Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Απάντηση σε σχόλιο της Εφημερίδος Ώρα της Φωκίδος


  Του πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κου Γιαννικούλη Κ.Χρήστου  
αναρτήθηκε και στην εφημερίδα. 
  
 Αγαπητοί Συντάκτες σε άρθρο της Εφημερίδος σας του Σαββάτου 23 Ιουνίου 2012 αναφερθήκατε εκτενώς στον Λαϊκό Ορθόδοξο συναγερμό και στην αιτία που κατά τη γνώμη σας τον έβγαλε εκτός Κοινοβουλίου. Εμείς έχουμε διαφορετική εκτίμηση της κατάστασης την οποία και σας αναλύουμε …..Κατ αρχάς θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι η διαγραφή του Γιώργου Καρατζαφέρη από την ΝΔ δεν έχει να κάνει με κουτσομπολιά τύπου Σαλώμης. Αιτία της Διαγραφής του ήταν η επιμονή του Γιώργου Καρατζαφέρη στον Κώστα Καραμανλή για επανέλεγχο  του εκλογικού αποτελέσματος με το σκεπτικό ότι υπήρξε αλλοίωση  (Ο Κώστας Καραμανλής όμως φαίνεται δεν είχε πάρει την εντολή από τον Μπο(υ)ς να Κυβερνήσει και γι’ αυτό προτίμησε να διαγράψει τον Γιώργο Καρατζαφέρη χωρίς καν να τηρήσει την τυπική διαδικασία).
         Στηρίξαμε όπως είπατε μια Κυβέρνηση Εθνικής ενότητας που είχε ανάγκη εκείνη τη στιγμή ο τόπος για να συνεχιστεί η απρόσκοπτη χρηματοδότηση και να μην πτωχεύσει η χώρα και ο λαός.  Αναλάβαμε και πάλι ευθύνες που δεν μας αναλογούσαν. Μπορούσαν και χωρίς εμάς  αλλά δεν λακίσαμε ούτε λαϊκίσαμε, δεν φοβηθήκαμε το  πολιτικό κόστος, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που απ ότι αποδείχτηκε αυτή την κρίσιμη ώρα για την πατρίδα μας έβαλαν πάνω από όλα το κόμμα και τους ψήφους. Μακάρι να είχαν κι άλλοι το θάρρος να συμμετάσχουν, θα είχαμε σίγουρα θετικότερα τα αποτελέσματα. Δεν δώσαμε λευκή επιταγή σε κανέναν. Στηρίξαμε αυτό το εγχείρημα υπό προϋποθέσεις:
•           Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων. •    Όχι απεμπόληση Εθνικής Κυριαρχίας,
•           Όχι ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και •      Άρση του Νομού περί ιθαγένειας των Λαθρομεταναστών.
     Κύριοι στόχοι ήταν: Η Απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία αλλά και να μην τοποθετηθεί στη θέση του ένα κακέκτυπο αντίγραφο του όπως ο Πετσάλνικος ή η Ελσα Παπαδημητρίου.
     Η Αποφυγή δημιουργίας μιας Κυβέρνησης υποκατάστατου του ΠΑΣΟΚ
     Η Δημιουργία μιας ολιγομελούς Κυβέρνησης όχι αποτελούμενη στην πλειονότητα της από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και •            ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Ότι δηλαδή ζητάνε όλοι σήμερα. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί σήμερα και όχι τότε όλοι μαζί, πριν μπουν οι υπογραφές ;
      Αρκετοί από τους παραπάνω στόχους δεν πραγματώθηκαν λόγω της αδιαφορίας που επέδειξε η ΝΔ γιαυτό και αποχωρήσαμε.
      Παλέψαμε για  τις προϋποθέσεις τις οποίες θέσαμε. Περιμέναμε περισσότερη συμπαράσταση από τον Κο Σαμαρά ο οποίος τελικά είπε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να πάρει ένα δάνειο που θα πάει αποκλειστικά  σε τοκογλύφους και τραπεζίτες, έδωσε δηλαδή γη και ύδωρ στους οικονομικούς κατακτητές δεσμεύοντας τη χώρα μέχρι το 2042 χωρίς να διεκδικήσει τίποτα.               
       Δεν θεωρούμε ότι η αποχώρηση μας από την Κυβέρνηση ήταν αυτή που μας έβγαλε εκτός κοινοβουλίου, ούτε τα όποια λάθη μας ήταν τόσο σοβαρά ή τόσα πολλά ώστε να κάνουν το λαό να μας απορρίψει. Αυτοί που κυβερνούν επί 40 χρόνια έχουν κάνει χιλιάδες λάθη συσσώρευσαν τεράστια χρέη, άδειασαν τα ασφαλιστικά ταμεία, και τελικά κυβερνούν ακόμα την Πατρίδα μας επειδή είναι οι πρόθυμοι που ξεπουλάνε περισσότερα σε φθηνότερη τιμή και προωθούνται από τα έμμισθα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, τις πληρωμένες γραφίδες και τις στημένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες χρησιμοποιούνται σαν εργαλείο επηρεασμού της κοινής γνώμης για να κατευθύνουν ψήφους και συνειδήσεις.  
        Εμείς δεν υποκύψαμε δεν ανήκουμε στους πρόθυμους άρα δεν είμαστε απ τα δικά τους παιδιά για να μας προωθήσουν αυτή είναι η αλήθεια. Στο στόχαστρο λοιπόν της νέας τάξης βρίσκετε ο πατριωτικός παρεμβατισμός του ΛΑ.Ο.Σ γιατί αντιστάθηκε στο ξεπούλημα της Ελλάδος, όχι από το πεζοδρόμιο λαϊκίζοντας και μαζεύοντας ψήφους εκ του ασφαλούς. Μπήκε μέσα πάλεψε χωρίς να φοβηθεί το πολιτικό κόστος, σε αντίθεση με όλους τους άλλους που απ ότι αποδείχτηκε σε αυτή την κρίσιμη ώρα για την πατρίδα μας έβαλαν πάνω από όλα το κόμμα και τους ψήφους. Την αγάπη μας για την Πατρίδα τη δείξαμε έμπρακτα με τη στάση μας εδώ και 13 χρόνια. Τιμήσαμε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι ψηφοφόροι μας. Φέραμε ουσιώδη θέματα στη βουλή τα οποία σίγουρα ενόχλησαν ενώ άλλοι δεν τολμούν να τα θίξουν και σιωπούν επί δεκαετίες όπως:
•   Του καθορισμού της Α.Ο.Ζ. από το 2008, όταν μερικοί δεν ήξεραν τι είναι. Όταν μπορούσε να γίνει σε συνεργασία με τα γειτονικά κράτη Αίγυπτο και Λιβύη (πριν γίνουν τα επεισόδια και αποκτήσουν φιλοτουρκικές κυβερνήσεις, τώρα με ποιον θα χαράξουμε ΑΟΖ ;)
•   Του ενεργειακού πλούτου το Φεβρουάριο του 2011, αναγκάζοντας τους κυβερνώντες να προβούν σε δημοπρασίες ερευνών.
•   Το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων που δεν είχε θίξει κανένας στη βουλή τα τελευταία χρόνια.
•   Το θέμα της αρχαιοκαπηλίας των στρατευμάτων κατοχής στην Ελλάδα, που επίσης δεν είχε θίξει κανένας στη βουλή τα τελευταία χρόνια.
           ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ το ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ (Λαθρονομοσχέδιο) που νομιμοποιεί ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ  γιατί πιστεύουμε ότι η είσοδος ξένων εργατών λειτουργεί προς όφελος του Κεφαλαίου, ενισχύει τη μαύρη εργασία, πολλαπλασιάζει την ανεργία και μειώνει τα ημερομίσθια. Τα παιδιά μας θα αναγκαστούν να γίνουν μετανάστες  αφού δεν θα βρίσκουν δουλειά και επιτέλους δεν θα πληρώνει ο ελληνικός λαός απ το υστέρημα του, δεν θα του κόβουν τη σύνταξη, δεν θα μένουν τα παιδιά των Ελλήνων νηστικά για να παρέχουμε υγεία στους Λαθρομετανάστες και να τους κτίζουμε τζαμιά δημοσία δαπάνη την ίδια στιγμή που δεν παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στον Έλληνα φορολογούμενο.
          Βγήκαμε στους δρόμους ιδία δαπάνη για συγκέντρωση υπογράφων προκειμένου να γίνει δημοψήφισμα σχετικά με την απονομή ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες. Μαζεύτηκαν 600.000 υπογραφές τις οποίες δεν έλαβαν ποτέ υπόψη τους οι αλαζόνες της εξουσίας. Αλήθεια που ήταν τότε οι «πατριώτες» της Χ.Α. να βοηθήσουν ;
           Διαδραματίσαμε σημαντικότατο ρόλο και καταφέραμε να καταργήσουμε το Πανεπιστημιακό άσυλο.
           Καταψηφίσαμε την δημιουργία Τζαμιού. Ήταν τα μοναδικά δεκαέξι ΟΧΙ στο κοινοβούλιο.
           Ζητάμε άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από το 2001.
           Δώσαμε και δίνουμε μάχες στο ευρωκοινοβούλιο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων. Κάτι που δεν έχει γίνει από κανέναν άλλον.
          Αντιστεκόμαστε στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη.
          Αντιστεκόμαστε στα σχέδια της Τουρκίας για ανεξαρτητοποίηση της Θράκης.
          Μείναμε σταθεροί στις θέσεις μας περί μη σύνθετης ονομασίας των Σκοπίων σε αντίθεση με όλους τους άλλους.
          Είμαστε αντίθετοι στο σχέδιο Ανάν, σε αντίθεση με όλους τους άλλους .
          Η επιμονή του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ για άνοιγμα προς τη Ρωσία και η ευχετήρια επιστολή που πήρε για καλή επιτυχία στις εκλογές από τον Ρώσο Πρόεδρο, οδήγησαν τα ξένα κέντρα που δεν θέλουν να χάσουν την επιρροή τους στην περιοχή και τη Ρωσία μέσα στα πόδια τους, να οργανώσουν άλλη μια πολιτική αποστασία που έγινε με στόχο τη φίμωση του Γιώργου Καρατζαφέρη και του ΛΑ.Ο.Σ.
          Η επιμονή του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ για επανασύσταση της ΜΟΜΑ για να δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο Έλληνες στα Δημόσια έργα αλλά και στα εργοστάσια της τον φέρνει σε αντίθεση ακόμα και με το ντόπιο κεφάλαιο που σήμερα εκμεταλλεύεται τους μετανάστες και τη μαύρη εργασία. Βάλετε λοιπόν από παντού και αφού δεν βρήκαν το παραμικρό μεμπτό στο πρόσωπο του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. αποφάσισαν να τον χτυπήσουν με αποστάτες και προδότες φουσκώνοντας κάποιους άλλους ψευτοπατριώτες χιτλερικούς, που λόγω προτέρου «έντιμου βίου» μπορούν πολύ εύκολα να ελέγξουν .
          Μέχρι και «Ανεξάρτητα» μορφώματα «πατριωτών» δημιουργήθηκαν και προωθήθηκαν για να μας κόψουν ψήφους. «Ανεξάρτητοι» που μέχρι χθες ήταν μέσα στο κόμμα που ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ τον ΟΤΕ στην Γερμανική Τέλεκομ και έκλεισε την βουλή για να παραγραφούν σκάνδαλα. Χρέωσε τον Ελληνικό λαό 120 δις μέσα σε 5,5 χρόνια. Ευχόταν να υπερψηφιστεί το σχέδιο Ανάν , ψηφίσαν υπέρ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ενώ κατηγορούσε σαν κλέφτες την Κυβέρνηση Σημίτη υπερψήφισε το νόμο περί μη ευθύνης υπουργών.
          Πως ανέχτηκαν αλήθεια αυτοί οι «πατριώτες» τον αρχηγό του κόμματος που στήριζαν να καταθέτει στεφάνι στον σφαγέα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του πόντου Κεμάλ Ατατούρκ;
          Πως ανέχτηκαν την Κα Μπενάκη να λέει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την ανάληψη των καθηκόντων του, ότι τα Εθνικά Σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν, χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη. Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων ……… Που ήταν τότε;
Τότε ήταν υπουργάρες, τότε υπήρχε η παρτίδα, τότε ήταν βατοπεδινοί.
          Μέχρι χθες ακόμα ήταν στο κόμμα στο κόμμα που καλωσόριζε τους Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα,
ψήφισε Λαθρονομοσχέδιο για την νομιμοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, ανέγερση τζαμιού 13 εκατομμυρίων ευρώ (δημοσία δαπάνη) σε περίοδο οικονομικής κρίσης και Συνθήκες που παραχωρούσαν Εθνική Κυριαρχία.
Και ΞΑΦΝΙΚΑ Ω!!!!!!!  του θαύματος «χθες» έγιναν "Πατριώτες".
          Ελπίζουμε ο λαός να  καταλάβει και να απορρίψει επιτέλους τους πρόθυμους που προώθησε η νέα τάξη ως ανάχωμα ανάμεσα στην Νου δούλα και την πατριωτική δεξιά.  Αν αγαπούσαν πραγματικά την Ελλάδα θα φρόντιζαν να δυναμώσουν τη φωνή της εκεί που χρειάζεται και όχι να την κατακερματίσουν και να την φιμώσουν.
           Γράψατε ότι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δεν υπήρξε ποτέ Εθνικιστής. Εθνικιστής είναι αυτός που υποστηρίζει την ιδέα της εθνικής ταυτότητας και την διατήρηση της. Αυτός που υποστηρίζει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Έθνους όπως τα ήθη, τα έθιμα και τη θρησκεία, καθώς επίσης και την  πολιτική ανεξαρτησία του έθνους, οπότε μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Γιατί πρέπει ο εθνικισμός να είναι προνόμιο μονό της άκρας δεξιάς και όχι όλων των Ελλήνων που αγαπούν την Πατρίδα τους ανεξαρτήτως κομματικού προσανατολισμού; Για εμάς στο Λαϊκό ορθόδοξο συναγερμό  «Δεν υπάρχει δεξιά, δεν υπάρχει αριστερά, μόνο κόκαλα υπάρχουν των Ελλήνων ιερά.»
            Είμαστε Πατριώτες εθνικιστές ενάντια στη νέα τάξη και τον πολυπολιτισμό. Είμαστε υπέρ της Ευρώπης των Εθνών. Αρνούμαστε την τοπογραφική ένταξη μας Δεξιά, Αριστερά, Κέντρο, είμαστε Δημοκρατικό, Πατριωτικό, Λαϊκό Κόμμα με ιδεολογική αφετηρία τον Πατριωτικό Παρεμβατισμό.
            Στόχος μας είναι να προστατέψουμε τους Έλληνες, να δώσουμε ελπίδα και οράματα στη νέα γενιά κι αυτό έχουμε κάνει επανειλημμένα μέχρι σήμερα. Το όραμα μας είναι ένα κράτος που ο Έλληνας ελεύθερα θα μπορεί να δημιουργεί, ένα κράτος που πάνω απ’ όλα θα βάζει το συμφέρον τού Έλληνα εργαζόμενου. Για να το πετύχουμε χρειάζεται Λαϊκή συσπείρωση και ενότητα όλων των Ελλήνων Πατριωτών από  οποιονδήποτε  χώρο και αν ανήκουν. «Όλους εμάς ενώνει η Ελλάς.»
           Όσον αφορά το Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια. «Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα’ νεργήσω κι’ ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» «Στρατηγός Μακρυγιάννης» Γιατί είναι αναχρονιστικό αυτό το σύνθημα;  Μήπως σήμερα δεν μας πειράζουν την Πατρίδα και τη Θρησκεία μας;  Μήπως δεν βάλετε η οικογένεια;
           Και τέλος δεν είμαστε αδελφό κόμμα όπως είπατε με την Χρυσή Αυγή. Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι.  Δεν είχαμε ούτε έχουμε σχέσεις με Χιτλερικούς - Καταδίκους Εγκληματίες που μέχρι χθες στα περιοδικά τους υμνούσαν τον Χίτλερ, δικαιολογούσαν τα εγκλήματα του στη Ελλάδα, προλόγιζαν βιβλίο για τον Εωσφόρο, βρίζουν το Χριστό σε τραγούδι Rock συγκροτήματος που ανήκει μέλος τους και κατηγορούν τη χριστιανική θρησκεία στα περιοδικά τους εξυμνώντας παράλληλα την αρχαία θρησκεία και άλλους θεούς.
Με εκτίμηση
Γιαννικούλης Κ.Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης