Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Γ.Καρατζαφέρης : Επιτέλους, ας λογαριαστούμε !


Πάρα πολλοί συνάδελφοι, γραφίδες και μικρόφωνα προσπάθησαν να φάνε την κακία τους και να μη δώσουν την πραγματική διάσταση. Υπήρξαν όμως Μέσα Ενημέρωσης που ευχάριστα με εξέπληξαν, μεταξύ αυτών οι ειδήσεις του MEGA και η κ. Όλγα Τρέμη για την οποία πάρα πολλές φορές έχω αναφερθεί και όχι επιεικώς, το STAR, όπως επίσης και ραδιοφωνικοί σταθμοί, όπως σήμερα το πρωί και από τον ALPHA. Καιρός λοιπόν να λογαριαστούμε!
Ποιοι έστησαν τη σκευωρία
Η όλη σκευωρία η οποία στήθηκε από εκείνους, οι οποίοι ήθελαν να λεηλατήσουν το 3%, αυτό το 3% που ήταν προϊόν μόχθου δύο ετών, όταν αυτοί οι φίλοι μας από έξω προσπάθησαν να με εξοβελίσουν εντελώς γιατί ήταν ενοχλητική η φωνή μου… γιατί ξέρουν και ζυγίζουν και μετρούν φωνές και σου λέει αυτός είναι επικίνδυνος γιατί κάποιοι τους μετέφεραν, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Βενιζέλος ενδεχομένως, ο κ. Παπανδρέου ότι αυτός μέσα εκεί στα Συμβούλια μας λέει πράγματα που τώρα κάνει ο Τσίπρας, που τώρα δυστυχώς για την αστική παράταξη κάνει ο Τσίπρας και πρέπει να ντρέπονται, εγώ λοιπόν έπρεπε να εξοβελιστώ! Εξαγόρασαν συνειδήσεις, μη κοροϊδευόμαστε και μόλις είδαν ότι άντεξα σε αυτό το πρεσάρισμα, σε αυτήν την αλητεία, σε αυτήν την αγυρτεία που συμμετείχαν γραφίδες, μικρόφωνα, εταιρείες δημοσκοπήσεων, όλοι αυτοί που αναφέρονταν σε εκείνους και τα έπιαναν από εκείνους, τότε προσπάθησαν να υφάνουν μια άλλη συνομωσία τάζοντας σε έναν τύπο, φουκαρά και εκεί πρέπει να με ψέξετε για την καλοσύνη μου και για την εύκολη συγγνώμη που δίνω, τον μάζεψαν κοντά και του έταξαν μια καρέκλα με αντιπαροχή.
Οι αχάριστοι
Ναι μεν θα σου δώσουμε αυτήν την καρέκλα που δεν δικαιούσαι αλλά θα ξεσηκώσεις μερικούς να την κάνουν! Και οι άλλοι αφελείς όντες ξέχασαν την λέξη ευεργεσία! Ξέχασαν την λέξη ευγνωμοσύνη! Και νόμισαν ότι θα μπορούσαν να με κάμψουν! Και μολαταύτα το γύρισα και το πήγα 3%! Και άλλη μια φορά ψαλίδισαν να μη φανεί το 3%! Και αυτό το ήθελαν πολύ την επόμενη ημέρα. Προσπάθησαν να με προσεγγίσουν, προσπάθησαν να με πλησιάσουν την ημέρα που ήμουν στην εντατική μονάδα και ξεχειλίζουν τα ανθρώπινα συναισθήματα! Και πάλι έδειξα περισσή καλοσύνη. Όταν όμως διαπίστωσα ότι πέρα από την οποιαδήποτε προσέγγιση και οποιαδήποτε ανθρώπινη ευαισθησία κρυβόταν η λεηλασία του 3% για να παίξουν τα αδιαφανή τους παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας είπα ΟΧΙ!

Και τότε έστησαν τη μεγάλη μηχανή! Έστησαν τη μεγάλη μηχανή! Έστησαν τη μεγάλη μηχανή! Έστησαν τη μεγάλη σκευωρία! Και την παρέδωσαν σε εκείνους τους οποίους είχαν τα δικά τους «δούναι και λαβείν». Και βγήκα ξαφνικά σε σαλόνια με Super Puma που ποτέ δεν έχω μπει στη ζωή μου μέσα, που ουδέποτε σε όλα τα χρόνια που ασκώ έλεγχο κοινοβουλευτικό εδώ και στο εξωτερικό και είμαι ο πρωταθλητής του κοινοβουλευτικού ελέγχου και ας πάνε να ψάξουν εκείνοι που θέλουν, ας πάνε όλοι εκείνοι οι δήθεν ρεπόρτερ να δουν ποιος ήταν ο πρωταθλητής στην Ευρώπη, σε έλεγχο κοινοβουλευτικό και ποιος ήταν στην Ελλάδα σε έλεγχο κοινοβουλευτικό σε ομιλίες. Το έγραψε κανείς ότι οι επιδόσεις του Καρατζαφέρη ήταν πέρα από κάθε λογική αντοχή; Όχι! Μια φορά δεν είχα κάνει… και κανείς δε είπε τι είναι αυτό. Παρά πήραν την ασάφεια, λέξη που χρησιμοποίησε σήμερα, δε το άκουσα, ο Δήμος ο Βερύκιος όπου από παιδί και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και ουδέποτε να μπεις σε αυτό το κλαμπ της δήθεν λογικής, φίλε Δήμο, μείνε αυτό που είσαι ο τρελός, για να τα λέει και κανείς!
Κατέπεσε η σκευωρία
Και ξαφνικά μιζαδόρος ο Καρατζαφέρης! Μιζαδόρος! Και βγήκα και είπα αν είναι αυτό, και αν αποδειχτεί τόσο θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα! Και ήμουν αποφασισμένος, εάν υπήρχε τόσο δα να μπορεί να με κατηγορήσει η πατρίδα μου, θα κρεμαστώ! Η λεηλασία του 3% είχε αρχίσει! Και όταν ξεκίνησε η καμπάνια άρχισαν να λένε ο έτσι, ο δείξε… που ορίστηκε εφέτης ανακριτής, αυτός που καταδίκασε τον Τσοχατζόπουλο! Το έβλεπε ο κόσμος και έλεγε να το ίδιο πράγμα Καρατζαφέρης, Τσοχατζόπουλος!
Και εγώ ήμουν ικανοποιημένος κυρίες και κύριοι γιατί είχα μελετήσει πως λειτουργούσε ο εν λόγω δικαστής και είπα είναι έξυπνος και αδέκαστος! Και εγώ με τους έξυπνους και τους αδέκαστους μπορώ να έχω συνεννόηση έστω και κάτω από την ιδιότητα του κατηγορουμένου. Και δεν υπήρξε τίποτα, τίποτα, τίποτα! Και μέσα σε όλα αυτά, ξαφνικά τόσα ακίνητα, τόσα ακίνητα, τόσα ακίνητα! Και ρωτώ αυτοί που έψαξαν τα ακίνητα και τα φόρτωσαν στον φάκελο της δικαιοσύνης, δε γνώριζαν ότι η Καλλιρρόης 52, το είχαμε νοικιάσει το κτίριο του κόμματος; Δεν το ήξεραν; Αν δεν το ήξεραν δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους!
Δεν ξέρουν εδώ που εκπέμπουμε είναι της CITYNEWS; Το ήξεραν! Αλλά να φορτώσουν! Και έρχεται ο έλεγχος και λέει αυτά είναι δηλωμένα! Και ψάχνουν τώρα να βρουν, τυπικές διαδικασίες και καλά κάνει η δικαιοσύνη για να μου δώσει την ευκαιρία στο ακροατήριο να διευκρινίσω και αυτά! Αλλά η βρώμα τους, η αλητεία τους για μίζα εξέπεσε! Και την εξέτασαν πολλοί και ο εφέτης ανακριτής, ο εισαγγελέας και το δικαστικό συμβούλιο! Δεν μπορούσε να σταθεί γιατί η βρωμιά στην πολιτική, ευτυχώς, και ενθαρρύνομαι από αυτό και ενθαρρυνθείτε και εσείς από αυτό, δεν έχει ακουμπήσει την δικαιοσύνη! Ευτυχώς! Και θέλω να ελπίσω ότι αυτή η κυβέρνηση, τέλος Ιουνίου, θα κάνει το καθήκον της με τις αλλαγές στην κορυφή της δικαιοσύνης!
7 μήνες αυτοπεριορισμός
Να ξέρουν ότι επτά μήνες, μόνος μου είχα αυτοπεριοριστεί! Μόνος μου είχα επιλέξει να καθίσω στο σκιερό! Μόνος μου σας έλεγα είμαι στο θεωρείο! Συμβαίνει να ξέρω πολύ καλά πως δουλεύει το σύστημα! Πάρα πολύ καλά, πως δουλεύει το σύστημα εδώ και πως δουλεύει και το σύστημα έξω από εδώ! Πάρα πολύ καλά!
Ερωτώ ποιος θα ήταν σήμερα υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας εάν κάποιοι δεν είχαν φροντίσει με βρώμικο τρόπο να του κόψουν τα πόδια; Αμφισβητεί κανείς ότι θα ήταν ο Γιώργος ο Βουλγαράκης; Πρωτοσέλιδα! Ατελείωτες εκπομπές! Και εγώ είχα παρασυρθεί… Απλώς μόλις το κατάλαβα εγώ έκανα έρευνα και είπα άλλα πληρώνει ο Βουλγαράκης! Και ήρθε πριν από μια εβδομάδα το δικαστήριο… Αθώος ο Βουλγαράκης για το «πόθεν έσχες»… Ψιλά γραμματάκια, εξαράκια! Το κουβαλάει όμως ο Βουλγαράκης ο Γιώργος! Δεν υπάρχει θέμα μίζας! Νομίζουν ότι θα το κουβαλήσω εγώ! Όχι αυτό θα τους το πετάξω στη μούρη από όπου ξεκίνησε η σκευωρία! Και ξέρετε ότι πέρα από την προσωπική μου πληγή μέσα στην καρδιά και την συνείδησή μου, μετά από 50 χρόνια στον δημόσιο βίο εκ των οποίων τα 20 στο κοινοβούλιο, πέρα από την πληγή στην οικογένειά μου, πέρα από την πληγή στους συνεργάτες μου, όλους αυτούς που έμειναν πιστοί, όρθιοι, γιατί 70.000 άνθρωποι έμειναν πιστοί, όρθιοι… Κάποιοι άλλοι φοβήθηκαν, αμφισβήτησαν… Μα ο άπιστος Θωμάς είναι μέρος της θρησκείας μας, δεν κρατάω καμία κακία! Να ξέρουν όλοι αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες ότι ξαναμπαίνω στο παιχνίδι… Είμαι παρών στο πολιτικό παιχνίδι, στο «πολιτικό γίγνεσθαι»! Είμαι παρών με ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΡΔΙΑ που ήταν το σύνθημα του 2002, με ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, με ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ και ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ! Κάποιοι άλλοι πρέπει να βρουν λαγούμι γιατί ξαναρχίζει η ιστορία της SIEMENS και κάποιοι πρέπει να κρυφτούν… Και θα βρεθούμε ποιοι πλούτισαν από την πολιτική! Γιατί, αν θέλετε, αυτό το κείμενο, το βούλευμα έχει τεράστια σημασία! Τεράστια σημασία!
Για αυτό, λοιπόν, κυρίες και κύριοι περίμενα επτά μήνες… αγόγγυστα περίμενα επτά μήνες. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να δοθούν οι εξηγήσεις από όλους αυτούς που σχεδίασαν την σκευωρία! Το 3% είναι δικό μου, είναι του κόμματος μου! Είναι των ανθρώπων μου, είναι των συνεργατών μου, των ιδεών μου, είναι, αν θέλετε, όλου του ιδεολογικού προγράμματος του κόμματος μου!
Δεν με έβαλαν κάτω
Κι ακόμα περισσότερο. Γιατί τώρα ο καθένας με κάνει σύγκριση με τον οποιονδήποτε άλλον. Και να συγκρίνει την ποιοτική διαφορά της ιδεολογίας του ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ. Για να δουν ότι εκτός από τη λεηλασία των ψήφων, υπήρξε μια αδυσώπητη λεηλασία ιδεών. Αυτά είναι δικά μας. Μας ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα μιας πολιτικής, την οποία σήμερα όλοι έχουνε ασπαστεί. Αλλά κανείς δε λέει από πού προέρχεται. Θα οργώσω όλη την Ελλάδα και θα μιλήσω για τους σκευωρούς. Για όλους αυτούς.
Η ιστορία είναι μία. Ότι δεν μπόρεσαν να με βάλουν κάτω. Είμαι όρθιος. Και τώρα σταματάει η άμυνα. Τώρα μπαίνουμε στην πολιτική επίθεση. Και θα τα βρούμε όλα στο δρόμο. Αλλά κανείς εξ αυτών όλων που ήταν μέσα στη σκευωρία, όσο ψηλά και αν βρίσκονται, να μην είναι σίγουροι ότι θα είναι ήρεμες οι νύχτες τους. Πάντα να περιμένουνε τι θα βγει και τι βγαίνει από την έρευνα την οποία κάνω, για να υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπειά μου. Ξεκάθαρα πράγματα. Δε μιλάω για ρεβάνς. Μακριά από μένα αυτά, ρεβάνς και εκδικήσεις. Υπεράσπιση της αξιοπρέπειας. Γιατί όλο αυτό στήθηκε. Στήθηκε. Και θα υπάρξει πάρα πολύ φουρτούνα στο Αιγαίο. Πάρα πολύ φουρτούνα στο Αιγαίο. Επαναλαμβάνω. Πάρα πολύ φουρτούνα στο Αιγαίο.
Διαπραγματεύεται ο Τσίπρας
Έρχομαι στα πολιτικά. Εγώ δεν είμαι ποτέ και δεν ήμουνα ποτέ φίλος με τον κύριο Τσίπρα. Πολιτικός φίλος εννοώ. Ανθρωπίνως δεν έχω καμιά διαφορά με κανένα. Αυτή τη στιγμή αυτός είναι πρωθυπουργός. Ερωτώ, είναι συμπεριφορά πολιτικού κόσμου; Είναι επάνω σε ένα ξυράφι μια προσπάθεια, μια συμφωνία, μια ρήξη. Είναι ώρα να πηγαίνει ο καθένας από πίσω την ώρα που παίζει μποξ με τον αντίπαλο, που είναι θηρίο, που είναι βαρέων βαρών, ελαφρών εμείς, εμείς να πηγαίνουμε από πίσω και να του τραβάμε το σορτσάκι; Θα γυρίσει, θα φάει ένα κροσέ και θα πέσει κάτω και αυτός και εμείς. Είναι δυνατόν; Είστε εσείς πολιτικοί και σέβεστε την Ελλάδα;
Αυτός δεν πήρε την εντολή να πάει να διαπραγματευτεί; Ο Σαμαράς δεν την είχε πριν από αυτόν; Ο Βενιζέλος δεν την είχε πριν από αυτόν; Δεν είδαμε τα αποτελέσματά τους; Αυτός δίνει μια μάχη. Θέλετε εγώ να πω σαν τρίτος ποιος τη δίνει καλύτερα; Ανεπιφύλακτα ο Τσίπρας. Ανεπιφύλακτα. Και αυτό που είπε ο Βαρουφάκης εχθές σε μια συνέντευξη. Τουλάχιστον συμφωνήσαμε στον ομόλογο λόγο, υπουργός με υπουργό. Ρεζίληδες. Ρεζίληδες. Ρεζίληδες.
Δεν καθίσαμε οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί με τον πρωθυπουργό της χώρας και τον αντιπρόεδρο να βρούμε μια λύση για τις επικουρικές συντάξεις και αφού καταλήξαμε μετά από έξι ώρες συζήτηση το Φεβρουάριο στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν είπες κύριε Βενιζέλο, αντιπρόεδρε, τότε Υπουργέ Οικονομικών, να πάρουμε το Σόιμπλε, μήπως είναι αργά και τον ξυπνήσουμε, να δούμε αν θα δεχθεί; Να δεχτεί, ποιος, ο υπάλληλος του ΔΝΤ; Την απόφαση που βγάλανε ο πρωθυπουργός, ο αντιπρόεδρος και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί. Είναι ψέματα;
Αυτός τουλάχιστον πάει και δίνει μάχη. Δίνει μάχη με την καγκελάριο, με τον Ολάντ, πρόσωπο με πρόσωπο με τον Γιούνκερ. Εσείς πότε δώσατε μάχη; Πότε δώσατε μάχη ρεζίληδες αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού; Προεξάρχοντος του Σαμαρά; Πότε δώσατε μάχη; Πού πηγαίνατε πάνω και πριν σας πουν τίποτα είχατε συμφωνήσει; Καρπαζοεισπράκτορες; Πότε μιλήσατε; Και πότε γίνατε είδηση; Πότε σε συνέντευξη τύπου για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ρωτήσανε για τον Σαμαρά και τι είπε ο Σαμαράς;
Γιατί ρωτάμε κάθε μέρα για τον Τσίπρα όλα τα μέσα ενημέρωσης; Γιατί κατόρθωσε να το επιβάλει. Και ποια είναι η πολιτική του κυρίου Τσίπρα; Και το λέω με περισσή περηφάνια, χωρίς κομπασμό, χωρίς έπαρση και χωρίς φιλαρέσκεια. Είναι η πολιτική την οποία εγώ τότε είχα εισηγηθεί. Την πολιτική του πάμε κατευθείαν στη Μέρκελ, αφήστε τα τα άλλα. Λύνεται τώρα το θέμα πολιτικά; Ακόμα γκρινιάζουν τα Brussels Group, η Τρόικα γκρινιάζει. Πολιτικά θα λυθεί. Αυτό δε σας έλεγα; Πάμε την πρώτη μέρα που κάναμε σύσκεψη μετά τις 11 Νοεμβρίου, τι σας είπα;

Τι έλεγα στον Παπαδήμο
Απευθύνομαι στον τότε πρωθυπουργό Παπαδήμο, απευθύνομαι στον Σαμαρά, απευθύνομαι στον Παπανδρέου, απευθύνομαι στον Βενιζέλο. Σας είπα κύριοι να πάρουμε το αεροπλάνο να πάμε τώρα πάνω; Πάμε πάνω να εξηγηθούμε με την κυρία, δε σας το είπα τότε; Μιλήστε! Δεν έχετε μπέσα; Κάποιοι το ξέρω ότι δεν έχετε, αλλά εν πάση περιπτώσει, κανένα υπόλειμμα εκεί. Νάτο λοιπόν το κάνει τώρα ο Τσίπρας.
Και εγώ θα εναντιωθώ στον Τσίπρα που χαράζει την πολιτική στρατηγική μου σκέψη σήμερα, με τρία χρόνια καθυστέρηση. Και είστε τόσο ελάχιστοι και μικροί που ο καθένας πάει πίσω και του βάζει βελονιές. Αφήστε τον να ολοκληρώσει. Εκτός και αν δε θέλετε να γίνει η συμφωνία. Αυτό είναι μιας άλλης τάξεως θέμα. Αν είστε έτοιμοι για τη ρήξη, εγώ ήμουν έτοιμος το Φεβρουάριο του ’12. Εσείς δεν ήσαστε έτοιμοι. Θα είχαμε κερδίσει από τότε τη μάχη.
Και τώρα είμαστε πολύ πιο αδύνατοι από τότε. Και τότε δεν είχαμε κάνει το PSI. Και τότε δεν είχαμε ανοιχτεί έτσι. Και δεν το κάνατε. Αυτά λοιπόν θα βγουν. Και λέω λοιπόν, γιατί δε με καλούν στην έκτακτη επιτροπή για το μνημόνιο; Γιατί δε με καλούν να τους πω γιατί ψήφισα το άρθρο 1, γιατί δε με καλούν να τους πω γιατί δε ψήφισα το μεσοπρόθεσμο που ψήφισε ο Σαμαράς; Γιατί δε μου λένε τι έγινε κατά το βαρύ δεύτερο μνημόνιο; Γιατί δε μου λένε, γιατί έφυγες Καρατζαφέρη από εκεί μέσα, τι είδες; Φωνάξτε με λοιπόν να έρθω στην επιτροπή να εξηγηθούμε! Φωνάξτε με, εδώ είμαι!

Ο Κ. Καραμανλής
Δε νομίζω κανένας άλλος να ήξερε περισσότερο! Να δούμε πόσες φορές είχα πείσει εγώ τον Παπανδρέου να πάει να δώσει την εξουσία, και πόσες φορές το αρνήθηκε ο Σαμαράς να έρθει πάνω! Θα είχαμε αλλάξει την Ελλάδα! Να φθάσουμε στον Καραμανλή.
Να πάμε στο ΔΝΤ, πηγαίνουμε στην καταστροφή, με 152 μπορείς; Και μου απαντάει 151 και τον κύριο Περιφερειάρχη Τατούλη. Και του είπα και 10 οι δικοί μου 162, δε θέλω τίποτα Καραμανλή! Δε θέλω τίποτα Κώστα! Ούτε αντιπροεδρία, ούτε γραμματεία, ούτε υπουργεία, τίποτα! Παραδίδω την ομάδα μου, αρκεί να πάρεις μέτρα, μέτρα να σώσουμε την Ελλάδα! Να φτάσουμε λοιπόν σε όλους! Να δούμε λοιπόν το ρόλο που έπαιξε κανείς. Και ήμουν ακραίος. Και με λέγατε ακραίο, γιατί κουβάλαγα στην πλάτη μου, αυτούς όλους που εσείς μετά πήρατε εκεί! Τον Βορίδη, τον Πλεύρη τον Άδωνι, γι αυτό με λέγατε ακραίο! Με λέγατε ακραίο για τον Ροντούλη, με λέγατε ακραίο για τον Αϊβαλιώτη, με λέγατε ακραίο για την Παπανδρέου, με λέγατε ακραίο για ποιον; Για αυτούς με λέγατε ακραίο!
Φαρισαίοι, υποκριτές! Αλλά ξέρετε γιατί! Ενοχλούσε η φωνή του Καρατζαφέρη! Ενοχλούσε η φωνή του Καρατζαφέρη! Ενοχλούσε η αποδοχή που είχε ο λόγος του στον κόσμο! Ενθυμείστε τι έγραφε η Καθημερινή στις δημοσκοπήσεις της; Η καλύτερη αντιπολίτευση στη βουλή ο ΛΑΟΣ; Ενθυμάστε, ναι ή όχι; Ενθυμείστε λοιπόν τον καλπασμό προς το 10%; Έπρεπε να φύγει από τη μέση, και έπρεπε να φύγει από τη μέση, όχι γιατί ήτανε δύσκολος, όχι γιατί δεν μπορούσαμε να τον διπλώσουμε, αλλά αν τον αφήσουμε, μια επόμενη μέρα, που ήρθε τώρα, θα έρθει να μας πάρει τα κλειδιά! Αυτό ήταν κυρίες και κύριοι! Αυτό ήταν!
Αλλά δεν έχω ανάγκη άλλων κλειδιά! Δεν έχω ανάγκη άλλων κλειδιά! Ενοχλούσε που ήμουν ο μόνος από όλους αυτούς που ήμουν αυτοδημιούργητος! Είχα τις εικόνες του αυτοδημιούργητου, είχα τις παραστάσεις του αυτοδημιούργητου, τη λογική του αυτοδημιούργητου, που έχει ζήσει! Που έχει δουλέψει! Αυτό ενοχλούσε! Δεν ήμουν το παιδί του μπαμπά, του επώνυμου μπαμπά! Δεν ήμουν το παιδί του πλούσιου μπαμπά! Και ενοχλούσε αυτό το, αυτοδημιούργητος! Ήξεραν ότι μίλαγα στην ψυχή των άλλων!

Όλοι ξέρουν ότι είμαι αυτοδημιούργητος
Υπήρχε κανείς που να μην ξέρει ότι είχα φτιάξει το βιός μου; Οι ίδιες αυτές εφημερίδες, κάποιες από αυτές θα τις αποκαλέσω και φυλλάδες, ευτυχώς όχι όλες… Όταν δημοσιεύεται το «πόθεν έσχες» δεν έγραφαν, ο πιο πλούσιος πολιτικός αρχηγός ο Καρατζαφέρης. Υπάρχει κανείς που δεν ήξερε; Υπάρχει κανείς που δε ήξερε ότι το κανάλι αυτό είναι δικό μου; Όπως είναι το ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, ο ALPHA του Κοντομηνά, όπως είναι το STAR του Βαρδινογιάννη, ο ANT1 του Κυριακού; Υπάρχει κανείς που δεν το ξέρει σε αυτόν τον τόπο; Αλλά όσο μπορούμε… Σας ξέφυγα! Οι αλυσίδες σας δεν ήταν τόσο γερές και ευτυχώς, ο κλειδοκράτωρ, η δικαιοσύνη της χώρας είπε: «Μέχρι εδώ! Μέχρι εδώ!» Τα υπόλοιπα στο ακροατήριο!

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πανηγυρική αθώωση του Γ.Καρατζαφέρη από τον εισαγγελέα. Καταρρίπτεται η σκευωρία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν από 7 μήνες πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και διαρκείς αναφορές στα δελτία ειδήσεων και σε άλλες εκπομπές τηλεοράσεων και ραδιοφώνων  έλεγαν ότι ο Γ. Καρατζαφέρης πήρε μίζα για τα Super Puma . Ορίστηκε εφέτης ανακριτής και επί 7 μήνες η Ελληνική δικαιοσύνη έψαξε σε βάθος όλες τις κατηγορίες και προχθές βγήκε η απόφαση του συμβουλίου Εφετών.
Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών υιοθετεί την πρόταση του Εισαγγελέως Εφετών η οποία μεταξύ των άλλων λέει : «Δεν προκύπτει ότι η συναλλαγή αυτή έλαβε χώρα στα πλαίσια της εκμετάλλευσης της θεσμικής του ιδιότητας ή σε αθέμιτη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που είχε λόγω της ιδιότητας του αυτή . Άλλωστε από έγγραφα του ειδικού ανακριτή δεν προκύπτει τέλεση  από τον κατηγορούμενο των εγκλημάτων της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.»   
Αυτό το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών το διαβάσατε σε κάποια εφημερίδα  ; το ακούσατε σε κάποια τηλεόραση ή ραδιόφωνο ; Αυτοί είναι η “δημοκράτες” ενημερωτές μεγαλοδημοσιογράφοι, άθλιοι εξαγορασμένοι υπάλληλοι , τρομαγμένοι δούλοι του κατεστημένου, διεκπεραιωτές εντολών και αυτή είναι η “δημοκρατική” “αντικειμενική” ενημέρωση του λαού, έτσι διαμορφώνεται η κοινή γνώμη.
Θαυμάστε τους !

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης