Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:2265022793                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΧΘΕΣ


 Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μόλις έφθασε στην αίθουσα της εκδήλωσης και αμέσως ο κόσμος πήγε να του σφίξει το χέρι..Έπειτα κάθισε στο τραπέζι με την Ουρανία Παπανδρέου και τα μέλη του ΛΑΟΣ..Βαθιά συγκίνηση και αισιοδοξία προκάλεσε στον ίδιο η αρκετή προσέλευση του κόσμου αλλά και η ζεστασιά που ένιωσε τόσο από τα συχνά συνθήματα όσο και από τα χειροκροτήματα του κόσμου..
ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΡΕΠΟΡΤΑΖ>>> Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μόλις πήρε το λόγο δεν μάσησε τα λόγια του ..Είπε τα πράγματα με τό όνομα τους.Αρχικά μίλησε για το ΛΑΟΣ που βρέθηκε εκτός βουλής γιατί έτσι συμφέρει τους ολιγάρχες ...Μίλησε για το καιρό που προσφέρθηκε να βοηθήσει την κυβέρνηση ,αλλά που δέν δέχτηκε γιατί είπε ήθελε και θέλει να κοιμάται ήσυχα τα βράδια και θέλει να είναι πατριώτης ..Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι τον αναζητούν πολλοί αλλά κανείς δεν θα τον καταζητεί.Ζήτησε από το κόσμο να ενημερώσει τους φίλους του ο καθένας για την εκπομπή του που πραγματοποιείται από το ΑΡΤ ,μίλησε για την εφημερίδα ΑΛΦΑ ΕΝΑ που κοστίζει μόνο 1 ευρώ και ζήτησε την στήριξη του κόσμου .. Στη συνέχεια ανέφερε ότι το κράτος έχει διαλυθεί αφού όλα έχουν ξεπουληθεί και όλα πάνε κατά διαόλου .Όπως με τα νοσοκομεία που δεν υπάρχει δωρεάν περίθαλψη,όπως με χιλιάδες παιδιά που πεθαίνουν από ασιτία ή λιποθυμούν στις αυλές των σχολείων .. Όπως έγιναν 3000 αυτοκτονίες ανθρώπων ..Αυτό το κράτος το διέλυσαν ..Μίλησε επίσης για την Μακεδονία που θέλουν να ξεπουλήσουν το όνομά της και την τιμή της για σκοπιμότητες.. Μπορεί όλοι να συγχωρέσουν την πείνα που νιώθει ο Ελληνικός Λαός αλλά την εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια δεν πρέπει κανένας Έλληνας να συγχωρέσει ποτέ ..Ο ΛΑΟΣ πρέπει και θα είναι στη βουλή τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ για να τιμωρήσει όχι μόνο τους ολιγάρχες, όχι μόνο αυτούς που ξεπούλησαν την Ελλάδα αλλά και τους μεγάλους καναλάρχες που σιγοντάρουν την κυβέρνηση.. Στο σύνταγμα θα μας βρούν και θα ήμαστε όλοι αμείλικτοι ..Στο τέλος της ομιλίας του Γιώργου Καρατζαφέρη ,ο ίδιος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νομαρχιακής του ΛΑΟΣ της Ευβοίας, την νεολαία του και όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση..  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης