Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2013

ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ


28.5.2009 ΛΑ.Ο.Σ.: Επιταγή στο Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής
Επιταγή ενός εκατομμυρίου ευρώ υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής παρέδωσε στον υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Παπαθανασίου, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
Με την ευκαιρία αυτή, ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε πρόκληση την αλόγιστη σπατάλη μεγάλων ποσών για προεκλογικά spot.
«Αντί της αλόγιστη σπατάλης των μεγάλων ποσών για τηλεοπτικά spot, ο ΛΑ.Ο.Σ. αποφάσισε το αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου ευρώ να κατατεθεί στο Ταμείο Φτώχειας, όπως το είχα πει άλλωστε και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
«Να έχετε υπόψη σας ότι, όταν βλέπετε ένα κομματικό τηλεοπτικό spot, αυτό αντιστοιχεί στην μηνιαία σύνταξη ενός μη προνομιούχου Έλληνα. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν μας περισσεύουν χρήματα για τηλεοπτικές προκλήσεις και θα ήθελα να επαναλάβω την έκκληση που είχα κάνει μέσα στην Βουλή, όλα τα κόμματα να δώσουμε ένα ποσό από την πλούσια κρατική χορηγία σε όλους αυτούς που βάλλονται και προσβάλλονται από την οικονομική κρίση» πρόσθεσε ο κ. Καρατζαφέρης.
14.3.2011 ΛΑ.Ο.Σ.: Δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων στην ΕΛ.ΑΣ.
Τμήμα δωρεάς αλεξίσφαιρων γιλέκων για τον εξοπλισμό της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσε σήμερα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης.
Ο κ. Παπουτσής χαρακτήρισε την κίνηση του ΛΑ.Ο.Σ. «εξαιρετικής σημασίας», τονίζοντας πως πρόκειται για μήνυμα προς ολόκληρη την κοινωνία και «όλους εκείνους που έχουν την οικονομική δυνατότητα και θέλουν να συμβάλουν, έτσι ώστε η Αστυνομία να μπορέσει να συνεχίσει να κάνει το καθήκον της».
Από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως πρόκειται για μια ενέργεια με συμβολικό, όπως είπε χαρακτήρα προς το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ., που «καταδεικνύει σε αντίξοες συνθήκες και ζήλο και κάθε φορά προσπαθεί και υπερβάλλει τον εαυτό του».
30.7.2011 ΛΑ.Ο.Σ.: Δωρεά ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Ξηροκάμπι Λιτοχώρου, ανάμεσα στον Όλυμπο και το Αιγαίο Πέλαγος.Ο έφιππος ανδριάντας του Μακεδόνα στρατηλάτη, που φιλοτέχνησε ο γνωστός γλύπτης Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, είναι δωρεά του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ.Γιώργου Καρατζαφέρη, προς το Διεθνές Ίδρυμα Μέγας Αλέξανδρος, η έδρα του οποίου βρίσκεται στην ίδια περιοχή και αντικείμενο έχει την προώθηση του εκπολιτιστικού έργου του μεγάλου Έλληνα, που έγινε θρύλος σε Ανατολή και Δύση.
Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, που έτυχε θερμής υποδοχής από τους ψηφοφόρους του, έστειλε μήνυμα σε Άγκυρα και Σκόπια, να μην επιχειρήσουν να παραβιάσουν τις ελληνικές κόκκινες γραμμές, εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διέρχεται η χώρα, τονίζοντας πως «Οι Έλληνες και η Ελλάδα θα τα καταφέρουν».
31.3.2012 ΛΑΟΣ: Δωρεάν Τρόφιμα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο
Το Κοινωνικό παντοπωλείο του ΛΑΟΣ, μέσω του οποίου, μοιράστηκαν περίπου 60 τόνοι τροφίμων. «Χρειάζεται να οπλιστούμε με πάρα πολύ κουράγιο και να βρούμε εκείνες τις νέες ιδέες, που θα βγάλουν τη χώρα από αυτό τον οικονομικό λήθαργο, που την οδήγησαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ», δήλωσε ο κ Καρατζαφέρης.
«Εξασφαλίσαμε αρκετά τρόφιμα, για να μην υπάρχουν πεινασμένοι αυτό το Πάσχα. Βέβαια είναι αδύνατον να ικανοποιήσουμε όλους όσους πάσχουν. Αλλά είναι ένα μήνυμα για κινητοποίηση. Θα ήθελα πάρα πολύ αυτή η προσπάθεια να βρει και άλλους μιμητές» συνέχισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.
Πρόσθεσε ότι το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι «ότι κανένας σε αυτή τη ζωή δεν είναι μόνος του. Υπάρχει πάντα δίπλα κάποιος που νοιάζεται. Και αυτό θα είναι το μήνυμα για όλη αυτή την περίοδο της δοκιμασίας. Δεν είμαστε μόνοι μας. Υπάρχουν πάντα δίπλα κάποιοι, που νοιάζονται για την Ελλάδα, νοιάζονται για τον τόπο, νοιάζονται για αυτούς τους πολίτες».
25.4.2012 ΛΑΟΣ: Δωρεά Αγροτικού Ιατρείου
Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης εγκαινίασε στην περιοχή Στουππαίων του Δήμου Καρύστου Ευβοίας το κτίριο του Αγροτικού Ιατρείου που δώρισε ο ίδιος. ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Πριν από 3 περίπου μήνες οι τοπικοί άρχοντες μου ζήτησαν να υπάρχει ένα Δημοτικό Ιατρείο για να καλύπτει τις ανάγκες της περιοχής. Τους είπα ότι θα το προσπαθήσω. Το προσπάθησα βέβαια, μήπως η Κυβέρνηση ευαισθητοποιηθεί και κάνει το έργο. Όταν όμως διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε η ανάλογη διάθεση, τότε έδωσα παραγγελία προσωπική στον κ. Κολοβό να φτιάξει το Ιατρείο. Καθίσαμε και το σχεδιάσαμε για να δένει οικιστικά και σήμερα έχουμε την εξαιρετική χαρά να παραδίδουμε κ. Δήμαρχε αυτό το Ιατρείο. Γιατί δεν είναι δυνατόν να εξετάζεται ο κόσμος στα καφενεία, στα σχολεία κλπ.
Θέλω να ελπίζω ότι η Πολιτεία θα φροντίσει να υπάρχει και γιατρός. Εάν δεν υπάρξει γιατρός από την Πολιτεία, θα βάλω τους γιατρούς του Κόμματος περιοδικά να έρχονται εδώ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης