήμερα (Τετάρτη 4 Ιουνίου) η Ε.Γ του ΛΑ.Ο.Σ με θέμα το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, απευθυνόμενος προς τα μέλη της Ε.Γ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα το οποίο αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που κατέβαλε στο σύνολό του ο κομματικός μηχανισμός.
«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε μια ξεκάθαρη, όσο και σαφή εντολή. Να βοηθήσουμε όσο είναι δυνατό, στην έξοδο της χώρας από την κρίση και την επάνοδο σε τροχιά ανάπτυξης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους μελλοντικούς στόχους αλλά και τον ευρύτερο σχεδιασμό του κόμματος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «αν και το ενδεχόμενο της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες δείχνει να έχει απομακρυνθεί, εν τούτοις κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει εκ του ασφαλούς».
Ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη του Ε.Γ και τοποθετήσεις, αναφορικά με τις μελλοντικές πολιτικές στοχεύσεις.  

Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Η Θράκη χάνεται, η Αθήνα σφυρίζει αδιάφορα... Κραυγή απόγνωσης των χριστιανών!


θρ
Η Θράκη χάνεται, η Αθήνα σφυρίζει αδιάφορα... Κραυγή απόγνωσης των χριστιανών!
Οι αυτονομιστές μουσουλμάνοι του DEB απειλή για τη Θράκη. Κραυγή απόγνωσης των χριστιανών: Οι Γκρίζοι Λύκοι μας διώχνουν από τον τόπο μας!

Του Μανώλη Κοττάκη

«Μανώλη, ο Ίασμος τελείωσε. Οι Γκρίζοι Λύκοι αλωνίζουν με στόχο να μας διώξουν από τον τόπο μας!» έγραφε το αγωνιώδες μήνυμα που έλαβα στο κινητό μου τηλέφωνο την επομένη των εκλογών.

Ο φίλος μου ο Παντελής ήταν πολύ απογοητευμένος. Ο Ίασμος Ροδόπης, το τρίτο κεφαλοχώρι του νομού, δεκαετίες χριστιανικό στην πλειονότητά του, παραδόθηκε το 2010 από το ΠΑΣΟΚ του Σωκράτη Ξυνίδη στον δήμαρχο του τουρκικού προξενείου, Ισμέτ Καδή, και χάθηκε οριστικά σε αυτή την εκλογή, θυσία στις ανταλλαγές που έγιναν μεταξύ των κομμάτων εξουσίας και τον μειονοτικό παράγοντα.

Το 2010, στο πλαίσιο του «Καλλικράτη», ενσωματώθηκαν στην κωμόπολη δύο μειονοτικά χωριά, αλλοιώθηκε η ισορροπία και εξελέγη για πρώτη φορά μουσουλμάνος δήμαρχος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της τετραετίας αγνόησε συστηματικά τη χριστιανική κοινότητα του χωριού. Δεν πήγαινε στην Εκκλησία στις επίσημες δοξολογίες, ηρνείτο να παραστεί στις εθνικές γιορτές, δεν παρέστη ποτέ στην έπαρση της ελληνικής σημασίας, αδιαφορούσε προκλητικά για τους χριστιανούς κατοίκου και τα αιτήματά τους, διέλυσε έως και την Φιλαρμονική του Δήμου.

«Δεν αντέχω να γίνω ξανά πρόσφυγας στον τόπο μου», μου είχε πει πρόσφατα ο Παντελής, συγγενής του παλιού νομάρχη Παναγιώτη Φωτέα. Είχε την ελπίδα ότι ο πολυσυλλεκτικός συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Κυριάκου Αμούτζα θα ανέτρεπε τον συσχετισμό εξαιτίας των δυσαρεσκειών που είχε δημιουργήσει στο μειονοτικό στοιχείο ο «τουρκόφιλος» δήμαρχος που συνεχώς έλειπε για ντόλτσε βίτα στην Ανδριανούπολη και στην Κωνσταντινούπολη.

Την έσχατη ώρα όμως, συνέβη κάτι απρόοπτο: αποφάσισε να είναι υποψήφιος ένας ακόμη μουσουλμάνος, ο Σαΐτ Ερντογάν. Η κίνησή του φαινόταν εκ πρώτης όψεως ότι διασπούσε τη μειονοτική ψήφο και ευνοούσε τα σχέδια για την επανακατάληψη του χωριού. Συνέβη όμως το ακριβώς αντίθετο. Το σχέδιο ήταν μακιαβελικό: Ο Ερντογάν πήρε μαζί του στο συνδυασμό του λίγους πρόθυμους χριστιανούς υποψήφιους, αφαίρεσε κρίσιμες ψήφους που έλειψαν από το συνδυασμό Αμούτζα και απέτρεψε την εκλογή του χριστιανού δημάρχου από τον α’ γύρο! Η ευκαιρία –η μόνη που υπήρχε- χάθηκε.

Στον β’ γύρο όλα εξελίχθηκαν φυσιολογικά. Η ενιαία μειονοτική ψήφος οδήγησε στην εκλογή του εκλεκτού του τουρκικού προξενείου. Λέγεται ότι με τον «τουρκόφιλο» δήμαρχο Ιάσμου επικοινώνησε από την Αθήνα υψηλόβαθμος κυβερνητικός παράγοντας και ενθάρρυνε το σχέδιο διάσπασης της χριστιανικής ψήφου, γιατί αυτό που προείχε για την Αθήνα ήταν να κερδίσει η ΝΔ την περιφέρεια!!!

DEB: Μοίρασε χρήμα και κατέγραψε εκλογική δύναμη ακόμα και στην Αττική.

Περιγράφω αυτή την ιστορία εισαγωγικά για να δείξω τι μας διαφεύγει στην προσέγγιση που κάναμε για τη Θράκη μετά τις επιδόσεις που κατέγραψε το τουρκοκίνητο Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) στις ευρωεκλογές. Το ότι κατετάγη πρώτο με 41% στην Ροδόπη και με 24% στην Ξάνθη, δεν είναι είδηση. Ήταν αναμενόμενο.

Είδηση είναι η παθητικότητα της κεντρικής εξουσίας στην κάθοδό του, η απάθεια των τοπικών χριστιανικών μέσων ενημέρωσης, γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, είδηση είναι η διακοπή της χρηματοδότησης της τοπικής Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων από το υπουργείο Εξωτερικών, είδηση είναι η διασπορά της ψήφου του αυτονομιστικού κόμματος σε νομούς της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, όπου υπάρχει παλαιά οθωμανική παρουσία (τζαμιά), είδηση είναι τα άγνωστα επιδόματα που δίνει το τουρκικό προξενείο σε μουσουλμάνους για να τους έχει στην επιρροή του.

Το ποιοτικό στοιχείο που κάνει την πρωτιά αυτή των αυτονομιστών ανησυχητική είναι ότι το ελληνικό κράτος αποσύρεται σταδιακά από την μάχη για την επιρροή στην περιοχή και καθημερινά παραδίδει πόντους κυριαρχίας.

Οι Τούρκοι έκαναν τη δουλειά τους σε τρία επίπεδα:

Πρώτον, κατοχύρωσαν με την πρωτιά του κόμματός τους το επιχείρημα για την πληθυσμιακή υπεροχή της μειονότητας στην Θράκη. Είναι περισσότεροι. Ελέγχουν την πλειοψηφία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου. Όποιος θέλει τη μειονοτική ψήφο στις εκλογές πρέπει να επιλέξει υποψήφιο βουλευτή από τη δεξαμενή του κόμματός τους. Ο κίνδυνος να μην εκλεγεί χριστιανός βουλευτής σε Ροδόπη – Ξάνθη είναι υπαρκτός. Πέραν αυτών, κατέγραψαν επιρροή σε ακόμη είκοσι δύο νομούς, μεταξύ των οποίων ο Έβρος (1.220 ψήφοι), η Καβάλα (53 ψήφοι), τα Δωδεκάνησα (15 ψήφοι), η Πέλλα (9 ψήφοι), η Αιτωλοακαρνανία (5 ψήφοι), η Χίος (5 ψήφοι), η Κοζάνη (5 ψήφοι), η Αχαΐα (5 ψήφοι), η Ηλεία (2 ψήφοι), ο Πειραιάς (5 ψήφοι) και η Β’ Αθηνών (1 ψήφος).

Δεύτερον, μοίρασαν μέσω του θηριώδους προϋπολογισμού του προξενείου, συνολικού ύψους 30 εκατ. Ευρώ, πλήθος επιδομάτων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Πρόκειται για το τακτικό μέρισμα που δίδεται κατά πλειοψηφία στους «τουρκογενείς»: επίδομα μαντήλας, 200 ευρώ σε όσες μουσουλμάνες φορούν την μαντίλα, επίδομα ανεργίας πέραν του δωδεκαμήνου σε όσους άνεργους είναι ακάλυπτοι από τον ΟΑΕΔ, επίδομα καταβολής διδάκτρων σε οικογένειες τα παιδιά των οποίων φοιτούν σε μειονοτικά γυμνάσια, επίδομα «κουράν κουρσού» 500 ευρώ σε όσες οικογένειες παρακολουθούν κατ’ οίκον τα φροντιστήρια Κορανίου από τους ιμάμηδες των ψευτομουφτήδων, ενώ παρέχεται μισθός χωρίς ασφάλιση στους ίδιους τους ιμάμηδες.

Τρίτον, μοίρασαν ως έκτακτη επιχορήγηση 1 εκατ. Ευρώ και στους μη προνομιούχους Πομάκους και Τσιγγάνους, οι οποίοι, αν και θεωρούν ότι δεν ανήκουν στο εκλεκτό κομμάτι της μειονότητας, εκλογικά τους είναι χρήσιμοι (εξ ου και η αποπομπή της τσιγγάνας Σαμπιχά από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, κατ’ απαίτησή τους, επειδή «έκοβε» 20.000 τσιγγάνικες ψήφους). Τους έσβησαν χρέη, τους πλήρωσαν δόσεις δανείων και λογαριασμούς, τους χάρισαν τσεκ για να στείλουν στους ξενιτεμένους συγγενείς τους στη Γερμανία…

Τα μείζονα ερωτήματα είναι: Γιατί το ελληνικό κράτος και όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα –είναι βαριά η λέξη αλλά θα την χρησιμοποιήσω- «αποσύρονται κάθε μέρα και περισσότερο από την περιοχή, χαρίζοντας σχεδόν το 70% της ελληνικής κυριαρχίας στον τουρκικό παράγοντα;

Γιατί αφήνεται το παρακράτος να υπερισχύει της νόμιμης κρατικής εξουσίας;

Γιατί ο τούρκος πρόξενος περιοδεύει τις νύχτες σε χωριά ανενόχλητος;

Γιατί η έκτακτη χρηματοδότηση της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων «πάγωσε» το τελευταίο πεντάμηνο, με συνέπεια να μην υπάρχει η ελάχιστη δυνατότητα παρέμβασης στο απροκάλυπτο παιχνίδι των Τούρκων, έστω και υπό τη μορφή άμυνας;

Ακόμη και οι νομοταγείς μουσουλμάνοι που πιστεύουν στην ελληνική παρουσία, απογοητεύονται και αποστασιοποιούνται. Εδώ δεν μιλάμε για εκλογές, αλλά για παιχνίδια που συνδέονται με την εδαφική μας ακεραιότητα. Το κράτος είναι περιέργως απών. Η κατάργηση δύο σχολών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης μείωσε τους εισακτέους που εξισορροπούσαν σε μεγάλο βαθμό το συσχετικό πλειονότητας – μειονότητας. Το ίδιο και η μετατροπή της Σχολής Αστυνομίας σε κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών.

Η σύνθεση του πληθυσμού αλλοιώνεται και η απογοήτευση ενθαρρύνει τις τάσεις φυγής, όπως αυτή που μου γράφει στο μήνυμά του ο φίλος μου ο Παντελής:

«ΟΙ Γκρίζοι Λύκοι θέλουν να μας διώξουν από τον τόπο μας!»

Υπάρχει κανείς να μας δώσει πειστική απάντηση «γιατί»;

Πηγή περιοδικό «Επίκαιρα»

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ.‏



Αθήνα, 2 Ιουνίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τους ΑΝΕΛ στον ΛΑΟΣ: Ο Γ. Καρατζαφέρης  καλωσόρισε τον επιλαχόντα Βουλευτή Μαγνησίας Γιάννη Νέστορα
Ένας νέος επιστήμονας, Πολιτικός Μηχανικός  απόφοιτος του Ε.Μ.Π. και με εμπειρία σε απαιτητικά τεχνικά έργα, ο Γιάννης Νέστορας, επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο του ΛΑ.Ο.Σ. Κ. Αϊβαλιώτη και εξέφρασε την πρόθεση να συνεχίσει τον αγώνα του μέσα από τις τάξεις τού  ΛΑ.Ο.Σ, μετακινούμενος από τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" στους οποίους ήταν ως τώρα διακεκριμένο  στέλεχος καθώς και  επιλαχών   Βουλευτής Μαγνησίας.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης καλωσόρισε τον Γιάννη Νέστορα στον ΛΑ.Ο.Σ. και επαίνεσε το γεγονός ότι "επιμένει να παραμένει στην Ελλάδα - παρά τις προτάσεις που είχε από τεχνικές εταιρείες του Αραβικού Κόλπου- επειδή θέλει να παλέψει στην πατρίδα του και να συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων του στο ξεκόλλημα της χώρας  μας από την ύφεση".


Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΣΚΑΪ. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ !! ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !!

«Ο ελληνικός λαός μου έδωσε το ποσοστό αυτό, για να βοηθήσω ενεργά στη σωτηρία της Ελλάδας και όχι για να συνεργαστώ με τον κ. Σαμαρά»
Με τη φράση αυτή, απάντησε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης στην ερώτηση του δημοσιογράφου, αναφορικά με το εάν ο ίδιος προτίθεται να στηρίξει, ή να συνεργαστεί με τη κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ για πολλοστή φορά ξεκαθάρισε ότι τα διάφορα σενάρια που κυκλοφόρησαν ήδη από το βράδυ της Κυριακής των εκλογών περί συνεργασίας του ΛΑ.Ο.Σ με τη Ν.Δ, ούτε τον αφορούν, ούτε τον ενδιαφέρουν. Τόνισε δε, χαρακτηριστικά ότι μεγάλος αριθμός σοβαρών και άξιων στελεχών της Ν.Δ, όπως είναι ο Νικ. Κακλαμάνης, η Μ. Γιαννάκου, ο Θ. Γιαννόπουλος, ο Β. Μιχαλολιάκος, κ.α βρίσκονται εκτός Ν.Δ. προφανώς δυσαρεστημένοι από την πολιτική Σαμαρά
Για τον κ. Τσίπρα...
Ως «κορυφή του παγόβουνου» που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα και την ηγετική του ομάδα, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, τονίζοντας εμφατικά: «αυτό που βλέπουμε, είναι μόλις τα 1/10 του παγόβουνου που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ».
Σε άλλο σημείο του σχολιασμού του ο κ. Καρατζαφέρης, αναφέρθηκε στην πολιτική ανωριμότητα για «εν δυνάμει Πρωθυπουργό» που επιδεικνύει ο κ. Τσίπρας, υπενθυμίζοντας δύο σημεία: Την πρόταση μομφής κατά Στουρνάρα, η οποία κατατέθηκε σε χρόνο συντομότερο του Συνταγματικώς προβλεπόμενου και το αίτημα που υπέβαλλε προς τον Π.τ.Δ για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. «Ή ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε την αλλαγή του Συντάγματος του ’85 όπου ο Π.τ.Δ έχει απολέσει τη δυνατότητα, ή το έκανε για να φανεί ευχάριστος στα αφτιά των πολιτών. Σε κάθε περίπτωση, αυτό συνιστά πολιτική ανωριμότητα ανεπίτρεπτη για «εν δυνάμει Πρωθυπουργό» κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.
Για τους ΑΝ.ΕΛ και τον κ. Καμμένο

«Θα μπορούσα να συζητήσω με τον κ. Καμμένο, ο οποίος δείχνει και κάποιο σεβασμό προς το πρόσωπό μου, αν ήλεγχε το κόμμα του. Σήμερα, μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά, ότι το ελέγχει;»
Για τη συνεργασία Ζώη, Πολύδωρα, Παπαθεμελή, κλπ.
«Έκαψαν το μετοχολόγιο τους» ήταν η απάντηση στο σχετικό ερώτημα. «Προ των εκλογών, ο καθένας από τους 4, είχαν σαφώς υψηλότερες πολιτικές μετοχές. Σήμερα, μετά τη συνεργασία τους, υφίσταται αποδεδειγμένα, μόλις 1 μετοχή την οποία μοιράζονται στα 4…» κατέληξε χαρακτηριστικά.
Για την πορεία του ΛΑ.Ο.Σ

Αναφορικά με την πορεία του ΛΑ.Ο.Σ, ο Πρόεδρος του κόμματος, αφού υπενθύμισε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μοναδικό κόμμα το οποίο επανήλθε στην πολιτική σκηνή, μετά από ήττα, ξεκαθάρισε ότι το ποσοστό που αγγίζει το 3%, ο ελληνικός λαός το έδωσε, προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα και όχι να συνεργαστεί με τον κ. Σαμαρά.
«Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι το μόνο κόμμα της κεντροδεξιάς, που μετά από ήττα, όχι μόνο επέζησε, αλλά επανέρχεται δυναμικά στην πολιτική σκηνή. Υπενθυμίζω ότι η ΠΟΛ.ΑΝ του κ. Σαμαρά διαλύθηκε μετά την ήττα, το ίδιο και η ΔΙΑ.ΝΑ του κ. Στεφανόπουλου, το ΔΗ.Κ.Κ.Ι του κ. Τσοβόλα, κ.α. Ο ΛΑ.Ο.Σ όχι μόνο επέζησε της αποστασίας των 10 βουλευτών του και της ήττας που υπέστη στις εκλογές του 2012 αλλά κατάφερε σε συντομότατο χρονικό διάστημα, να «γεννήσει» νέα στελέχη, τα οποία μάλιστα διακρίνονται κατά πολύ των προηγουμένων σε ήθος, ποιότητα, μόρφωση, κλπ» κατέληξε χαρακτηριστικά
Για το ενδεχόμενο συνεργασιών

«Καμιά εκκλησία δεν κλειδώνει την πόρτα της και κανένα κόμμα δεν βάζει κάγκελα» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση στο ερώτημα για ενδεχόμενες συνεργασίες στο μέλλον.

Ξεκαθάρισε όμως ότι «αυτή τη φορά θα είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας. Θα επιλέξουμε από την «απόχη» τα «λυθρίνια» που μας ενδιαφέρουν περισσότερο από τις «γόπες»…» κατέληξε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ



Αθήνα, 31 Μαΐου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίθεση με βόμβα μολότωφ, δέχθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στα Πατήσια. Από την επίθεση, σημειώθηκαν μόνο ελαφρές υλικές ζημιές, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής.
Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα, που τα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στην περιοχή, γίνονται στόχος των «γνωστών- άγνωστων», ενώ προ ημερών, διπλή επίθεση και πάλι από τους «γνωστούς- αγνώστους» είχε δεχθεί μόνο το προεκλογικό περίπτερο του ΛΑ.Ο.Σ στο Χαλάνδρι, το οποίο και κατεστράφη ολοσχερώς.
Για την χθεσινή επίθεση στα Γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ στα Πατήσια, διενεργεί έρευνα η Ασφάλεια Αττικής, ενώ το γεγονός ότι το μόνο κόμμα που έχει γίνει τόσο εμφανώς στόχος στους «γνωστούς- αγνώστους» είναι ο ΛΑ.Ο.Σ, δημιουργεί σοβαρό προβληματισμό στις αρμόδιες Αρχές.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ REAL FM ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ



Αθήνα, 27 Μαΐου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ REAL FM  ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο κ. Τσίπρας έχασε μερικές δεκάδες χιλιάδες ψήφους, αλλά η ΝΔ έχασε εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους. Κανείς δεν έπιασε το ποσοστό των εθνικών εκλογών. Η ερμηνεία μου είναι ότι ο κορμός της ΝΔ άντεξε, αλλά δεν άντεξε το «καπέλο», τους ΠΟΛΑΝίτες με τις κακές επιλογές του κ. Σαμαρά.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Ν.Δ
Δεν μ’ ενδιαφέρουν τα σενάρια που κάποιους μπορεί να εξυπηρετούν. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με κάτι το οποίο δεν μου πάει. Δεν μου ταιριάζει. Δεν έχω καμία όρεξη να συμπλεύσω με την ΝΔ, όταν ακολουθεί αυτή την εξαιρετικά βεβαρημένη πολιτική για τον Έλληνα πολίτη.
Πριν ένα μήνα βλέπαμε ότι ο κ. Σαμαράς πηγαίνει για πολιτικό θάνατο, αλλά το μήνυμα των εκλογών δεν είναι πολιτικός θάνατος. Είναι καίριος τραυματισμός, αλλά όχι πολιτικός θάνατος. Λέγαμε για πιθανή ημερομηνία εκλογών στις 29 Ιουνίου, αλλά σήμερα δεν μιλάει κανείς για το ορατό μέλλον των εκλογών. Το να είναι κανείς σοβαρός σ΄ αυτή την χώρα, εκλαμβάνεται με μία ελαφρότητα.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ



Αθήνα, 27 Μαΐου 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, ερωτηθείς από δημοσιογράφους (STAR τηλεόραση) αναφορικά με διάφορα σενάρια περί συνεργασιών που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, δήλωσε τα εξής:
«Η ασκούμενη πολιτική από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί, δεν την πιστεύω.
Ταυτοχρόνως όμως, πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας, δείχνει μια ανωριμότητα για να κυβερνήσει τον τόπο.
Χρειάζεται λοιπόν να αλλάξει πολιτική η Ν.Δ, να αλλάξει πολιτική ο κ. Σαμαράς για να μπορέσει να υπάρξει διάλογος που θα σώσει τον τόπο».

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αθήνα, 25 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Παρ΄ ότι πολλοί, μας είχαν κηρύξει σε πολιτική αφάνεια, επανακάμψαμε διπλασιάζοντας –περίπου-  το ποσοστό  μας, από τις τελευταίες εκλογές.
Μπαίνουμε στο πολιτικό παιχνίδι, με απαιτήσεις, χωρίς βερμπαλισμούς  και έπαρση.
Ευχαριστώ όσους  συνετέλεσαν στο  επιτυχές αποτέλεσμα».

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ» ΤΟΥ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Αθήνα, 20/05/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΕΝΙΚΟΣ» ΤΟΥ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

«Εγώ γνώριζα πως το κόστος θα ήταν πολύ βαρύ για μένα και τo είπα και στον κ. Παπούλια. Όμως ανέλαβα το κόστος προκειμένου να βοηθηθεί η χώρα. Σκοπιά φύλαγα εγώ εκείνη την ώρα. Φαινόταν».
Αυτό δήλωσε σε τηλεοπτική παρέμβασή του στην εκπομπή «Ενικός» του κ. Νίκου Χατζηνικολάου, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τα εξής :

Για το χαρακτηρισμό «ακραίος»
Με έλεγαν ακραίο φασίστα… Με έλεγαν «κρεματόριο»… Αυτό συνέβαινε για αρκετά χρόνια. Όταν όμως διαπίστωσαν «εν τοις πράγμασιν» πως ήμουν το πιο δημοκρατικό κόμμα στη Βουλή, ήδη είχαν αφήσει στον κόσμο ότι εμείς ήμασταν οι φασίστες. Θα θυμάστε πως εγώ πρότεινα στήριξη στην κυβέρνηση Καραμανλή και μάλιστα χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Και η στήριξη αυτή θα δινόταν προκειμένου να νομοθετήσει γιατί έβλεπα πως ερχόταν χιονοστιβάδα. Την άλλη μέρα κιόλας στη Βουλή δήλωσε πως «δεν συνεργαζόταν με τα άκρα». Τόσο ακραία ήταν η στήριξη που προσφέραμε; Εγώ έλεγα προς όλες τις κατευθύνσεις πως αυτό που χρειαζόταν ο τόπος ήταν μια κυβέρνηση οικουμενικής ευθύνης.

Για τα γεγονότα που οδήγησαν στη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση
Δύο φορές έπεισα τον Παπανδρέου να παραιτηθεί και ο κ. Σαμαράς δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες του ως εν δυνάμει Πρωθυπουργού. Προσπάθησα! Όταν αργότερα ο κ. Σαμαράς άλλαξε γνώμη δεν μπορούσαν να βρουν άκρη μεταξύ τους, γι’ αυτό και με κάλεσε ο κ. Παπούλιας να μεσολαβήσω προκειμένου να βρεθεί λύση, κάτι που ήταν μια περιπέτεια για μένα. Είχα να διαλέξω ανάμεσα στον Παπανδρέου να συνεχίζει, τον Πετσάλνικο -το υποκατάστατο δηλαδή του Παπανδρέου- και την Έλσα Παπαδημητρίου! Εγώ έφερα στο τραπέζι την πρόταση για τον Παπαδήμο, μια που η Ευρώπη ήταν τότε πιο πανικόβλητη και από μας. Αν λοιπόν βάζαμε κάποιον άγνωστο, την επόμενη ημέρα πηγαίναμε για πτώχευση. Εγώ δεν είχα κανένα λόγο να προτείνω τον Παπαδήμο από μόνος μου. Άλλωστε τον πολεμούσα επειδή ήταν στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, ήταν υποχείριο των Τραπεζών κ.α. Σκέφθηκα όμως πως αν δεν βάλουμε κάποιον δικό τους κινδυνεύαμε από …ατύχημα. Ταυτόχρονα εμείς σαν πολιτικοί θα κοιτάζαμε να βρούμε κάποιο τρόπο να ξεφύγουμε. Οι Σαμαράς και Παπανδρέου όμως φοβήθηκαν και έκαναν ο καθένας τις δικές τους συμφωνίες με την κ. Μέρκελ. Δεν δέχθηκαν την πρότασή μου να πάνε όλοι μαζί στο Βερολίνο και να συζητήσουμε για το τι μπορούμε και το τι δεν μπορούμε να κάνουμε. Εάν είχε γίνει θα είχαμε κερδίσει πολύ περισσότερα.

Για τη Χρυσή Αυγή
Εγώ ουδέποτε ήμουν στο χώρο που καταλαμβάνει η Χρυσή Αυγή για να τους τον αφήσω . Απλά συνέφερε κάποιους να υπάρχει ένας «δράκος» σ’ αυτό το χώρο. Τώρα όμως ήρθε ο πραγματικός δράκος. Όλοι φταίμε, όλο το πολιτικό σύστημα που αφήσαμε ένα κόμμα του 0.7% να είναι ρυθμιστής του πολιτικού συστήματος. Δεν διυλίστηκαν αρκετά τα όσα είπε ο κ. Κακλαμάνης και για το που είναι οι υπόλοιπες κασέτες Κασιδιάρη αλλά και για το ότι ο κ. Σαμαράς προκατέλαβε τη Δικαιοσύνη ότι η Χρυσή Αυγή είναι κανονικό κόμμα.

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης