Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ την δημοσκόπηση του Καθηγητή Ε.Πανά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Λίγη προσπάθεια και η ΒΡΟΝΤΕΡΗ φωνή του ΛΑ.Ο.Σ. θ`ακουστεί ΞΑΝΑ στη Βουλή!


Προβάδισμα της ΝΔ με 27,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 23,7% δείχνει η δημοσκόπηση του Καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά και της ομάδας του από το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παρουσιάστηκε στο EXTRA 3 στο Αποκαλυπτικό Δελτίο με τον Άκη Παυλόπουλο...

Στην πρόθεση ψήφου ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 15,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 6,3% και η Χρυσή Αυγή με 5%. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στη βουλή μπαίνει η Δημιουργία Ξανά με 3,3%, ενώ το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 3,2%. Εκτός, μένει ο ΛΑΟΣ με 2,4%, ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 1,4%.
Στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, η ΝΔ καταγράφει 26,3-29%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 22,4%-25%.

Με βάση την πρόθεση ψήφου, στην κατανομή εδρών η ΝΔ καταλαμβάνει 125 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 64, το ΠΑΣΟΚ 43, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 19, η ΔΗΜΑΡ 17, η Χρυσή Αυγή 14, η Δημιουργία Ξανά και το ΚΚΕ από 9. 


Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη
Οριακή είναι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η πρωτιά της ΝΔ στην Αττική, καθώς προηγείται με 25,8% έναντι 25,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Η "ψαλίδα" μεταξύ των δύο κομμάτων ανοίγει στη Θεσσαλονίκη, όπου η ΝΔ προηγείται με 29,5% έναντι 17,6% του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, στην Κρήτη, καταγράφεται προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 23,9%. Η ΝΔ στην Κρήτη είναι δεύτερη συγκεντρώνοντας στην πρόθεση ψήφου 23,2% και το ΠΑΣΟΚ 19,8%.


Πρόθεση ψήφου ανά ηλικιακή ομάδα
Στην πρόθεση ψήφου ανά ηλικιακή ομάδα, προκύπτει ότι η νεολαία ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι ηλικίες άνω των 60 "δαγκωτό" ΝΔ. Συγκεκριμένα στην ηλικιακή ομάδα 18-29, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 30,6% έναντι 16,1% της ΝΔ. Κοντά βρίσκονται τα δύο κόμματα στην ηλικιακή ομάδα 30-44, όμως στις ηλικίες άνω των 60 η ΝΔ προηγείται με 41,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ έπεται με 13,2%.
 Την ίδια στιγμή, το 58% δηλώνει ότι προτιμάει τον σχηματισμό Αντι-Μνημονιακής κυβέρνησης στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία. Το 17,7% επιθυμεί σχηματισμό εθνικής κυβέρνησης, ενώ το 14,3% θέλει να ξαναγίνουν εκλογές.
Συγχρόνως το 42,5% απαντάει ότι έχει σκεφθεί να αλλάξει το κόμμα που ψήφισε στις εκλογές της 6ης Μαίου, ενώ το 55,7%  απαντάει αρνητικά.
 Τέλος, το 52,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι ψηφοφόροι θα αποδυναμώσουν τον δικομματισμό (εννοώντας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.













http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7061.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης