Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αυτοί που εγκατέλειψαν τον αγώνα

Σε άρθρο του στην εφημερίδα “Θράκη” ο Άδωνις Γεωργιάδης μια εβδομάδα πρό των εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007 ανέφερε το παράδειγμα του Κορινθίου Στρατηγού Τιμολέοντος. Αυτός με 7.000 Ελληνες εξεστράτευσε εκτός των τειχών των Συρακουσών εναντίον 70.000 Καρχηδονίων. Πρόκειται για τη μάχη στον Κρίμησο ποταμό στη δυτική Σικελία (341 π.Χ.).
Ο Τιμολέων επελέγη ώστε να συνδράμει υπέρ του εκεί Ελληνισμού στις εμφύλιες συγκρούσεις που είχαν προκληθεί και που είχαν επιβληθεί εξαιτίας των τυραννικών καθεστώτων. Ευνοημένοι στην όλην αυτή αναταραχή που είχε ξεσπάσει, ήταν οι Καρχηδόνιοι, που διεκδικούσαν τον έλεγχο τμήματος (δυτικού) της Σικελίας. Ο Κορίνθιος στρατηγός Τιμολέων σ’ αυτη τη δύσκολη συγκυρία επανέκαμψε στα δημόσια πράγματα, αφ’ ότου είχε αποσυρθεί στην ύπαιθρο εξαιτίας της αδελφοκτονίας – τυραννοκτονίας του αδελφού του Τιμοφάνους, που αυθαιρέτως ανέλαβε την εξουσία στην Κόρινθο και κυβέρνησε τυραννικά.
Στον δρόμο λοιπόν για τη μάχη οι μισοί περίπου από τους στρατιώτες προφασιζόμενοι διάφορα έφυγαν απο το στράτευμα.Όταν οι υπόλοιποι τον ερώτησαν γιατί δεν αντέδρασε ο Τιμολέων, είπε οτι οι δειλοί και οι εξαγοράσιμοι έφυγαν και μείναν οι άξιοι να δώσουν τον αγώνα.
Ο Τιμολέων έλεγε ο Αδωνις Γεωργιάδης είναι ο Γ. Καρατζαφέρης. Αραγε ο ίδιος (ο Άδωνις) σε ποιά απο τις κατηγορίες αυτών που εγκατέλειψαν την μάχη είναι; Μήπως ακόμη χειρότερα πήγε να πολεμήσει με με τους Καρχηδονίους;

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

 Mελετώντας τον εκλογικό νόμο διαπίστωσα -και δυστυχώς αποδεικνύονται πως είναι έτσι-  τα εξής:                        

Είτε ρίξεις λευκό είτε άκυρο είτε δεν πας καθόλου είτε -κι εδώ είναι το ζήτημα- ψηφίσεις κάποιον εκλογικό συνδυασμό αλλά αυτός δεν περάσει το όριο του 3%, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Το ποσοστό κάθε κόμματος υπολογίζεται με βάση το άθροισμα των ψήφων που πήρε κάθε συνδυασμός από όσους πέρασαν το 3%. Αυτές οι ψήφοι θεωρούνται έγκυρες για την κατανομή των εδρών και μόνον αυτές.

 
Αν λοιπόν είμαστε 1000 πολίτες και 240 από μας θέλουν στην κυβέρνηση το κόμμα π.χ. ΝΔ (!)  και το ψηφίσουν, τι δύναμη έχει αυτό;
Ποιο είναι το πραγματικό του ποσοστό;    
                           

Έχουμε και λέμε      
                         
 
Από τους     1000                          ΝΔ θέλουν 240
στους             100                          πόσοι;   ( Χ;)                                                                                

Έχουμε λοιπόν:    Χ = 240*100/1000 = 24%          

 
 Με μια λογική αποχή 20% (δηλαδή αν δεν πάνε να ψηφίσουν οι 200),  πόσο γίνεται το ποσοστό του;        

Από τους     800                          ΝΔ θέλουν 240
στους           100                          πόσοι;   ( Χ;)                                                                                            
Χ = 240*100/800 = 30%  !

 
Υπάρχουν όμως και τα άκυρα... Αν απ' τους 800 που πήγαν στις κάλπες, οι 50 ρίξουν άκυρο τότε, πόσο γίνεται το ποσοστό του;
 
Από τους     750                          ΝΔ θέλουν 240
στους           100                          πόσοι;   ( Χ;)                                                                                      

τώρα έχουμε:    Χ = 240*100/750 = 32%  !

 
Κι αν απ' τους 750 οι 60 ρίξουν λευκό, πόσο γίνεται το ποσοστό του;

Από τους     690                          ΝΔ θέλουν 240
στους           100                          πόσοι;   ( Χ;)                                                                                              
Χ = 240*100/690 = 34,8%  !!

 
Μα καλά, θα μου πείτε, αυτά ίσχυαν πάντοτε.   Είναι ο κλασσικός τρόπος του συστήματος για να παίρνουν έδρες που δεν τους αναλογούν.
Ναι, αλλά τώρα οι έδρες δεν μοιράζονται με βάση απλά και μόνο τις «έγκυρες» ψήφους (σα να λέμε οι 690 του παραδείγματός μας) αλλά από το άθροισμα των ψήφων μόνο όσων κομμάτων πέρασαν το 3% -και υπό όρους, η ΝΔ με αυτό το ποσοστό κάνει κυβέρνηση.
 
Αν δηλαδή, από τους 690 πολίτες, οι 100 συνολικά ψηφίσουν συνδυασμούς που δεν περνούν το όριο του 3% τότε έχουμε και λέμε

Από τους     590                          ΝΔ θέλουν 240
στους           100                          πόσοι;   ( Χ;)                                                                                    

Πάμε πάλι:    Χ = 240*100/590 = 40,7 %  !!

 
Έλα όμως που -με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο- ένα τέτοιο ποσοστό δίνει την απόλυτη πλειοψηφία στη ΝΔ γιατί οι έδρες της θα είναι                                                                                    
Από τους     590  πολίτες                      ΝΔ θέλουν 240
από τις          250  έδρες                        πόσες θα πάρει; (Χ;)                                                                  

και έχουμε τελικά:    Χ = 240*250/590 = 101 έδρες

 
Και επειδή το πρώτο κόμμα παίρνει και «δωράκι» 50 έδρες, η ΝΔ έχει τελικά 151 !

Αν θεωρείτε πως μόνη της η ΝΔ δεν μπορεί να έχει 240 πολίτες στους 1000, βάλτε και τους Πασόκους μαζί. Έτσι κι αλλιώς μαζί θα πάνε αν χρειαστεί να σώσουν το σύστημα.

Πώς πήγαμε από τους 1000 στους 590; Πώς έγινε και ένα κόμμα με πραγματική δυναμική 25% στο σύνολο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, να παίρνει 151 έδρες:                                                        

Σε όσες εκλογές έζησα, τέτοιο φαινόμενο δεν έχει παρατηρηθεί ούτε και ως ενδεχόμενο. Να πώς γίνεται:
Αν δεν υπήρχε το «δωράκι» των 50 εδρών και εαν οι έδρες μοιράζονταν και στα κόμματα κάτω του 3% η ΝΔ θα έπαιρνε:  


Από τους     690  πολίτες                      ΝΔ θέλουν 240
από τις         250  έδρες                        πόσες θα πάρει;  (Χ;)                                                                                  

   Χ = 240*250/690 = 87 έδρες.                                                                                                        
 
Ακόμη και με το δωράκι, θα είχε μόνο 87 + 50 = 137 έδρες...
 
Αυτά διαπίστωσα φίλοι μου και είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι:

Αν δεν επιθυμείτε με τίποτα μια κυβέρνηση ΝΔ ή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και θέλετε να ψηφίσετε έναν συνδυασμό που κατά τη γνώμη σας δεν πρόκειται να ξεπεράσει το όριο του 3%, σκεφτείτε το καλά και πολύ.                                                                


Είναι προτιμότερο να επιλέξετε έναν από αυτούς τους συνδυασμούς που κατά πάσα πιθανότητα ξεπερνούν το όριο. Ειδάλλως οφείλετε να είστε έτοιμοι για μια ακόμη 4ετία όσων μας οδήγησαν εδώ που φτάσαμε.                                                                                                                                      



Έγραψα απλώς τα συμπεράσματα που βγαίνουν από τα νούμερα κι όπως πάντα. οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΞΑΝΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ…



ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ
Το γράφαμε μέρες τώρα πως ο ΛΑΟΣ έχει μεγάλη άνοδο. Ο λόγος; Η αλητεία που κάνει ο Σαμαράς στον Καρατζαφέρη κάνει όλα τα παλιά στελέχη του ΛΑΟΣ που είτε είχαν αποχωρήσει είτε αποστασιοποιηθεί να επανέρχονται και μάλιστα δυναμικά. Ενας από αυτούς είναι και ο Κουτσουβέλης που ήταν υποψήφιος το 2009 στον νομό Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Κ.Κουτσουβέλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και του ανατέθηκε ρόλος για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουνίου....
Δεν ξέρουμε αν θα είναι στην λίστα του ψηφοδελτίου αλλά ξέρουμε πως ήδη έχει πέσει στην μάχη.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«ΓΙΑΤΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ» ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ; ΓΙΑΤΙ «ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΕΣΑΣ» ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ!



Είναι συνάμα τραγικό και ελκυστικό να ασχολούνται όλοι μαζί με την αποδήμηση «υπογείως» με βρώμικες σκοτεινές προσφορές – αρπαγές και «εναερίως» με λόγια του αέρα ενάντια του ΛΑ.Ο.Σ. του 2,9%  παρά 0,1% στη βουλή...
Τελικά, αυτοί που πολεμούν την Ελλάδα και τους Έλληνες, γνωρίζουν καλά, ότι μέσα στα «χύμα» των ποσοστών, το πιο συμπαγές και εύφλεκτο σαν εκρηκτικό ΤΝΤ απέναντι στα σχέδια προδοσίας της Ελλάδας, με ρεαλιστικό και ώριμο πατριωτισμό έξω από ακρότητες και δόγματα, είναι ο λαός του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ένα ποσοστό πρόκληση για εκεί που κατάφεραν με χίλια δύο τεχνάσματα να το κατεβάσουν αλλά και απειλή γιατί με όλο τον πόλεμο από τα γραφεία προπαγάνδας και υποστήριξης μισθοφόρων της ΤΡΟΙΚΑ και τις υπερατλαντικές υποδείξεις αντιστάθηκε και είναι όρθιο!
ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ για τους Έλληνες και την Ελλάδα μπαίνει λοιπόν ο Γιώργος Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ. σπάζοντας το τείχος που μπλοκάρει την εθνική ανάπτυξη και την εθνική παραγωγική απελευθέρωση, με ψευτοδιλήμματα διπολικού τύπου και απειλές εθνικού νεοδιχασμού.
Ξανά ποτέ υπάλληλος της πελατειακής σχέσης των πολιτικών γραφείων της υποδούλωσης του δικομματικού μονοπωλίου  ΠΑΣΟΚ – ΝΔ Α.Ε και της εξάρτησης προστασίας της εργατικής μαφίας των ψευτοσυνδικαλιστών των κουπονιών και των επιχορηγήσεων του νόμου της σιωπής σας απαντώ εγώ!!!

Μία σύγχρονη Λερναία Ύδρα με πολλά κεφάλια να κατασπαράζει τη σάρκα του εθνικού μας πλούτου και πόρων στα όποια αποθέματα και στην παραγωγή.
Οι Έλληνες θα βγούμε μαχητικά μπροστά και πατριωτικά με το Γιώργο Καρατζαφέρη, ώστε με το φιλί της ζωής στην «γαλανόλευκη κοιμωμένη»  μέσα από τη νέα παραγωγική επανάσταση για την αξιοποίηση όλων των πόρων και την κατάργηση του προσχεδιασμένου  παραγωγικού εγκλωβισμού των Ελλήνων και της Εθνικής Παραγωγής να οδηγήσουμε την πατρίδα στο άλλο δρόμο έξω από διλήμματα και περάσματα από Σκύλες και Χάρυβδες.
Το θέμα δεν είναι η επιλογή της όποιας Σκύλας ή της όποιας Χάρυβδης αλλά η θανάτωσή τους για την έλευση στην Ιθάκη της Πατρίδας έξω από τα επικίνδυνα νερά της υποταγής και της εξάρτησης.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ !
ΕΣΑΣ  ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΚΑΜΕΝΝΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ) που από την είσοδο στην Ευρώπη υπογράφατε επί δεκαετίες, πλαίσια και συμφωνίες, πάντα  «αμετάφραστες» προς τα εθνικά μας στρατηγικά συμφέροντα, με φόντο το τυράκι των «επιδοτήσεων» που ακόμα και αυτό το κατασπαταλήσατε και το κακοδιαχειριστήκατε για τη «φάκα» των πελατειακών σχέσεών σας και του ελέγχου σιωπής των κοινωνικών δομών.
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ !
ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΗ  ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ενός νέου πολιτικού τσίρκου που θυμίζει σταλινικές και ολοκληρωτικές σκηνές από το B’ παγκόσμιο πόλεμο.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ του Κολωνακίου και των Β.Π όπου καλύπτουν της ψυχικές ανάγκες του διαχρονικού πασόκου μέσα από τις λέξεις που πλάθει ο Αλέξης...    
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ των νοσταλγών του συμφώνου Μολότωφ και των συμμοριτών του Στάλιν αλλά και των νεότερων μεταστάσεων του κομμουνιστικού καρκινώματος του εθνικού διχασμού. Εσείς που μεγαλώσατε μέσα από το σύγχρονο παιδομάζωμα των υπηρετών του λαθροεποικισμού της πατρίδας στο βωμό του ψευτοανθρωπισμού ενώ ο γείτονας Έλληνας ή «ντόπιος» για εσάς ζητιανεύει στο δρόμο και ασχολείστε με τα δικαιώματα του κάθε λαθρομετανάστη.
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ! Απλά την κατασκεύασαν Τρόικα και Υποταγμένοι και την πάσαραν ως μόδα και έκφραση.
ΛΑ.Ο.Σ και Καρατζαφέρης,γιατί η πρώτη οργανωμένη «δράση αγανάκτησης» στο Σύνταγμα των Ελλήνων, έλαβε χώρα στις 14 Σεπτεμβρίου 2000, όταν την ημέρα της ιδρύσεως της Φιλικής Εταιρείας ένα πατριωτικό πρόσωπο και όχι απλά ένα μέτωπο με… προσωπείο, έσπασε επιτελούς το ζυγό της Δικομματικής Αυτοκρατορίας με την προστασία των νέογενίτσαρων της αριστεράς τότε αλλά και της νεογερμανολατρείας σήμερα…
Ένα πατριωτικό πρόσωπο απέναντι στο προσωπείο των τότε υποταγμένων που δεχτήκαν να ακυρώσουν την εκλογική βούληση του Ελληνικού λαού κάνοντας και εξυπηρετώντας τον «Κινέζο» στο εκλογικό αποτέλεσμα του 2000…
Ένα πατριωτικό πρόσωπο, δίχως μάσκα, αυτό του Γιώργου Καρατζαφέρη και του αγνού πατριωτικού λαού που αποτελεί το σώμα του προσώπου έχοντας ως «λαιμό» ενώσεως την πίστη και την αγάπη για την πατρίδα.
Δυστυχώς, κάποιο «μέτωπο» επάνω και μακριά από το σώμα, δίχως καμία σύνδεση με το λαιμό του προσώπου, δηλαδή της πίστης και της αγάπης για την πατρίδα, «λέρωσε» φυγόπονα και μισθοφορικά και το πρόσωπο του Καρατζαφέρη και το αγνό πατριωτικό σώμα του ΛΑ.Ο.Σ όλους εμάς ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ κάνοντας μία «κλοπή» αλλά φεύγοντας τελικά με άδειους τους σάκους στον εντολοδόχο – κλεπταποδόχο της προσβολής της «πολιτικής» τους…
Οπότε μένουνε τελικώς μόνο με αυτό που κουβαλήσανε…λινάτσες!
Στο καλό και ούτε να μας γράφεται γιατί  για εσάς θα γράψει η ιστορία του ελληνικού λαού που προτιμά να μπαίνει ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ στο όνειρο της Ελλάδας με πίστη και τιμή παρά να υποχωρεί στον εφιάλτη της καταστροφής σε τιμή κόστους, απιστίας και ξεφτίλας!
Καθαρό πατριωτικό πρόσωπο, ιδεολογικός «λαιμός» ατσάλι και σώμα αγνό, καθαρό, ελληνιστικής ισορροπίας και ορθόδοξου πνεύματος είναι ο ΛΑ.Ο.Σ.
Με προτάσεις και λύσεις για την πατρίδα και όλους τους Ελλήνες έξω από ψευτοδιλήμματα νεοδιχασμού και  μονόδρομους στο αδιέξοδο του χάους.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ!
Περιμένω ήδη τις στημένες δημοσκοπήσεις a la carte... Πόσο χαμηλά αυτή τη φορά θα μας δείξετε..
Σίγουρα όμως πάντα πιο ψηλά από εκεί κάτω που έχετε ξεπέσει όλοι εσείς του συστήματος εκφραστές και μισθοφόροι.

Όπως κάποτε οι γενίτσαροι των πασάδων γυρνούσαν στα ελληνικά σκλαβωμένα χωριά και φώναζαν ότι ο Αγάς όλους τους σκότωσε τους αρματολούς…
Μωρέ αμαρτωλοί όλοι της λεοφώρου μισθοφόροι, δεν θα κιοτέψω στον πόλεμο των φημών και της λάσπης γιατί θα δώσω τη μάχη μου  στον πόλεμο του ΚΑΘΑΡΟΥ προεκλογικού μου αγώνα πόρτα – πόρτα, Έλληνα – Έλληνα!

ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΩ ΣΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΙΑ!
ΕΙΜΑΙ ΛΑ.Ο.Σ. ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!
ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ... ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΙΣΤΕ;

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
http://politikianatheorisi.blogspot.com/2012/05/blog-post_25.html

Προσχώρησε στο ΛΑ.Ο.Σ. το κόμμα αποστράτων



Τη στήριξη του ΛΑ.Ο.Σ ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος (κόμμα αποστράτων) κ. Παναγιώτης Καρδαμίτσης. Ο Πρόεδρος του κόμματος, επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη, συνοδευόμενος από τον
Αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Κων/νο Κοντούλη, (Αντιν/χο ε.α) και τον Γραμματέα κ. Λουκά Χόνδρο, προκειμένου να του ανακοινώσουν την απόφαση που ελήφθη σε έκτακτη συνεδρίαση της Δ.Ε του κόμματος, να στηρίξει τους υποψήφιους του ΛΑ.Ο.Σ σε ολόκληρη την Επικράτεια.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, εξέφρασε προς τον Πρόεδρο του Εθνικού Ριζοσπαστικού Κινήματος τις ευχαριστίες του για αυτή την απόφαση, την οποία χαρακτήρισε ως μέγιστη απόδειξη εθνικής ευθύνης...
και χρέους προς την πατρίδα, την οποία αδιάλειπτα υπηρετούν και τιμούν οι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ο Πρόεδρος του Εθν. Ριζοσπαστικού Κινήματος κ. Παν. Καρδαμίτσης δήλωσε ότι μπροστά στον κίνδυνο που διατρέχει η πατρίδα μας, οφείλουμε όλοι να παραμερίσουμε τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες και να συστρατευθούμε στον δίκαιο και κοινό αγώνα.
Κάλεσε τέλος όλες τις πατριωτικές οργανώσεις και όσους νιώθουν πραγματικά Έλληνες, να συστρατευθούν κάτω τη σημαία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, συμβάλλοντας έτσι με τις δυνάμεις τους στη σωτηρία του Έθνους.

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.




Νέα πρόσωπα πλαισιώνουν τις τάξεις, αλλά και τα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. προσχώρησε και θα κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών ο κ. Γεωργαντζόγλου Νίκος, Πρόεδρος της ΚΑΕ –ΑΕΚ.
Ο κ. Γεωργατζόγλου έχει σπουδάσει Διοίκηση Ναυτιλιακών Σπουδών και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Αθλητική Δημοσιογραφία και σήμερα διευθύνει Ναυτιλιακή εταιρία.
Επίσης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΛΑ.Ο.Σ. του κ. Καψοκαβάδη Αλέξανδρου, καθηγητή Καλών Τεχνών.

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.




Την προσχώρησή τους στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ. και την κάθοδο στα ψηφοδέλτια του κόμματος, πρώην στελεχών της ΔΗ.ΣΥ. και της Ν.Δ., ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης.
Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η προσχώρηση και η κάθοδος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, του κ. Σπύρου Ταμήλια, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είχε κατέλθει υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια με το ΔΗ.ΣΥ.
Ο κ. Ταμήλιας είναι Πολιτικός Επιστήμων, έφεδρος αξ/κος Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών και έχει εργαστεί 35 χρόνια στην εκπαίδευση (ΚΕΣ Ερευνών Ψυχολογίας).
Επίσης, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα από τη Ν.Δ. και την κάθοδό της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της κυρίας Τσάρου- Σωτηροπούλου Ελισάβετ, Δικηγόρου, πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών.
Η κυρία Τσάρου – Σωτηροπούλου, ήταν Υπεύθυνη Επιτροπής Κρητών της Ν.Δ, μέχρι την προσχώρησή της στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Άγγελος Κολοκοτρώνης ‎21-05-2012 Ο Καρατζαφέρης δεν είναι μόνος είναι μοναδικός.


‎21-05-2012 Ο Καρατζαφέρης δεν είναι μόνος είναι μοναδικός.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο υπ. Βουλευτής ΄Αγγελος Κολοκοτρώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την ώρα που η Ελλάδα διέρχεται τις πιο κρίσιμες ώρες της νεότερης πολιτικής της Ιστορίας, το Πατριωτικό Κίνημα ατσαλώνει τις δυνάμεις του, απέναντι στις προκλήσεις της προσχηματικής τακτικής του Αντώνη Σαμαρά.
Στηρίζουμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ :Τιμώ τα παντελόνια όταν τα φοράω περισσότερο από κάποιους που θέλουν να χαρακτηρίζονται άντρες.



Εμείς δεν προδίδουμε τη συνείδησή μας...Εμείς δεν προδίδουμε τους ψηφοφόρους μας...Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από καρέκλες... Εμείς έχουμε Παιδεία…Η ξεφτίλα τους δεν έχει πλέον όρια....Τιμώ τα παντελόνια όταν τα
φοράω περισσότερο από κάποιους που θέλουν να χαρακτηρίζονται άντρες....Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι ένα…’’Θέλουμε να είμαστε με τους Πατριώτες ή με τους Προδότες’’…..Ζήτω Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός... Πρόεδρε πάντα στο πλευρό σου....Στρατιώτες δίπλα σου....

Χρυσανθακόπουλος: «Ο Τσίπρας είναι αμερικανάκι!»


Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο τ. βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, τονίζοντας παράλληλα ότι το κόμμα του όχι μόνο θα συμμετέχει στις επικείμενες εκλογές με δικά του ψηφοδέλτια, αλλά και θα επιτύχει την είσοδό του στη Βουλή!
«Δεν θα γίνουμε ουρά κανενός νεοταξίτη εθνικού μειοδότη ή οργάνου της λέσχη Μπίλιντερμπεργκ», ανέφερε ο κ. Χρυσανθακόπουλος υπερασπιζόμενος την απόφαση του Γιώργου Καρατζαφέρη, της Εκτελεστικής Γραμματείας και της πρώην κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑΟΣ για αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές του Ιουνίου.
Αναφερόμενος στον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, αναρωτήθηκε εάν τελικά είναι κομμουνιστής ο κ. Τσίπρας:
«Μα αυτό είναι αμερικανάκι και το κόμμα που ηγείται είναι αμερικανικού τύπου! Θέλει ναρκωτικά ελεύθερα, γάμο ομοφυλοφίλων, νομιμοποίηση λαθρομεταναστώνα και αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας. Γι αυτό τον προβάλλουν ως δήθεν προοδευτικό τα μασονικά ΜΜΕ».
·        Μάλιστα με τα ίδια σκληρά λόγια μίλησε ο κ. Χρυσανθακόπουλος και για τον πρόεδρο της Ν.Δ:

Ροντούλης για αποχωρήσεις: «Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι»

Παραμένω βράχος στο κόμμα δηλώνει ο Αστέριος Ροντούλης και υποστηρίζει ότι κεντροδεξιό μέτωπο δεν στήνεται με ζυμώσεις προδοσίας

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Παραμένω βράχος στο κόμμα δηλώνει ο Αστέριος Ροντούλης, πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ και υποστηρίζει ότι κεντροδεξιό μέτωπο δεν στήνεται με ζυμώσεις προδοσίας.
Όσο για τους πρώην συντρόφους του που έφυγαν από το ΛΑΟΣ, λέει χαρακτηριστικά «χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Ώρα καλή στην πρύμνη τους και αέρας στα πανιά τους!΄
Έφυγε ο Α, έφυγε ο Δείνα, ποιός τους έφτιαξε αυτούς; Ποιος τους ανέδειξε; Ένας κόσμος από κάτω που δίνει αγώνα, ένας κόσμος που δεν του αρέσει το DNA της προδοσίας. Κεντροδεξιά μέτωπα δεν στήνονται με ζυμώσεις προδοσίας και δεν εδράζονται πάνω σε προδοτικά DNA.
Εγώ όμως θέλω να σας πω ότι υπάρχουν και βράχοι που είναι αμετακίνητοι».
Αναφερόμενος στο «γάμο» Μπακογιάννη-Σαμαρά, ο κ. Ροντούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να συγχαρώ την κ. Μπακογιάννη για την ανάληψη της προεδρίας του μορφώματος «Πολιτική Άνοιξη- Δημοκρατική Συμμαχία» που έχει δημιουργηθεί. Την συγχαίρω. Δεν το βλέπετε ότι η ΝΔ έχει μετατραπεί σε μία μικρή «Πολιτική Άνοιξη» που για να επιβιώσει πρέπει να συνεργαστεί με τη «Δημοκρατική Συμμαχία» και μάλιστα με επικεφαλής την κ. Μπακογιάννη;
Δε χρειάζεται να βοηθήσω το κόμμα μου, το κόμμα μου θα το βοηθήσει και θα το βάλει στη Βουλή, εάν το βάλει στη Βουλή, ο ίδιος ο λαός μας, βλέποντας καταστάσεις που παραπέμπουν στην αποστασία του ’65».

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

«Οι μισοί έπαιζαν με άλλη φανέλα»


«Οι μισοί έπαιζαν με άλλη φανέλα»














Για υπονόμευση του ΛΑΟΣ και παρασκηνιακές συνεννοήσεις μεταξύ υποψηφίων του κόμματος και της ΝΔ έκανε λόγο ο Γιώργος Κύρτσος μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Οι μισοί έπαιζαν με άλλη φανέλα», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ για τη στάση που επέδειξαν στελέχη του κόμματος κατά την προεκλογική περίοδο. Μίλησε για αυτοκαταστροφή της ΝΔ, καθώς – όπως είπε - λειτουργεί με όρους αγοραπωλησίας.


Ακούστε τί δήλωσε ο Γιώργος Κύρτσος στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τσίπρας ή Σαμαράς; ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ; ΤΙΠΟΤΑ απο τα δυό. Τώρα ΛΑ.Ο.Σ.



Τις τελευταίες ημέρες όλο και περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι διαμορφώνεται το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για τη πρώτη και τη δεύτερη θέση στις εκλογές της 17ης Ιούνη. Αν και η γνώμη μας για τις δημοσκοπήσεις είναι πάγια και πάντα αποφεύγουμε να τις δημοσιοποιήσουμε καθώς τις θεωρούμε στημένο παιχνίδι ωστόσο θεωρούμε πως είναι ανάγκη να απαντήσουμε ξεκάθαρα στο ψευτοδίλημμα που τίθεται τις τελευταίες ημέρες και φαίνεται ότι θα κυριαρχήσει μέχρι τις εκλογές. Το χαρακτηρίζουμε ψευτοδίλημμα γιατί θεωρούμε πως υπάρχουν και άλλες επιλογές που κατά την αντίληψή.. μας θεωρούμε καλύτερες. Αν όμως δεν είχαμε άλλες επιλογές ή αν υποθετικά το σύστημα στην Ελλάδα ήταν ανάλογο με αυτό των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία η απάντηση στο τι θα ψηφίζαμε ανάμεσα στα δυο κόμματα και στους δύο πολιτικούς θα ήταν ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΝΔ. Τσίπρας και όχι Σαμαράς.
Γιατί ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΝΔ - Γιατί Τσίπρας και όχι Σαμαράς

Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας αναρωτιούνται. Πρέπει να αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση; Δεν πρέπει να το εμποδίσουμε; H απάντηση είναι επίσης ξεκάθαρη από μέρους μας. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ.Δεδομένο είναι βέβαια ότι μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση και θα πρέπει να συνεργαστεί υπό ορισμένες προυποθέσεις με άλλα κόμματα. Να ξεκαθαρίσουμε ότι αυταπάτες δεν έχουμε για κανέναν. Γνωστά τα έργα και οι ημέρες και των δύο κομμάτων και αντρών. Όμως υπάρχει μια βασικότατη διαφορά. Η μεν Ν.Δ ψήφισε το ξεπούλημα της Ελλάδας στους παγκόσμιους τοκογλύφους και οδήγησε τους Έλληνες στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ όχι. Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ, ασχέτως με τις ατυχέστατες δηλώσεις στελεχών του και του Τσίπρα συμπεριλαμβανομένου, λέει ξεκάθαρα πως θα οδηγήσει άμεσα την Ελλάδα έξω από το μνημόνιο ενώ η ΝΔ λέει πως θα πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα το μνημόνιο. Βέβαια μετά το εκλογικό στραπάτσο της 7ης Μαίου το γύρισε και λέει για επαναδιαπραγμάτευση! Η ίδια που συμμετείχε στη κυβέρνηση Παπαδήμου που υποτίθεται ότι το διαπραγματεύτηκε!! 

Εκτός από το μνημόνιο και την οικονομία βέβαια υπάρχουν μια σειρά θεμάτων όπως η λαθρομετανάστευση, η εξωτερική πολιτική κ.α. Γνωρίζουμε τις ανθελληνικές και αντεργατικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα αυτά. Όμως γνωρίζουμε καλά και τα κατορθώματα της Νέας Δημοκρατίας στα ίδια θέματα. Ο ''ευχαριστούμε τους μετανάστες που επέλεξαν τη πατρίδα μας'' Πάκης Παυλόπουλος, ο υπουργός δημόσιας τάξης των Δεκεμβριανών του 2007 και συντάκτης του νόμου περί ασυδοσίας βουλευτών και του εκλογικού νόμου - εκτρώματος παραμένει στη πρώτη γραμμή της Ν.Δ. Αυτός που θα είχε παραιτηθεί όταν έφυγε ο Καραμανλής. Τι καλύτερο πρεσβεύει ο Παυλόπουλος στα θέματα αυτά από τον Τσίπρα; Ή μήπως κυβερνούσε ο Τσίπρας όταν νομιμοποιήθηκαν χιλιάδες λαθρομετανάστες και ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές; Έργο Πασοκονεοδημοκρατίας δεν είναι ή ζούμε σε άλλη χώρα; 

Αλλά ας αφήσουμε τα πρόσωπα και ας επικεντρωθούμε στην ουσία. Θέλουμε να απαλλαγούμε από το τρισκατάρατο μνημόνιο που ψήφισαν χωρίς να ρωτήσουν τους Έλληνες το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Αν το θέλουμε τότε δεν έχουμε παρά να καταδικάσουμε αυτούς που το ψήφισαν και να τους ισοπεδώσουμε εκλογικά ακόμα μια φορά και ακόμα περισσότερο καθ ότι δεν έλαβαν κανένα μήνυμα κρίνοντας από τις δηλώσεις τους. 


Να διαλυθεί το καρκίνωμα

Το καρκίνωμα της Πασοκονεοδημοκρατίας πρέπει να διαλυθεί αν θέλουμε να προχωρήσουμε σε μια καλύτερη μέρα για τη Πατρίδα μας. Ας μην έχουν αυταπάτες κάποιοι ότι μπορεί να θεραπευτεί. 38 χρόνια μας τυρρανάει και ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ οι προσκυνημένοι υπηρέτες της Νέας Τάξης να πάρουν οριστικά το δρόμο του πολιτικού καιάδα.

Η επόμενη μέρα

Πολλοί θα συμφωνήσουν στα παραπάνω ωστόσο μένει η αμφιβολία για το ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη μέρα. Ακούμε διάφορους περίεργους να λένε για εμφύλιο και άλλα τέτοια αστεία. Ότι πρέπει να εμποδιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κυβέρνηση γιατί θα καταστρέψει την Ελλάδα. Μα η Πασοκονεοδημοκρατία δεν κατέστρεψε την Ελλάδα; Ή μήπως έχει κανείς αυταπάτες ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρήσει σε ανθελληνικά και αντεργατικά μέτρα θα αντέξει για πολύ; O Ελληνικός Λαός θα είναι αυτός που θα στείλει αδιάβαστο και το ΣΥΡΙΖΑ όπως έστειλε τη Πασοκονεοδημοκρατία, και ευελπιστούμε ότι θα το πράξει ακόμα περισσότερο στις εκλογές που έρχονται. Και είναι βέβαιο ότι η κατάρρευση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα σε περίπτωση που κυβερνήσει και αρχίσει τις κολωτούμπες θα έρθει όχι σε 38 χρόνια! Ούτε σε 38 ημέρες... Άλλωστε όποιος έχει στο ελάχιστο μελετήσει τη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια θα διαπιστώσει ότι το ενδεχόμενο διάσπασης και πολυκερματισμού είναι προδιαγεγραμμένο ιδιαίτερα αν σχηματίσει κυβέρνηση. 

Από το Σύνταγμα στη Κουμουνδούρου!

Έχει σκεφτεί κανείς την εικόνα τα εκατομμύρια ελληνικού λαού που διαμαρτύρονταν στο Σύνταγμα για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης της Πασοκονεοδημοκρατίας να μεταφερθούν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Κουμουνδούρου σε περίπτωση που ο Τσίπρας κάνει κυβερνητικές κολωτούμπες εξαπατώντας τον Ελληνικό Λαό; Τι θα κάνουν σε αυτή τη περίπτωση οι ''Μπάτσοι - γουρούνια - δολοφόνοι''; Σωστά μαντέψατε...Θα χτυπήσουν στο ψαχνό τους Έλληνες υπερασπιζόμενοι τη κυβέρνηση!!! Ζούμε και αναπνέουμε γι αυτή τη σκηνή...

egersis

Ο Αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Πρέσβης ε.τ Γιώργος Γεωργίου και η ΝΕ.Ο.Σ. τίμησαν στο Κλήμα Δωρίδος το 5/42 Τάγμα και το Συνταγματάρχη Δημήτριο Ψαρρό

0digg Στείλτο Email




 

Σήμερα, Κυριακή 16-5-2010 στο Κλήμα Δωρίδος, λίγο έξω από τη Ναύπακτο, ετελέσθη θρησκευτικό αλλά και πολιτικό μνημόσυνο στους ηρωικούς νεκρούς του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων τη διοίκηση του οποίου είχε ο Συνταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού, Δημήτριος Ψαρρός.  Σφαγιάστηκαν μέχρις ενός από τους ληστοσυμμορίτες του ΕΛΑΣ υπό τη διοίκηση του πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ, Χαρίλαου Φλωράκη «καπετάν Γιώτη».
Στην τελετή τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κύριο Γιώργο Καρατζα’φερη εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του κόμματος και πρέσβης ε.τ κύριος Γεώργιος Γεωργίου και το κόμμα  ο υποψήφιος βουλευτής στη Φωκίδα κύριος Γιαννικούλης Χρήστος, ο πρόεδρος της ΝΕ.Ο.Σ. κύριος Γιάννης Παναγιωτακόπουλος με κλιμάκιο της ΝΕ.Ο.Σ καθώς και στελέχη της Ν.Ε Φωκίδος.
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας φάνηκε στις εκλογές.

Η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού της Ελλάδας φάνηκε στις εκλογές.

Σχόλιο : Με μια διαφορά το Πασόκ τους έδωσε την Ιθαγένεια αλλά ο Σύριζα τους στήριξε και αυτοί το ξεπλήρωσαν ...Ακόμη και εδώ οι φωστήρες του ΠΑΣΟΚ την πάτησαν ! 
Πόσοι επιτέλους αλλοδαποί μετανάστες και λαθρομετανάστες έχουν πάρει ελληνικές ταυτότητες και εκλογικά δικαιώματα;

Μέσα από στοιχεία που μας έστειλε φίλος αναγνώστης μαύρες σκέψεις μας κατακλύζουν....
Οι Εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους ανέρχονται σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών σε 9.949.401 (δείτε ΕΔΩ).

Ομως σύμφωνα με την περσινή απογραφή τα στοιχεία (δείτε ΕΔΩ) μας λένε ότι είμαστε:

Σύνολο: 10.787.690 

Άρρενες: 5.303.690 (49,2%) 
Θήλεις: 5.484.000 (50,8%) 

Κατά ηλικία: 
0-14 ετών: 1.666.888 (15,20%) 
15-64 ετών: 7.423.889 (67,71%)
65 ετών και άνω: 1.873.243 (17,08%)

Οπότε με απλούς υπολογισμούς έχουμε 9.949.401 που είναι οι Ελληνες από 18 ετών και άνω (γεννηθέντες από το 1994) και ηλικίες από 0-14 άλλοι 1.666.888 μας κάνει 11.616.289!!!!!

Και λείπουν οι ηλικίες από 14 έως 17 ετών που αν υποθέσουμε ότι είναι περίπου 80.000 η κάθε γενιά τοτε έχουμε ακόμα 240.000!!!! 
Φτάνουμε στα 11.856.289.....

Εδώ πρέπει να πούμε ότι εκ λάθους συγκαταλέγονται στους εκλογικούς καταλόγους και κάποιοι που πέθαναν και δεν δηλώθηκαν.... οπότε θα πρέπει να αφαιρέσουμε μερικές δεκάδες χιλιάδες... 
Οχι πάντως πάνω από 10 με 20 χιλιάδες.....

Επίσης να συνυπολογίσουμε ότι περίπου 200.000 Ελληνες ομογενείς του εξωτερικού έχουν και την Ελληνική υπηκοότητα και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους....

Ακόμα και με αυτές τις παρατηρήσεις οι κάτοικοι της Ελλάδας ανέρχονται σε πάνω από 11,5 εκατομμύρια!!!!

Το έρωτημα είναι αμείλικτο....
Σε πόσους αλλοδαπούς έχετε δώσει ιθαγένεια ή υπηκοότητα ρε προδότες;

Πως είναι δυνατόν το 2011 να είμασταν σε ηλικία ψηφοφόρου 9 εκατομμύρια κάτοικοι σύμφωνα με την επίσημη απογραφή, συμπεριλαμβανομένων και των αλλοδαπών κατοίκων της Ελλάδας... (αφού όλους τους μέτρησαν στην απογραφή ακόμα κι όσους δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα) και έναν χρόνο μετά να έχουμε γίνει 10 εκατομμύρια εκλογικό σώμα;

Υπάρχει κανείς εκεί στον προδοτικό παγκοσμιοποιημένο συρφετό να μας απαντήσει;

ΘΑΝΟΣ


http://koukfamily.blogspot.com/2012/05/blog-post_3943.html

Πικρές αλήθειες απο τον Γ. Καρατζαφέρη ...Έστω και αν τώρα έγινε ποιό σοφός !

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Απο τη συμμετοχή του υποψηφίου Βουλευτη του Λαός Κου Γιαννικούλη Κ. Χρήστου στο Πολιτικό Πάνελ του Star Lamias στην εκπομπή η ΄Ωρα της Αλήθειας

Συνεντευξη του Υποψηφίου Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ στη Φωκίδα Κου Γιαννικούλη Κ. Χρήστου στο Ράδιο Άμφισσα στην Κα Πεπη Σκαρλή στις 30 Απρ. 2012

Συνεντευξη του Υποψηφίου Βουλευτή του Λαός στη Φωκίδα Γιαννικούλη Κ. Χρηστου στο AmfissaPress.gr

Συνέντευξη υποψηφίου: Γιαννικούλης Χρήστος (ΛΑΟΣ)

Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2012 22:06
Αποκλειστική συνέντευξη στο AmfissaPress.gr


Χρήστος Κ. Γιαννικούλης
υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΟΣ


Βιογραφικό
Γεννήθηκα στην Άμφισσα το 1962. Είμαι Πτυχιούχος Εργοδηγός Μηχανολόγος. Εργάσθηκα επί τριετία 1976-1979 στον ιδιωτικό τομέα κυρίως πάνω στην ειδικότητα μου στο συγκρότημα Α.Ε.Μ. Βωξίτες Παρνασσού σημερινή S&B, στην ΕΔΟΚ ΕΤΕΡ  και στην Κrinos foods. Εισήλθα στη Σ.Μ.Υ. με εισαγωγικές εξετάσεις το 1980,  αποφοίτησα 3ος στην Ειδικότητα μου, 13ος μεταξύ 160 σπουδαστών. Υπηρέτησα την Πατρίδα μας επί 29 έτη, κυρίως σε παραμεθόριες περιοχές όπως Ρίζια Ορεστιάδος Έβρου - Πετρίτσι Σερρών - Κόνιτσα Ιωαννίνων - Ατσική Λήμνου - Καλπάκι Ιωαννίνων και ελάχιστα σε αστικά Κέντρα, Μεσολόγγι - Χαϊδάρι - Θεσσαλονίκη - Χαλκίδα. Μιλάω την αγγλική γλώσσα. Αποστρατεύθηκα πρόωρα με αίτηση μου το 2009 με το βαθμό του Ταγματάρχη και στερήθηκα τη βαθμολογική και μισθολογική μου εξέλιξη, διότι έβλεπα τους σφετεριστές της εξουσίας που κυβερνούν τον τόπο επί 38χρονια να απαξιώνουν καθημερινά τις ένοπλες δυνάμεις και να τις αποδυναμώνουν από έμψυχο και άψυχο υλικό μη μπορώντας έτσι να εκπληρώσουν την αποστολή τους.

Ερωτήσεις:

1…Η Ελλάδα βρίσκεται σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ιστορίας της. Τι θεωρείτε ότι χρειάζεται άμεσα η χώρα ώστε να επανέλθει σε μία βιώσιμη κατάσταση μέσω πολιτικής σταθερότητας; Κατά πόσο οι εκλογές αυτές θα αποτελέσουν το έναυσμα για μία αναπτυξιακή πορεία που θα «αγγίξει» όλους τους πολίτες;

Λύσεις υπήρχαν και υπάρχουν  τις είχαμε προτείνει. Ενδεικτικά αναφέρω δυο από αυτές:
Στις 4 Μαΐου 2011 ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ στη βουλή επισημαίνει προς την Κυβέρνηση: «Εάν δεν γίνουν συγχωνεύσεις τραπεζών, δεν μπορούμε να μιλάμε για αναδιάρθρωση που να εξυπηρετεί το Έθνος».

Ο Πρόεδρος του Λαός στις 13 Απριλίου 2011 ρωτά την Κυβέρνηση «Τι κάνετε προς την πλευρά του επαχθούς χρέους, για το οποίο μιλάμε εδώ και ενάμιση χρόνο;» πρέπει να διαγράφει το χρέος που δημιουργήθηκε από υπερκοστολογίσεις «Πληρώσαμε τα Mirage στο διπλάσιο. Τα F16 πολύ ακριβότερα. Από τη Siemens μόνο η Ελλάδα διεκδικεί 2 δισ. ευρώ. Μας έβαλαν καπέλο, γιατί υπήρξαν επίορκοι πολιτικοί, οι οποίοι έκαναν τα "πράσινα" μάτια, ενίοτε και τα "γαλάζια"...» και αφού καταλήξουμε τελικά στο πόσα τελικά χρωστάμε να ζητήσουμε περίοδο χάριτος 5 έτη έτσι ώστε απαλλαγμένοι από τα βάρη της αποπληρωμής των δανείων να ρίξουμε τα χρήματα αυτά στην αγορά έτσι ώστε να υπάρξει ανάπτυξη. Η αποπληρωμή των χρεών να γίνει σε 30 χρόνια με μικρό επιτόκιο. Δυστυχώς όμως δεν διαπραγματευτήκαμε τίποτα σαν χώρα. Πήραμε ένα επιπλέον δάνειο 110 δις ευρώ που θα πάει στους τραπεζίτες – τοκογλύφους και μόνο, ούτε σεντς στην Ελληνική αγορά, αυτό και μόνο δείχνει ότι δεν έχουμε πλέον ανάγκη τον εξωτερικό δανεισμό για να επιβιώσουμε και ότι θα έπρεπε να διαπραγματευτούμε να απαιτήσουμε μια βιώσιμη λύση όπως είναι η παραπάνω. Η οικονομική πολιτική που ακολουθείτε οδηγεί σε μεγαλύτερη ύφεση την οικονομία με δυσάρεστα αποτελέσματα για όλους μας .

Όσον αφορά τις εκλογές πιστεύω ότι δεν γίνετε να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη χρησιμοποιώντας υλικά κατεδαφίσεως των κομμάτων που κατέστρεψαν τη χώρα. Η αναπτυξιακή πορεία δεν μπορεί να έρθει απ αυτούς που ισοπέδωσαν την ανάπτυξη, αποβιομηχάνισαν τη χώρα και την οδήγησαν στην ύφεση και στη χρεοκοπία.
Για να υπάρξει αναπτυξιακή πορεία πρέπει ο λαός να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. Να καταλάβει ότι σήμερα βιώνει τα αποτελέσματα Σοσιαλιστικών πειραμάτων των τελευταίων 38 χρονών. Ακόμα και τα χαράτσια είναι σοσιαλιστικές τακτικές που εφαρμόστηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Σοβιετική ένωση. Με αυτόν τον τρόπο πέρασαν τα σπίτια του λαού στο κράτος αφού οι πολίτες δεν είχαν χρήματα να πληρώσουν τους απεχθέστατους φόρους.

Ανάπτυξη δεν μπορούν να φέρουν ευκαιριακοί αυτόκλητοι πατριώτες που μέχρι χθες ακόμα ήταν μέσα στα κόμματα που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία και υπέγραφαν Μεσοπρόθεσμο, εφαρμοστικό νόμο, Ευρωσύνταγμα, συνθήκη Λισαβόνας και σήμερα θυμήθηκαν δήθεν ότι το μνημόνιο παραχωρεί εθνική κυριαρχία ενώ το ίδιο έπραξαν οι ίδιοι με την ψήφο τους στα παραπάνω. Η Πατρίδα μας δεν μπορεί να σωθεί από πατριωτικά κόμματα τύπου μανιταριού που φύτρωσαν σε μια νύχτα εκμεταλλευόμενα την αγανάκτηση του Ελληνικού λαού.

Για να υπάρξει ανάπτυξη χρειάζεται υπεύθυνη πολιτική, εθνική στάση  και σοβαρές και ελπιδοφόρες προτάσεις κι αυτό έχει πράξει μόνο ο Λαϊκός ορθόδοξος συναγερμός. Το κόμμα μας δεν είχε ευθύνη για τα τεκταινόμενα στην  πατρίδα μας κι όμως δεν λάκισε μπροστά στα δύσκολα. Πράξαμε ότι επέτασσε το πατριωτικό μας καθήκον χωρίς να λογαριάσουμε το κομματικό κόστος.

2...Έχουν ήδη ανακοινωθεί προεκλογικές συνεργασίες πολιτικών κομμάτων, ύστερα από τον κατακερματισμό του πολιτικού σκηνικού. Είστε υπέρ πολυκομματικής βουλής ή πιστεύετε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα οδηγήσει την χώρα σε πολιτική αστάθεια; Με ποια κόμματα θεωρείτε ότι μπορεί να συμπλεύσει ο πολιτικός χώρος που εκπροσωπείτε;

Ασφαλώς και είμαστε υπέρ της πολυκομματικής βουλής. Είδαμε όλοι που οδήγησαν τη χώρα οι αλαζονικές αυτοδυναμίες και τα σοσιαλιστικά πειράματα που οδήγησαν στα χαράτσια ενθεν και ενθεν. Είμαστε υπέρ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και προοπτικής της Ελλάδος αλλά όχι υπερ της Εθνικής Υποταγής. Θα μπορούσαμε να συμπλεύσουμε με όποιο κόμμα έχει διάθεση να διαπραγματευτεί τους όρους του Μνημονίου όχι με λόγια όμως , το πάθημά μας έγινε μάθημα.
Δεν μπορεί όμως να υπάρξει συνεργασία με τα δυο μεγάλα κόμματα, εφόσον βρίσκονται στο τιμόνι της όποιας Κυβέρνησης συνεργασίας επέλθει μετά τις εκλογές οι δυο πολιτικοί αρχηγοί Σαμαράς και Βενιζέλος οι οποίοι δεσμεύτηκαν ενυπόγραφα από την παράγραφο του Μνημονίου που γράφει ότι για όσο καιρό πολιτεύονται θα εφαρμόζουν τους όρους του Μνημονίου.

3…Από πού αντλείτε το πολιτικό θάρρος να είστε υποψήφιος βουλευτής σε μία τέτοια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, όταν οι τωρινοί βουλευτές αποδοκιμάζονται συνεχώς και σχεδόν δεν μπορούν να βγουν στο δρόμο και να ζητήσουν τη ψήφο του ελληνικού λαού; Ποιο είναι το βασικό σας προσόν που πρέπει να εκτιμήσουν οι ψηφοφόροι;

Όσον αφορά τις επιδοκιμασίες θα έλεγα ότι κατά την περιοδεία μου στα χωριά και τις πόλεις του Νομού μας δεν εισέπραξα αντιδράσεις κι αυτό γιατί είμαστε το κόμμα της ευθύνης και της Εθνικής στάσης. Ποτέ δεν σφυρίξαμε αδιάφορα ούτε λαϊκίσαμε προκειμένου να μαζέψουμε ψήφους. Θέσαμε πάντα την πατρίδα πάνω από το Κόμμα. Τι ποιο απλό να κουνάς το πανό του ΟΧΙ σε ΟΛΑ εκ τους ασφαλούς απ το πεζοδρόμιο γεμίζεις ψηφαλάκια. Εμάς όμως ο στόχος όμως δεν είναι οι ψήφοι αλλά οι επίλυση των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της πατρίδος μας, γιατί δεν απείχαμε από καμία δραστηριότητα που είχε τέτοιο στόχο. Θέσαμε όρους και παλέψαμε γιαυτούς. Δυστυχώς δεν βρήκαμε ανταπόκριση είμαστε μόνοι μας , γιατί κάποιοι άλλοι αντί να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια να βάλουν πλάτη, ενάντια στους υποτελείς του δικομματισμού προτίμησαν το λαϊκισμό και τη δημαγωγία για να υφαρπάξουν ψήφους , έγιναν λαγοί.

Αγαπώ τον τόπο μου και για αυτό επέστρεψα μετά από 30 χρόνια απουσίας στη γενέτειρα μου. Πάντα τον πονούσα και δεν μπορούσα να βλέπω να υποβαθμίζετε καθημερινά. Αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά.  Με δική μου πρωτοβουλία μέσα σε μια διετία εχω στείλει πάνω από σαράντα κοινοβουλευτικές ερωτήσεις για τοπικά θέματα στο Ελληνικό κοινοβούλιο μέσω της Κας Ουρανίας Παπανδρέου Βουλευτού ΛΑ.Ο.Σ Ν. Εύβοιας. Αναλυτικά στο σύνδεσμο http://laosfokidos.blogspot.com/2012/04/blog-post_24.html

Έχω τη διάθεση να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να έχουν αποτέλεσμα οι προσδοκίες σας, όπως:
  • Η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και η καταπολέμηση της ανεργίας για να κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας, να ξαναζωντανέψουμε τα χωριά μας.
  • Να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα της Λαθρομετανάστευσης που αφήνει άνεργα τα παιδιά μας και χαμηλά τα ημερομίσθια.
  • Να πατάξουμε επιτέλους το παραεμπόριο που κλείνει τα εμπορικά καταστήματα και μειώνει τα κρατικά έσοδα
  • Να βρεθεί επιτέλους λύση στο θέμα της μαύρης εργασίας που επίσης μειώνει τα κρατικά έσοδα
  • Να απαιτήσουμε ένα αξιοπρεπές και ασφαλές οδικό δίκτυο το οποίο θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τον τουρισμό, να αξιοποιήσουμε το φυσικό μας περιβάλλον και τους αναξιοποίητους ιστορικούς χώρους.
  • Να λειτουργήσει η κρατική μέριμνα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και να φτιάξουμε ένα υγιές Σύστημα Υγείας το όποιο υπολειτουργεί.
  • Να αντιδράσουμε στη μόλυνση του περιβάλλοντος και στην καταστροφή των δασών μας.

4...Η Φωκίδα έχασε το τρένο της ανάπτυξης των προηγούμενων ετών. Τι μπορεί να περιμένει τώρα που η ύφεση έχει σκεπάσει όλη την ελληνική επικράτεια;

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Πιστεύω ότι με υπεύθυνους πολιτικούς όχι του Ναι σε ΟΛΑ όπως έχει συμβεί μέχρι σήμερα στο Νομό μας μπορούμε να πάρουμε αυτό που του αξίζει και μας αξίζει. Μπορούμε να αισιοδοξούμε. Η Φωκίδα έχει αναξιοποίητους πολλούς πόρους του πρωτογενή τομέα. Δεν πιστεύω ότι χάθηκε τίποτα. Είμαστε αποδεδειγμένα ο ποιο υποβαθμισμένος νομός από πλευράς ανάπτυξης. Μπορούμε να διεκδικήσουμε αρκετά ικανοποιητικά κεφάλαια από το ΕΣΠΑ που θα μας βοηθήσουν.

5…Ποιο το μήνυμα σας προς το λαό της Φωκίδας; Για ποιο λόγο πρέπει ο πολίτης να φτάσει στην κάλπη;

Η Πατρίδα μας ζει την πιο κρίσιμη και δραματική κατάσταση της Νεώτερης ιστορίας της. Αυτή η κατάσταση οδηγεί τη χώρα μας σε κοινωνική και εθνική αποσύνθεση και στο ξεπούλημα της Πατρίδος μας απ τους μεταπωλητές της μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ανοχής και αποστασιοποίησης. Έχουμε χρέος απέναντι στους εαυτούς μας, απέναντι στα παιδιά μας που το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο, απέναντι στην Πατρίδα μας να αντιδράσουμε, να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας. Μας πνίξανε στα χρέη κι αντί να μας ενισχύσουν οικονομικά δίνουν κρατικά επιδόματα σε λαθρομετανάστες επιβάλλοντας σε μας δυσβάσταχτους φόρους.

Στελέχη των δύο μεγάλων κομμάτων  θα αρχίσουν πάλι τις υποσχέσεις και την παροχολογία προκειμένου να υφαρπάξουν την ψήφο του. Γιατί δεν τα έκαναν τόσα χρόνια που είχαν την εξουσία και τι είναι αυτό που σας κάνει να πιστεύετε ότι θα κάνουν τώρα ότι δεν έπραξαν τα προηγούμενα 38 χρόνια;

Η αγανάκτησή του λαού να γίνει αντίδραση και να μετατραπεί σε αρνητική ψήφο γι αυτούς που τον εξαπάτησαν. Η ψήφος έχει τη δύναμη να πλήξει καίρια το σάπιο κατεστημένο των σκανδάλων , της αδιαφάνειας , της κακοδιαχείρισης και της ατιμωρησίας που αδιαφόρησε επί δεκαετίες για το τόπο μας.

Ο λαός πρέπει να τιμωρήσει αυτούς που χρησιμοποίησαν την εξουσία που τους έδωσε εναντίον του. Να εναντιωθεί στο κατεστημένο των εντολοδόχων της παγκοσμιοποίησης και της υποτέλειας στα Εθνικά μας θέματα που εξευτελίζει διεθνώς την Πατρίδα μας και μας τους ίδιους χαρακτηρίζοντάς μας ως διεφθαρμένους.

Κάθε ψήφος στους χρισμένους και στους στηριζόμενους απ’ το δικομματισμό, διατηρεί στην εξουσία το αναξιόπιστο κατεστημένο που άδειασε τα κρατικά ταμεία και οδήγησε τη χώρα μας στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης