Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ



Αθήνα,28 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Παρουσία εκατοντάδων πολιτών, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, πραγματοποίησε σήμερα τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στο Κορωπί.

Ο Πρόεδρος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, κάλεσε τον ελληνικό λαό να επιλέξει πια Ευρώπη προτιμά: Την Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση στην οποία κουμάντο θα κάνει η Α. Μέρκελ, ή την Ευρώπη της δικαιοσύνης και της ισότιμης συμμετοχής ελευθέρων και κυρίαρχων κρατών.

Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αναφέρθηκε λεπτομερώς στην άνοδο του ευρωσκεπτικισμού στις χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης, όπου σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της Ε.Ε αναμένεται να αυξήσουν σημαντικά τη δύναμή τους στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στην πατρίδα μας, οι ευρωσκεπτικιστές εκπροσωπούνται από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο ευρωκοινοβούλιο, είχε διατελέσει και Αντιπρόεδρος της ευρω-ομάδας, με Πρόεδρο τον Νάιτζελ Φάρατζ, ο οποίος στη Βρετανία αυξάνει σημαντικά τη δύναμη του.

Κάλεσε δε τους πολίτες οι οποίοι ανήκουν στον χώρο της ευρύτερης δεξιάς και αισθάνονται «άβολα» στα κόμματα που ανήκαν, να πλαισιώσουν τις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ, που αποτελεί το μόνο γνήσια πατριωτικό κόμμα.

Αναφερόμενος στη Ν.Δ τόνισε ότι το κόμμα του κ. Σαμαρά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Ν.Δ των Καραμανλή, Αβέρωφ, Μητσοτάκη, όσον αφορά δε στην «πρόσκληση» που του απεύθυνε ο Υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι αυτός δεν «χωρά» εκεί, καθώς ούτε κλέφτης είναι, ούτε ψεύτης, ούτε προδότης, όπως δήλωνε παλιότερα ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης με δηλώσεις του.

«Ας καθίσει ο κ. Γεωργιάδης εκεί που βρίσκεται και νιώθει άνετα. Εγώ δεν χωράω εκεί, γιατί ούτε ψεύτης είμαι, ούτε κλέφτης, ούτε προδότης» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ Τ/Σ ΑΝΤ1



Αθήνα, 28 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟ Τ/Σ ΑΝΤ1

«Ο κ. Σαμαράς είναι ένας προσωρινός δρομεύς της ΝΔ. Βλέπω έναν Καραμανλή να αποστασιοποιείται και να μην πηγαίνει στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών, όπου κανένας τους δεν προέρχεται από την καραμανλική πλευρά. Βλέπω μια μεγάλη δυσαρέσκεια. Άρα αυτό αποτελεί ένα πείραμα στο κενό. Το πρόβλημα δεν είναι ν’ αλλάξει ονομασία το κόμμα, αλλά να φύγει ο κ. Σαμαράς ώστε να υπάρξει η δυνατότητα ενός διαλόγου μεταξύ όλων εκείνων που μπορούν να σκεφθούν υγιώς προς μία σωστή κατεύθυνση.
Η πολιτική του κ. Σαμαρά, τόσο στα εσωτερικά όσο και στα εξωτερικά οδηγούν σε μία συρρίκνωση, την οποία επιβεβαίωσε χθες η κ. Μπακογιάννη, το Νο. 2 της ΝΔ».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο T/Σ ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη

Σε ποια Ευρώπη θέλουμε να ζήσουμε
Είμαστε στην τελική ευθεία και προχωράμε για να δείξουμε το πραγματικό διακύβευμα των ευρωεκλογών, το οποίο είναι «Σε ποια Ευρώπη θέλουμε να ζήσουμε». Την Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση που έχουμε σήμερα, με την κ. Μέρκελ να κάνει κουμάντο, ή μια Ευρώπη των Εθνών, όπου τα κράτη θα συνεργάζονται μεταξύ τους, διατηρώντας την οικονομική και εξωτερική τους πολιτική; 
Αυτό δηλαδή που λέει και ο κ. Φάρατζ με τους Ευρωσκεπτικιστές, η ομάδα στην οποία είμαι και εγώ συνιδρυτής εδώ και 10 χρόνια. Από ‘κει και πέρα, μπαίνουν κάποια ψευδοδιλλήματα που δεν είναι και τόσο ρεαλιστικά.
Η δική μας ομάδα –των Ευρωσκεπτικιστών- πάει να φτάσει το 30% αν δεχθώ αυτά που λένε οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Και αυτό θα είναι κάτι πολύ ουσιαστικό, λαμβάνοντας υπόψη ότι με μόλις 5% δύναμη, κερδίσαμε να μην γίνει τελικά η επικύρωση του Ευρωσυντάγματος, πριν από μερικά χρόνια.

Για τα μέτρα για τις λαϊκές αγορές
Έχω προτείνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια μια αυτοτελή φορολογία για όσους έχουν έναν πάγκο στην λαϊκή αγορά. Σου δίνω ένα πάγκο και θέλω 1000 ευρώ τον χρόνο. Δεν γίνεται δουλειά πουλώντας σέσκουλα και μπρόκολα έχοντας ταμειακή μηχανή.
Ο σκοπός που έγιναν οι λαϊκές αγορές –από την εποχή του Μεταξά- ήταν για τους παραγωγούς. Εν συνεχεία παρεισέφρησαν οι έμποροι και οι μετανάστες που αποτελούν το μεγαλύτερο ίσως κομμάτι της λαϊκής αγοράς.
Τους έχω πει πολλές φορές, κατά μήκος των εθνικών οδών να κάνουν καλαίσθητα περίπτερα στους χώρους των parking, όπου θα μπορούν οι κοντινοί παραγωγοί να εκθέτουν τα προϊόντα τους, χωρίς να παρεμβαίνει ο μεγαλέμπορας που ανεβάζει τις τιμές 5 και 6 φορές επάνω.
Υπάρχουν απλές λύσεις, αλλά μπλέκονται και στα απλά πράγματα. Αυτό καταδεικνύει κατά πόσο μπορούν και στα δύσκολα να πάρουν μια ρεαλιστική απόφαση.

Για την κ. Τζαβέλλα
Είχαμε μια συζήτηση με την κ. Τζαβέλα. Της είπα ότι δεν μπορεί να μπει στο ψηφοδέλτιο γιατί είναι πολύ φιλελεύθερη και τώρα χρειάζεται περισσότερη πατριωτική αντιμετώπιση. Μου είπε «θα πάω εκεί» και της είπα «καλό δρόμο». Το να εξηγείται κανείς δεν είναι κακό. Εξάλλου η κ. Τζαβέλα ήταν συνεργαζόμενη με το κόμμα για εκείνη την περίοδο. Δεν ήταν ποτέ μέλος του κόμματος. Η κ. Τζαβέλα έχει μια προσωπικότητα η οποία πιστεύω θα μπορούσε ν’ ανθίσει μέσα στην ΝΔ. Εμείς ακολουθούμε έναν πιο πατριωτικό ρόλο, χωρίς εξαλλοσύνες, όπως αυτές του Ναζισμού και άλλων ακροδεξιών παραγόντων που δυστυχώς περιβάλλουν την πολιτική μας ζωή.

Για την συρρίκνωση της ΝΔ
Δεν υπήρξαν ποτέ ανοιχτές πόρτες με την ΝΔ. Η ΝΔ του σήμερα δεν θυμίζει σε τίποτα την ΝΔ που μεγάλωσα εγώ, την ΝΔ του Ε. Αβέρωφ ή του Κ. Μητσοτάκη. Τώρα είναι το κόμμα του Σαμαρά. Το είπε εξάλλου και η κ. Μπακογιάννη χθες που μίλησε για ένα μικρό κόμμα. Αυτή η στείρα αντίληψη διώχνει κόσμο, ακόμα και από τον περίγυρο του κ. Σαμαρά. Εξοβελίστηκε ο κ. Κρανιδιώτης, είδαμε το φλερτ του κ. Μπαλτάκου με την Ακροδεξιά. Απ’ ότι φαίνεται δεν κάνουν τόσο πολύ κουμάντο οι αρχηγοί των κομμάτων, αλλά εξωτερικοί παράγοντες. Είδατε πως «φαγώθηκε» ο ο Τζιτζικώστας, ο Κρανιδιώτης, κλπ. Όλα αυτά είναι ανησυχητικά.
Η συνέχεια της παλαιάς ΝΔ που σας ανέφερα προηγουμένως, θα μπορούσε να είναι ο ΛΑ.Ο.Σ.

Να προσέξουμε ποιοι θα πάνε στην Ευρώπη
Το 80% των αποφάσεων που διέπουν την ζωή μας λαμβάνονται στις Βρυξέλλες. Άρα πρέπει να προσέξουμε ποιοι θα πάνε πάνω. Δεν θα πάνε ποδοσφαιριστές που είναι καλοί στις τρίπλες, ή τραγουδιστές που είναι καλοί στους αμανέδες. Πρέπει να πάνε άνθρωποι που μπορούν ν’ αντιμετωπίσουν τον Αλμούνια, τον Όλι Ρεν, τον Μπαρόζο και το έχουν κατορθώσει στο παρελθόν.
Ο κ. Σαμαράς και εγώ ήμασταν στην Ευρώπη το ίδιο χρονικό διάστημα -3 χρόνια και 3 μήνες-. Σ’ αυτήν την περίοδο, ο κ. Σαμαράς έκανε 15 ομιλίες ενώ εγώ έκανα 101 για τα δίκαια της Ελλάδας.
Ο κ. Σαμαράς έκανε σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, 8 ερωτήσεις, ενώ εγώ έκανα 663. Αυτό και μόνο δηλώνει ποιοι δουλεύουν για την Ελλάδα και ποιοι δουλεύουν την Ελλάδα. Είμαι ο μόνος Έλληνας ευρωβουλευτής που εξελέγη μέσα στους 4 καλύτερους ρήτορες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το 2005.

Για τον νέο εκλογικό νόμο
Δεν υπάρχει επικεφαλής. Το κατήργησε αυτό ο κ. Σαμαράς. Το αν θα συμμετέχω στο ευρωψηφοδέλτιο, θ’ αποφασιστεί το Σάββατο σε κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Φτιάχνουν έναν νόμο που όλοι μπορούν να βγαίνουν στα ΜΜΕ όλοι εκτός από τον Καρατζαφέρη, γιατί ο μόνος πολιτικός αρχηγός που μπορεί να είναι υποψήφιος είμαι εγώ. Άρα τους είναι πάρα πολύ βολικό. Αλλά ο νόμος σκοντάφτει στο ΣτΕ και θα συνεχίσω να εμφανίζομαι κανονικά μέχρι την τελευταία στιγμή.

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟΝ Ρ/Σ «ΧΡΟΝΟΣ 87,5» ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ



Αθήνα, 25 Απριλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ
ΣΤΟΝ Ρ/Σ «ΧΡΟΝΟΣ 87,5» ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

«Κάνει κακό ακόμα και η συζήτηση για το θέμα. Άλλωστε, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεται από τα κόμματα είναι τουλάχιστον επιπόλαιος. Δεν πρέπει να ταΐζουμε τον Μινώταυρο ενός πιθανού νέου Κοσσόβου. Δυστυχώς κινούμενα από μια καθαρά ψηφοθηρική λογική τα κόμματα οδηγούν τα πράγματα προς τα κει. Το κακό άρχισε με την επιλογή Καραχασάν, που άνοιξε την όρεξη στο τουρκικό Προξενείο. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να παιχθεί στην Ελλάδα ανάλογο παιχνίδι μ’ αυτό που παίζει το τούρκικο κόμμα στην Βουλγαρία» Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ρ/σ «ΧΡΟΝΟΣ 87,5» της Κομοτηνής, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, αναφορικά με το θέμα της υποψηφιότητας Σαμπιχά Σουλεϊμάν και την απόσυρση της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Για την πορεία του ΛΑ.Ο.Σ
Αρνήθηκα τα όσα μεθόδευαν. Υπάρχουν άλλοι που μπορούν να παίζουν επάξια το ρόλο των «θεραπαινίδων» του συστήματος: Σαμαράς, Βενιζέλος και οι λοιποί. Γι’ αυτό με «εξαφάνισαν» απ’ τα κανάλια τους. Ωστόσο το κόμμα δηλώνει παρών ανανεωμένο, μαχητικό και απαλλαγμένο από τους τυχόν «καιροσκόπους».

Γιατί ο κόσμος να ψηφίσει ΛΑ.Ο.Σ.
Εμείς είμαστε το «ορίτζιναλ» κόμμα. Δεν είμαστε «ιμιτασιόν» ή γεννόσημο, σαν τους «ΑΝ.ΕΛ» και την «Χρυσή Αυγή». Όταν στα ράφια υπάρχει το αυθεντικό προϊόν γιατί ο κόσμος να προτιμήσει την απομίμηση; Εξάλλου, επί 3,5 χρόνια «συγκατοικούσα» στο Ευρωκοινοβούλιο με τον κ. Σαμαρά. Ας δούμε λίγο τους αριθμούς: 15 ομιλίες αυτός, 101 ομιλίες εγώ! 8 ερωτήσεις αυτός, 663 ερωτήσεις εγώ! Το 2006 ψηφίστηκα ως ο πιο χρήσιμος Ευρωβουλευτής για τη χώρα μου και αν και χρησιμοποιούσα τα Ελληνικά, ο καλύτερος ρήτορας στο Ευρωκοινοβούλιο. Εμείς ποτέ δεν θα σκύψουμε κεφάλι στα αφεντικά. Το μόνο μας αφεντικό είναι ο ελληνικός λαός. Όχι σαν τον κ. Καμμένο που όπως διαρρέεται από τα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας πήγαινε εκεί κάθε εβδομάδα και παρακαλούσε να γίνει Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μετά θα γινόταν …ο άνθρωπός τους!

Για το «Ποτάμι»
Αρκετά με τα περιστασιακά κόμματα! Το «Ποτάμι» ήταν προϊόν μιας παρτίδας τάβλι στο «Πεντελικόν»! Ένα κόμμα προϊόν, που δεν έχει θέσεις ή ταυτότητα και περιμένει να πάει από δω ή από κει, ανάλογα με τα αποτελέσματα των εκλογών. Όλα είναι επιφανειακά σ’ αυτό το κόμμα. Μόνο ρήσεις και ουσία καμία. Εκτός και αν δεχθούμε σαν θέσεις τις εθνοπροδοτικές κορώνες του κ. Δήμου για το ότι κοστίζει πολύ να φέρνουμε το Άγιο φως. Έτσι υποσκάπτεται το έθνος και υιοθετείται το δόγμα Κίσσινγκερ περί αποστέρησης των Ελλήνων απ’ όλα όσα τους ενώνουν.

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Mόνο ο ΛΑ.Ο.Σ αντέδρασε για τoν Ντολ που δήλωσε "Μακεδόνας"! ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ!

Όπως αποκάλυψε το spirospero και μετά απο ενημέρωση του ΛΑ.Ο.Σ και του ευρωβουλευτή κ.Σαλαβάρακου και τους χειρισμούς του πρώην ευρωβουλευτή ΛΑ.Ο.Σ κ.Αιβαλιώτη που έστεισαν μέτωπο αντίδρασης,ο κ.Ντολ,επικεφαλής του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος και στο οποία ανήκει η Ν.Δ και ο Αντώνης Σαμαράς,ανέφερε τα Σκόπια ως "Μακεδονία" και τους υποσχέθηκε σύντομα ένταξη στην Ε.Ε!Άφαντος και άφωνος ο Σαμαράς και η Ν.Δ ακόμα δεν έχει αντιδράσει!
Αυτός που έριξε τον Μητσοτάκη για το θέμα των Σκοπίων...είναι ο κ.Σαμαράς αλλά και αυτός που πριν λίγο καιρό μίλησε για 2 "Μακεδονίες"!!!ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ????




Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ

Η Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ ΦΩΚΙΔΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΗΝ Β9 Ν.Ε ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΥΡΙΟ ΘΩΜΑ ΤΟΥΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ Κο ΒΑΣΙΛΗ ΑΡΜΟΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ , ΤΟΝ Κο ΤΑΚΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ - ΑΜΦΙΣΣΑ - ΙΤΕΑ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ ....ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΑΔΙΩΝ 















Αυτός είναι ο Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ που έβγαλε ασπροπρόσωπη την Ελλάδα


salabrakosΜόνο ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Νίκος Σαλαβράκος ενημέρωσε εγκαίρως τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρη ο οποίος και από την καθημερινή του εκπομπή στην τηλεόραση του αρτ έβγαλε το θέμα στην δημοσιότητα....
Το spirospero.gr επικοινώνησε με τον Ευρωβουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ Νίκο Σαλαβράκο οποίος και μας είπε:
«Ενημερώθηκα χθες το μεσημέρι από το ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο στις 11:30. Αποστολέας του e-mail ήταν το γραφείο συνδέσμου μας στα Σκόπια. Μια από της πρώτες μου κινήσεις ήταν να ενημερώσω αμέσως τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που έδωσε δημοσιότητα στο θέμα» Στην ερώτηση αν ενημερώθηκαν και οι άλλοι Έλληνες Ευρωβουλευτές ο κ. Σαλαβράκος ήταν κατηγορηματικός, «όπως ενημερώθηκα εγώ έτσι ενημερώθηκαν όλοι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές»
Δείτε τι σχολίασε στο ΕΚ ΚΕΝΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τον ΣΠΥΡΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ η Μαριέττα Γιαννάκου

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης