Αθανασίου Διάκου 9 Άμφισσα Τηλ:6972698643                      fax:                      

Aντιδράστε, δυναμώστε τη φωνή της Ελλάδος στο κέντρο αποφάσεων.

H μόνη λύση για την ανατροπή του κατεστημένου των σκανδάλων , της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος και της ατιμωρησίας των υπεύθυνων.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

του Κου Γιαννικούλη Κ. Χρήστου

        Τη συμμετοχή μας σ αυτή την Κυβέρνηση την ονομάζουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, αυτό άλλωστε ζητούσαμε από το 2008 για να μη χρειαστεί να ματώσει ο Ελληνικός λαός. Από το Φεβρουάριο του 2009 προειδοποιήσαμε στη βουλή ότι η κρίση που έρχεται είναι πολύ μεγάλη, θα υποφέρουν οι Έλληνες και ότι αν δεν πάμε όλοι μαζί δεν βγαίνουμε από αυτή την κρίση, Αν μας είχαν ακούσει, δεν θα είχαμε φτάσει σ αυτή την κατάσταση. Μακάρι να είχαν κι άλλοι το θάρρος να συμμετάσχουν. Όσοι περισσότεροι συμμετείχαν τόσο θετικότερα θα ήταν τα αποτελέσματα για την Πατρίδα μας.
Δήλωση του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ στις 7 Νοεμβρίου 2011
       Εμείς ζητήσαμε εδώ και 18 μήνες μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Μέχρι στιγμής, προκύπτει μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας. Από ολότελα, και αυτή η λύση είναι καλή.
      Στηρίζουμε αυτό το εγχείρημα με 4 απαραίτητες προϋποθέσεις:
      •     Όχι μειώσεις μισθών και συντάξεων.
      •     Όχι απεμπόληση εθνικής Κυριαρχίας,
      •     Όχι ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας και
      •     Άρση του Νομού περί ιθαγένειας των Λαθρομεταναστών. 


      Κύριοι στόχοι:
      •     Απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την εξουσία,
      •    Αποφυγή δημιουργίας μιας κυβέρνησης υποκατάστατου του ΠΑΣΟΚ, αλλά και αποτροπή τοποθέτησης  στη θέση του Πρωθυπουργού του Κου Πετσάλνικου η της Κας Έλσας Παπαδημητρίου.(ανδρείκελα του Γιώργου Παπανδρέου)
      •     Δημιουργία μιας ολιγομελούς κυβέρνησης όχι αποτελούμενη στην πλειονότητα της από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, και ΤΕΛΟΣ
      •     ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. Ότι δηλαδή ζητούν όλοι σήμερα. Γιατί όμως σήμερα και όχι τότε όλοι μαζί;
            ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΙΝΑΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Κας ΜΕΡΚΕΛ και του Ομπαμα, Οι  οποίοι τελικά είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ για να πάρουν ένα δάνειο το όποιο θα πάει σε τοκογλύφους και τραπεζίτες και μόνο. Έδωσαν γη και ύδωρ δεσμεύοντας τη χώρα μέχρι το 2042 χωρίς να διεκδικήσουν τίποτα.
           Ο ΛΑ.Ο.Σ με την παρουσία του στις εξελίξεις μέσα σε 3 μήνες, ενώ δεν ενέδωσε και δεν έβαλε την υπογραφή του για την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και το ξεπούλημα της Πατρίδος, εμπόδισε και ακύρωσε ένα σωρό ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.
  1. Πέτυχε την αντισυνταγματικότητα του Νόμου περί παροχής Ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες.
       2. Πέτυχε να γίνει κακούργημα η διακίνηση λαθρομεταναστών.
       3. Πέτυχε να ποινικοποιηθει  η μίσθωση κατοικιών σε λαθρομετανάστες.
       4. Απέσυρε το νομοσχέδιο για το Ρατσισμό και την ξενοφοβία .
       5. Απέσυρε το Νόμο για την αποποινικοποίηση των Ναρκωτικών ουσιών.
    6. Καταψήφισε και παγώσαμε την ανέγερση του Τζαμιού στο Βοτανικό, πέτυχε να μην υπογραφούν οι συμβάσεις χρηματοδότησης. Σήμερα όμως που η αντίδραση μετετράπη σε άναρθρες κραυγές χωρίς ουσία ξεκινά και θα το πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι.
     7. Απέσυρε το Νόμο για την Αποσυμφόρηση των φυλακών, (προέβλεπε να βγουν έξω εγκληματίες λαθρομετανάστες και έμποροι ναρκωτικών, θα είχε διπλασιαστεί η εγκληματικότητα.)
      Τα παραπάνω είναι Πατριωτικός παρεμβατισμός επ' έργο και δεν έγιναν με ιαχές πατριωτισμού ούτε με σώου στο Πεζοδρόμιο, άλλα με ουσιαστικές πολιτικές παρεμβάσεις εκεί που παίρνονται οι κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου.


Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

Ο κώδικας της Ελληνικής Σημαίας αποτελείται από ορισμένους αυστηρούς κανόνες οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα ως ένδειξη τιμής προς την Σημαία.

Ένδειξη τιμής προς την Σημαία αντικατοπτρίζει ένδειξη τιμής προς το Έθνος και τιμή προς τους ίδιους τους εαυτούς μας.


1. Η Ελληνική Σημαία εκπροσωπεί το Έθνος μας, την Πατρίδα μας και την κρατική μας οντότητα. Σε περίπτωση πολέμου η σημαία πρέπει να φυλάσσεται και προστατεύεται ακόμα και με την ζωή μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το γεγονός ότι όταν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Αθήνα στις 27 Απριλίου 1941, ο Σημαιοφόρος πάνω στον Παρθενώνα, ο 17χρονος Κώστας Κουκκίδης φορώντας την στολή της Ελληνικής νεολαίας της εποχής, παρά να την παραδόσει στους Γερμανούς, την υπέστειλε, και αφού την τύλιξε πάνω του, έπεσε μαζί με αυτήν από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως, στο κενό.

2. Σε περίπτωση που μια σημαία φθαρεί, τότε καίγεται, αλλά ΠΟΤΕ δεν πετιέται στα σκουπίδια. Στα σκουπίδια μπορούν να πεταχθούν μόνο οι στάχτες.

3. Η Σημαία χρησιμοποιείται μόνον σε έπαρση επί ιστού. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε άλλη χρήση της.(π. Χ. Κρέμμασμα κουρτίνας, διακοσμητικό, ένδυμα, κλπ)

4. Κατά την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στεκόμαστε όλοι προσοχή. Ο Σημαιοφόρος αίρει γοργά. Κατά την διάρκεια της Έπαρσης της Σημαίας ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος.

5. Εάν υπάρχουν πολλές σημαίες τότε η Ελληνική πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο ύψος, ή ψηλότερα από τις υπόλοιπες.

6. Κατά την υποστολή της Σημαίας στεκόμαστε προσοχή. Ο Σημαιοφόρος υποστέλλει αργά.

7. Κατά την ημέρα πένθους η Σημαία κυμματίζει μεσίστια και αφού ο σημαιοφόρος τελειώσει την έπαρση, τότε προχωρεί σε υποστολή μέχρι το μέσο του ιστού.

8. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η Ελληνική Σημαία να αγγίζει το έδαφος για οιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση που η σημαία είναι πολύ μεγάλη, η έπαρση πρέπει να γίνεται από τον σημαιοφόρο και με την βοήθεια του παραστάτη. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και κατά την υποστολή της Σημαίας.

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Αθήνα, 4 Οκτωβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ “ΣΚΟΤΩΝΕΙ” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
Και ενώ η Πατρίδα μας τελεί «υπό αφανισμό» λόγω της υπογεννητικότητας, το κράτος ήρθε να δώσει τη χαριστική βολή. Κανένα αφορολόγητο και σφαγιασμός στις οικογενειακές παροχές. Έτσι τιμωρούν τα ζευγάρια που έχουν η σχεδιάζουν να αποκτήσουν παιδιά.
Ντροπή, θλίψη και οργή για αυτούς που οδηγούν την Πατρίδα μας στην μιζέρια , στον αφανισμό και την εξαθλίωση .

Αυτοί που πρέπει να μιλήσουν,δε μιλάνε! λές κι έχουν όλη την αρρώστεια της σιωπής,Αυτοί που πρέπει να τολμήσουν δεν τολμάνε, να σταματήσουν τον κατήφορο της γής. Αυτοί που πρέπει είναι ολοι φοβισμένοι, φυλακισμένοι σε αόρατο κελί, κανείς δεν νοιάζεται ποιός ζεί και ποιός πεθαίνει, σκληρός ο κόσμος κι η ζωή μας φυλακή. Μη Φοβάσε μην κλαίς, που θα παει να λες και θα μας χαμογελάση, Μη φοβάσε μην κλαίς κι απο πίκρες πολλές όλοι εχουμε χορτάσει Μα το παλεύουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι μπόρα και θα περάσει

Ξέρω Νεκρούς που χουν τα μάτια ανοιχτά και που χτυπάει κανονικά μέσα η καρδιά τους, παν στη δουλειά χτυπάνε κάρτα στης εφτα, στο μισθολόγιο υπάρχει τ όνομα τους.................. Ξερω νεκρούς που μες τους δρόμους τριγυρνούν, κοιτούν βιτρίνες παζαρεύουν και ψωνίζουν, κάνουνε Πάσχα και τα έθιμα κρατούν, πληρώνουν Φόρους και στις εκλογές ψηφίζουν...... Αλλά έχουν φύγει μυστικά και σιωπηλά κι έχουν χωρίσει απ τον κόσμο τα δικά τους γιατί οι άνθρωποι πεθαίνουν τελικά τη μέρα που πεθαίνουνε τα όνειρα τους........

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ. ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κορδάς Ιωαννης

Συνταξιούχος   

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αντωνίου Ευθύμιος

Επιχειρηματίας

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιαννικούλης Χρήστος

Αξιωματικός Ε.Α.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ

Κουτσοδόντης Ιωάννης

Επιχειρηματιας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ

Μάμαλης Χαραλαμπος

Ιδιωτης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ξεπλάτης Γεώργιος

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ

Βέργης Νικόλαος

Αγρότης