Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΛΕΥΡΟ ΟΣΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ Ν.Δ.

Spiros LorentzatosΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΩΣΙΒΙΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΩΡΗΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΝΔ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΧΟΥΜΕ Κ.Ε . ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΘΕ "ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ"
ΥΓ. Και επειδή πολλοί αναρωτιούνται, μονολογούν, λέγουν ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά τους λέμε ότι δεν υπάρχει τίποτα υπάρχουν εμπρηστές που προσπαθούν να βάλουν φωτιά  για να φανεί ο καπνός !!!!!
ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΡΕΝΤΖΑΤΟΣ ΑΝ/ΤΗΣ ΓΡΑΜ. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης