Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Χρυσανθακόπουλος: «Ο Τσίπρας είναι αμερικανάκι!»


Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο τ. βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα του όχι μόνο θα συμμετέχει στις επικείμενες εκλογές με δικά του ψηφοδέλτια, αλλά και θα επιτύχει την είσοδό του στη Βουλή!
«Δεν θα γίνουμε ουρά κανενός νεοταξίτη εθνικού μειοδότη ή οργάνου της λέσχη Μπίλιντερμπεργκ», ανέφερε ο κ. Χρυσανθακόπουλος υπερασπιζόμενος την απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη, της Εκτελεστικής Γραμματείας και της πρώην κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου.
Αναφερόμενος στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, αναρωτήθηκε εάν τελικά είναι κομμουνιστής ο κ. Τσίπρας:
«Μα αυτό είναι αμερικανάκι και το κόμμα που ηγείται είναι αμερικανικού τύπου! Θέλει ναρκωτικά ελεύθερα, γάμο ομοφυλοφίλων, νομιμοποίηση λαθρομεταναστώνα και αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας. Γι αυτό τον προβάλλουν ως δήθεν προοδευτικό τα μασονικά ΜΜΕ».
·        Μάλιστα με τα ίδια σκληρά λόγια μίλησε ο κ. Χρυσανθακόπουλος και για τον πρόεδρο της Ν.Δ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης