Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Δημοσκόπηση της Public Issue που διενήργησε ο ΣΚΑΪ Επιστρέφει ο Καρατζαφέρης

Για πρώτη φορά στη μετεκλογική περίοδο ο Μαυρής "αναγκάζεται" να πει πως ο Καρατζαφέρης και ο ΛΑ.Ο.Σ επανεμφανίζονται στη δημοσκόπηση της Public Issue που διενήργησε ο ΣΚΑΪ ενώ παράλληλα σημειώθηκε πτώση της Χ.Α. και της δημοτικότητας του Μιχαλολιάκου.

Η Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ καταγγέλει την προπαγάνδα υπέρ του μικροτσίπ

Tην ώρα που μαθητές λιποθυμούν από την πείνα μέσα κι έξω από τα σχολεία, το βιβλίο πληροφορικής της Γ’ γυμνασίου πλασάρει στα νέα παιδιά τα θετικά της εμφύτευσης μικροτσίπ στον άνθρωπο. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ και σφυροκοπεί την Ελληνική κοινωνία με κάθε τρόπο, εσείς ακόμα το σκέφτεστε






Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ: 1) ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΡΟΙΚΑΣ 2) ΧΑΡΑΤΣΙ 3) ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 4) ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ 5) ΕΛΕΥΣΗ ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ


ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
«Σκωτσέζικο ντους, κινεζικό μαρτύριο της σταγόνας, θύτες οι ξένοι της τρόϊκας και όμως κανέναν Έλληνα επίσημο που να αντιδρά δεν βλέπουμε…»
————————–
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:…

“Ας ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση αν γνωρίζει η δεξιά της τί ποιεί η αριστερά της. Το χαράτσι έχει γονατίσει τους Έλληνες και απαξιώνει τις οικίες τους αλλά για τους εξουσιαστές ισχύει το “των οικιών ημών εμπιμπραμένων ημείς άδομεν…”.
———————-
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
«Πιο αρρωστημένη και πιο ανάλγητη επιλογή από τις απολύσεις στο Δημόσιο δεν υπάρχει. Δεν καταλαβαίνουν τα βλακόμετρα που τις προτείνουν ότι δεν είναι λύση να προστεθούν στο 1,5 εκ. ανέργων κι άλλοι άνεργοι ;…».
——————–
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
«Οι ψευτοκαβγάδες στην Προανακριτική θυμίζουν “σπαγγέτι-γουέστερν”. Τα καραγκιοζιλίκια θα σταματήσουν όταν υπάρξει σοβαρή διερεύνηση και παράλληλος έλεγχος της λίστας από το Λιχτενστάϊν που κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιοποιηθεί».
—————-
ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΤΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΩΣ “ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ” ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ
Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, πρ. Βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης έκανε την εξής δήλωση:
«Σεβόμαστε τον Οττο Ρεχάγκελ για την προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Η έλευσή του εδώ, όμως, για να “παραμυθιάσει” τους Έλληνες της Γερμανίας ενόψει των γερμανικών εκλογών θα εκθέσει ανεπανόρθωτα τον ίδιο, θα προκαλέσει αντίδραση και θα “μουτζουρώσει” το ως τώρα άμεμπτο προφίλ του».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα επισκεφτεί τη Βέροια

Ο πρόεδρος του Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού θα επισκευτει την πόλη της Βέροιας. 
Όπως μας ενημέρωσε η πρόεδρος της Νομαρχιακής επιτροπής στο νομό Ημαθίας κυρία Έλσα Μανωλοπούλου η επίσκεψη θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου για να δεί από κοντά φίλους και στελέχη του κόμματος. 
Η συγκεκριμένη επίσκεψη εντάσσεται σε μια προσπάθεια ανασύνταξης και συσπείρωσης του ΛΑ.Ο.Σ. τόσο στην Ημαθία όσο και γενικότερα πανελλαδικά...

TΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Ευρωπαϊκή η Ελληνική ΑΟΖ με την σφραγίδα του Ευρωκοινοβουλίου




Το Ευρωκοινοβούλιο αναγνώρισε ως ευρωπαϊκή την ελληνική ΑΟΖ. Πιο συγκεκριμένα ψηφίστηκε σήμερα ο εξευρωπαϊσμός των κοιτασμάτων της ΝΑ Μεσογείου στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο πλαίσιο χάραξης του Ενεργειακού Χάρτη Πορείας για το 2050 (EU Energy Roadmap 2050). Η έκθεση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού του ΛΑ.Ο.Σ κας Νίκης Τζαβέλα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό δημόσιο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα των υδρογονανθράκων της περιοχής μας για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης. Επιπλέον …
υπογραμμίζεται ότι η παραχώρηση δικαιωμάτων εκμετάλλευσης για γεωτρήσεις και η οριοθέτηση των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών θα μετατραπεί σε πηγή προστριβών με τρίτες χώρες καθώς και ότι η Ε.Ε. πρέπει να διατηρήσει υψηλό πολιτικό προφίλ στο θέμα αυτό και να επιδιώκει να αποτρέπει διεθνείς τριβές.
Για την ψηφοφορία για τη σπουδαιότητα των κοιτασμάτων στη Μεσόγειο ήταν 505 υπέρ και 91 κατά. Η συνολική ψηφοφορία επί της έκθεσης ήταν 377 υπέρ και 195 κατά.

Η έκθεση:
1) Υπογραμμίζει ότι η ενεργειακή ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα επιτευχθεί μεταξύ άλλων μέσω της διαφοροποίησης των πηγών των εισαγωγών της και προμήθειά της
2) Επισημαίνει την ανάγκη η Ε.Ε. να ενισχύσει ενεργά τη συνεργασία με τους εταίρους της
3) Παρατηρεί ότι οι καθυστερήσεις επηρεάζουν την ολοκλήρωση του Νότιου Διαδρόμου
4) Τονίζει την ανάγκη επίτευξης ενεργειακής ασφάλειας μέσω της ενεργειακής διαφοροποίησης, υπενθυμίζει τη σημαντική συμβολή του υγροποιημένου φυσικού αερίου και των στόλων υγροποιημένου φυσικού αερίου στον ενεργειακό εφοδιασμό της Ε.Ε.
5) Επισημαίνει το δυναμικό ενός συμπληρωματικού διαδρόμου μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, που θα λειτουργήσει ως ευέλικτη πηγή ενέργειας και ως κίνητρο αύξησης του ανταγωνισμού εντός της εσωτερικής ενεργειακής αγοράς της Ε.Ε.
6) Τονίζει την ανάγκη να διασφαλιστεί η ενεργειακή ασφάλεια και η ενεργειακή αυτάρκεια της Ε.Ε., που επιτυγχάνεται πρωτίστως με την προώθηση της εξοικονόμησης ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, οι οποίες, σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές πηγές ενέργειας, μειώνουν την εξάρτηση από τις εισαγωγές
7) Σημειώνει το αναδυόμενο ενδιαφέρον σχετικά με την έρευνα για κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Μεσόγειο και τον Εύξεινο Πόντο
8) Πιστεύει ότι πρέπει να δοθεί έμφαση στους περιβαλλοντικούς κινδύνους και στην οριοθέτηση των αποκλειστικών οικονομικών ζωνών (EEZ) των κρατών – μελών της Ε.Ε. και των σχετικών τρίτων χωρών, σύμφωνα με τη Σύμβαση UNCLOS, την οποία έχουν προσυπογράψει όλα τα κράτη-μέλη και η Ε.Ε. καθαυτή.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

9 Μαρτίου 2013




Την απόφαση του για αυτόνομη κάθοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις επανέλαβε από την Πάτρα ο Πρόεδρος Γ. Καρατζαφέρης.
Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος επισκέφθηκε την Αχαϊκή Πρωτεύουσα το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013  προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Αχαΐας, μιλώντας στην αίθουσα τέχνης και λόγου τόνισε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. σήμερα αποτελεί την μόνη αξιόπιστη και φερέγγυα δύναμη που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια την χώρα στην έξοδο από την κρίση.
Αναφερόμενος στην παραίτηση του προέδρου του ΤΑΪΠΕΔ κ. Νίκου Αθανασόπουλου την χαρακτήρισε ως αναμενόμενη, ενώ επανέλαβε ότι είχε προειδοποιήσει κατ’ επανάληψη την κυβέρνηση με δημόσιες δηλώσεις του για την εξέλιξη αυτή.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. χαρακτήρισε τις πρόσφατες συμφωνίες Σαμαρά – Ερντογάν ως ζημιογόνες για την Ελλάδα ενώ επανέλαβε ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν πρόκειται να επιτρέψει το ξεπούλημα της Εθνικής μας περιουσίας.


Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Στην Πάτρα θα βρεθεί το Σάββατο ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης


Στην Πάτρα θα βρεθεί το Σάββατο ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης σε εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ του Νομού Αχαϊας. O κ. Καρατζαφέρης θα μιλήσει, στις 6:30 μ.μ., στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Τί έλεγαν πριν ένα μήνα οι αποχωρούντες. Γιατί άραγε άλλαξαν γνώμη μεσα σε λίγες μέρες ;;;;;

ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ : “Υποδεχόμαστε σήμερα έναν αγνό πατριώτη και συνειδητοποιημένο Έλληνα.
Ο ΛΑ.Ο.Σ.είναι ΟΡΘΙΟΣ, είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ, θα διαψευστούν οι κασσάνδρες, έχει πορεία στο μέλλον.
Βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη τόσο η οργανωτική ανασυγκρότηση του ΛΑ.Ο.Σ. σε όλη την Ελλάδα αλλά βρίσκεται εν εξελίξει και μια στρατηγική ανασυγκρότηση του ΛΑ.Ο.Σ.”

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: “Σας ευχαριστώ που τιμάτε με την παρουσία σας το μεγάλο αγωνιστή μας,το πρόεδρό μας. Μ’αυτόν τον πρόεδρο έχουμε μάθει οι δυσκολίες να μας δυναμώνουν και στην Εύβοια γινόμαστε κάθε μέρα δυνατότεροι. Μας δυναμώνει ο πρόεδρός μας ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Τέτοιες συγκεντρώσεις θα κάνουμε σε όλα τα μέρη της Εύβοιας γιατί είμαστε πολλοί και ΘΑ’ΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ, ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.
Είμαστε δίπλα σας στο πολύ δύσκολο αγώνα που κάνετε, δικαιωνόμαστε που μείναμε δίπλα σας και δεν εξαγοραστήκαμε”
Αποχωρώντας,στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν ως ουσιαστικότερο λόγο (!!!) το ότι δεν συνεδρίασε μετά τις εκλογές κανένα όργανο το κόμματος μέχρι σήμερα (το θέμα με τον Αναστασιάδη για τους καλά γνωρίζοντες και παρακολουθώντας στοιχειωδώς καλοπροαίρετα την πολιτική σκέψη του Καρατζαφέρη είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ), ενώ 1(!!!) μήνα πριν αποθέωναν τον πρόεδρο όπως μαρτυρούν τα βίντεο.

ΤΙΠΟΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΤΥΧΑΙΟ.

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013
Η Ν.Ε. Φωκίδος καταδικάζει την αποχώρηση πρώην βουλευτών και στελεχών του κόμματος και στηρίζει τον Πρόεδρο , δηλώνοντας αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο του Κου Γεωργίου Καρατζαφέρη.



Εκ της Ν.Ε Φωκίδος 


  Σημείωση  .....Η Νομαρχιακή επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ Νομού Φωκίδος αφού έλαβε υπ όψιν το δεδομένο ότι δεν προηγήθηκε δημόσιος διάλογος και αφού δεν ενημερωθήκαμε πριν παραιτηθείτε για να ακούσετε και τη γνώμη της βάσης που αγωνίστηκε για εσάς και για το κόμμα καταδικάζει αυτή την ενεργεία και στηρίζει τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Κο Γιώργο Καρατζαφερη. Αν δεν γνωρίζουμε κάτι και πήραμε λανθασμένη απόφαση εσείς έχετε την ευθύνη  που ξέρετε πολύ περισσότερα λογο της θέσης σας και οφείλατε να μας έχετε ενημερώσει και να το συζητήσουμε πριν πάρετε αυτή την απόφαση.
Με την παραίτηση σας άνοιξε ένα παραπάνω ρήγμα στη συνοχή του Πατριωτικού χώρου κι αυτό δεν είναι καλό για την Πατρίδα. Ήδη ο Κος που υπογράφει τελευταίος στο έγγραφο παραίτησης (Χρυσανθακοπουλος) ετοιμάζει νέο Φορέα.(Κομμα)
  Υ.Γ
Δεν μπορουμε να εγκαταλείψουμε , αυτόν που σε δύσκολες εποχές έφτιαξε κόμμα και έδωσε ξανά τη χαμένη φωνή στους Πατριώτες μετά από τριάντα χρόνια.  Επίσης δεν εμπιστευόμαστε άλλον τρόπο και δρόμο αντίδρασης γιατί όσοι επιχειρούν σήμερα να κάνουν κόμμα στην πραγματικότητα στήνουν μαντρί εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια, την ανέχεια και την οργή του λαού......γιαυτο δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμιά νέα προσπάθεια σε κανέναν νέο φορέα που θα γίνει σ αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης