Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΟΥΛΗ&ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΑ.Ο.Σ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΒΟΥΛΗ&ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ,ΠΟΛΛΟΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ..ΠΙΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ο μόνος με εκπληκτική διορατικότητα και εξαιρετικές άμεσα ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ,ρεαλιστικές προτάσεις ΕΓΚΑΙΡΑ, που οι άλλοι τις δέχονται και τις υιοθετούν με 2-3-5-8 έτη καθυστέρηση όταν όμως σε πολλές περιπτώσεις είναι αργά ...

ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ.

Απίστευτo: Ποιος έδωσε άδεια στον "Γκρίζο Λύκο" να επισκεφθεί το "μαντρί"; Kανένας!


Σε μείζον διπλωματικό-πολιτικό θέμα εξελίσσεται η επίσκεψη στην Δ.Θράκη του ηγέτη των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καθώς από το μεν υπουργείο Εξωτερικών δηλώνουν ότι "Δεν χρειάζεται άδεια για να επισκεφθεί την Ελλάδα αφού ως αρχηγός κόμματος διαθέτει υπηρεσιακό ή διπλωματικό διαβατήριο" (!)

και σε έρευνα του defencenet.gr προέκυψε ότι όντως δεν ζήτσε και φυσικά δεν έλαβε βίζα για να επισκεφθεί την Ελλάδα. Οι ελληνικές αρχές πληροφοριών, είχαν ενημερωθεί από τουρκικές πηγές ότι σκόπευε να επισκεφθεί την Ελλάδα, κατά την διάρκεια της ρποεκλογικής περιόδου.
Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο ίδιος ο υπουργός Φ.Φράγκος είχε ζητήσει να τεθεί κάποιο τυπικό θέμα και να συσταθεί "Να μην επσικεφθεί την περιοχή", αλλά το υπουργείο Εξωτερικών πιστό στην γραμμή του "Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα" η οποία έχει οδηγήσει σε "παρέλαση" Τούρκων επισήμων στην Δ.Θράκη και ενθάρρυνση των εξτρεμιστών της μειονότητας, δεν πρόβλα εκάποιο κώλυμα όπως είχε δικαίωμα να πράξει.
Έτσι φτάσαμε στην σημερινή επίσκεψη που αποκάλυψε το defencenet.gr στις 24/07 με τον εξτρεμιστή  πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης να φτάνει στη χώρα μας περνώντας οδικώς στη χώρα μας από την Ανδριανούπολη με πολυπληθή συνοδεία 15 άτομα όλοι τους μέλη των Γκρίζων Λύκων.

Η πίσκεψη ξεκίνησε από το Μέγα Δέρειο, όπου οι εξτρεμιστές τον υποδέχθηκαν περίπου ως "ελευθερωτή" και εκείνος δεν τους άφησε παραπονούμενεους: "Γνωρίζω πως η “τουρκική” μειονότητα της  Δυτικής  Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητας της και στην αναγνώριση του μουφτή. Ήρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά. Ας μην ξεχνά κανείς ότι οι “Τούρκοι της Θράκης” υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όσοι προσπαθούν να εξαλείψουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα αυτής της κοινωνίας δεν θα μπορούν να ορθοποδήσουν. Και η εγγύηση γι’αυτό είναι τα εκατομμύρια ομοεθνών Τούρκων, oι οποίοι   προσεύχονται για σας από τη μητέρα πατρίδα».
Τα παραπάνω λόγια σε όλο τον πλανήτη θεωρούνται απειλητικά. Πλην του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης, η οποία δεν δείχνει ννα συγκινείται σε ένα ρεσιτάλ κατευνασμού και υιοθέτησης φιλοσοφίας "φινλανδοποίησης" της χώρας.

Εν συνεχεία ο Μπαχτσελί πήγε στην "φωλιά" της ΜΙΤ στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, όπου είχε συνατνήσεις με τον πρόξενο και άλλους ηγέτες των εξτρεμιστών της μειονότητας ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, του κόμματος MHP, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί επισκέπτεται από σήμερα την ... Θράκη. 

Όπως έχει ήδη σημειώσει το defencenet.gr οι "Γκρίζοι Λύκοι" πέραν της ρητορικής τους και των δεδομένων θέσεων υπέρ του εδαφικού ακρωτηριασμού της Ελλάδας, ευθύνονται και για την δολοφονία των Ισαάκ και Σολωμού στην Κύπρο.

Στην πρωτάκουστη περιοδεία του-ενίσχυση των εξτρεμιστών της μειονότητας στο Διδυμότειχο, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, αλλά και στις περιοχές που κατά τους νεοοθωμανούς αποτελούν "ζωτικό χώρο" και "στρατηγικό βάθος" του παντουρκισμού, δηλαδή την Καβάλα και την Θεσσαλονίκη.

Εμείς έχουμe μια απορία: Αν υπάρχει φαιά ουσία στο κρανίο αυτών που ενέκριναν την συγκεκριμένη επίσκεψη. Και βέβαια δεν είναι δικαιολογία το ότι είχαμε εκλογές και ήταν ακεφαλο το υπουργείο Εξωτερικών. Πρώτον  δεν ήταν "ακέφαλο", υπήρχε ο Π.Μολυβιάτης και δεύτερον για να εγκριθεί τέτοια επίσκεψη δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να διαθέτει ισχυρή πολιτική ηγεσία το ΥΠΕΞ, αλλά γραφειοκράτες με ισχυρή πολιτική βλακεία με τάσεις εθνικής προδοσίας. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Εκτός και αν είναι ... παγίδα για να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης για τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει οι "Γκρίζοι Λύκοι" κατά του Ελληνισμού και άλλων εθνικών ομάδων (Αρμένιων, Κούρδων, Ασσύριων κλπ) στην Τουρκία και την Κύπρο!  

 defencene.gr
http://www.neospeiraia.com/2012/06/o-k.html

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. "ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ. "ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ"




Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ

Το παρόν δημοσιευθέν στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ" στο φύλλο της 28.6.2012

Του Πάνου Χατζηγεωργιάδη

Μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας
Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος
Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ
panoschatzigeorgiadis@gmail.com



Ενώ η οικονομική κρίση η οποία στην ουσία δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου της αξιακής κρίσης και του εκπεσμού των όσων θεωρούσαμε δεδομένα σε μιά χώρα η οποία αυτοπαγιδεύτηκε στην ψευδοευμάρια του καπιταλισμού και δάγκωσε για καλά το τυράκι της ψευδεπίγραφης ζωής με δανεικά και χωρίς ιδανικά,βαραίνει τα κεφάλια όλων ως άλλη δαμόκλειος σπάθη και ενώ ο έλληνας παλεύει για μια φρατζόλα ψωμί κυριολεκτικά στις ουρές των διάφορων συσσιτίων, κάποιοι έχουν βάλει ως στόχο εδώ και δεκαετίες το μεγάλο κοσμηματοπωλείο που λέγεται Μακεδονία και Θράκη.

Είς εξ αυτών όπως αποδυκνείεται εγγράφως πλέον, με βάση τα ντοκουμέντα που παραθέτω εδώ,είναι και το "πολύ" Κομμουνιστικό Κόμμα της Ελλάδας το πρό του 1924 ονόματι ΣΕΚΕ το οποίο ακολουθώντας την διαδικασία της "μπολσεβικοποίησης" υπέγραψε όρους πλήρως ανθελληνικούς προκειμένου να λάβει το όνομα Franchise του Κ.Κ. έπειτα απο το έκτακτο συνέδριο το οποίο συγκαλείται απο τις 26 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου του 1924 τις θέσεις του οποίου συνεδρίου παραθέτω επίσης εδώ.

Τα ντοκουμέντα τα οποία θα δείτε εδώ δεν πρόκειται για χαρτία με στοιχεία κατασκευασμένα και αποκτούν ιδιαίτερη αξία διότι προέρχονται απο το ίδιο το όργανο του κόμματος του ΚΚΕ,την εφημερίδα "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ" όπου ρίζες βάζει ο καθένας αυτό που όλοι φανταζόμαστε.

Δείτε λοιπόν μέσα απο τον ίδιο τον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" του τότε,το πως αντιμετωπίζει το ΚΚΕ το ζήτημα της μακεδονίας αλλά και της θράκης,φαντάζομαι δε, πως όσοι διαβάζετε το παρόν δεν θα έχετε καμιά αμφιβολία περί του αντιθέτου σχετικώς με τον ρόλο του ΚΚΕ,όμως αυτά παρατίθενται γενικώς και για όσους έχουν ανοιχτό μυαλό προκειμένου να τα διαβάσουν,να φρίξουν και να σκεφτούν...



ΣΤΗΛΗ
"ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ"
ΦΥΛΛΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ
ΕΤΟΣ Ζ/ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β/ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 2643 - 1143
13.12.1924 ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ
"Η ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"


Αντιγράφω επί λέξη.


"Η επιδρομή της ανεπτυγμένης ήδη σωβινιστικής μπουρζουαζίας των γειτονικών βαλκανικών κρατών,η διεισδύση των οργάνων της ανάμεσα στους μακεδονικούς πλυθησμούς - παρεμπόδιζε και διατάραξε την ομαλή πορεία της εθνικής εξελίξεως των και έτσι παρουσιάστηκε στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το φαινόμενο ενός ΛΑΟΥ απο τον οποίον ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ το δικαίωμα να ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ με το όνομα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ,ο οποίος οφείλει ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ,να είναι ΕΛΛΗΝΑΣ,Βούλγαρος,Σέρβος,

πάντως οτιδήποτε άλλο απο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

"Ήλθε έπειτα το ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ο άγριος εκπατρισμός και βίαιος εκσερβισμός,εκβουλγαρισμός και ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ."

"Μπροστά σε αυτόν τον αγώνα,το ελληνικό,το βαλκανικό προλεταριάτο και τα Κ.Κ. αντιμετωπίζουν ορισμένα καθήκοντα θεμελιώδους σπουδαιότητας,τόσο για την βασική προγραμματική θέση του ταξικού αγώνος των,όσο και για την επιτυχία του τελικού των σκοπού,που είναι το γκρέμισμα της μπουρζουαζίας ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ"


ΦΥΛΛΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

ΠΕΡΙΟΔΟΣ Β/ΧΡΟΝΟΣ 7ος/ΑΡ ΦΥΛΛΟΥ 2645 - 1145



14.12.1924 ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜ. ΚΟΜΜΑΤΟΣ (26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1924)



ΘΕΣΗ Νο 4. ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ !!!


"Καταπιέζει τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ - Σ.Σ. Η ευρωπαική μπουρζουαζία -

"Με τις "εθνικές" προπαγάνδες και με τις μηχανοραφίες αγωνίζονται για την καταπάτηση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"

"Η Ελληνική μπουρζουαζία αφού τους εξεσπίτωσε,τους εσώρευσε σαν σαρδέλλας βιαστικά 700.000 δυστυχισμένους πρόσφυγας,οχι για να τους εγκαταστήσει παρά για να εποικίσει τον ντόπιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ πλυθησμό και να χει τους πρόσφυγες αυτούς έτοιμο κρέας για τα κανόνια στον πόλεμο τον καινούριο"

"Όπως η βουλγαρική και η σερβική έτσι και η Ελληνική πλουτοκρατία,ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,δίχως την ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ,είναι αδύνταον να δυναμώσει επάνω μας τον κοινωνικό της ζυγό."

"Η ντόπια μπουρζουαζία είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ"

"Αν δεν συντρίψουμε τον ΕΘΝΙΚΟ ΖΥΓΟ της ντόπιας μπουρζουαζίας που ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ,δεν μπορούμε να συντρίψουμε τον κοινωνικό ζυγό που βαρύνει επάνω μας"

"ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΓΩΝΙΖΩΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ" !!!

Κάντε ένα ψάξιμο στα φύλλα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ εκείνον τον καιρό και θα βρείτε πολλά "ωραία" τέτοια που φανερώνουν τον αντεθνικό ρόλο του ΚΚΕ,τώρα πως ένα κόμμα με αεθνική ιδεολογία που βλέπει παντού την μπουρζουαζία και την κάθε λογής πλουτοκρατία,κόπτεται για την ΕΘΝΙΚΗ ανεξαρτησία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ αυτό είναι απορίας άξιον...

ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Να ποιός είταν ένας απο τους όρους για το πρώην ΣΕΚΕ προκειμένου να ενταχθεί στην κοινωνία των Κ.Κ.
για την αποκατάσταση όμως του δικαίου το στέλεχος του ΣΕΚΕ Γ. Κορδάτος ο οποίος προς τιμήν του αντετάχθη στην θέση αυτή της Γ΄ Διεθνούς,διεγράφη και δεν επανήλθε ποτέ στις τάξεις του ΚΚΕ.


Τα κείμενα που παρέθεσα βρίσκονται στα ως άνω αναφερθέντα φύλλα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και εδώ να ευχαριστήσω την Εθνική βιβλιοθήκη της Ελλάδος για την φοβερή δουλεία όσον αφορά την ψηφιοποιήση,χιλιάδες φύλλα εφημερίδων μπορεί να βρεί κάποιος στον παρακάτω σύνδεσμο.


http://www.nlg.gr/digitalnewspapers/ns/main.html

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΙOΣ ΣΑΛMΑΣ


ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΑΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΥΦ. ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ

 ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
Διαβάστε περισσότερα

Με τον μόλις 44χρονο "επίκουρο καθηγητή" της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του και νέο υφυπουργό Υγείας της νέας κυβέρνησης Σαμαρά, "δόκτωρα" Μάριο Σαλμά, δεν μας χωρίζει τίποτα προσωπικό.

Βάσει όμως των στοιχείων που έχουμε στα χέρια μας(εκτός εαν ο ίδιος έχει άλλα οπότε καλό είναι να μας τα προσκομίσει)είναι ένας πολιτικός που έχει υποπέσει σε πολλά πολιτικά, ηθικά αλλά και εν πολλοίς ποινικά αδικήματα,διαπράττοντας αντιποίηση καθηγητικού τίτλου που ΔΕΝ τον δικαιούται. Άρα εαν δεν το γνωρίζει η δικαιοσύνη και εαν δεν έχουν παραγραφεί τυχόν ποινικά αδικήματα, καλό είναι να επιληφθεί.

Στις 27-8-2008 και ενώ κυβερνούσε το μπάχαλο της κυβέρνησης του Κουρασμένου και ο ίδιος ήταν υφυπουργός, ο Σαλμάς πετυχαίνει με την 332/27-8-2008 πράξη του πρύτανη του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τον διορισμό του σε κενή θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του επίκουρου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής.

Στο ιατρικό συνάφι(που όλοι γνωρίζουμε πόσο ισχυρό είναι και μαθαίνει τα πάντα)επικρατεί αναβρασμός και τίθενται ερωτήματα για την ενέργεια αυτή.

Στις 2-6-2011 όμως όταν όλα έχουν μαθευτεί, ο τότε υφυπουργός Παιδείας Ιωάννης Πανάρετος, με την 122938/2-6-2011 απόφαση του, ακυρώνει τον ψεύτικο, νόθο και κάλπκικο τίτλο του Σαλμά(κατά την απόφαση) με το αιτιολογικό ότι "διαπιστώθηκαν πλημμέλειες στη διαδικασία εκλογής αυτού οι οποίες καθιστούν παράνομη την εκλογή και την πράξη διορισμού του".

Δηλαδή με απλά λόγια ο κύριος υφυπουργός κορόιδεψε ένα ολόκληρο σύστημα(κάτι που βέβαια δεν πιστεύουμε γιατί σίγουρα είχε συνενόχους) ότι παραπλάνησε ή εξαπάτησε τα ανώτατα πανεπιστημιακά όργανα ότι εκμεταλλεύτηκε την υπουργική του ιδιότητα και αντιποιώντας καθηγητικό τιτλο, πήρε δημόσιο αξίωμα.

Ξέρει κύριος "καθηγητής" πως λέγεται αυτό στη δημοσιογραφική γλώσσα και στην γλώσσα του πολίτη που τον ψήφισε; Λαμογιά λέγεται, απατεωνιά, ψευτιά, αντιποίηση και όλα τα συμπαρομαρτούντα.

Μετά από αυτό ρωτάμε τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, τον Υπουργό Υγείας που τον έχει δίπλα του αλλά και τον πρωθυπουργό της χώρας. Ο κ.Μάριος Σαλμάς, πρέπει ακόμα να είναι υφυπουργός της κυβέρνησης των αδιάφθορων που θα σώσουν τον τόπο;

Σεις είπατε κύριε Σαμαρά ότι αφεντικό σας είναι ο λαός. Ο κ.Σαλμάς, κορόιδεψε το αφεντικό σας. Πρέπει να παραμείνει στη θέση του;


Πηγή

Τη Κυριακή παραχωρείται η Ελλάδα στα δίκτυα της νέας τάξης πραγμάτων.

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

''ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ'' : ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ


Του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου
Εκδότη Εφ.Ελεύθερος Κόσμος
Υποψήφιου Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ. Α Αθηνών
Είναι ωραίο πράγμα να δικαιώνεσαι. Είτε στη πολιτική είτε στην κοινωνική ζωή, όσο σεμνός και να είναι κάποιος, δεν παύει να λειτουργεί ευεργετικά για την ψυχολογία το να σε δικαιώνουν για αυτά που κάνεις, λές και πιστεύεις, ειδικά δε, όταν αυτό το πράττουν οι αντίπαλοί σου Πώς αλλιώτικα λοιπόν μπορούμε να αισθανθούμε όλοι εμείς που βρισκόμαστε στον πατριωτικό χώρο, ακούγοντας τις τελευταίες ημέρες τον πρόεδρο της ΝΔ, κ. Σαμαρά, να δηλώνει και να προτείνει τις θέσεις του κομματός του στο Ζάππειο;
Ο πατριωτικός χώρ4ος που μέχρι τις εκλογές του 2007 βρισκόταν στο πολιτικό περιθώριο, τόσο από άποψη εκλογικών αποτελεσμάτων, όσο και από την κοινωνική και ιδεολογική τοποθέτηση και γκετοποίηση που τον είχε βάλει η αριστερά με την αρωγή της κεντροδεξιάς. Ακούσαμε λοιπόν τον κ. Σαμαρά να μιλά για αποενοχοπόιηση των εννοιών του πατριωτισμού και της οικογένειας αλλά και αυτού της επιχειρηματικότητας. Ώπα! "Πατρίς , θρησκεία, οικογένειας" δεν ήταν και το κεντρικό σύνθημα της "επαράτου" επταετίας της 21ης Απριλίου. Τώρα βέβαια που ξεπούλησαν την πατρίδα, μείωσαν την θρησκεία και διέλυσαν την οικογένεια, θυμήθηκαν αυτές τις έννοιες. Πόσο θα γελάνε ο Παττακός και ο Ντερτιλής, πόσο θα ανακουφίζονται στον άλλο κόσμο ο Παπαδόπουλος και οι υπόλοιποι, νεκροί πλέον, συνεργάτες του και "πρωταίτιοι", βλέποντας τον αρχηγό του κόμματος που γέννησε την Μεταπολίτευση και τους έκλεισε στην φυλακή; Το ίδιο βέβαια θα γελάνε και όσοι ακούν σήμερα την ΝΔ να μιλά για "επιχειρηματικότητα" ενθυμούμενοι τον πρώτο Καραμανλή να προχωρά στις πρώτες κρατικοποιήσεις, οι περιπτώσεις των Μποδοσάκη και Ανδρεάδη είναι χαρακτηριστικές, ανοίγοντας τον δρόμο για τον όλεθρο της παπανδρεϊκής δεκαετίας του '80.
Όμως ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και σε άλλα ζητήματα. Μίλησε για την λαθρομετανάστευση και την ανάγκη παροχής ασφάλειας στον πολίτη. Αλήθεια τον "θα μας γονιμοποιήσουν οι μετανάστες" Παυλόπουλο τι τον κάνατε; Φυσικά και τον χρησιμοποιούν στην ΝΔ, χωρίς να τον κάνουν να ζητήσει έστω και μία συγγνώμη. Και τη Γιαννάκου που κατέθεσε το νομοσχέδιο για την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό και αυτή μάχιμη στην εκλογική διαδικασία. Μέχρι το 2007 και την είσοδο του ΛΑΟΣ στην Βουλή, όποιος τολμούσε να αναφερθεί στο ζήτημα της μετανάστευσης ήταν ο κακός φασίστας και ο ρατσιστής. Τώρα υπάρχει προεκλογική πλειοδοσία στο ποίος θα αντιμετωπίσει το ζήτημα αυτό. Αν αυτό δεν αποτελεί δικαίωση, τότε τι άλλο είναι;
Όμως υπάρχει και συνέχεια. Ο κ. Σαμαράς μίλησε για την "ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς" και την ανάγκη καταπολέμησής της, μαζί με τα διάφορα "άσυλα" που την συντηρούν. Δεν μας είπε όμως ποιος άνοιξε τον δρόμο για αυτήν την ιδεολογική κυριαρχία των αριστερών, ούτε το ποιός την πολεμούσε όλα αυτά τα χρόνια τόσο σε επίπεδο ιδεών όσο και στον φυσικό χώρο των διάφορων ασύλων που η ΝΔ δημιούργησε και άφησε να εξελιχθούν. Τουλάχιστον άμα ζητούσε για κάποια πράγματα συγγνώμη θα γινόταν πιο συμπαθής. Όμως ούτε αυτό έπραξε, επιμένοντας υποκριτικά στην αντιγραφή των ιδεών και των προτάσεων του πατριωτικού χώρου.
Αλλά πέρα από την δικαίωση που δίκαια αισθανόμαστε όλοι βλέποντας την υιοθέτηση των θεματικών μας από τα κόμματα εξουσίας, αλλά κυρίως από την αποδοχή τους στην ελληνική κοινωνία, υπάρχουν και οι εκλογές. Σε μία εβδομάδα καλούμαστε να ψηφίσουμε. Και ο κ. Σαμαράς μας προτείνει να του δώσουμε εντολή παραθέτοντας ένα κακέκτυπο αντίγραφο επιχειρημάτων δικών μας. Ε λοιπόν, στις εκλογές θα προτιμήσουμε τον πραγματικό πατριωτισμό από τον μαϊμουδίστικο της ΝΔ. Τον πατριωτισμό που υπερασπίστηκε την πατρίδα, την θρησκεία και την οικογένεια, τον πατριωτισμό που ανέδειξε το μεταναστευτικό, έδωσε μάχες και κέρδισε νίκες γι' αυτό. Εξάλλου πάντα το πρωτότυπο είναι πιο αποτελεσματικό

http://www.elkosmos.gr/2011-11-29-16-11-20/apopsis/editorial/10872-2012-04-29-08-50-42.html

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ευχαριστήριο μηνυμα του πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ Κου Γιανννικούλη Κ. Χρήστου

Η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού είναι απολύτως σεβαστή. 

Τώρα όμως θα πρέπει να πορευτούμε με βάση αυτό που ψήφισαν οι πολίτες.. 

Έκαναν την επιλογή τους άρα  δεν πρέπει πλέον να  παραπονιούνται για τον λογαριασμό που θα έρθει στις δύσκολες μέρες που ακολουθούν.

Φώναζαν να πάμε σε εκλογές. 

Τι άλλαξε αλήθεια;  Πριν και μετά τις εκλογές ΝΔ - ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Γιατί άραγε έπρεπε να πάμε σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις για να έχουμε τελικά την ίδια κυβέρνηση αποτελούμενη από αυτούς που υπέγραψαν;  

Πρώτη Δήλωση του Κου Αντώνη Σαμαρά. "Θα σεβαστούμε τις υπογραφές και τις δεσμεύσεις του ελληνικού κράτους προς το εξωτερικό" έδωσε δηλαδή καθαρά το "μνημονιακό" στίγμα της κυβέρνησης του και ξέχασε πολύ γρήγορα τα όσα έλεγε περί "επαναδιαπραγμάτευσης" και "αλλαγής της συνταγής" του Μνημονίου.

Εμείς είμαστε σταθεροί στις απόψεις μας, δεν προδίδουμε τη συνείδησή μας και τους ψηφοφόρους μας.  Με ήθος, αξιοπρέπεια και πίστη στα ιδανικά της φυλής μας ' Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια"   συνεχίζουμε τον τίμιο αγώνα μας στο πλευρό του Γιώργου Καρατζαφερη για τους Έλληνες και την Ελλάδα.  Απέναντι σε όλους όσους ξεπουλάνε την Ελλάδα και δίνουν γη και ύδωρ στον οικονομικό κατακτητή χωρίς να διαπραγματευτούν τίποτα.

Παραμένουμε στο κόμμα που εκφράζει τον Πατριωτισμό στην Ελλάδα. …

Ευχαριστούμε όλους τους πατριώτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Αναρτήθηκε στην εφημερίδα "Ώρα της Φωκίδος"  19 Ιουν. 2012 


Συγκυβέρνηση, νεομεταγραφέντες και νέοϊθαγενείς…


Συγκυβέρνηση…Για να δούμε λοιπόν τι πήραν όσοι ψήφισαν Ν.Δ. και γενικά ας πούμε και κάποια πραγματάκια γι’αυτό το σχήμα…
Ο Σαμαράς έφερε μαζί του.. το δεξί χέρι του Σημίτη (Ρομπόπουλος),το δεξί χέρι του Παπακωνσταντίνου (Ζανιάς),τον αρχιεφοπλιστή Βερνίκο με ότι συνεπάγεται αυτό… Πολλούς αποτυχημένους της κυβέρνησης Καραμανλή, όπως τον κύριο Στυλιανίδη, ο οποίος μία φορά τον χρόνο παρευρίσκεται σε γεύμα της οικογενείας Μπους η οποία καλεί πολιτικούς απ’ όλο τον κόσμο… Το ότι ο Στυλιανίδης αναλαμβάνει το υπουργείο εσωτερικών το οποίο έχει την Ε.Υ.Π στις αρμοδιότητες του, μπορεί να σημαίνει πολλά ή και τίποτα… Επίσης έχουμε τον εντελώς αποτυχημένο στο Υπουργείο εργασίας Παν.Παν ή αλλιώς Πάνο Παναγιωτόπουλο ο οποίος έγινε υπουργός Εθνικής Άμυνας στην θέση του Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη!!! Ε φαίνεται ο Παναγιωτόπουλος αν κάνουν ντού οι Τούρκοι θα τους εξουδετερώσει με το μελάνι του ΒΙC! Παρούσα και η πανέμορφη Όλγα Κεφαλογιάννη η οποία δεν ήταν μεν στην κυβέρνηση του κουρασμένου, αλλά έχει στενές σχέσεις με τον εφοπλιστικό κόσμο. Συν βέβαια τους Ελληναράδες της ΔΗΜΑΡ τους οποίους επέβαλε ο δραστήριος και καθόλα ενεργητικός κύριος Κουβέλης, αποκλείοντας τους κ.κ. Βορίδη και Γεωργιάδη…
Επίπλέον αισθανόμαστε την ανάγκη να δώσουμε συγχαρητήρια στους κυρίους Πλευρη, Κιλτίδη, Βελόπουλο, Μαρκάκη και Ανατολάκη για την επανεκλογή τους και βέβαια στους κυρίους Γεωργιάδη και Βορίδη για την υπουργοποίηση τους. Και εις ανώτερα παιδιά. Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να τρέχουμε για εσάς!!!
Tέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Σαμαρά γιατί θα μας απαλλάξει απο τους λαθρομετανάστες… διατηρώντας ανέπαφο τον νόμο Ραγκούση για την Ιθαγένεια. Εμείς δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο από τον ίδιο. Οι ψηφοφόροι όμως των νεομεταγραφέντων «εθνικιστών» της Ν.Δ., λαλίστατων σε άλλες περιπτώσεις, θα περίμεναν έστω μία δήλωση αντίθεσης… ή και συμμόρφωσης με τον νόμο για την ιθαγένεια. Άλλωστε δεν θα μας εξέπληττε τίποτα πλέον…

Γραφείο Τύπου
Νεολαίας ΛΑ.Ο.Σ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Η ώρα του απoλoγισμού...άρθρο του Αντώνη Μυλωνάκη


Πως είναι δυνάτόν ένας πανέξυπνος άνθρωπος που βλέπει πολύ μπροστά, να ενεργήσει με τέτοιο ερασιτεχνισμό. 

Ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει κάτι περισσότερο να γράψει για τη περίπτωση αυτή. 

Δεν μπορεί να το χωνέψει ο νούς κάθε λογικού ανθρώπου ότι ένα κόμμα διαμαρτυρίας του 5% ήθελε να παίξει ρόλο στην εξουσία. 

Μια εξουσία που κατέστρεψε τον εμβρόντητο ελληνικό λαό χωρίς να του δώσει το δικαίωμα της μάχης, της αντίστασης.      
Απίθανα πράγματα και επειδή έχω μάθει να μη χαιδεύω αυτιά κανενός θα πώ τώρα ότι και σε προσωπικό επίπεδο και απο τηλεοράσεως αλλά και μέσω του έντυπου τύπου είχα προειδοποιήσει και μάλιστα πολλές φορές με πολύ σκληρά λόγια για τη καταστροφή που έρχεται στο κόμμα του ΛΑΟΣ. 

Η δικαιολογία του ψήφισα το άρθρο 1 του μνημονίου για να πάρουμε τα χρήματα και να μη πτωχεύσουμε δεν έπεισε ούτε τα μικρά παιδιά γιατί ποτέ δεν σου δίνει κάποιος χρήματα χωρίς όρους,η δικαιολογία πως ότι κάνω το κάνω για το καλό της πατρίδας μου εκνεύρισε τον απαξιωμένο έλληνα που έβλεπε το τσουνάμι να τον χτυπάει και τον πρόεδρό του να απομακρύνεται και να μην είναι δίπλα του και τέλος η επιμονή για πρωθυπουργό τραπεζίτη και άνθρωπο των διεθνών αγορών καθώς και η συμμετοχή του κόμματος σε μιά κυβέρνηση που τσάκιζε τον κοσμάκη με τα βίαια και αντιλαικά μέτρα έκαναν τους ψηφοφόρους του ν΄ αγανακτίσουν και να του γυρίσουν τη πλάτη.

Οι επιλογές ανθρώπων χωρίς πολιτική σκέψη, χωρίς λόγο, φερέφωνα και χειροκροτητές του αρχηγού πέτυχαν να απομονώσουν τον Καρατζαφέρη που πλέον δεν έβλεπε,δεν άκουγε και δεν συμετείχε στον οικονομικό κατήφορο και στη καταστροφή ενός περήφανου λαού. Και ο πατριωτικός χώρος αυτά δεν τα συγχωρεί και κυρίως πολύ δύσκολα τα ξεχνάει. 

Λάθη, λάθη ,λάθη.Μόνο λάθη έγιναν τα τρία τελευταία χρόνια και πρέπει άμεσα να καθήσει με μια ομάδα ανθρώπων ν΄αναλύσει ένα ,ένα χωριστά και να χαράξει στη στρατηγική που θ΄ακολουθήσει για να ανακάμψει.

Αμεσα να βάλει τον ΑΝΣΚ (Αντικειμενικός σκοπός) και να χαράξει τους ελιγμούς του κόμματός του αν θέλει να έχει τύχη στις επόμενες εκλογές. 

Με σκληρή αυτοκριτική και όχι αγιαστούρες και λιβανίσματα στο πρόσωπό του. 
Σκληρούς μαχητές θέλει και όχι οσφυοκάμπτες και χειροκροτητές. 
Ανθρώπους που τους εμπιστεύεται και τους αγαπάει ο κόσμος. 
Εκμετάλευση των ραδιοτηλεοπτικών και έντυπων μέσων με ανθρώπους που θα διεισδύσουν μέσα στη κοινωνία και θα είναι με το λαό και όχι να λιβανίζουν τον άρχηγό απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

Σκληρή δουλειά και πεζοδρόμιο.

Μαζί με τον έλληνα και όχι με την εκάστοτε εξουσία.

 Οι μάχες δεν κερδίζονται απο τα γραφεία και απο τα σαλόνια.

 Στρατηγοί υπάρχουν ένα κάρο ,στρατιώτες μαχητές πρέπει να βρεθούν.

 Μουζαχετίν που θα πολεμάνε δίπλα στον έλληνα , με έργα και όχι με λόγια.

 Χόρτασε ο λαός μας απο μεγάλα θα...

Ξύπνησε πλέον και ανταμείβει αυτούς που πολεμάνε.

Οχι τους νερόβραστους χαλβάδες των γραφείων με κάποιες περγαμηνές δήθεν του παρελθόντος.

Πιστεύω ότι το πάθημα θα γίνει μάθημα για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

 Τίποτε δεν είναι μη αναστρέψιμο. 

Στόχοι ,Στρατηγική και κατάλληλοι πολεμιστές χρειάζονται και όλα επανέρχονται στη θέση τους.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Εθνικισμός ή Βαρβαρότητα


του Σπύρου Παπαδόπουλου
γραμματέα της Δ.Ε. Κυψέλης του ΛΑ.Ο.Σ.
περισσότερα άρθρα του συγγραφέα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης προπηλακίζει λεκτικά τον Κωνσταντίνο Πλεύρη σε τηλεοπτική εκπομπή.
Οι σκηνές που ζήσαμε πριν λίγες ημέρες στον τηλεοπτικό δίαυλο του ΑΝΤ1 προφανώς δεν θα έπρεπε να εκπλήξουν κανέναν, όσο και αν κάποιοι υποκρίνονται τους έκπληκτους, και εξηγούμαι.
Το μεγαλύτερο ποσοστό που ψήφισαν την «Χρυσή Αυγή», σίγουρα δεν το έκαναν διότι είχαν ιδεολογικές προσεγγίσεις με την συγκεκριμένη οργάνωση, ούτε βέβαια πίστευαν ότι έτσι θα εκπροσωπηθούν πολιτικά οι απόψεις τους, από άτομα που ούτε γνώριζαν, ούτε τους είχαν ακούσει ποτέ στην ζωή τους! Αυτό που ήταν το ζητούμενο για τους ψηφοφόρους της Χ.Α. ήταν ακριβώς αυτό που ζήσαμε την Πέμπτη 7/6 το πρωί, δηλαδή τον εξευτελισμό και την τιμωρία εκπροσώπων του πολιτικού κατεστημένου και των όποιων κομματόσκυλων-αντιπροσώπων τους. Θα μπορούσαμε να το είχαμε ζήσει μέσα στην Βουλή, εάν είχε λειτουργήσει έστω για ένα μήνα.
Το είδαμε ζωντανό να εξελίσσεται σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και πρέπει να επισημάνουμε δύο πράγματα. Την πολιτική βαρβαρότητα όπως αυτή εκφράσθηκε από εκπροσώπους κομμάτων της παρακμής και του ανθελληνισμού, στην συγκεκριμένη σκηνή από την προκλητική, αμετροεπή και χυδαία ψευτοκομμουνίστρια Λιάνα Κανέλλη και από το αναρριχόμενο συστημικό και νεοταξικό πολιτικό υβρίδιο του συριζαίικου συνονθυλεύματος Ρένα Δούρου. Με την εριστική τους συμπεριφορά, που φάνηκε σαν σχεδιασμένη, στόχευσαν στις «ευαίσθητες» χορδές ενός θερμοκέφαλου νεαρού, εκπροσώπου(;) της Χ.Α. και πέτυχαν διάνα. Ο νεαρός χρυσαυγίτης, γαλουχημένος χρόνια με ανάλογα παραδείγματα, καρύδες, ποτήρια, ενέδρες κ.ο.κ. «τσίμπησε το τυρί» και «πιάστηκε στην φάκα», εκδηλώνοντας την ανθρώπινη βαρβαρότητα, όπως ήταν αναμενόμενο (και πολύ άργησε), εκδηλώνοντας απλά μεθόδους που χρόνια τώρα εκφράζεται και πολιτεύεται η συγκεκριμένη οργάνωση.
Ανάλογο σχεδόν σκηνικό ζήσαμε και το προηγούμενο βράδυ στο κανάλι του Kontra με τον εκπρόσωπο τύπου της Χ.Α. να προπηλακίζει λεκτικά, συλλήβδην και κατά συρροή τον Κώστα Πλεύρη, αηδιάζοντας ακόμη και δεδηλωμένους πολιτικά εχθρούς του τελευταίου. Τα σημάδια της βαρβαρότητας δήλωναν παρών! Η εκθεμελίωση μόλις άρχισε, ο πόλεμος είναι εδώ. Το πολιτικό σύστημα καταρρέει, όσο και αν εξαγοράζει άτομα φτιαγμένα από εύκαμπτα υλικά για να το στηρίξουν, η κατεδάφισή είναι θέμα χρόνου.




Οι «βάρβαροι» σε τέτοιες ιστορικές περιόδους είναι απαραίτητοι για να αποτελειώσουν το γκρέμισμα, ολοκληρώνοντας το έργο της φύσης. Ας μην σχίζουν λοιπόν τα ρούχα τους και ας μην υποκρίνονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς είναι αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και ας αφήσουν την φύση να επιτελέσει το έργο της που σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργεί σχεδόν νομοτελειακά. Και οι δύο πλευρές εκατέρωθεν αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις ιδέες με ιδέες, προσφεύγοντας ο καθένας στην μορφή βαρβαρότητας που έχει επιλέξει για να τον εκφράζει κάθε φορά. Έτσι η πολιτική υποκουλτούρα, η βία και ο τραμπουκισμός είναι απλά οι αναθυμιάσεις της παθογένειας και της σαπίλας του πολιτικού κατεστημένου.
Ο Ελληνικός Εθνικισμός δεν έχει σχέση με όλα αυτά, όσο και αν κάποιοι σε διατεταγμένη αποστολή προσπαθούν να τον λεκιάσουν, υπηρετώντας διεθνιστικές, ξενόφερτες και παρηκμασμένες ιδέες. Την ώρα που η βαρβαρότητα θα κατεδαφίζει και θα σωριάζει τα ερείπια του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, οι Έλληνες Εθνικιστές καλούνται να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις του νέου ιστορικού κύκλου για τον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα θεμελιωμένου πάνω στα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου: «Αδύνατον να βαδίσετε εμπρός αν δεν υπάρξει: Νέον Πνεύμα, Νέα Ιδανικά, Νέα Σημαία»


Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Η αμαρτωλή Μεταπολίτευση και η ώρα του Πατριωτικού Κινήματος.

Του Διαμαντή Καρασούλα

Η πολιτική έως και βιολογική εξόντωση των πρωτεργατών της "Επταετίας" υπήρξε ο απόλυτος κοινός σκοπός για τις δύο "αντίπαλες" οικογένειες Καραμανλή και Παπανδρέου οι οποίοι μετά την ανατροπή της δικτατορίας επανήλθαν πανηγυρικά στο προσκήνιο ως οικοδόμοι και εγγυητές του νέου, "δημοκρατικού" πολιτεύματος της Ελλάδας. Κι αφού έστειλαν με συνοπτικές διαδικασίες στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους Απριλιανούς και τον Βασιλιά, στρογγυλοκάθισαν στην μεγάλη τραπεζαρία της "Μεταπολίτευσης" και ξεκίνησαν ανενόχλητοι το μεγάλο φαγοπότι. Στο όνομα της "Δημοκρατίας" λεηλάτησαν το δημόσιο πλούτο και όλα τα οικονομικά αποθέματα που άφησαν πίσω τους οι "κακοί" δικτάτορες εφαρμόζοντας παράλληλα μια καταστροφική οικονομική πολιτική που μέσα σε έξι χρόνια(!) έριξε κατακόρυφα όλους τους οικονομικούς δείκτες της Χώρας...
Ανάπτυξη, ιδιωτικές επενδύσεις και εξαγωγές από εκεί που ως το '74 ήταν στα ύψη, μέχρι το '81 καταγκρεμίστηκαν, αφού ο αριστερόπληκτος και πλήρως μεταλλαγμένος από τα ...Παρίσια και τη δίψα για εξουσία "Εθνάρχης", εφάρμοσε μια αμιγώς κομμουνιστική οικονομική πολιτική σε σημείο που ο ΣΑΒ σε ανακοίνωσή του το Μάρτιο του '76 να τον κατηγορεί για "σοσιαλμανία"!
             Αυτή η πολιτική, εκτός του ότι βύθισε την οικονομία της Χώρας, νομιμοποίησε την ανεύθυνη ρητορική του Αντρέα Παπανδρέου ανοίγοντάς του διάπλατα τον δρόμο για την εξουσία μέσα σε έξι μόλις χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟ. 'Έως το '81 τα οικονομικά αποθέματα της Χώρας είχαν μειωθεί δραματικά, η παραγωγή ψυχορραγούσε οπότε ξεκίνησαν τα δανεικά. Και μπορεί για τον ιδεολόγο Αντρέα, ΣΟΚ και ΝΑΤΟ να ήταν το ίδιο "συνδικάτο" αλλά άνετα ξεκοκάλισε όλες τις οικονομικές ενισχύσεις και τα "πακέτα" που πλουσιοπάροχα έδινε τότε στην Ελλάδα η "κακιά" ΣΟΚ. 'Eτσι, αφού όλες οι ευρωπαικές χρηματοδοτήσεις που δίνονταν στη Χώρα μας για δημιουργία υποδομών, ενίσχυση της βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης κτλ, έγιναν "χαρτούρα" για να δοξαστεί ο Αντρέας και για να δημιουργηθεί το πράσινο κομματικό κράτος που θα εξασφάλιζε στο ΠΑΣΟΚ την μονιμότητα στην εξουσία. Παράλληλα ξεκίνησε ένας ασύστολος και εξωφρενικός δανεισμός με υψηλά επιτόκια προκειμένου να ικανοποιηθούν οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των διαφόρων συντεχνιών που το ίδιο το ΠΑΣΟΚ είχε δημιουργήσει. 
             Έτσι οι δημόσιες δαπάνες από το 25% που ήταν το '80 ξεπέρασαν 37% μέχρι το '90 ενώ το δημόσιο χρέος από το 28% του ΑΕΠ εκτινάχθηκε στο 72% με κίνδυνο τότε την χρεοκοπία της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, κατά την καταστροφική αυτή δεκαετία της "αλλαγής" οι εξαγωγές μειώθηκαν κατά 3% ενώ παρά τη σειεί δημόσιοι υπάλληλοι τριπλασιάστηκαν όπως και οι μισθοί τους προκειμένου τα δύο "μεγάλα" κόμματα να παραμείνουν αιωνίως στην εξουσία. 'Έτσι πορευτήκαμε μέχρι το 2000, με αμέτρητα οικονομικά σκάνδαλα και λεηλασία του δημοσίου χρήματος από υπουργούς των δύο κομμάτων αλλά και άλλους δημόσιους λειτουργούς για να φθάσουμε στην ένταξη της Χώρας στο ευρώ με πλαστά στοιχεία από την κυβέρνηση Σημίτη με αποτέλεσμα να νεκρώσει κάθε εξαγωγική διαδικασία λόγω ακριβού νομίσματος εκτινάσσοντας παράλληλα στα ύψη το κόστος ζωής για τους έλληνες εξαιτίας της ανικανότητας του κράτους να ελέγξει την αγορά. Με το κόλπο του Χρηματιστηρίου οι οικονομίες χιλιάδων ελληνικών νοικοκυριών συγκεντρώθηκαν στα χέρια πέντε ανθρώπων ενώ η ώθηση στον δανεισμό υπερχρέωσε όλες σχεδόν τις ελληνικές οικογένειες, πολλές απ' τις οποίες έχασαν τις περιουσίες τους από την ανεξέλεγκτη τοκογλυφική δράση των Τραπεζών. Ταυτόχρονα η ανεργία εκτινάχθηκε στα ύψη αφού μετά το άνοιγμα των συνόρων το 1991 από τον Αντώνη Σαμαρά, η τεράστια εισροή λαθρομεταναστών στη Χώρα στέρησε από τους έλληνες εκατομμύρια θέσεις εργασίας αφού προσέφεραν φθηνά εργατικά χέρια χωρίς ασφάλιση. Η συρρίκνωση της ελληνικής παραγωγής και των εξαγωγών συνεχίστηκε, οι εισαγωγές αυξήθηκαν ενώ το δημόσιο χρέος εκτινάχθηκε ως το 2009 στο 113% του ΑΕΠ!
               Είναι γεγονός ότι η πενταετία Καραμανλή (2004-2009) ήταν το θανατηφόρο χτύπημα στην ήδη θνήσκουσα ελληνικό οικονομία. Οι δημόσιες δαπάνες εκτινάχθηκαν, το χρέος και το έλλειμμα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο ενώ συνεχίστηκε με μεγαλύτερη ένταση η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, οι μίζες και οι εξυπηρέτηση των συντεχνιών. Καμιά επένδυση, καμιά ώθηση στην Ανάπτυξη. Η Κυβέρνηση της "επανίδρυσης του κράτους" όχι μόνο δεν προσπάθησε να ίαση της παθογένειες της οικονομίας αλλά τις συντήρησε και τις τροφοδότησε. Διόγκωσε το κράτος με διορισμούς και χιλιάδες "συμβασιούχους" ενώ δεν έλαβε καμία πρωτοβουλία απέναντι στην ισοπεδωτική απειλή της εκτίναξης του δημοσίου χρέους. Πνιγμένη στα σκάνδαλα και την ανεπάρκεια των στελεχών της, η κυβέρνηση Καραμανλή λιποτάκτησε μπροστά στο φόβο της επερχόμενης οικονομικής κατάρρευσης της Χώρας αφήνοντάς την απολύτως αθωράκιστη απέναντι στην διεθνή οικονομική κρίση και παραδίδοντας αμαχητί την εξουσία στο ΠΑΣΟΚ.
Η συνέχεια είναι πρόσφατη και στους περισσότερους γνωστή. Ο Γιώργος Παπανδρέου κατέλαβε την εξουσία εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, τάζοντας παντού τα πάντα. Οι εξελίξεις έδειξαν ξεκάθαρα ότι η εισαγωγή της Χώρας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ήταν προμελετημένη γιαυτό και η κυβέρνηση Παπανδρέου αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας προέβη στο διεθνή εξεφτελισμό και την απογύμνωση της Χώρας εκτινάσσοντας τα srent σε ύψη απαγορευτικά για το δανεισμό της Χώρας από τις διεθνείς αγορές. 'Ετσι οδηγηθήκαμε στον μοιρέο Μάιο του 2010 όπου η εισαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ήταν αναπόφευκτη. Κάποιοι βιάστηκαν τότε, να αποκαλέσουν προδότες εκείνους που είχαν την τόλμη να παραδεχτούν και να στηρίξουν το αναγκαίο κακό της εισαγωγής της Χώρας στο μηχανισμό στήριξης της Ευρώπης. Σήμερα, αναγκάστηκαν από τις εξελήξεις να προσχωρήουν κι αυτοί σε εκείνη την "προδοσία" που μέχρι χθες ξόρκιζαν ως κατάρα. 
              Ανάμεσα στην καταστροφική εξουσιομανία των δύο μεγάλων και το δογματικό λαϊκισμό των δύο μικρών προσπάθησε εδώ και πολλούς μήνες να ακουστεί και να επιβληθεί η μοναχική φωνή της σταθερής υπευθυνότητας και του γνήσιου πατριωτισμού που ζητούσε εθνική συνεννόηση και συστράτευση για τη σωτηρία της Πατρίδας. Και αυτή η συνεννόηση ήρθε τελικά καθυστερημένα, όχι από την ευσυνειδησία των πολιτικών ηγεσιών αλλά από τις καταστάσεις οι οποίες δεν άφηναν κανένα άλλο περιθώριο. Αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι η σωτηρία της Πατρίδας από την χρεοκοπία, την διεθνή της περιθωριοποίηση και όλα τα δεινά που απορρέουν από αυτήν. Τόσο τα  δύο πάλαι ποτέ "μεγάλα" κόμματα όσο και οι σημερινές τους ηγεσίες είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι για την κατάντια της Πατρίδας. 'Όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης, εγκαθίδρυσαν στη Χώρα από κοινού, ένα φαύλο και άνομο καθεστώς που διέλυσε τους παραδοσιακούς πυλώνες τις εθνικής μας οικονομίας, καταχρέωσε το κράτος, ώθησε τους έλληνες στον δανεισμό και την υπερκατανάλωση, θεσμοποίησε τη ατιμωρησία των φαύλων πολιτικών, διέλυσε την Παιδεία και την Υγεία, δημιούργησε και εδραίωσε την διαπλοκή, παρέδωσε τη Χώρα στους λαθρομετανάστες, αποδυνάμωσε τις ένοπλες δυνάμεις, υποβάθμισε τη διπλωματική ισχύ και το κύρος της Χώρας στο εξωτερικό ενώ αναγνώρισε τις διεκδικήσεις γειτονικών μας κρατών εις βάρος της Ελλάδας.  Κάποιοι που μπήκαν στην πολιτική τη δεκαετία του '70 και του '80 και δεν είχαν "δεύτερο παντελόνι" βρέθηκαν λίγο αργότερα με υπέρογκες καταθέσεις στην Ελβετία, ενώ τα ευγενή προάστια της Αθήνας είναι σήμερα γεμάτα από βίλες, πισίνες και κότερα των πράσινων και γαλάζιων παρατρεχάμενων της εξουσίας που ροκάνιζαν τόσα χρόνια το δημόσιο χρήμα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με την ανοχή αλλά και την συνενοχή της Αριστεράς ασέλγησαν βαναύσα στο σώμα της Ελλάδος όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι οι περισσότεροι εξ ημών παρακολουθούσαμε παθητικά όλα αυτά τα χρόνια, την εκπόρνευση της Πατρίδας, όπως οι ανήθικοι γονείς που εκπορνεύουν τις κόρες τους για να τους φέρουν λεφτά στο σπίτι. Κι αυτό το βαρύτατο αμάρτημα καλούμαστε σήμερα να το πληρώσουμε όλοι, ανεξαρτήτως του πόσο ευθύνεται ο καθένας μας για την κατάντια της Χώρας. Το ζητούμε είναι, αφού παραδεχτούμε το αμάρτημά μας και μετανοήσουμε, να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι ως 'Ελληνες, να στείλουμε στην ανυπαρξία και στο παρελθόν τους δύο συνεταίρους της καταστροφής του τόπου και να δώσουμε την εντολή στο Πατριωτικό Κίνημα να σηκώσει ξανά ψηλά Ελλάδα. Να τιμωρήσει τους κλέφτες και φαύλους διαχειριστές της εξουσίας και να αναγεννήσει την Πατρίδα μας με τον ένα και μοναδικό τρόπο: Να την ξαναδώσει στους 'Ελληνες.

Και ποιός σας πιστεύει;



Κάποιοι αποφάσισαν οι εκλογές της 17ης Ιουνίου, να διεξαχθούν κι αυτές υπό τη σκιά διλλημάτων. Αφού το δίλλημα Μνημόνιο- Αντιμνημόνιο πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων, έπρεπε κάτι άλλο να βρεθεί: Με την εντυπωσιακή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές, τα επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας, θυμήθηκαν τον «κομμουνιστικό» κίνδυνο!
Για να μην παρεξηγούμαστε, όπως εύκολα θα διαπιστώσει κανείς και από την αρθρογραφία μου αλλά και από την πολιτική μου στάση, απολύτως καμμία συμπάθεια δεν τρέφω προς τις αριστερές ιδέες και ιδεολογήματα. Τουναντίον υπήρξα και θα συνεχίσω να είμαι «πολέμιός» τους. Δεν μπορώ όμως να μη σχολιάσω, την πρωτοφανή «αντικομουνιστική» υστερία στους κόλπους της ΝΔ.  Κατ΄αρχήν να ξεκαθαρίσω εδώ ότι σιχαίνομαι γενικώς τα διλλήματα και ειδικά όσον αφορά την πολιτική τα θεωρώ τις περισσότερες φορές, εκβιαστικά.  Σαφώς και δεν θέλω να έχω μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Τσίπρα και υπουργό έναν κάποιο Μπαλάφα. Και σίγουρα ως εθνικιστής, δεν διαννοούμαι ότι ένας λαός που έχει αποδείξει ιστορικά όσο κανένας άλλος τον πατριωτισμό του, θα δώσει κυβερνητική πλειοψηφία σε πολιτικούς σχηματισμούς που έχουν στους κόλπους τους, ΑΝΤΕΘΝΙΚΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ πολιτικά στοιχεία. Αρκεί να του εκτεθούν δημόσια, όπως προσωπικά κάνω.  Από εκεί και πέρα όμως, δεν δέχομαι να χρησιμοποιείται αυτό ως επιχείρημα, για την υπερψήφιση κομμάτων που αφού συνέβαλαν τα μέγιστα στην οικονομική και όχι μόνο, καταστροφή της Ελλάδος τα τελευταία 38 χρόνια, εμφανίζονται ως «σωτήρες» που θα μας γλυτώσουν από την «κομμουνιστοποίηση» του κράτους. Μια «κομμουνιστοποίηση» η οποία έχει σχεδόν επιτευχθεί, με ευθύνη ΚΑΙ των γαλάζιων επίδοξων «σωτήρων» μας! Και, στο κάτω- κάτω, όποιος δεν θέλει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, η λύση είναι απλούστατη: Ας μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
Αν κάποιος μελετήσει ιστορικά, τον τρόπο που πολιτεύεται η ΝΔ από το 1974 και μετά, θα βγάλει δύο καίρια συμπεράσματα:
1. Αρνούμενη να υπερασπίσει με σθένος την πολιτική και ιδεολογική ταυτότητα των ψηφοφόρων της (Πατριωτική Λαική Δεξιά), εναλλάσει τα πολιτικά της «χωράφια» κατά το δοκούν. Δεξιά, κέντρο, κεντροδεξιά, φιλελεύθερη παράταξη, μεσαίος χώρος, εθνικός φιλελευθερισμός (sic) και πάει λέγοντας. Τελευταία, εφευρέθηκε και το «Ευρωπαικό πατριωτικό μέτωπο», τονίζοντας τον Ευρωπαικό προσανατολισμό του κόμματος και φέρνοντας μετά από πολλά χρόνια τη λέξη «Πατριωτισμός» στο προσκήνιο. Ένα μικρό διάλλειμα είχε γίνει στις εκλογές του 2009, όπου ο «εξαφανισμένος» πλέον Κ. Καραμανλής, έδινε εντολή να χρησιμοποιούνται μόνο Ελληνικές σημαίες στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος, τις οποίες βέβαια θυμήθηκε αναγκαστικώς.
2. Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, από το 1974 και μετά, διεξήγαγε τους προεκλογικούς της αγώνες με διλλήματα:
1975: Καραμανλής ή Τανκς
1981-2009 ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ
2012 ΝΔ ή Αριστερά
Η ανικανότητά της να πείσει τον Έλληνα ψηφοφόρο για την ορθότητα των ιδεών της, την οδήγησε σε αλλαγή πολιτικής πάρα πολλές φορές, ώστε να κερδίσει ψηφοφόρους από όπου μπορεί. Επικουρικά, έβαζε κι ένα δίλλημα κάθε φορά για να μπορέσει να επιτύχει το σκοπό της. Αυτός ήταν ο εύκολος δρόμος.
Τα «ιστορικό χαμηλό» ποσοστό της στις τελευταίες εκλογές, απέδειξε την ΑΠΟΤΥΧΙΑ της. Για μένα αποτελεί την «έκρηξη» του Πατριώτη ψηφοφόρου μετά από δεκαετίες αισχρού ιδεολογικού και πολιτικού ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ από τη ΝΔ.
Να σημειώσω εδώ, ότι η χρυσή ευκαιρία για τη δημιουργία μιας ισχυρής Πατριωτικής παράταξης, χάθηκε, με κύρια ευθύνη της ΝΔ τα τελευταία χρόνια:
1. Με την άρνηση του Κ. Καραμανλή,  να δεχθεί την κοινοβουλευτική στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ., ώστε να πάρει έγκαιρα μέτρα ενώ διαφαινόταν ξεκάθαρα ο κίνδυνος του ΔΝΤ (Το γνωστό «έχεις άλλους 10», του Γ. Καρατζαφέρη και το ακόμα πιο γνωστό «δεν συνεργάζομαι με τα άκρα» του Κ. Καραμανλή).
2. Η πρόσφατη άρνηση του Α. Σαμαρά, προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη, στην πρόταση του τελευταίου να υπάρξει μια συμπόρευση των «δεξιών» κομμάτων στα πρότυπα της Ιταλίας. Κι εκτός από την άρνηση, την ίδια ώρα που γίνονταν οι επαφές, εντελώς ύπουλα και αντιδεοντολικά, «έπειθε» στελέχη και βουλευτές του ΛΑΟΣ να προχωρήσουν σε μεθοδευμένη ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
Με δεδομένη την ανικανότητα της ΝΔ να υπερασπιστεί τις Πατριωτικές αξίες ιδεολογικά και πολιτικά αλλά και την εχθρότητά της προς τον «Πατριωτικό χώρο», τίθεται αβίαστα το ερώτημα:
Και ποιός σας πιστεύει κύριοι της ΝΔ;

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

TΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑ.Ο.Σ. ΑΠΛΟ - ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ

Το πλαίσιο των αρχών και των θέσεων του ΛΑ.Ο.Σ για τις επερχόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ελπίζουμε και τα υπόλοιπα κόμματα να υιοθετήσουν τις θέσεις αυτές, όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.


Τζήμεροςπρος Μέρκελ να πάει στο διάολο αυτή η απάισια χώρα εννοόντας την Ελλάδα

 

ΔΕΙΤΕ την δημοσκόπηση του Καθηγητή Ε.Πανά του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Λίγη προσπάθεια και η ΒΡΟΝΤΕΡΗ φωνή του ΛΑ.Ο.Σ. θ`ακουστεί ΞΑΝΑ στη Βουλή!


Προβάδισμα της ΝΔ με 27,7% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 23,7% δείχνει η δημοσκόπηση του Καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά και της ομάδας του από το τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία παρουσιάστηκε στο EXTRA 3 στο Αποκαλυπτικό Δελτίο με τον Άκη Παυλόπουλο...

Στην πρόθεση ψήφου ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 15,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,9%, η Δημοκρατική Αριστερά με 6,3% και η Χρυσή Αυγή με 5%. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στη βουλή μπαίνει η Δημιουργία Ξανά με 3,3%, ενώ το ΚΚΕ συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 3,2%. Εκτός, μένει ο ΛΑΟΣ με 2,4%, ενώ αναποφάσιστο δηλώνει το 1,4%.
Στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου, η ΝΔ καταγράφει 26,3-29%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 22,4%-25%.

Με βάση την πρόθεση ψήφου, στην κατανομή εδρών η ΝΔ καταλαμβάνει 125 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 64, το ΠΑΣΟΚ 43, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 19, η ΔΗΜΑΡ 17, η Χρυσή Αυγή 14, η Δημιουργία Ξανά και το ΚΚΕ από 9. 


Αναλυτικά η πρόθεση ψήφου σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Κρήτη
Οριακή είναι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η πρωτιά της ΝΔ στην Αττική, καθώς προηγείται με 25,8% έναντι 25,4% του ΣΥΡΙΖΑ. Η "ψαλίδα" μεταξύ των δύο κομμάτων ανοίγει στη Θεσσαλονίκη, όπου η ΝΔ προηγείται με 29,5% έναντι 17,6% του ΣΥΡΙΖΑ. Από την άλλη, στην Κρήτη, καταγράφεται προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 23,9%. Η ΝΔ στην Κρήτη είναι δεύτερη συγκεντρώνοντας στην πρόθεση ψήφου 23,2% και το ΠΑΣΟΚ 19,8%.


Πρόθεση ψήφου ανά ηλικιακή ομάδα
Στην πρόθεση ψήφου ανά ηλικιακή ομάδα, προκύπτει ότι η νεολαία ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι ηλικίες άνω των 60 "δαγκωτό" ΝΔ. Συγκεκριμένα στην ηλικιακή ομάδα 18-29, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 30,6% έναντι 16,1% της ΝΔ. Κοντά βρίσκονται τα δύο κόμματα στην ηλικιακή ομάδα 30-44, όμως στις ηλικίες άνω των 60 η ΝΔ προηγείται με 41,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ έπεται με 13,2%.
 Την ίδια στιγμή, το 58% δηλώνει ότι προτιμάει τον σχηματισμό Αντι-Μνημονιακής κυβέρνησης στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία. Το 17,7% επιθυμεί σχηματισμό εθνικής κυβέρνησης, ενώ το 14,3% θέλει να ξαναγίνουν εκλογές.
Συγχρόνως το 42,5% απαντάει ότι έχει σκεφθεί να αλλάξει το κόμμα που ψήφισε στις εκλογές της 6ης Μαίου, ενώ το 55,7%  απαντάει αρνητικά.
 Τέλος, το 52,2% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι οι ψηφοφόροι θα αποδυναμώσουν τον δικομματισμό (εννοώντας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) στις εκλογές της 17ης Ιουνίου.













http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7061.html?spref=fb

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ιδού η επιστολή Πουτιν στο Γ.Καρατζαφερη

Η προβοκάτσιες εις βάρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού και προσωπικά κατά του προέδρου του Γ. Καρατζαφέρη συνεχίζονται και πολλαπλασιάζονται σε μια ύστατη προσπάθεια Αμερικανών, Μέρκελμ, Τρόικας και Ελληνικής διαπλοκής να μην μπει στη Βουλή ο ΛΑ.Ο.Σ. γιατί οι πολιτικές του θέσεις είναι εμπόδιο στα ενδοτικά σχέδια.
Μέχρι και εξαγορά στελεχών επιχειρήθηκε με προσφορές 10 χιλιάδες ευρώ το κεφάλι.
Η μεγάλη προβοκάτσια που επιχειρήθηκε ήταν με την επιστολή Πούτιν στον Γ. Καρατζαφέρη. Ανταποκριτής στη Μόσχα μεγάλου καναλιού και του αθηναϊκού πρακτορείου διέψευσε την ύπαρξη επιστολής του Ρώσου προέδρου προς τον Γ. Καρατζαφέρη με πηγή «κύκλους της Ρωσικής κυβέρνησης».
Η αναπαραγωγή της σκόπιμης διάψευσης έγινε με ταχύτητα φωτός αλλά τελικά οι προβοκάτορες έχασαν. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γ. Καρατζαφέρης έδωσε στην δημοσιότητα την επιστολή που έλαβε από τον Ρώσο πρόεδρο. Ιδού η επιστολή
poytin






































Άραγε, γιατί ο Ρώσος πρόεδρος έστειλε δύο μέρες πριν από τις ελληνικές εκλογές προσωπική επιστολή μόνο στον Γ. Καρατζαφέρη; ίσως γιατί αναγνωρίζει στο πρόσωπό του την ειλικρινή ελληνο-ρωσική συνεργασία, που διέλυσε ο Γ. Παπανδρέου κατ' εντολή των Αμερικανών. Και αυτό εξηγεί το λυσσαλέο πόλεμο των Αμερικανών εναντίον του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ.
Πριν από λίγο ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε στο spirospero.gr «Όσες προβοκάτσιες και αν κάνουν ο ελληνικός λαός έχει και νου και κρίση και τέτοιου είδους μεθοδεύσεις τον πεισμώνουν και απομονώνει τους προβοκάτορες. Οι αήθεις αυτές ενέργειες θα αποτυπωθούν αύριο στις κάλπες

http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/1842-idoy-i-epistoli-poytin-sto-g-karatzaferi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 427 ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...... ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ


σελ 427 μνημονιου
Αυτή την σελίδα, μαζί με άλλες πόσες, την έχουν ψηφίσει οι κ. ΣΑΜΑΡΑΣ και ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Αυτοί που προεκλογικά φωνάζουν πως θα σώσουν την χώρα και θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο.................Πριν αποφασίσετε οτιδήποτε να έχετε στο μυαλό σας την σελίδα αυτή.

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης